Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A svájciakat megvezették Magyarországon


Hasonl√≥ a "norv√©g" szabadk√Ķm√Ľves priv√°t soros bulikhoz, de ez orrhosszal vezetett meg m√©gis kit √©s miben, meg hogyan? Mire megy a milyen p√©nz? Civilek? Zsid√≥-cig√°nyok? H√°nyok! Jobb lett volna kiker√ľlni az √°llamot √©s ink√°bb helyi er√Ķket bevonni

A Tages-Anzeiger √ļgy v√©li, hogy Sv√°jc rossz partnereket v√°lasztott, amikor √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy t√°mogatja Kelet-Eur√≥p√°t, mert a milli√°rdok ellen√Ķrz√©s n√©lk√ľl folynak el. A komment√°r √Čszak-Magyarorsz√°got hozza fel p√©ldak√©nt, ahol m√°r nincs ipar, √©s csak azok maradtak, akiknek nincs k√©pzetts√©g√ľk √©s j√∂v√Ķj√ľk.

Romák a gettókban, ahol nincs víz és csatornázás. Svájc éppen az ilyen körzeteknek szánta a pénzt, Kazincbarcikának pl. több mint ötmillió frankot, a magyar kormánnyal közösen.

√Ām a helysz√≠ni szemle sor√°n az der√ľlt ki, hogy a DEZA-program keret√©ben m√©g meg sem kezd√Ķdtek olyan fejleszt√©sek, amelyeknek m√°r jav√°ban zajlaniuk kellene. A helyi potent√°tok saj√°t maguknak akarnak eml√©km√Ľvet, ez√©rt √°ll√°sok helyett semmire nem j√≥ ker√©kp√°rutak, sz√∂k√Ķkutak √©p√ľlnek. A gond itt is az, hogy a dolgokat csup√°n pap√≠ron ellen√Ķrzik. Az pedig nem alkalmas eszk√∂z a hatalom paraszti ravaszs√°ggal meg√°ldott helyi technikusainak vissza√©l√©seivel szemben.

Magyarorsz√°g √∂sszesen sz√°zharmincmilli√≥ frankot kap, de helyben nincs senki, aki figyelemmel k√≠s√©rn√© a projekteket. Jobb lett volna kiker√ľlni a magyar √°llamot, √©s ink√°bb helyi er√Ķket bevonni a megval√≥s√≠t√°sba. Ami egy√ļttal fontos jelz√©s lehetett volna a civil t√°rsadalomnak, amely egyre ink√°bb nyom√°s al√° ker√ľl. De ett√Ķl a sv√°jci adom√°nyoz√≥knak k√∂teless√©g√ľk, hogy a felhaszn√°l√≥k k√∂rm√©re n√©zzenek.
- See more at:Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2014. oktůber 04. 08:27:42
Kor√© rem√©ltem √©rthet√Ķbb lesz √≠gy, hogy nem a sv√°jci √°tlagr√≥l van sz√≥, ahogy nem is a norv√©gr√≥l, vagy az un. magyarr√≥l, hanem a szabadk√Ķm√Ľves...jezsuita...kavar√°sokk-r√≥l. Neh√©z objekt√≠vnek maradni, ha lehet egy√°ltal√°n. T√©ny viszont, hogy a sv√°jci g√°rda Vatik√°n √Ķre √©s nem mostant√≥l. Az is t√©ny, hogy egyfajta trezorja volt a zsid√≥knak a ter√ľlet √©s meg√ļszt√°k ott a n√©pek, amit a t√∂bbiek z√∂m√©nek kij√°rt. Sv√°jcra "haragudni" ugyanolyan ostobas√°g, mit a Holdat k√Ķvel dob√°lni. Arr√≥l van sz√≥, ahogy az itteni "norv√©g alapos" "civilked√©snek" Soroskod√°snak is v√©ge, √ļgy ott is. Csapok, hat√°r lassan lez√°r √©s a t√∂bbi meg adja mag√°t.

Tán le kellene porolni a nem is régi dolgokat! Tessék!

