Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A svájciakat megvezették Magyarországon


Hasonl√≥ a "norv√©g" szabadk√Ķm√Ľves priv√°t soros bulikhoz, de ez orrhosszal vezetett meg m√©gis kit √©s miben, meg hogyan? Mire megy a milyen p√©nz? Civilek? Zsid√≥-cig√°nyok? H√°nyok! Jobb lett volna kiker√ľlni az √°llamot √©s ink√°bb helyi er√Ķket bevonni

A Tages-Anzeiger √ļgy v√©li, hogy Sv√°jc rossz partnereket v√°lasztott, amikor √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy t√°mogatja Kelet-Eur√≥p√°t, mert a milli√°rdok ellen√Ķrz√©s n√©lk√ľl folynak el. A komment√°r √Čszak-Magyarorsz√°got hozza fel p√©ldak√©nt, ahol m√°r nincs ipar, √©s csak azok maradtak, akiknek nincs k√©pzetts√©g√ľk √©s j√∂v√Ķj√ľk.

Romák a gettókban, ahol nincs víz és csatornázás. Svájc éppen az ilyen körzeteknek szánta a pénzt, Kazincbarcikának pl. több mint ötmillió frankot, a magyar kormánnyal közösen.

√Ām a helysz√≠ni szemle sor√°n az der√ľlt ki, hogy a DEZA-program keret√©ben m√©g meg sem kezd√Ķdtek olyan fejleszt√©sek, amelyeknek m√°r jav√°ban zajlaniuk kellene. A helyi potent√°tok saj√°t maguknak akarnak eml√©km√Ľvet, ez√©rt √°ll√°sok helyett semmire nem j√≥ ker√©kp√°rutak, sz√∂k√Ķkutak √©p√ľlnek. A gond itt is az, hogy a dolgokat csup√°n pap√≠ron ellen√Ķrzik. Az pedig nem alkalmas eszk√∂z a hatalom paraszti ravaszs√°ggal meg√°ldott helyi technikusainak vissza√©l√©seivel szemben.

Magyarorsz√°g √∂sszesen sz√°zharmincmilli√≥ frankot kap, de helyben nincs senki, aki figyelemmel k√≠s√©rn√© a projekteket. Jobb lett volna kiker√ľlni a magyar √°llamot, √©s ink√°bb helyi er√Ķket bevonni a megval√≥s√≠t√°sba. Ami egy√ļttal fontos jelz√©s lehetett volna a civil t√°rsadalomnak, amely egyre ink√°bb nyom√°s al√° ker√ľl. De ett√Ķl a sv√°jci adom√°nyoz√≥knak k√∂teless√©g√ľk, hogy a felhaszn√°l√≥k k√∂rm√©re n√©zzenek.
- See more at:Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2014. oktůber 03. 10:40:10
Sv√°jc √©s Kelet-Eur√≥pa - √Čszak-Magyarorsz√°g?

Kedves svájci barátaink nézzenek már Európa térképére is, ha "kelet európáról" beszélnek.
√Čszak-Magyarorsz√°g a k√∂zep√©n van ennek a t√©rk√©pnek.
"százharmincmillió"! frank meg kb. épp elég egy díszesebb cigány vajda háza felépitéséhez.......
#2 | Balu - 2014. oktůber 03. 10:58:24
Szeg√©ny sv√°jciak! H√°t hogy lehet ilyen cs√ļny√°n megvezetni √Ķket? Csupa j√≥ sz√°nd√©kb√≥l sz√°molatlanul oda toltak helyi maffi√≥z√≥k orra al√° egy valag p√©nzt - √©s azok meg √°tverik √Ķket! Mik vannak! H√°t erre azt√°n t√©nyleg nem lehetett sz√°m√≠tani, hogy nem munkahelyeket teremtenek majd a dolgos koker√≥knak, akik most, mivel "m√°r nincs ipar" (volt, de m√°r nincs) k√©nytelenek √∂regeket terroziz√°lni, lopni √©s az √°llamkassz√°n √©l√Ķsk√∂dni. Pedig csak egyetlenegy nagyobb gy√°rat k√©ne felh√ļzni, mindj√°rt vastag sorokban √°ramlan√°nak oda cig√°ny√©k √©s azon nyomban el is felejten√©k a lop√°st, abban szempillant√°sban mintegy var√°zs√ľt√©sre elt√Ľnne bel√Ķl√ľk a t√∂bb √©vtizedes reflex, ha l√°tnak egy nem lel√°ncolt biciklit. H√°t igen, a helyi er√Ķket kellett volna bevonni, nem is vit√°s, akkor nem lenne annyi f√∂l√∂sleges bicikli√ļt, hanem lehetne mondjuk aikido- vagy katana-tanfolyamot ind√≠tani √©s persze n√©h√°ny kurzust, ahol koker√≥√©k v√©gre megtudhatn√°k, milyen jogaik vannak. √Čs esetleg egyes√≠tett er√Ķkkel kezden√©nek k√ľzdeni ezek√©rt, j√≥ hangosan, katan√°stul. √Čs a f√Ķb√Ľn√∂s√∂k, Pista b√° √©s Mari n√©ni v√©gre felelhetn√©nek xenof√≥b b√Ľneik√©rt.

