Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

"Nagyon k√∂zel vagyunk a harmadik vil√°gh√°bor√ļhoz"


√Čs megy a h√ľlyes√©g eg√©szen, am√≠g nem tal√°lkozik a v√©res val√≥s√°ggal. Sv√©dek mi? Ja, ott is kezd√Ķdik √°m, nem kell hozz√° "kiv√°ndorolni". Az Azov z√°szl√≥alj kijevi f√Ķhadisz√°ll√°s√°n tal√°lkoztam a sv√©d Carolus Lofroosszal, aki √©ppen a bel√©p√©si pap√≠rjait t√∂lt√∂tte ki, hogy be√°llva a z√°szl√≥aljba, instruktori munk√°t v√°llaljon, magyarul, betan√≠tsa a sz√©p sz√°mban √©rkez√Ķ √©s teljes m√©rt√©kben k√©pzetlen √∂nk√©nteseket a fegyverhaszn√°latra, √©s persze, hogy harcoljon a szint√©n sv√©d Mikael Skillt egys√©g√©nek tagjak√©nt. Az √∂nk√©ntess√©gr√Ķl, a z√°szl√≥alj politikai agend√°j√°r√≥l √©s persze az Azov meg√≠t√©l√©s√©r√Ķl besz√©lgett√ľnk.

√Ėn m√°sokkal ellent√©tben beleegyezett, hogy lefot√≥zzam √©s a nev√©t is adta az interj√ļhoz. Mi√©rt?

Azért, mert a svéd hadseregben tudják már, hogy itt vagyok. Nem csináltam titkot a dologból, hogy jövök az oroszokkal harcolni, ezért nem igazán számít, ha megjelenik az arcom és a nevem a médiában.

Nem érhetik szankciók emiatt, ha hazamegy?

Tudtommal nem. A sv√©d t√∂rv√©nyek nem tiltj√°k, hogy egy m√°sik orsz√°g fegyveres konfliktus√°ban harcoljon valaki, ez ki sincs dolgozva. √ögyis fogalmazhatn√°nk, hogy ez a sz√ľrke z√≥na, nincs tiltva, de t√°mogatva sem. Egy√©bk√©nt nyilv√°n fogadna n√©h√°ny kihallgat√°s, ha hazat√©rn√©k Sv√©dorsz√°gba, de ilyesmi nem √°ll a sz√°nd√©komban.

Fotók: Jászberényi Sándor

Miért jelentkezett az Azov zászlóaljba?

Amellett, hogy sv√©d √°llampolg√°r vagyok, a finn kisebbs√©ghez tartozom. Az oroszok m√°r megpr√≥b√°lt√°k megsz√°llni Finnorsz√°got a t√∂rt√©nelem folyam√°n, nem szeretn√©m, ha eljutn√°nk megint eddig √©s finn f√∂ld√∂n folyna a harc. Nagyon kevesen l√°tj√°k, hogy konkr√©tan milyen vesz√©lyes az, amit Putyin m√Ľvel, hogy semmilyen garancia sincs arra, hogy Ukrajn√°n√°l meg√°ll, √©s nem vonul tov√°bb a Baltikum, Finnorsz√°g fel√©. Ukrajna fegyveres megsz√°ll√°sa is v√©rl√°z√≠t√≥ √∂nmag√°ban, amit nem szabad hagyni. Eur√≥pa, mint mindig a t√∂rt√©nelemben nem fogja fel a vesz√©lyt √©s az utols√≥ pillanatig nem reag√°l – akkor pedig m√°r k√©s√Ķ lesz. V√©lem√©nyem szerint nagyon k√∂zel vagyunk a harmadik vil√°gh√°bor√ļhoz, a forgat√≥k√∂nyv k√≠s√©rtetiesen hasonl√≥, de mint akkor, Eur√≥pa most is teljesen passz√≠v. Sv√©dorsz√°gban √©s Eur√≥p√°ban a k√∂zv√©lem√©nyt az Iszl√°m √Āllam k√∂ti le, arr√≥l, hogy mi t√∂rt√©nik a k√∂zvetlen szomsz√©dunkban nagyon kev√©s embernek van fogalma. Ez√©rt d√∂nt√∂ttem √ļgy, hogy, ha m√°r a korm√°nyom √©rdemben nem foglalkozik a l√©gter√ľnket megs√©rt√Ķ √©s Ukrajn√°t megsz√°ll√≥ oroszokkal, √©n j√∂v√∂k harcolni ellen√ľk.