A sv√°jci-zsid√≥ konzuln√Ķ-drogd√≠ler eset, amir√Ķl tegnap is √≠rtunk!
Napl√≥A PAN AM g√©p √©rkez√©s√©ig,m√©g harminc perc volt. Igy ezt az id√Ķt, megprob√°ltam a saj√°t gondolataimnak szentelni.
1990-et irtunk √©s el√©g hossz√ļ ideje vettem r√©szt a haz√°nkon kereszt√ľl t√∂rt√©n√Ķ zsid√≥sz√°llit√°sban.A volt "szovjetuni√≥" ter√ľlet√©r√Ķl kisebb csoportokban √©rkezve,majd egy jelent√Ķs l√©tsz√°m el√©r√©se ut√°n,az amerikai l√©git√°rsas√°g g√©p√©vel,a vil√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ orsz√°gaiban sz√©tsz√≥rva √Ķket.Igaz a m√©dia csak azt k√∂z√∂lte,hogy Amerik√°ba √©s Izraelbe utaznak.Persze ez nem teljesen igy volt, mintahogyan sok m√°s sem.
Az √©letem telj√©ben voltam,rendkiv√ľl j√≥l kik√©pezve,megfelel√Ķ fizikai er√Ķnl√©ttel √©s hittem a munk√°mban,hittem √∂nmagamban.Ott azon a szent helyen fogalmaz√≥dott meg bennem egy gondolat.Kell,hogy kezdjek magammal valamit.Ugy √©rzem nekem is k√ľldet√©sem van ezen a vil√°gon.Tudnom kell v√°laszokat,azokra a hom√°lyos √©s hazugs√°gokkal tele jelens√©gekre,amik ebben az id√Ķben k√∂r√ľlvettek.Mi,mi√©rt t√∂rt√©nik √©s mi√©rt ugy ahogy az t√∂rt√©nik.Ekkor d√∂nt√∂ttem el,hogy √©n magam fogok ut√°nna n√©zni,hogy hov√° √©s mi√©rt mennek a zsid√≥k √©s hogy egy√°ltal√°n kik azok,akikre konkr√©tan r√° nem mutatva,de ellens√©gnek neveztek a feletteseim.
Elsz√°nts√°gom tettek k√∂vett√©k.K√∂vetkez√Ķ √©v janu√°rj√°ban leszereltem √©s utnak indultam.
Siker√ľlt a csod√°latos f√∂ld√ľnk sz√°mos r√©sz√©t bej√°rni,de a b√°zisom m√©g is Sv√°jc lett.A lehet√Ķ legjobb hely,hogy megkapjam a k√©rd√©seimre a v√°laszt.Ann√°l is ink√°bb,mert Eur√≥pa kis neutral sziget√©t v√°lasztott√°k a zsid√≥k is t√°maszpontjuknak √©s szerte√°gaz√≥ leg√°lisan m√ľk√∂d√Ķ b√ľnsz√∂vetkezet√ľk paradicsom√°nak.
Semmi nem ker√ľlte el a figyelmem,ami a t√©m√°val kapcsolatos.Igy teljes k√©pet kaptam,egy olyan l√°thatatlan h√°ll√≥zat m√ľk√∂d√©s√©r√Ķl,ami mer√Ķben meghat√°rozza az emberis√©g j√∂v√Ķj√©t,igy a magyar ember j√∂v√Ķj√©t is.
Szem√©ly szerint,s√Ķt,a multjukat ismerve nevezem meg azokat,akik Sv√°jcb√≥l kiindulva,Magyarorsz√°gon √©pitik a zsid√≥ elk√©pzel√©snek legjobban megfelel√Ķ h√°zakat.Vagy mi√©rt a sv√°jci tulajdonu Blikk napilap nyert m√ľk√∂d√©st Magyarorsz√°gon.Vagy milyen hiper-modern p√°nc√©lterem van egy semmitmond√≥ csal√°dih√°z alatt,ahol gyakorlatilag egy Magyar kis-konzul√°tus van,s az itt elrejtett vagyonok kell√Ķ biztons√°got adva,teszik lehet√Ķv√©,hogy azt tegyenek vel√ľnk amit akarnak.Vagy h√Ķs orsz√°gt√∂nkretev√Ķ vez√©reink menek√ľl√©si utvonala mi√©rt Sv√°jcba vezet.
Hogy a szavahihet√Ķs√©gem biztositott legyen,leirok r√∂viden egy olyan inform√°ci√≥t,amit teljes nyugots√°ggal lehet leellen√Ķrizni √©s min√Ķsiteni.Ez volt az utols√≥,ami n√°lam meghozta a v√©gs√Ķ d√∂nt√©st.
A negyvenes √©veit k√∂zelit√Ķ Magyarorsz√°gon tart√≥zkod√≥,sv√°jci konzuln√Ķ, egy t√∂bbsz√∂r√∂sen b√ľntetett,huszon√©ves drogdillerel kef√©lteti mag√°t,aki ugy Magyarorsz√°gon,mint Sv√°jcban is t√∂bb b√ľncselekm√©nyt k√∂vetett el. Addig, amig jelenleg is elfogat√≥ parancs van kiadva az ur ellen Sv√°jcban,addig a saj√°t orsz√°g√°nak a diplomat√°ja bujtatja egy m√°sik orsz√°gban.A konzuln√Ķ v√°laszt√°sa tudatos √©s t√∂bbfunkci√≥s.Ezzel,hogy diplomata rendsz√°mu fekete jagu√°rt biztositott kedves√©nek,egy z√∂ldutat ad a drog √©s a drogterjeszt√©s utj√°nak.A konzuln√Ķnek egy fontos feladata van,hogy ezuton felt√©rk√©pezze az alvil√°got √©s annak m√ľk√∂d√©s√©t.Kisz√ľrje,hogy ki a c√©ljaiknak legmegfelel√Ķbb,ki v√°s√°rolhat√≥ meg √©s ki haszn√°lhat√≥ esetleges piszkos munk√°kra.S√Ķt,tev√©kenyen r√©szt vesz a Sv√°jcba ir√°nyul√≥ drogsz√°llitm√°nyok pontos meg√©rkez√©s√©nek.
Persze most irhatn√°m egym√°s ut√°n a sz√°mtalan inform√°ci√≥t,ami k√∂zel 18 √©v alatt ker√ľlt a birtokomba.
Ennek semmi √©rtelme.Ez√©rt,ugy mint √Ėn,k√∂nyv form√°j√°ban t√°rom az olvas√≥k el√©.A t√©ma nagys√°g√°ra tekintettel,h√°rom k√∂tetben kell kiadnom.
F√Ķcim:ARANYPART
Alcim:Rend√Ķr√∂t√∂k voltam.
Bir√°tok vagyok.
Hóhérotok leszek.
Term√©szetesen,szeretn√©m a segits√©g√©t k√©rni.El√Ķny√∂mre szolg√°lna,ha egy szem√©lyes tal√°lkoz√≥n,sz√≥ban is felv√°zolhatn√°m az elk√©pzel√©sem.
A t√©ma meg√©rdemli a nyilv√°noss√°got,hogy az olvas√≥ egy k√©pet kapjon arr√≥l,hogy az √°talakul√°s id√Ķszak√°t√≥l,napjainkig hogyan l√°tta egy zsaru,az √∂nmaga √Ķszintes√©g√©ben √©s egyszer√ľs√©g√©ben.