Csak az a gyan√ļm, hogy a svejciak nagyonis j√≥l tudt√°k, hova megyen a p√≠zecske √©s hogy mi√©rt nem "munkahely-teremt√©sre" k√∂lt√Ķdik. Egyr√©szt minek munkahelyet teremteni olyan k√∂rzetben, ahol "munkav√°llal√≥" lassan alig van - klf. indiv√≠duumok ugyan kolb√°szolnak arrafel√© sz√©p sz√°mmal, csak √©pp munk√°t nem v√°llalnak. M√°sr√©szt meg lehet, hogy pont az a l√©nyeg, hogy sz√∂k√Ķk√ļtra menjen el a zs√©. Meg van m√©g egy indok, amivel Vity√°√©kat lehet majd k√ľlf√∂ldr√Ķl b.szogatni, mint azt szokt√°k.
#3 | gabi - 2014. oktůber 03. 15:22:16
Magyarorsz√°g az√©rt kap p√©nzt, hogy bebetonozza a cig√°nyokat. Vagyis helyben tartsa. Sv√°jcnak, illetve nyugatnak nincs sz√ľks√©ge. Ink√°bb fizetnek, csak maradjanak.
**** nem számolnak azzal, hogyha ezt létre hozzák, akkor az nagyobb veszély rájuk, mint egy atombomba.
Eur√≥pa v√≠zk√©szlete itt van Magyarorsz√°gon. Ezt akarj√°k a cig√°nyokra b√≠zni? T√©telezz√ľk fel, hogy ki√≠rtanak minket, marad a cig√°nys√°g. Meddig √©s mi√©rt? A v√°laszt tudjuk. Csak ezek a patk√°nyok nem tudj√°k.
#4 | Kormos - 2014. oktůber 03. 16:34:15
Sziasztok! Barátaim azonosulok a véleményetekkel. Belso nemzeti destabilizációprogram...stb=csucskecigánybiofegyverek. Csak ismételni tudom ne fizessetek adót cionéknak. Ha nem fizetsz nekik azt onvédelembol teszed,nempedig adósikkasztást kovetsz el...tudom minden nézopont kérdése és stb. Segíts magadon isten is megsegít!!!
#5 | Leandros - 2014. oktůber 03. 18:05:27
Dr√°ga hisztis bu-zi any√°tokat! Egy: rengeteg szakember √©s tisztes dolgoz√≥ van itt, m√©g ha nincs is v√©gzetts√©ge! Kett√Ķ: Nem seg√≠teni kell, hanem nem kellett volna, tervezetten t√∂nkre tenni!!! Hogy mi az √©rt√©k √©s mennyit √©r Borsod, arr√≥l majd kicsit k√©s√Ķbb halhattok!:@;)
#6 | GERRY - 2014. oktůber 04. 00:38:32
Lehet megint d√ľh√∂ngeni...

http://www.deza.a...kte?sort=3

Ha valakinek van t√ľrelme, lapozza √°t ezt a 40 oldalt.
A program 2 √©ve alatt az a kib@szott g√∂r√©ny tetves, nyomor√©k Sv√°jc amelyik lopja a vil√°g √∂sszes tisztess√©ges ember√©nek a p√©nz√©t √©s r√°√ľl √©s azok a g.ci sv√°jciak ez√©rt laknak j√≥l √©s √©l√∂sk√∂d√∂k √©s d√∂g√∂ln√©nek meg ahogy a szomsz√©d tehene, meg ne n√∂jj√∂n f√ľ a l√°buk alatt... tiszta rossz√°nd√©kb√≥l ennyi milli√≥t sz√≥rtak sz√©t a vil√°gban... hogy nekik megmaradjon a Milka teh√©n teje √©s a tejcsokija...

