Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz fenyegetés: se gáz, se olaj nem lesz!


Az a baj, hogy csak mondják, ahelyett, hogy lehúznák már a redõnyt és õk belül, mi meg itt kívül kezdenénk el a holokosztos tüzelést. Sok beszédnek sok az alja, teteje meg sehol. Be akarnak keményíteni azokkal a kelet-közép-európai országokkal szemben, akik az elmúlt években orosz gázt adtak el Ukrajnának.

A reexportban Magyarország mellett Szlovákia Ă©s Lengyelország is Ă©rintett. Az a bĂ»nĂĽnk, hogy az oroszoktĂłl vásárolt gázbĂłl Ă©rtĂ©kesĂ­tettĂĽnk az ukránoknak. IdĂ©n az oroszok szerint mintegy 1,7 milliárd köbmĂ©tert, 2012 Ă©s 2014 között pedig összesen mintegy 3,8 milliárd köbmĂ©tert – Ă­rta a Napi.hu.

Ez pedig nagyon nem tetszik az oroszoknak, merthogy a továbbértékesített gázt Európának szánták, egyáltalán nem Ukrajnának. Hiszen az ukránok több millió dollárnyi gáz árával tartoznak. Pont ezért állították le feléjük a gázszállítást júniusban. És szerintük jogszerûtlen volt, hogy mi továbbadtuk.
Jön az Ukrajna-törvény?

Ezért az oroszok most egy új törvény elõkészítésén dolgoznak. Ez megakadályozná, hogy olyan országokba szállítsanak nyersolajat, olajszármazékot vagy földgázt, amelyek azt továbbexportálják olyan államoknak, amelyek tartoznak a gáz árával az oroszoknak.

Nyilvánvaló, hogy itt Ukrajnára céloznak. Meg ránk, mint szállítókra. Szóval, ha ez a törvény életbe lép, akkor a továbbiakban nem tudunk segíteni az ukránoknak. Pedig korábban ezt vállaltuk.

Orbán Viktor pedig azt mondta nemrégiben, Magyarország nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy az orosz-ukrán konfliktus miatt a lakosság nem jut hozzá a szükséges energiaellátáshoz.

Ukrajna felé egyébként nemrégiben földgázstopot léptettünk életbe.
Link

Hozzászólások


#1 | talpi - 2014. október 04. 09:44:03
Vitya-Vi-Szarjonovics :( megszívattad a népet, mert az udvar tartásod és a gazdáid ezt parancsolták. Lassan indulj,purgyéstól fát gyûjteni a máglyához amin pirulni fogtok. Nem kell aggódnod, a fatolvaj võd tudja hol lehet büntetlenül fát lopni, hiszen, családi vonás nálatok a lopás. Most, eme nemes cél okán, talán nem kezdünk eljárárást, vagyis igen, de a bizonyítékot meg kell semmisíteni, na mindegy, akkor majd a tetejére kuporogtok és "tüzes "táncra perdültök. Ez még sem holokamu, hiszen semmi kémény, amolyan, szabadtéri piknik. De államérdek. A Nemzet csak jól jár, viszont kövéren kell gondolkodni, mert simics-ka és ma-tolcsi, na meg a többi a "zenekarodhoz" tartozók is részt vesznek a rendezvényen-, hiszen meghívtad õket, tehát...
#2 | Leandros - 2014. október 04. 09:56:22
Orbánckának egy út maradt nyitva. A Kiugrás. Kiugrás az EU-ból és a NATO-ból, vagy kiugrás az ablakon". Így vagy úgy de a gazdasági háború országonként belsõ elégedetlenségeket fog szítani és el is fajulhatnak.
#3 | postaimre - 2014. október 04. 10:07:26
Gázhiány a szomszédban: új forrásokat csapoltak meg


Ukrajna, amely hónapok óta Európából importál földgázt a közvetlen orosz import leállása miatt, elõször jutott norvég gázhoz a héten.
Hirdetés

Név nélkül nyilatkozó kijevi energiaügyi források azt mondták, hogy Ukrajna szerdán Szlovákián keresztül kapott norvég földgázt, aminek az ára jóval alacsonyabb, mint az oroszé. A források a norvég földgáz mennyiségével kapcsolatban nem közöltek számokat.
http://valasz.hu/...ban-105027
#4 | kakas - 2014. október 04. 10:59:33
38.media.tumblr.com/8e6ddbffb0d0579d7e18223e437fe9a8/tumblr_ncsyieCJ8f1s4ew3vo1_1280.jpg
#5 | nyilasfergeteg - 2014. október 04. 11:02:16
talpi !

Ejnye már! A szalonnasütést kifelejtetted... :)
#6 | kakas - 2014. október 04. 12:20:14
38.media.tumblr.com/daa2e51dd8d311fcd4b8af4732b6e995/tumblr_nctjh6J80i1r436rbo1_400.jpg
#7 | Ro-zsola - 2014. október 05. 13:57:18
Értelemtlen törvényeket hozni. Az A(l)jrópai " kormányok " ugyanúgy fogják pumpálni Ukrajnának a gázt mint korábban. Persze tagadják , de ki akar " belenézni " a csövekbe ? Megy a fegyver , kábítószer , ember , emberi szerv stb kereskedelelm " fû alatt ". Miért lenne a gáz kivétel ?
#8 | Perje - 2014. október 10. 19:42:07
Gáztározója viszont lesz a Gazpromnak. Európa legnagyobb tározója kerül a birtokába a németekkel való megállapodás alapján. Szankcion ide, vagy oda...
http://politobzor...emeni.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.