V√°rom v√°lasz√°t √©s addig is maradok √Ķszinte tisztelettel. A Raklap

· postaimre - 2010 08 07 ¦ 12:40:09 · 13 hozz√°sz√≥l√°s · 8610 megnyit√°s · Nyomtat√°s
[url]http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=46 [/url]

Gerry, mé' veszed ennyire lelkedre?

A minap eb√©dsz√ľnetben kicsit nekib√°torodva siker√ľlt angoloznom a helyiekkel (k√©t norv√©g). Az egyik√ľk teljesen √©pben van, m√°sikuk m√©g alakul. K√©rdi az egyik, hogy a magyarorsz√°giaknak mi a opinionja, de ezt megism√©telte √ļgy is r√∂gvest, hogy a magyaroknak mi az...

Mondottam, ne tess√©k √∂sszekeverni √©s t√©veszteni sem! Legal√°bb egym√°s k√∂zt ne t√∂rekedj√ľnk arra, ami m√°r t√∂retlen an√©lk√ľl is! Igen, tudjuk a sv√°jcinak fogalma sincs a vil√°g mocskoss√°g√°r√≥l, de ha van is, nem tesz √©s nem is tehet semmi √∂klendeztet√Ķt ellene, ahogy ipeg mi-se, vagy ha m√©gis, majd kider√ľl, vagy nem. Az itteniekkel is ez van. Az √°tlag √©s "norm√°lis" norv√©g "rasszista". Aki csak kicsit is felfogja mi zajlik, √≠gy is j√°rt. Tegnap √©jjel vend√©geskedt√ľnk egy itteni magyarn√°l. Mondja, hogy tv riportban adt√°k, hogy egy iskol√°ban az oszt√°lyban itt egyetlen feh√©r gyerek a t√∂bbi meg pakiszt√°ni. K√©rd√©s a sz√ľl√Ķh√∂z, hogy ezzel nincs-e valami gond...√©s persze nem csak nincs, hanem nagyon j√≥, hogy a gyerek m√°s kult√ļr√°t is megismer. Az m√°s k√©rd√©s, hogy ki is a sz√ľl√Ķ √©s a "mes√©l√Ķ" v√©lem√©nye szerint se mondhatott m√°st, mert az√©rt csak f√©l a retorzi√≥t√≥l. Itt f√©lni? Mondok a norv√©goknak, hogy nek√ľnk otthon enne a "van" hely√ľnk, de benn√ľnket onnan t√ļrnak ki a betelep√ľl√Ķk √©s harcolnunk kell, hogy visszaszerezz√ľk azt, ami a mi√©nk. √Črtik, l√°tj√°k √©s t√°n √©rzik, hogy ennek itt is √≠gy kell lennie. T√°mogatom √Ķket!
#12 | Balu - 2014. oktůber 04. 08:57:25
GERRY mester,