Ez technikailag hogyan valósult meg?

Nem √©n vagyok az els√Ķ, aki ezt √≠gy gondolta. Mikael Skillt m√°r egy j√≥ ideje harcol lent a keleti fronton, k√∂vettem a Twitter√©n. Egy alkalommal, a h√≠rek elolvas√°sa ut√°n r√°√≠rtam: „H√© Mikael, nem kell neked egy g√©ppusk√°s?”. Azt mondta, hogy igen, √≠gy fogtam magam, vettem egy rep√ľl√Ķjegyet Kijevbe √©s j√∂ttem. Jelentkeztem az Azov f√Ķhadisz√°ll√°s√°n √©s itt vagyok.

Mikael Skilltet a nemzetk√∂zi m√©di√°ban fajv√©d√Ķnek festik le. Sv√©dorsz√°gban sincsen t√ļl j√≥ h√≠re: a sv√©d tartal√©kosokt√≥l sz√©ls√Ķs√©ges n√©zetei miatt rakt√°k ki. Maga is neon√°ci?

Nem, nem hiszek a faji fels√Ķbbrend√Ľs√©gben, √©s nem vagyok tagja semmilyen neon√°ci szervezetnek. Mikael Skillt politikai n√©zeteit nem osztom, ellenben az oroszok ellen harcol √©s √©n is az oroszok ellen harcolok. Nyilv√°n, nem vinn√©m haza bemutatni az √©desany√°mnak, de a jelenlegi helyzetben az Azov hadoszt√°ly az egyetlen lehet√Ķs√©gem, hogy harcolhassak az oroszokkal, mivel a regul√°ris ukr√°n hadsereg nem vesz fel k√ľlf√∂ldieket a soraiba.

Az Azov z√°szl√≥aljr√≥l is az a h√≠r j√°rja, hogy f√Ķleg az ukr√°n futballhulig√°nokb√≥l √©s kijevi neon√°cikb√≥l szervez√Ķdik. Andrej Bilcek√≠j, a z√°szl√≥alj alap√≠t√≥ja az egyik legismertebb feh√©r fajv√©d√Ķ Ukrajn√°ban.

Sok a sz√©ls√Ķs√©ges az Azovban, ez egy√©rtelm√Ľ. De nem mindenki az. Kezdetben, amikor a z√°szl√≥alj megalakult, √∂sszesen h√°romsz√°z emberb√Ķl j√∂tt l√©tre, a nagyr√©sz√ľk val√≥ban k√∂thet√Ķ valamilyen sz√©ls√Ķs√©ges ukr√°n szervezethez. Ez az√≥ta sokat v√°ltozott, f√Ķleg annak a politik√°nak k√∂sz√∂nhet√Ķen, hogy b√°rkit felvesznek a soraikba, aki harcolni akar az oroszok ellen. Arabok √©s zsid√≥k is vannak az Azov hadoszt√°lyban, ezt szem√©lyesen tudom. Hetente h√°romsz√°z jelentkez√Ķ van m√°r, √©s ahogyan n√∂vekszik a kr√≠zis, ez egyre ink√°bb n√Ķni fog.

A felv√©tel sor√°n van ideol√≥giai sz√Ľr√©s?

