Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

T√∂r√∂korsz√°g: a hat√°rokon √°tny√ļl√≥ oper√°ci√≥ felk√©sz√ľl√©s a teljes k√∂r√Ľ h√°bor√ļra?


A t√∂r√∂k parlament felhatalmazta a hadsereget az Iszl√°m √Āllam elleni k√ľzdelemre Irakban √©s Sz√≠ri√°ban.

Ezen k√≠v√ľl enged√©lyezt√©k k√ľlf√∂ldi fegyveres er√Ķk t√∂r√∂korsz√°gi tart√≥zkod√°s√°t is. A meg√°llapod√°s egy √©vig √©rv√©nyes okt√≥ber 4-t√Ķl kezdve.

Ahmet Davutoglu török miniszterelnök szerint a felhatalmazást csak a kormány utasítására fogják felhasználni.

Oktay Aksoy a t√∂r√∂k K√ľlpolitikai Int√©zet nemzetk√∂zi programok oszt√°ly√°nak igazgat√≥ja megosztotta v√©lem√©ny√©t az Oroszorsz√°g Hangj√°val a felhatalmaz√°s lehets√©ges k√∂vetkezm√©nyeit illet√Ķen:

T√∂r√∂korsz√°g nagyon agg√≥dik amiatt, hogy mi t√∂rt√©nik most Sz√≠ri√°ban. A Sz√≠ri√°val k√∂z√∂s hat√°r v√©delm√©nek meger√Ķs√≠t√©se √©s a fegyveres er√Ķk sz√°m√°ra a hat√°rokon √°tny√ļl√≥ m√Ľveleteket enged√©lyez√©se tiszt√°n v√©delmi jelleg√Ľ. Az id√Ķ majd megmutatja, hogy fogj√°k-e haszn√°lni a gyakorlatban ezt az enged√©lyt. Ugyanakkor a jelenlegi helyzetben T√∂r√∂korsz√°g k√©nytelen hasonl√≥ l√©p√©sekre elsz√°nni mag√°t. Ismeretes p√©ld√°ul, hogy a sz√≠riai hat√°r ment√©n elhelyezked√Ķ falvakban id√Ķszakosan rak√©t√°k zuhannak le.

A t√∂r√∂k hat√≥s√°g term√©szetesen nem k√≠v√°n r√©szt venni a ”sz√≠riai kalandban” az ENSZ erre vonatkoz√≥ √°ll√°spontja vagy a NATO d√∂nt√©se n√©lk√ľl. Ma azonban az orsz√°g nemzetbiztons√°ga k√∂zvetlen vesz√©lyben van. A helyzet pedig tov√°bb romlik, √≠gy nem kiz√°rt, hogy sz√ľks√©g lesz az enged√©ly felhaszn√°l√°s√°ra.

Ez a j√≥l ismert ankarai szak√©rt√Ķ v√©lem√©nye volt. Arr√≥l, hogy mit gondolnak a sz√≠riai hat√°r k√∂zel√©ben √©l√Ķ t√∂r√∂k√∂k, Servet Molaoghli, az ellenz√©ki K√∂zt√°rsas√°gi N√©pp√°rt region√°lis k√©pviselet√©nek vezet√Ķje mes√©lt:

A kezdetekt√Ķl fogva elhib√°zottnak tartottuk a jelenlegi t√∂r√∂k korm√°ny k√∂zel-keleti politik√°j√°t. K√ľl√∂n√∂sen a sz√≠riai ir√°nyvonalat. T√∂r√∂korsz√°g t√°mogatta az ellenz√©ket Bass√°r el-Aszad megd√∂nt√©se √©rdek√©ben, amely kezdetben m√©rs√©keltnek igyekezett megmutatkozni, k√©s√Ķbb azonban felt√°rta a vil√°g el√Ķtt a val√≥di arc√°t. Ez az elhib√°zott politika volt az egyik f√Ķ oka az ISIS √©s egy√©b sz√©ls√Ķs√©ges iszl√°m csoportok meger√Ķs√∂d√©s√©nek.

A nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g sokkal megfontoltabb l√©p√©seket √©s a nemzetk√∂zi jog alapelveinek a betart√°s√°t v√°rta T√∂r√∂korsz√°gt√≥l. Ankara azonban figyelmen k√≠v√ľl hagyja mindezt √©s tov√°bbra is komoly hib√°kat k√∂vet el a region√°lis politik√°j√°ban. Nem szabad az ENSZ Biztons√°gi Tan√°cs√°nak ide vonatkoz√≥ √°ll√°sfoglal√°sa n√©lk√ľl egyoldal√ļan beavatkozni egy idegen orsz√°g esem√©nyeibe.
Teljes szöveg: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. oktůber 04. 15:16:14
N√©metorsz√°g 200 deszant katon√°t k√ľld Ukrajn√°ba

N√©metorsz√°g 200 deszant katon√°t k√ľld Ukrajn√°ba a Donbasszban dolgoz√≥ Eur√≥pai Biztons√°gi √©s Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si Szervezet megfigyel√Ķinek v√©delm√©re.
Teljes szöveg: http://hungarian....naba-6160/


Az USA megfosztotta Oroszorsz√°got a kereskedelmi kedvezm√©nyeit√Ķl

Az amerikai hat√≥s√°gok hivatalosan megfosztott√°k Oroszorsz√°got a kereskedelmi engedm√©nyeit√Ķl.
Teljes szöveg: http://hungarian....itol-8929/


