Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Anya az állat orvosnál. (linkek, csak hogy tudjátok)


A gyermek estére sokkos állapotba került, amit a szülõk tudtak kezelni, holott Õk maguk is értetlenül álltak az események után.
A szándékos testi sértés bûncselekmény ügyében kérjük eljárni, valamint „Dr” Mojzes Szonját azonnal tiltsák el az orvosi praxis gyakorlásától!

http://hunpjp.com/news.php?readmore=399

http://hunpjp.com/news.php?readmore=398

http://hunpjp.com/news.php?readmore=397

Hozzszlsok


#1 | Sz E - 2014. oktber 01. 23:12:21
Az iskoláról mért nem esik szó? Amíg ott van a gyermek, az iskola a felelõs a gyerek jogainak védelméért.
Az oktatási kötelezettség nem jelent iskolába járási kötelezettséget, lehet valaki magántanuló.
Ha valaki veszélyezteti a gyereket az iskolában, azonnal ki kéne venni, és az iskolát is feljelenteni.
#2 | Sz E - 2014. oktber 01. 23:14:53
A legkárosabb hatás ebben az esetben a gyereket érte. Megélte, hogy az egész világ ellene van. És holnap (vagy egy kis szünet után) újra be kéne mennie, mint második otthonába abba az intézménybe, ahol testileg és lelkileg bántalmazták, és mindenki a bántalmazói pártját fogta.
És ezen a helyen ráadásul teljes erõbedobással kellene teljesíteni mindezek közben.
#3 | Pitkin - 2014. oktber 01. 23:23:00
Sz E!

Mivel ok-os-an cselekszünk így mindennek meg van az oka.

Minden kérdésedre, kijelentésedre meg vannak az ok-ok. Ami nincs még az az idõ! Ez is egy ok.
#4 | gabi - 2014. oktber 02. 04:34:35
Ez a hír pörög a fb-on is. Egyre többen vannak akik nem akarják a gyerekeiket ebben a rendszerben taníttatni. Ha egyre többen veszik ki a gyereküket (bár ebben még kételkedem, mert sokan csak a felhábrodásig jutottak el), akkor elindulhat valami változás. Vannak megoldások és lehetõségek.
#5 | talpi - 2014. oktber 02. 08:12:53
SzE. hogyne, az iskola mint tudjuk az óvodát követõ, "átnevelõ" intézmény, nagyasszonyunk Hoff-mann Ró-zsa már csak tudja, hiszen, sem az oltatás mint olyan, sem, /sajnos / az ott dolgozók, nem tesznek mást, mint a zsidó hablatyot, "természetesen" kifejezetten a Magyar Tudományos Akadémia? és az oktatásért felelõs állami aparatnyikok utasítására, "hazug-Nemzet ellenes és hamis anyagokkal tömik, nap,-mint nap a gyermekeink agyát. Ugye, hogy ebbõl akkor nem csaoda, hogy ostoba, pláza gyerekek lesznek, akik a már folyamatosan beléjük nevelt tanok szerint élik majd életüket. Megnyomorítva az már amúgy is alig-alig magyarnak mondható családok hétköznapjait. Nos, nézzünk a dolog mögé, igen, lehetséges, hogy szülõi mulasztás is van a dolog mögött,-de! Ha a szülõ, hogy gyermeke az intézmények által követelet "kéréseket" teljesítse, hogy a tankönyveket-ruházatokat megvegye, ja és nem mellékesen, még a betevõ falatz és számlák iránti kötelezettségeit is teljesítse,-robotol a "jól fizetett" munkahelyén, napi 12-14 órát, 4 órás munkabérért.
Na ugye,-hogy ugye. Tehát, jól látjátok itt igen keményen a zsidó politika ami mérvadó. Magyar, ? ugyan hol? ki? Nem csak a politikai vezetést hanem az összes ilyen beállítottságú intézmény vezetését is el kell gatterolni.
#6 | Detonator - 2014. oktber 02. 09:10:27
Talpi !

Nézd meg a "magyar egészségügy" személyi összetételét, én nem tudom, de azt igen, hogy annyi "külhoni orvos" dolgozik benne, mint egy nemzetközi expedícióban ! A baj evvel az, hogy a mára orvos, tegnap még vagy "menekült", vagy "csak" betelepült volt. Innen lehet tovább görgetni a dolgot, és meg kell(ene) nézni azt a személyi összetételt, ami az egyetemeken "tanuló" jövõ orvosait jelenti. 80 százalékuk pont olyan söpredék, mint akiket itt anyázunk, nyilván, hiszen azok gyerekei. Zömük "betelepült"! Nekem mindegy honnan, nem magyar ! Magyarnak lenni meg már mondtam korábban, szellemi, lelki állapot. Ami egyébként a világ összes nemzetére igaz. Angliában jószerivel nincs már angol orvos ! Németország szintén zenész ! A polip csápjai pedig oda is elérnek, ahová a józan ész képtelen ! Miért van kínai bolt egy tíz házból álló "faluban" is ? És ez csak egy kérdés az ezerbõl !