Menjetek a pokolba!

Azonosuljatok csak egym√°ssal, lehet sz√≠dni a vil√°got, a gonoszokat, r√°juk h√ļzni minden sz@rt ami a vil√°gon t√∂rt√©nik √©s fog...

F√©lre√©rt√©s ne legyen bel√∂le balf√°c√°nok... NEM SV√ĀJCOT V√ČDEM - sv√°jcnak nincs sz√ľks√©ge a v√©delmemre.

Titeket - √∂nmagatokt√≥l. Att√≥l, hogy napr√≥l napra jobban deform√°l√≥dt√≥k, √ľv√∂ltitek a vakvil√°gba, hogy az jajj de gonosz veletek.

Tudjátok mit lát ez a világ? - évekig nem akartam elhinni, mert önmagamból indultam ki...

A vil√°g ma m√°r nem l√°t m√°st a magyarokban mint egy elcs√∂kev√©nyesedett, megromlott fek√©lyt amivel nem lehet mit kezdeni. N√©zi az ag√≥ni√°j√°t √©s n√©h√°ny embert, de nagyon keveset, m√©g elfog a szomor√ļs√°g.
A világ olyan emberekböl áll mint ti és mások. De már nem ezt látjátok, csak önmagatokat.
Veletek "√©ltem" √©vekig, tudom mi√©rt ilyen keser√ľ minden sor amit ide √≠rtok. √Čn m√©g tudom. M√°sok m√©g ennyit se tudnak a magyarokr√≥l. A maiakr√≥l meg nem is akarnak tudni.

Leandros - ha a te anyádat jellemezné igy valaki, mit mondanál?
gabi - hogy is van ez a "patk√°ny" dolog?
gutai - 130 millio sv√°jci Frank neked semmi?

ugye nem baj, hogy nem folytatom? Hátha tévedek és még a végén megsértek itt valakit - csak azért mert magyar.

Gerry
#7 | teremtes - 2014. oktůber 04. 03:02:33
h√ļha s_*_oh1
#8 | Kore - 2014. oktůber 04. 06:43:43
Gerry! Ki az a "vil√°g" ?

"A világ ma már nem lát mást a magyarokban mint egy elcsökevényesedett, megromlott fekélyt amivel nem lehet mit kezdeni."

Balut miért nem piszkálod? Pedig jól összefoglalta, mire ment/megy ki a játék!
Maga az √ļjs√°gh√≠r is bel√°tja a v√©letlen "t√©ved√©s√©t", de ez m√°r es√Ķ ut√°n k√∂p√∂nyeg!

Mindebb√Ķl az adakoz√°sb√≥l mi, magyarok nem l√°tunk semmi el√Ķnyt, megint a nemhi√°basz√ľletettekre pazarolja eg√©sz "nyugat" az √ļn. j√≥t√©konykod√°s√°t.
#9 | Kore - 2014. oktůber 04. 07:19:31
Az sem √°rtana, ha a bevezet√Ķ v√©lem√©nyt is figyelembe venn√©d! ami vagy Imr√©√©, vagy a cikk bek√ľld√Ķj√©√©:

"Hasonl√≥ a "norv√©g" szabadk√Ķm√Ľves priv√°t soros bulikhoz, de ez orrhosszal vezetett meg m√©gis kit √©s miben, meg hogyan? Mire megy a milyen p√©nz? Civilek? Zsid√≥-cig√°nyok? H√°nyok!..."

Nem kell ez a v√©rmes m√Ľfelh√°borod√°s, nem is √°ll j√≥l neked, hacsak nem felejtetted el, hogy valamikor te is magyarnak sz√ľlett√©l.

A mindenki √°ltal babusgatott magyarorsz√°gi cig√°nyok m√°s t√©szta, akikt√Ķl mindenki retteg, nehogy hozz√° telep√ľljenek √°t... √Ķk val√≥ban a fek√©lyek!
#10 | kukackac - 2014. oktůber 04. 07:44:24
M√°r csak arra lenn√©k k√≠v√°ncsi / a k√≠v√°ncsit nagyon kicsi bet√Ľkkel √≠rva/, hogy az itt l√≥g√≥k k√∂z√ľl kinek van 2 vagy ann√°l t√∂bb √°llampolg√°rs√°ga? s_*_nyugi

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.