te is sz√©pen √∂sszefoglaltad a "vil√°g" - amelynek imm√°r r√©sze vagy, mi√≥ta kil√©pt√©l a "fek√©lyb√Ķl" - v√©lem√©ny√©t. Egy arasszal √©n is kijjebb vagyok a hat√°ron, sz√≥val k√°b√© l√°tom, hogy sok igazs√°got √≠rt√°l. Csakh√°t... √©s meg most nem a magyarokat akarom v√©deni, nem az√©rt mintha nem j√∂nne j√≥l valami seg√≠ts√©g, csak √ļgyse fog j√∂nni. √Čn meg m√°r √ļgy vagyok vele, hogy k.rv√°ra nem √©rdekel, ha k√ľlf√∂ldr√Ķl b.szogatj√°k a n√©pem, nem gy√Ľl√∂l√∂m √©s nem is szeretem √Ķket ez√©rt, b√°r ugye a v√©lem√©nyem az√©rt megvan az Isteni Nyugatr√≥l.

A Nagyszer√Ľ Nyugat ugyanis √∂nmag√°ban egy tetves parazita fek√©ly. Sokkal levedz√Ķbb √©s b√ľd√∂sebb, mint a magyars√°g √©s gyakorlatilag r√ľhellik is mindenhol, ahol nem vert gy√∂keret ez a nyugati j√≥l√©tb√Ķl ered√Ķ fennh√©j√°z√≥ √ľbermensch-mentalit√°s. Nem a magyarok, hanem az Isteni Boldog Nyugat miatt tart ottr az emberis√©g, ahol tart.

Az hogy mit l√°t a magyars√°gb√≥l a "vil√°g" (mert ez a nyugat szinon√≠m√°ja, mint tudjuk), t√∂bb dologra vezethet√Ķ vissza:

1, a nyugat - √©s ez t√©ny - sok √©vsz√°zados munk√°val t√©nylegesen le√©p√≠tette a magyars√°got √©s most b√°rsonyfotelj√©nek k√©nyelm√©b√Ķl kaj√°nul vigyorogva n√©zi, ahogy verg√Ķd√ľnk. √Čs bizony√°ra nagyon b√ľszke most a m√Ľv√©re, milyen √úGYESEK. Mi meg vel√ľk szemben milyen √ľgyetlenek vagyunk. Nemcsak a magyarok persze, mert mint √≠rod, a vil√°g t√∂bbnyire ilyen emberekb√Ķl √°ll, mint mi: a napi kenyer√ľk√©rt naponta √©let-hal√°l harcot v√≠v√≥kkal √©s a a k√ľlf√∂ldr√Ķl (ami nem els√Ķsorban Sv√°jc) implant√°lt korm√°nyuk √°ltal folyamatosan b.sztatottakkal. Az Isteni Nyugatnak kem√©nyen tev√Ķleges szerepe van abban, hogy a n√©pem √ļgy n√©z ki, ahogy kin√©z √©s ha √Ķk fek√©lyt l√°tnak bennem, √©n benn√ľk r√°kot. Csak van egy aszimmetria: m√≠g az Isteni Nyugat (de a kisantant is) lezseren napirendre tud t√©rni a saj√°t b√Ľnt√©nyeik f√∂l√∂tt, addig ugyi a magyars√°g nem annyira. Egy lop√°si vagy megver√©si aktushoz kicsit m√°shogy √°ll hozz√° az elk√∂vet√Ķ √©s a k√°rvallott √©s el√©g vicces, ha a tolvaj leereszked√Ķen b√©k√ľlve odavakkant, hogy "ugyan, f√∂l se vedd √∂regem, nem nagy dolog".

