Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sukor√≥-√ľgy: nyert a magyar √°llam


Izarel k√©pviselet√©ben a "magyar √°llam" nyert izrael k√©pviselete ellen√©ben a magyar f√∂ld√©rt folytatott kirakatperben egy zsid√≥ b√≠r√≥s√°gon. H√Ľ bammeg! A magyar √°llam jav√°ra d√∂nt√∂tt a sukor√≥i kaszin√≥-beruh√°z√°s √ľgy√©ben egy nemzetk√∂zi v√°lasztott b√≠r√≥s√°g, a beruh√°z√°si vit√°k rendez√©s√©nek nemzetk√∂zi k√∂zpontja Washingtonban - k√∂z√∂lte Varga Mih√°ly, nemzetgazdas√°gi miniszter az MTI-vel cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.

"A mai √≠t√©letben ez a nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g elutas√≠totta az izraeli befektet√Ķk kereset√©t √©s a 100 milli√°rd forintos k√°rt√©r√≠t√©si ig√©ny√©t. Meg√°llap√≠totta, hogy a magyar √°llam teljesen jogszer√Ľen j√°rt el ebben az √ľgyben, nem szegett meg semmilyen beruh√°z√°sv√©delmi egyezm√©nyt √©s nem tette lehetetlenn√© a befektet√Ķk magyarorsz√°gi m√Ľk√∂d√©s√©t" - mondta a t√°rcavezet√Ķ az MTI tud√≥s√≠t√≥j√°nak Pr√°g√°ban, ahol egy nemzetk√∂zi tan√°cskoz√°son vett r√©szt.

B√°rtfai Beatrix, a perben a magyar √°llamot k√©pvisel√Ķ √ľgyv√©d az MTI-nek elmondta: a washingtoni b√≠r√≥s√°g meg√°llap√≠totta azt is, hogy a magyar √°llam teljesen jogszer√Ľen mondta fel a kaszin√≥ koncesszi√≥s szerz√Ķd√©st. A telekcsere √ľgy√©ben pedig hasonl√≥ √°ll√°spontra jutott, mint kor√°bban a magyar K√ļria, √©s kimondta, hogy a telekcsere szerz√Ķd√©s a magyar jogszab√°lyokba √ľtk√∂z√Ķ √©s ez√©rt semmis.

A v√°lasztott b√≠r√≥s√°g d√∂nt√©se v√©gleges, az ellen fellebbezni nem lehet - tette hozz√° a jogi k√©pvisel√Ķ.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | satu - 2014. oktůber 03. 09:57:29
Ez a B√°rtfai is j√≥l bej√°ratott luk.. akarom mondani √ľgyv√©d a fidesz oldalon. √Āltal√°ban simicska k√∂r√ľl tal√°lhat√≥ meg, term√©szetesen ahogy szokott lenni √≥ri√°si √∂sszegek√©rt:

Megbízások innen-onnan
http://www.nepsza...?id=478669
#2 | talpi - 2014. oktůber 03. 15:26:13
Holló a hollónak,,, ugyan, a Magyar állam... szóval, majd akkor valamely "mutyi" buliban kisegítik a hittestvéreiket .
#3 | satu - 2014. oktůber 03. 16:35:52
Talpi!
Igen √©rtelek, hogy lezs√≠rozt√°k, meg h√°t kamp√°ny is van, meg orr-s(tein)√≥s mekkora hazafi stb..., ahogy mondod m√°sban meg√°llapodtak - a b√Ķr√ľnkre....

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.