Elbesz√©lget√©s van. Ki kell t√∂lteni egy k√©rd√Ķ√≠vet, ahol gyakorlatilag minden relev√°ns inform√°ci√≥t meg kell adni. Engem felvettek, holott nyilv√°nval√≥v√° tettem, hogy nem vagyok neon√°ci, illetve sz√©ls√Ķs√©ges. Nem volt ebb√Ķl probl√©m√°m.

Miután felvették, mi következett?

V√°rni kellett egy darabig, am√≠g v√©gigmegy az adminisztr√°ci√≥, mert mint eml√≠tettem, sok a jelentkez√Ķ. V√©g√ľl Skillt k√ľlf√∂ldi egys√©g√©hez ker√ľltem. Els√Ķ k√∂rben, m√≠g Kijevben voltam, az Azov b√°zison instruktori feladatokat v√©geztem, azokat tan√≠tottam be a g√©pkarab√©ly haszn√°lat√°ra, akiknek semmilyen fegyveres tapasztalatuk nem volt. Ez ut√°n indultunk le Urzufba, Mariupol mell√©, ahol m√°r √©n is megkaptam a fegyveremet √©s az egys√©g jelz√©s√©t. A t√∂bbir√Ķl nem besz√©lhetek.

Hamarosan parlament√°ris v√°laszt√°sok lesznek Ukrajn√°ban. Az Azov z√°szl√≥aljat sokan √ļgy √©rt√©kelik, mint az ukr√°n sz√©ls√Ķjobb mag√°nhadsereg√©t. A sz√©ls√Ķjobboldali politikai er√Ķk, p√©ld√°ul a Pr√°v√≠j Szektor m√°r bejelentette, hogy, ha Porosenk√≥ eln√∂k nem v√°ltoztat, akkor ak√°r egy √ļj forradalmat is kirobbanthatnak. Maguk k√ľlf√∂ldiek r√©szt vesznek majd ebben az Azov k√∂tel√©k√©n bel√ľl?

Nem, az ukr√°n bel√ľgyekben nem fogok r√©szt venni. √Čn az oroszokkal harcolok, csak√ļgy, mint a k√ľlf√∂ldiek az Azovban. Nem fogunk Kijevben fegyverben mas√≠rozni, ebben pedig mindenki egyet√©rt.

Ha ennek a konfliktusnak vége lesz és életben marad, hogyan tovább?

Porosenk√≥ √°llampolg√°rs√°got √≠g√©rt az Ukrajn√°√©rt harcol√≥knak. Ha kiverj√ľk az oroszokat √©s b√©ke lesz, val√≥sz√≠n√Ľleg itt fogok maradni Ukrajn√°ban. Csal√°dot akarok alap√≠tani.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2014. oktůber 04. 11:56:39
Carolus Lof (nagyon) rossz....

Egy agressz√≠v reptilian agy√ļ pszichopata

Néhány jellegzetes tulajdonságaik:

√Čn k√∂zpontu, csak a "tov√°bb√©l√©s" hajtja
Az erkölcs, az érzések embertársai felé hiányoznak
Tettei√©rt soha nem tud, nem akar b√Ľnb√°natot √©rezni
Az emberi viselkedést, törödést csak imitálni tudja
Van benne egy jó adag ravaszság, amivel képes a legnagyobb gonosztetteket megmagyarázni.

stb,

Az, hogy annyian jelentkeznek ilyen "lehet√Ķs√©gekre" szomor√ļ k√©pet fest az emberis√©gr√Ķl....

Az, hogy a vil√°gkorm√°ny, vil√°gbankok, politikusok √©s er√Ķszakszervezeteik, k√∂vet√Ķik is pont ilyen hasonl√≥ agybetegek, csak hab a tort√°n......
#2 | postaimre - 2014. oktůber 04. 12:07:48
Gutai, ki vannak terelve a f√©nyre "nemzett√Ķl" f√ľggetlen√ľl. √Ėsszekapj√°k √Ķket √©s mennek a dar√°l√≥ba. Ez nem a maci dolga. Neki a saj√°t hullad√©k√°t kell eltakar√≠tani, nek√ľnk a saj√°tunkat, ez a mi felel√Ķss√©g√ľnk. Amit le√≠rt√°l jellemz√Ķket, r√°m m√°r egy ideje √©ppen √≠gy jellemz√Ķ, csak m√°s el√Ķjellel, c√©llal okkal. Ha m√≥domban √°ll, igazolom, hogy nincs m√°r bennem semmi "emberi". Att√≥l sokkal t√∂bb van. Nekem sem tetszik, de vissza√ļt ha lenne, se menn√©k rajta. s_*_mai
#3 | Detonator - 2014. oktůber 04. 12:17:19
Kedves Gutai !