2, √©rdekes dolog az is, hogy az EU-nak mi√©rt pont Ukrajna kell, mikor ott tr√≥nol a kell√Ķs k√∂zep√©n pl. Sv√°jc - igen, bizony: a sz√©fjeivel, melyek m√©g a Milk√°n√°l √©s a fondue-n√©l is h√≠resebbek √©s ahol minden gennyl√°da zsebdikt√°tor √©s m√°gn√°s eldughatja az √∂sszelopott-√∂sszecsalt p√≠zecsk√©j√©t. Bocs√°ss meg: most sajn√°ljam a sv√°jciakat? Mit csin√°ltak? Kitett√©k a p√©nz√ľket k√ľlf√∂ldre, ezt BEFEKTET√ČS-nek h√≠vj√°k, √©s egy p√©nz√ľgyileg ilyen √ľgyes n√©p szerintem nagyon j√≥l meg tudja √≠t√©lni, hova √©s mibe fektessen. √ēk nem egy karitat√≠v int√©zm√©ny, hanem √ľzletemberek, ebb√Ķl √©lnek j√≥ ideje, nem a Milk√°b√≥l meg a Tobleron√©b√≥l. Persze, hogy mi√©rt pont Borsodba tett√©k a v√©res verejt√©kkel √©s kem√©ny mel√≥val tisztess√©gesen megkeresett p√≠zecsk√©j√ľket azon elfant√°zi√°lgathatunk, ez a r√©sze most nem √©rdekes, tal√°lgatni lehet. Nem kiz√°rhat√≥, hogy a B√Ľb√°jos Csupasz√≠vj√≥s√°g Svejciak √©ppen √ļjfent tev√Ķlegesen hozz√°j√°rultak egy k√∂vetkez√Ķ le√©p√≠t√©si f√°zishoz, mint azt teszik a jenkik, norv√©gok, n√©metek √©vtizedek √≥ta. Szeress√ľk √Ķket ez√©rt is.

3, az ember rendszerint azt l√°tja, amit mutatnak neki. A vil√°gnak pedig ennyit √©s √≠gy mutatnak a magyarokb√≥l. Sajn√°latos m√≥don a modern ember √©s k√ľl√∂n√∂sk√©ppen a nyugati √ľbermensch m√°r nem a vil√°got l√°tja √ļgy, ahogy az van, hanem azt, amit mutatnak neki - ez szerintem t√©ny. Megeshet, hogy n√©ha mutatnak neki valami olyat is, ami √∂sszef√ľgg a val√≥s√°ggal, de ennek is c√©lja van. √Čs nem a leh√ľly√≠tett magyars√°got v√©dem ezzel, hanem szimpl√°n konstat√°lom. Ment√°lis √©rtelemben semmivel nem tartom t√∂bbre a nyugatiakat, mint magunkat - a legf√Ķbb k√ľl√∂nbs√©g, hogy √Ķket m√©g a j√≥ meleg inkub√°torban tartja a rendszer. Azt√°n majd ha t√©nyleg r√°juk szabad√≠tja a moszlimokat, megl√°tjuk, melyik szabads√°gharc fog tov√°bb tartani √©s mi lesz az eredm√©nye: a francia, n√©met - vagy megint a magyar.

Bocs, GERRY, √©n se s√©rtegetni akartalak, csak a nyugati n√©z√Ķpont is b√Ķven korrekci√≥ra szorulna, csak azt senki se fogja korrig√°lni. Mit v√°rsz? Legy√ľnk konstrukt√≠vabbak. Hajtsam le megint a fejem, motyogjam el √ļjra, hogy "k√∂sz√∂n√∂m, hogy visszahoztad ide a p√©nzt, amit egy kis ker√ľl√Ķvel tavaly elvett√©l √©s most az ellens√©geimat t√°pl√°lod bel√Ķle" meg, hogy "igen, B√õN√ĖS VAGYOK"? Ezen m√°r t√ļlhuppantam. A nyugatr√≥l megvan a v√©lem√©nyem, tudom, hogy nekik is r√≥lam, nekik is van egy hozz√°√°ll√°suk √©nhozz√°m meg nekem is hozz√°juk, √©s el√Ķre jelzem, hogy nem lesz√ľnk bar√°tok, mivel fek√©lynek tart, √©n meg √Ķt egy gerinctelen pszichopata √©s egoista csal√≥nak. Ha esetleg l√°tn√©k csak egyetlen egy jelet is, hogy az Isteni Nyugat t√©nyleg seg√≠teni szeretne - kiv√©telesen nem a cig√≥knak, az egyik vagy m√°sik p√°rtnak, a zsir√°foknak - hanem az √ČN N√ČPEMNEK, lehet, hogy lassan enyh√ľlne a v√©lem√©nyem. Egyel√Ķre evvan.
#13 | Kore - 2014. oktůber 04. 09:04:49
Imre!
Raklap?
Mintha tegnap olvastam volna, oly frissen √©l bennem minden √≠r√°sa. Naprak√©szen v√°rom, mi lett a sorsa id√Ķk√∂zben, √©s hiszem, hogy m√©g fog jelentkezni! s_*_v

