Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hírfokos


Ha a katolikusokon m√ļlik, Hitler nem is jut hatalomra

Nyilv√°n eg√©szen egy√©rtelm√Ľ, hogy a kereszt√©nys√©g √©s a n√°cizmus nem f√©r meg egy akolban, de ami√©rt az egyh√°zat a politikai jobbra szok√°s tenni itthon, meg ami√©rt a n√°cikat is jobboldalinak szok√°s tartani (t√©vesen), meg persze egy sor k√∂z√©pkori antiszemita toposz miatt valahogy liber√°lis√©kn√°l a katolikus az legal√°bbis n√°cigyan√ļs. Nem, nincs err√Ķl felm√©r√©sem, de tapasztaltam el√©gszer ezt a hozz√°√°ll√°st.

Erre most kider√ľl, hogy a katolikusok a n√°cizmus sz√ľl√Ķhaz√°j√°ban √©pphogy ellenfelei voltak Hitlernek, esz√ľk √°g√°ban nem volt r√° szavazni.

A nagyszer√Ľ, r√©szletes, rengeteg munk√°val √∂sszerakott, t√©rk√©pes-t√°bl√°zatos cikk a Pangea blogon jelent meg, √©rdemes v√©gigb√∂ng√©szni.

Vigyázat, protestánsoknak sokkoló lehet!
Link


Betiltották a drónhasználatot

K√©t √ļjabb, a mag√°n√©let v√©delm√©t szolg√°l√≥ t√∂rv√©nyt l√©ptetett √©letbe kedden Kalifornia √°llam: az egyiket a paparazz√≥k dr√≥nhaszn√°lata, egy m√°sikat pedig a mag√°nk√©sz√≠t√©s√Ľ meztelen felv√©telek hozz√°j√°rul√°s n√©lk√ľli terjeszt√©se ellen.
Link

Finn korm√°nyf√Ķ: Ill√ļzi√≥ volt Oroszorsz√°g nyugati integr√°ci√≥ja

Az ukr√°n v√°ls√°g nem egy √ļj hidegh√°bor√ļ kezdete, de az EU-nak √°t kell gondolnia az Oroszorsz√°ghoz f√Ľz√Ķd√Ķ viszony√°t - k√∂z√∂lte Alexander Stubb.
Link


NATO-tábornok: Magyarország jól teljesített

Adrian Bradshaw t√°bornok, a NATO sz√∂vets√©ges er√Ķinek eur√≥pai f√Ķparancsnok-helyettese szerint az orosz–ukr√°n konfliktus nyom√°n megv√°ltozott kelet-eur√≥pai biztons√°gi k√∂rnyezetben Magyarorsz√°g hat√©konys√°gr√≥l tett tan√ļbizonys√°got.
Link

Megtört a jég? Magyarországra jöhet Angela Merkel

Magyarorsz√°gon j√∂het l√©tre egy Merkel–Orb√°n-tal√°lkoz√≥ a k√∂zelj√∂v√Ķben.
Link

Norv√©g alapok: m√°sokat okol a Kehi a cs√ļsz√°s√©rt

Az ellen√Ķrz√∂ttek egy r√©sz√©nek az ellen√Ķrz√©st akad√°lyoz√≥, jogszab√°lys√©rt√Ķ magatart√°sa miatt a norv√©g kifizet√©sek vizsg√°lat√°r√≥l k√©sz√ľl√Ķ jelent√©s okt√≥ber k√∂zep√©re v√°rhat√≥ - k√∂z√∂lte a Korm√°nyzati Ellen√Ķrz√©si Hivatal (Kehi) szerd√°n az MTI-vel.
Link

Gyerekekkel teli iskol√°t l√Ķttek Ukrajn√°ban

Rak√©ta-sorozatvet√Ķvel eltal√°ltak szerd√°n egy √°ltal√°nos iskol√°t Donyeck v√°ros√°ban.
Link

Amerik√°ban betiltott√°k a m√Ľanyag zacsk√≥kat

Tilos lesz a kiskeresked√Ķknek a term√©keiket zacsk√≥kba csomagolniuk. A tilt√°s j√∂v√Ķre l√©p √©letbe a kiskeresked√Ķknek, √©s k√©t √©v m√ļlva minden v√°llalkoz√°snak.
Link


Szijj√°rt√≥ megsz√≥lalt az elfoglalt Mol-olajmez√Ķk √ľgy√©ben

Az Iszl√°m √Āllam csapatai elfoglalt√°k a Mol-INA t√∂bb sz√≠riai olajkitermel√Ķ ter√ľlet√©t. A t√©rs√©get m√°r k√©t √©ve elhagyta a v√°llalat. Szijj√°rt√≥ P√©ter folyamatosan egyeztet Hern√°di Zsolttal, a c√©g eln√∂k-vez√©rigazgat√≥j√°val.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Gutai Zub - 2014. oktůber 02. 18:03:59
Csak parancsot teljesítettem

Aki ma Magyarorsz√°gon, a mai viszonyok √©s inform√°ci√≥k ellen√©re, elmegy rend√Ķrnek, katon√°nak, az egy pszichopata bio-robot, nem ember.