Ime, a nemzetk√∂zi idi√≥ta ! M√°r r√©gen nem ember, csak r√°n√©z√©sre, √©s sajnos a hozz√° hasonl√≥ robot demokrat√°k teszik ki a "fejlett nyugat" ember k√©szlet√©t. A gondolkod√≥kat ott is irtj√°k, csak cs√∂ndesen, halkan, l√°bujjhegyen, hogy ne legyen zavar√≥ esem√©ny a "norm√°lis, nyugodt" h√©tk√∂znapokban. Ennek a fenti baromnak az a legszebb mondata, hogy "csal√°dot akar alap√≠tani"! Isten √Ķrizzen t√Ķle, legyen csak goly√≥fog√≥, az igen hasznos jelen esetben az emberis√©g szempontj√°b√≥l !

Üdvözlettel,: Detonator
#4 | Gutai Zub - 2014. oktůber 04. 12:23:16
Imre,

"csak m√°s el√Ķjellel"

Ez bizony szemben √°ll√≥ k√ľl√∂nbs√©g.
N√°luk minusz, N√°lad plusz.......
#5 | kukackac - 2014. oktůber 04. 12:27:39
3.bp.blogspot.com/-wGDzDl63Vr8/UKfX4dvoMZI/AAAAAAAAOi8/f5Tww3T0irE/s1600/0+(2).jpg
#6 | enid - 2014. oktůber 04. 15:42:18
A francba! Most ugrott be! Multkor irtam damanhurral kapcsolatban: AZ emberiseg temploma. Nem. A humanoidok kovetkezo vatikannak szant helye. Csakhogy ne keverjuk a xart a csokoladeval. Tartalybol sokk, Emberbol keves van.
#7 | postaimre - 2014. oktůber 04. 16:31:37
Gutai a plusszosnak egy strigulával többje van, de azzal keresztbe ver a mínusznak! Kereszt az a javából.

Enid az emberek száma exponenciálisan nevetségesen kevés.
#8 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 05. 11:33:23
YouTube Videů


YouTube Videů


YouTube Videů
#9 | Ro-zsola - 2014. oktůber 05. 13:53:28
Ime egy igazi " svéd vagy finn vagy miféle". Az Istenbarma nem veszi észre mennyire átlátszó a helyzet.
Aszongya a marh√°ja , 300 balf√©kkel indult az Azov cs√Ľrhe √©s hetente 300 √ļj tag csatlakozik. Mikor √©rik el a 6 milli√≥t ?
Nagyon unom már ismételni magam. " Minden ami nyugaton van : rossz . Minden ami keleten van : jó ". Idetartozik még : " Az állam a legjobb tulajdonos ".
Nem √∂r√ľl√∂k neki h egy " testv√©rt " nevezetesen egy szk√≠t√°t ilyen m√≥don siker√ľlt megvezetni. Meg√©rtem h a finnek m√°r j√≥ideje filoszemita agymos√°snak vannak kit√©ve , de mi akad√°lyozza meg az ilyeneket a gondolkod√°sban ?
#10 | keepfargo - 2014. oktůber 07. 10:07:23
Ha kiverte az oroszokat, akik finn hazajat fenyegetik (mivel, mikor, hogyan?) akkor Ukrajnaban akar letelepedni. Ott a helye. Ezen a finnek nyernenek legtobbet.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.