√Čn is az √°tlag n√©pekr√Ķl √≠rtam, itt viszont a korm√°nyok akci√≥ir√≥l van sz√≥. Ez√©rt sem tudom elk√©pzelni, hogy Lica hasonl√≥ st√≠lusban fakadna ki a sv√°jcival p√°rhuzamba √°ll√≠tott s√°ros-soros szemforgat√≥ seg√©lyez√©ssel kapcsolatban.

√Čs ugyanez√©rt sem √©rtem, mit reklam√°l Gerry.
Nagyon j√≥l ismerem (a Dornachban t√∂bb √©vtizedig kint √©l√Ķ/√©lt ismer√Ķs√∂k, bar√°tok r√©v√©n), milyen sokoldal√ļ √©s gondoskod√≥ "gazda" a sv√°jci √°llam a saj√°t √°llampolg√°raival szemben, m√©gha kett√Ķs √°llampolg√°rok is (miut√°n megtartott√°k az egykori magyart is).

Nem én értettem félre a dolgokat.
:)

Arra is eml√©kszem viszont, hogy Raklap testk√∂zelb√Ķl el√©gg√© vitriolos-humorral jellemezte a hegyi n√©peket, amit√Ķl Gerry ugyan√≠gy kiakadt. T√°n mert mag√°ra vette.
Tán épp ekkor lett kitiltva?
#14 | enid - 2014. oktůber 04. 09:17:20
Olaszorszag, Padova, Quadrifoglio, ami negylevelu loheret jelent, es ITT is a szerencse hordozoja (!?) elvileg. Gyakorlatilag inkabb a "szerecsene"...

66 ovodasbol mindossze egy kislany olasz. Anyukaja serelmezi az oktataspolitika beilleszkedesi taktikajat...

http://www.stampa...m/?a=27901

Lesz ebbol gondolom rasszista, antiszemita meg egyeb titulus-osztas, Romaban mar "kulfoldi-vero" bandakrol olvasni...

Egyre feszultebb a hangulat.
Bunbak kerestetik.

Mikozben a nato-tagallam olaszorszag is hozzajarul a kulonbozo haborus akciokhoz AZ adofizetok penzen, majd "befogadja" a haborubol menekulok szazait (megint AZ adofizetok penzen)... Ciganyokat pluszba, mert ok nomadok, es hollokoszt meg ize...

Szoval mindenkire rajar a rud, csak ezt a paradox dolgot kiotlokre nem. Akik ebbol remekul megelnek a parlament ... stb. stb. arnyekaban.

Szoval, ott tartottunk, hogy bunbak kerestetik. Mert birkabol mar van eleg...
#15 | postaimre - 2014. oktůber 04. 09:23:19
Az alapvet√Ķen piaci orient√°ci√≥j√ļ n√©met Bertelsmann alap√≠tv√°ny p√°r √©ve rendszeresen elk√©sz√≠ti az Eur√≥pai Uni√≥ orsz√°gainak list√°j√°t t√°rsadalmi igazs√°goss√°g szempontj√°b√≥l. Magyarorsz√°g rendszeresen a lista legalj√°n szerepel, 2014-re gyermekszeg√©nys√©gben m√©g Rom√°nia is megel√Ķz minket.

Magyarorsz√°g a t√°rsadalmi igazs√°goss√°gi index legt√∂bb komponense szempontj√°b√≥l a lista utols√≥ csoportj√°ban szerepel, de k√ľl√∂n√∂sen dr√°mai a gyerekek (0-17) √©letsz√≠nvonal-es√©lyeit bemutat√≥ indik√°tor - √≠rta Pog√°tsa Zolt√°n k√∂zgazd√°sz, az √Ātl√°tsz√≥ blogj√°n. M√°r a 2008-as √°lbaloldali korm√°nyz√°s v√©g√©n is csak Rom√°ni√°ban √©s Bulg√°ri√°ban volt rosszabb a gyerekek helyzete. T√°rsadalmi kirekesztetts√©ggel akkor 34,1%-uknak kellett szemben√©znie, ez a neokonzervat√≠v t√°rsadalomfiloz√≥fi√°j√ļ Fidesz-korm√°nyz√°s alatt 43%-ra romlott.
fn.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2014/10/02/gyermekszegenyseg.jpg