Az orosz katon√°k seg√≠tenek sz√©tv√°lasztani az ukr√°n felkel√Ķket √©s a biztons√°gi er√Ķket

Kijev megh√≠v√°s√°ra egy orosz tisztekb√Ķl √°ll√≥ csoport √©rkezett Ukrajn√°ba, hogy kidolgozzanak egy t√©rk√©pet a Donbasszban szemben √°ll√≥ felek elv√°laszt√°s√°ra.
Teljes szöveg: http://hungarian....oket-5394/


Az USA hozzálátott a páncélosainak Európába való áttelepítéséhez

Az Egyes√ľlt √Āllamok a j√∂v√Ķ h√©ten egy √ļjabb p√°nc√©los csapatot telep√≠t √°t Kelet-Eur√≥p√°ba. Ezt a Pentagon sz√≥viv√Ķje, John Kirby altengernagy jelentette be.
Teljes szöveg:[url] http://hungarian....ehez-9891/ [/url]
#2 | pozor124 - 2014. oktůber 04. 16:44:11
T√∂r√∂korsz√°g sz√©gyellheti mag√°t az eddig elk√∂vetett b√Ľnei miatt! Ha van v√©r a puc√°j√°ban -m√°rpedig van- akkor megmutatja hogy √©l m√©g a t√∂r√∂k virtus, √©s hat√°sosan int√©zkedik az ISIS √ľgy√©ben.
#3 | kukackac - 2014. oktůber 04. 16:59:48
theuglytruth.files.wordpress.com/2014/09/img_11360985073715.jpeg
#4 | pozor124 - 2014. oktůber 04. 17:09:50
kukkacc!
Mintha igazi volna a kép...
#5 | Geza - 2014. oktůber 04. 21:49:20
Vicces hogy h√°rom √©s f√©l √©ven kereszt√ľl a t√∂r√∂k-sz√≠riai hat√°ron ment a "dzsih√°dist√°k" kik√©pz√©se √©s k√ľld√©se Sz√≠ri√°ba.... Azt√°n most hirtelen ellens√©gek lettek.... Ez csak √ľr√ľgy arra hogy √°tmehessen a hat√°ron a t√∂r√∂k hadsereg √©s legyen l√©gi biztos√≠t√°suk.

T√∂r√∂k ismer√Ķssel besz√©ltem, √Ķ azt mondta ez az eg√©sz Assad-elleness√©g Erdoganban az√©rt van mert Damaszkusz √©vekig biztons√°got ny√ļjtott √Ėcalannak (PKK)..... Ebben mondjuk igazuk van de tal√°n m√©gsem √≠gy k√©ne ezt megh√°l√°lni...

Itt van m√©g egy m√°rciusi felv√©tel ha valamelyik√Ķt√∂k nem hallotta volna itt besz√©lt√©k meg a t√∂r√∂k miniszterek hogy milyen csellel fognak h√°bor√ļt ind√≠tani:
https://www.youtu...W423rCw1kc
#6 | lalapapa - 2014. oktůber 05. 00:53:04
tobb kerdesem lenne, a koca most coca, vagy pedig at operalt, mikor es hogy let hol kosherolva,
az anya artan volt vagy mongolica,
bizonyara kosher zsiros tejet ad, vagy fejnek neki,
remelem a levagas elott meg fel hizlaljak hogy
jo kover zsirros zsirdissznaj legyen,
boseges szalonnakat tudmajd belolle hasittani,
allah is majd vegig nezi meg a tobbi szent is
#7 | Leandros - 2014. oktůber 05. 11:52:55
Vars√≥ban a parlament √©p√ľlet√©n√©l az ukr√°n h√°bor√ļ, valamint a lengyel katon√°k r√©szv√©tele ellen t√ľntettek.
http://hungarian....ttek-1004/
#8 | Leandros - 2014. oktůber 05. 11:56:09
[url]Gazprom: Ukrajna nem fizette ki a gázadósságát
Teljes szöveg: http://hungarian....agat-6065/
[/url] Avagy: Mi fogjuk f√Ľteni √ēket, √©s benyelni a szankci√≥k h√°tr√°ny√°t az Oroszokt√≥l. USA meg√°llap√≠t√°sa szerint, Mi be√°ldozhat√≥k vagyunk!
#9 | Leandros - 2014. oktůber 05. 12:01:31
#3 | kukackac - 2014. okt√≥ber 04. 15:59:48 Nem igaz√°n hiteles a k√©p. Mert ezen az orsz√°gok t√°pl√°lkoznak Izraelen, Izrael j√≥volt√°b√≥l. Teh√°t emberek milli√≥i kapnak j√≥t. H√°t ink√°bb m√°st kellett volna sz√≠vnia a sok kis malacnak, √©s nem √°llamokat, hanem √°llam ir√°ny√≠t√≥kat kell megjelen√≠teni,akik a j√≥ cumiz√°s√©rt a sz√Ľk r√©teg√ľknek biztos√≠tanak Izrael √°ltal egy j√≥ l√©tet. :D
#10 | Leandros - 2014. oktůber 05. 12:12:10
Németország 100 kamionból álló segély szállítmányt, 10millió euro értékben állít össze Ukrajnának, 17 város megsegítésére. A szállítmánynak október közepéig meg kellene érkeznie.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.