Áldás !
Detonator
#7 | Tunder - 2014. oktber 02. 09:43:28
#8 | talpi - 2014. oktber 02. 09:57:34
Testvérem
Igazad van, s ezen nem is akarok vitatkozni, magam is látom, hogy az erdélyi események kapcsán, sok-sok "doktor" de néhány orvos is érkezett hazánkba. Tudjuk, hogy azokban a zavaros idõkbben nem volt nehéz, akár ügyvédi, de akár milyen végzettséget "igazoló" papírt szerezni. Azt is tudjuk,kik éltek,-élnek ezzel a lehetõséggel. Az sem mindegy, hogy nem csak arról, de keletebbrõl is érkeztek, mindenféle "természetesen" gyógyászok, persze,van közöttük nem sarlatán is, nos- akkor ugrott meg hazánkban is a "természet gyógyászat", volt "siker" bõven, van ma is :(. Tudod, nem bagatell, de a MAG az MAG, a tudás hordozója, de aki mindezt "könyvbõl" igyekszik eltanulni, az bíz a szavaiddal élve "lélek" nélkül teszi/tenné/, de hát Õ a doktor, vagy nem, m? mondjuk a doktor és orvos között, csak annyi a szememben a hasonlóság, hogy az "elõszó" mert a lélek az igazi "gyógyító". Na ja mondjuk, sokaknál van elõszó, de nincs elõ..bõr.
A kínaiakkal kapcsolatban pedig csak annyi, hogy a látszat, békés"kereskedõ" de mint tudott valójában katona. Szerencsére, nem nálunk vannak a legtöbben :) de azért vannak bõséggel. nos lehet gondolkodni, a nyugati"aluljáróban" is hogy is van ez feléjük. CIA, vagy moszad-t ezt nem csak mi szoptuk be.
#9 | talpi - 2014. oktber 02. 10:46:31
Még egy szó, és ez a kínaiak elhelyezkedésérõl, . Csak gondolkodjunk katona szemmel, az elhelyezkedés milyen területileg fontos részeken jelölhetõ? Ugye, hogy ugye. Belváros? nem jellemzõ, Kõbánya- nyócker,- 13 ker, 4 ker. és a stratégiailag fontosabb városok. Nyugatabbra ugyan ez a helyzet. Valahogy a Német terület rendesen megszállt, Franciaország sem piskóta, de sorolhatnánk, mondjuk Anglia is jelentõs számban fogadott be :) kínaiakat, de akkor most tényleg ? lehetséges, hogy a nagy büdös NATO fenn-hat-óság, körbe van kerítve? :) na ez a helyzet. Ami szintén nem semmi, nem csak a bicskával kereszteltekenek van stratégiájuk, :) és a szép a dologban, hogy ugye, az "árú ellátás" konténerekben érkezik, hmmm, hazánkba, hetente, több ezer tonna érkezett, CSepel-szabadkikötõbe, nos, ennyi, póló-papucs és cipellõ nem fogy csak úgy el, egy perc alatt. No de Hamburg is megtelt kinténerrel, s ami jellemzõ, az"árú" ugyan ez volt. Azért megnézném amint a Német, a Holland, vagy a Dán kínai strandpapucsban,-pólóban, vagy sportcipõben grasszál. S mégis, nyakra-fõre jön az árú :) na persze, mindegyikben ócó-kici, kínai remek. Meglehet, némelyikben elemes AK is érkezik, olyan gyermekjáték, de ezt senki nem veszi komolyan? Szóval, oktatás ide, vagy oda, azért az a reklám szöveg "hülye azért nem vagyok" /vagy mégis? :)/ nekem valahogy nem jön be. Szóval, tanulhatnánk,? Kínaiul.
#10 | Perje - 2014. oktber 02. 12:13:26
Én megértem az állat orvost, mert már felvette a "honoráriumot" a gyógyszergyártól az oltóanyagra. Most pedig vissza kell azt fizetnie. Természetes, hogy dühös volt. Az orvoslátogatók ezután már feléje sem néznek. Ezért nem volt kifejezetten mézes az anyukával Mózes.:D

A gyerekeket nagyon megviseli, ha szüleiket, fõként ha az édesanyát bántják. Én még ma sem felejtettem el, hogy a szülõértekezlet elõtt folyosón várakozó édesanyámnak nem köszönt az ott elhaladó tanárnõm, Sárika néni !!!pedig az eset több évtizede történt. :|

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.