Komoly anyagi n√©lk√ľl√∂z√©ssel az √°lbaloldali korm√°nyz√°s v√©g√©n a gyerekek 24,4%-√°nak kellett szemben√©znie, ez akkor Bulg√°ria √©s Rom√°nia ut√°n a legrosszabb volt az uni√≥ban. Az√≥ta a helyzet dr√°maian tov√°bb romlott, a 2014-es 35%-os magyar mutat√≥ imm√°ron Rom√°ni√°n√°l is rosszabb, √©s csak Bulg√°ri√°t el√Ķzi meg. Mindek√∂zben az √©szaki modell orsz√°gaiban 1,4-3,6%-on √°ll a mutat√≥, azaz csak elv√©tve tal√°lhat√≥ n√©lk√ľl√∂z√Ķ gyerek. De m√©g a keleti r√©gi√≥ legszoci√°lisabb orsz√°gaiban, Szlov√©ni√°ban, √Čsztorsz√°gban √©s Csehorsz√°gban is siker√ľl 6-7% k√∂r√ľli mutat√≥kat produk√°lni.

Mint arr√≥l besz√°moltunk, az Orb√°n-korm√°ny a csal√°dokra is √ļgy tekint, hogy vannak a gazdag csal√°dok √©s a szeg√©ny csal√°dok. A leszakad√≥kat a „t√°rsadalmi felz√°rk√≥z√°s√©rt" felel√Ķs √°llamtitk√°rs√°g al√° helyezt√©k, a t√∂bbi csal√°dot pedig, akikkel csal√°dpolitikai szempontb√≥l szeretn√©nek foglalkozni, a csal√°d- √©s ifj√ļs√°g√ľgyek al√°.
http://fn.hir24.h...a-lettunk/
#16 | Detonator - 2014. oktůber 04. 17:49:07
Kedves Balu !

Végre írtál valami rendeset ! Most ezek után gondolkodom a nick nevem megváltoztatásán, ne legyek-e inkább Maugli ?

Üdvözlettel,: ma még Detonator
#17 | Balu - 2014. oktůber 04. 21:42:59
Detonator,

maradj csak Detonator, mint l√°tod, be tudok √©n p√∂ccenni, csak ahhoz kell detonator is. Nem is kicsit, csak akkor se vagyok f√∂l√∂slegesen agressz√≠v. √Čn maradok Balu. Te maradj Detonator.

√ćgy l√°tom, ahogy √≠rtam √©s ha kivonjuk a magyar vonatkoz√°sokat, nagyon sok nyugati is √≠gy l√°tja m√°r. Csak az a baj, hogy az √ľbermensch-mentalit√°suk miatt nem fogunk vel√ľk √∂sszej√∂nni. K√∂r√ľlbel√ľl annyira √©rdekel engem az √Ķ √©let√ľk, mint √Ķket az eny√©m, megteremtettem a szimmetr√°t. Evvan, szerintem strat√©giailag √©rdemes el√Ķre kib√©k√ľlni a gondolattal, hogy a nyugat ugyanazt fogja csin√°lni, mint eddig: benne hagy a szarban. Az √Ķseink tudj√°k √©s tkp. tudjuk mi is, csak neh√©z elhinni: nek√ľnk senki se fog seg√≠teni, ahogy nem seg√≠tett eddig se, pl√°ne nem a nyugat. Aki tud, bel√©nk r√ļg, ezt is tudjuk, meg is szoktuk, t√ļl√©lj√ľk. De t√©nyleg nagyon ideje volna mutatni valamit abb√≥l a h√≠res "virtusb√≥l", valami olyasmit, mint a donbasszi oroszok. Ha a mai 40-esek ezt nem teszik meg, akkor egyszer√Ľen nem lesz megtv√©ve √©s a magyars√°g t√©nylegesen elv√©sz. A fele (cig√≥k, zsir√°fok levon√°sa ut√°n) m√°r most is elveszett. Ha retrospekt√≠ve v√©gigvet√≠tj√ľk a filmet, az oroszok se sokat seg√≠tettek, f√Ķleg mi√≥ta Nagy P√©ter √≥ta neki√°lltak birodalmat √©p√≠teni √©s k√∂rberakt√°k magukat nyugati tan√°csad√≥kkal.