Már Nurembergben sem fogadták el, "hogy csak parancsot teljesítettem", a mai viszonyok között, még tárgyalást sem érdemelnek.........
#12 | kukackac - 2014. oktůber 02. 21:37:12
politikus.ru/uploads/posts/2014-10/1412262802_by2eanjiyaaym_t.jpg
#13 | Perje - 2014. oktůber 02. 22:05:34
Hong Kong

K√≠na arra inti a k√ľlf√∂ldi √°llamokat, hogy ne avatkozzanak be a hong kongi helyzetbe, mert az K√≠na bel√ľgye.
http://rt.com/new...l-affairs/
#14 | Bulcsu - 2014. oktůber 03. 09:37:19
T√∂r√∂korsz√°g is bel√©p a h√°bor√ļba, megnyitja hat√°rait √©s b√°zisait a sz√∂vets√©gesek el√Ķtt, √≠gy onnan is fogj√°k ind√≠tani a harcol√≥ alakulatokat, amiknek c√©lja legf√Ķk√©ppen Damaszkusz lerombol√°sa, ill. likvid√°lni Asszad√©kat.
298 igen, 98 nem ar√°nyban megszavazta a t√∂r√∂k parlament azt az ind√≠tv√°nyt, hogy katon√°kat k√ľldjenek Irakba √©s Sz√≠ri√°ba, hogy fell√©pjenek az Iszl√°m √Āllam ellen.
T√∂r√∂korsz√°g kor√°bban az√©rt tart√≥zkodott a katonai fell√©p√©s ellen, mert az IS 46 t√∂r√∂k√∂t fogva tartott, azonban √Ķket elengedt√©k m√ļlt h√≥napban, tov√°bb√° az IS v√°laszcsap√°sait√≥l is tartanak.
T√∂r√∂korsz√°got kor√°bban t√∂bb v√°d is √©rte, miszerint nem tesz semmit a dzsihadist√°k √©s a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ forr√°sok Sz√≠ri√°ba √°raml√°sa ellen, valamint az sem akad√°lyozza meg, hogy az IS olajhoz jusson a megszerzett olajmez√Ķkr√Ķl, de ezeket a v√°dakat visszautas√≠tott√°k.
A megszavazott ind√≠tv√°ny lehet√Ķs√©get ad arra is, hogy Amerika haszn√°lja a d√©l-t√∂r√∂korsz√°gi, incirliki l√©git√°maszpontot az IS elleni harcok sor√°n, mint ahogy m√°s orsz√°gok katon√°i is szabadon √°llom√°sozhatnak T√∂r√∂korsz√°gban.
A szavaz√°s el√Ķtt egy nappal Recep Tayyip Edrogan eln√∂k m√©g arr√≥l besz√©lt, hogy hossz√ļ t√°v√ļ megold√°st kell tal√°lnia a nyugatnak a kialakult helyzetre, mert a bomb√°z√°sok csak ideiglenes v√°laszt jelentenek – ebbe pedig a sz√≠riai korm√°ny elt√°vol√≠t√°sa is beletartozna.
Az IS er√Ķi Sz√≠ria fel√Ķl egyre k√∂zelebb hatolnak T√∂r√∂korsz√°ghoz, ahov√° egyre t√∂bb kurd √©s sz√≠riai menek√ľl a sz√©ls√Ķs√©ges Iszl√°m √Āllam el√Ķl, mostanra 325 kurd falut is elfoglaltak a hat√°r ment√©n, r√°ad√°sul Sz√≠ria fel√Ķl t√∂bb rak√©tat√°mad√°s is √©rte a t√∂r√∂k√∂ket, civil √°ldozatokat is k√∂vetelve.
A szavaz√°ssal egy id√Ķben t√ľntet√©s zajlott a parlamenten k√≠v√ľl a katonai fell√©p√©s ellen.


Vlagyimir Putyin: Oroszorsz√°g nem t√©r le a kijel√∂lt √ļtr√≥l

"Az Egyes√ľlt √Āllamok, kihaszn√°lva az ukrajnai v√°ls√°got, sz√≠vesen lecsapna k√©t konkurens√©re – Oroszorsz√°gra √©s Eur√≥p√°ra. Enn√©lfogva Washingtonnak most nagyon fontos a lehet√Ķ legnagyobb m√©rt√©kben bevonni az Eur√≥pai Uni√≥t az ukrajnai konfliktusba, el√©rni, hogy vesszen √∂ssze Oroszorsz√°ggal, ezzel mindk√©t f√©l gyeng√©bb√© v√°lna. √Čs amikor az ukr√°n gazdas√°g m√°r v√©gleg romokban heverne, a probl√©ma term√©szetesen nem lesz Washington probl√©m√°ja. Teljes eg√©sz√©ben a szomsz√©dos orsz√°gokat fogja megterhelni. Els√Ķsorban Oroszorsz√°got, de nem utols√≥sorban az Eur√≥pai Uni√≥t is.

Minden bizonyára Oroszország kénytelen lesz vállalni a terhet. Az oroszok másokhoz képest sokkal jobban érdekeltek abban, hogy szomszédjuk megbízható, kiszámítható partner legyen."
Teljes szöveg: http://hungarian....trol-7940/
#15 | kukackac - 2014. oktůber 03. 15:15:42
Vlagyimir Putyin: Oroszorsz√°g nem t√©r le a kijel√∂lt √ļtr√≥l

img15.nnm.me/c/0/a/4/4/fd3f770494fd71ad1bd3dccca3c.gif
#16 | Perje - 2014. oktůber 03. 20:05:40
http://www.youtub...cZKm0#t=25

Lettorsz√°ga cuccolnak ki az amerikaiak, √°t a f√Ķv√°roson, majd let√°boroznak az orosz hat√°rhoz, 200 km t√°vols√°gra.

Alakul a világbéka.
http://bnn-news.c...via-120152

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.