"Ha a mai 40-esek ezt nem teszik meg, akkor egyszer√Ľen nem lesz megtv√©ve √©s a magyars√°g t√©nylegesen elv√©sz"

Namost nemtom ki √©s mi vagy (ergo tal√°lkozni k√©ne), van egy k√©pem r√≥lad, ami t√ļlnyom√≥r√©szt pozit√≠v, de konkr√©tan az Imivel 1 db h√≥nap k√ľl√∂nbs√©g van k√∂zt√ľnk, l√°ttuk m√©g "azt" is √©s √©lj√ľk "ezt". √Čs ahhoz, hogy √©rtsd az "ezt" kell, hogy m√°st is l√°ss. A h√ľly√©bb nyugatiak meg√©rkeznek Kathmanduba √©s szaladnak a mekdonadzba, mert akkor √©rzik otthon magukat. Pedig az√©rt mentek oda, hogy ne legyenek otthon. Nek√ľnk meg el√©g volt a segg√ľnk√∂n maradni √©s l√°m, mekkor√°t v√°ltozott minden. √Čs nem z√°rok ki egy olyan v√©gkifejletet sem, hogy v√©g√ľl m√©gis ARR√ďL volt sz√≥.Igen, a becs√ľletr√Ķl, ami al√° az √©let ezer √©s egy.. gyakorlatilag minden aspektusa tartozik. Hogy igen, szomor√ļ ezt hallani, de a f√©nyes segg√Ľ nyugat a Gonosz √©s ha nem tudta eleddig ki√∂klendezni mag√°b√≥l a zsir√°fm√©rget, akkor nekem mi k√∂z√∂m hozz√°juk? M√°shol √©lek, m√°shogy gondolkodom, l√°tom √Ķket innen - √©s ebben nem vezettek m√©g vakv√°g√°nyra, sose v√°rtam t√Ķl√ľk semmit, meg is adt√°k, csak elvitt√©k a kamatot. Ok√©, tolj√°k a lopott p√©nz√ľk a koker√≥knak. Nade azon fennakadni, hogy a m√°sik zsiv√°ny leveszi a s√°pot?! Egy brig√°d ez mind, mi k√∂z√∂m nekem hozz√°juk? Azon k√≠v√ľl, hoy pl. bel√Ķlem √©lnek.

J√≥p√°r √©ve (kb. 5-6) vagyok az oldal l√°togat√≥ja, meg n√©ha be is b√∂ffenek ezt-azt, v√°ltoz√≥ intenzit√°ssal, m√©lys√©ggel √©s t√©mav√°laszt√°ssal. √Čn is fiatalabb voltam, nem gondoltam volna, hogy sok olyan gan√©s√°gban, ami m√°r akkor is cs√≠pte a szemet nem lesz elmozdul√°s. √Čs nem lett. Gyakorlatilag minden √©rdemlegesebb √ēSZINTE "r√°mozdul√°s" el lett szabot√°lva (nevek √©s folyamatok ismertek, csak nem nyilv√°nosak). Sz√≥val most csihadok, az eltelt id√Ķ alatt csak okosabb √©s b√∂lcsebb lettem - viszont lottyadtabb is. Az a "h√©v", ami a G√°rd√°t, Jobbikot, Magyarok Sz√∂vets√©g√©t el√Ķh√≠vta egy gener√°lt dolog volt, az √©l√©re √°lltak √©s elvett√©k az √©l√©t. Pont nem ez√©rt sz√ľlettek. Hagyjuk. Majd folytatjuk.

√Čs hidd el, ha a mai 40-esek nem kelnek fel, m√°s m√°r nem fog. Ez a k.rvakem√©ny √©s a t√©nyeken alapul√≥ logikus megl√°t√°som. K√≥hn√©knak el√©g a mi gener√°ci√≥nkat ki√∂lni √©s √∂v√©k az orsz√°g. Mi meg t√©nylegesen elt√Ľn√ľnk.
#18 | Gutai Zub - 2014. oktůber 05. 08:43:48
Balu,

H√°t igen, az Igazs√°gnak van egy makacs tulajdons√°ga, elhissz√ľk nem hissz√ľk, vitatkozhatunk, de √ē f√ľggetlen√ľl t√Ķl√ľnk, Igazs√°g marad.

A mai 40 évesek?

A "nem tudásnak", butaságnak két fajtája van:

Az egyik, hogy nem el√©rhet√Ķ, nincs k√©zn√©l a megfelel√Ķ inform√°ci√≥.
A m√°sik, hogy minden l√©nyeges inform√°ci√≥ el√©rhet√Ķ, k√©zn√©l van, Ami hi√°nyzik, az akarat, √©rdekl√Ķd√©s, a lustas√°g √©s a gy√°vas√°g lek√ľzd√©se.
Szerintetek a kett√Ķ k√∂z√ľl melyik uralkodik Magyarorsz√°gon?
Mert a második végzetesebb.........

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.