Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ėsszef√ľgg√©sek elemekb√Ķl, √©l√Ķl√©nyekb√Ķl.


Elemek l√©nyekb√Ķl.

√Čl√Ķ l√©nyb√Ķl, n√∂v√©nyek elhalt rostjaib√≥l k√©pz√Ķdik a sz√©n.
Tengeri meszesv√°z√ļ √©l√Ķl√©nyekb√Ķl k√©pz√Ķdik a k√°lcium.

Mib√Ķl √©p√ľlt fel a n√∂v√©ny? Mib√Ķl √©p√ľlt fel a tengeri √°llatka?

Az Alkotm√°ny hely√©re biggyesztett alapt√∂rv√©ny a tudom√°ny √°ll√≠t√°sait helyezi el√Ķt√©rbe.
A hitvall√°sban kereszt√©nyi megk√∂zel√≠t√©ssel ind√≠t, majd minden magyar emberre k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľv√© nyilv√°n√≠tja ezt a dikt√°tumot. Szent Istv√°n √°llamalap√≠t√≥ cselekm√©nyei sz√°mtalan szemsz√∂gb√Ķl n√©zhet√Ķk. Er√Ķszakkal t√∂rt√©nt beilleszt√©se nem vonhat√≥ k√©ts√©gbe. Szimpatiz√°nsai a m√°r er√Ķszakkal megv√°ltoztatott helyzetk√©p defin√≠ci√≥it haszn√°lva √©rvelnek. Istv√°nnal p√°rhuzamosan futtatott korona
Gea-logikai rendszere l√°tv√°nyos k√©pet alkot err√Ķl. Gea fel√ľlet√©nek egy a koron√°val jelzett „k√∂r”-√©t mutatja. A „k√∂r√∂n-a” p√°n-t napjainkban is p√°n tartalm√ļ helyek neveivel jelzi pontos, √©s ar√°nyos hely√©t. A val√≥s√°gos √©rtelemmel szemben, mely vil√°gosan kifejezi a F√∂ld kereks√©g√©t, nem is r√©gen m√©g embereket √©getett el a vall√°si demag√≥gi√°ra hivatkoz√≥ hatalom.

Fenti kett√Ķ tudom√°nyos demag√≥gia, az alatta feltett kett√Ķ k√©rd√©ssel mutatja, hogy a gondolkod√≥ ember √©get√©se √≥ta semmit sem fejl√Ķd√∂tt a hatalmi megk√∂zel√≠t√©s.
Az elevenen √©get√©s hely√©re er√Ķszakkal biztos√≠tott, jogosnak l√°tsz√≥ elmeorvosi beavatkoz√°sok, a csecsem√Ķgyilkoss√°gok hely√©re eg√©szs√©ges gyermekekbe bevitt betegs√©gek ker√ľlnek. Csak a m√≥dszer finomodott, az eredm√©nnyel bizony√≠tott sz√°nd√©k maradt.

Mindenki d√∂bbent m√°r meg mekkora h√Ķenergi√°t kapott, mikor fekete ruh√°j√°ra egy ablak m√∂g√∂tt r√°s√ľt√∂tt a nap egy j√©ghideg teremben. A naper√Ķm√Ľvet l√©trehoz√≥ bar√°tom tizenh√°rom esztendeje k√©ptelen megfelel√Ķ s√ļllyal letenni rendszer√©t.
Rife, √©s Hamer professzorok eredm√©nyeinek egy√ľttes szeml√©lete, √©lett√∂rt√©net√ľk azonos elemeinek √©rt√©kel√©se h√©tk√∂znapi szinten ad magyar√°zatot t√°rsadalmunkat ir√°ny√≠t√≥ hatalmi er√Ķk val√≥di sz√°nd√©k√°ra.
√Āraszt√°sos kult√ļr√°nk energia termel√Ķ rendszere, Gea eg√©sz√©n azonos lenyomatokat hagyott.
Az egyes „NAP-P√ĀN” energia hasznos√≠t√°si centrumok ellen, jegyzett t√∂rt√©nelmi id√Ķk √≥ta elk√∂vetett cselekm√©nyek is azonosak, √©s azonosak az elk√∂vet√Ķk is. Nemzetekre, s√Ķt emberekre szaggatott szeml√©let√ľnk eredm√©nye, hogy Kolont√°r bomb√°z√°s√°t, P√°n-Ister/ma Palesztin/ irt√°s√°t, a szemkil√Ķv√©st, a g√°z-Pan-am√°z√°st, az anyaver√©st, az indi√°nok kiirt√°s√°t k√©ptelenek vagyunk egys√©ges szeml√©lettel √©rt√©kelni.
Mindenki az ellens√©get szolg√°lja, aki saj√°t szemsz√∂g√©b√Ķl k√∂zel√≠ti ezeket a k√©rd√©seket. Nem v√©letlen t√°madom a felel√Ķtlen tan√°rt, a hitetlen papot, a p√©nz√©rt olt√≥ orvost, az √©rtetlen jog√°szt, az ostoba tud√≥st, a kollabor√°ns politikust, √©s a k√∂z√∂ny√∂s embert. A v√≠zgazd√°lkod√°s nem t√Ķl√ľnk f√ľggetlen, elod√°zhat√≥ k√©rd√©s. A Nap, √©s a F√∂ld-i v√≠z meg√©rt√©se √©let√ľnk alapja. M√≠g tudatlans√°gunkb√≥l ad√≥d√≥an ellen√ľnk ford√≠that√≥ a saj√°t vagyonunk, addig minden haszon√©lvez√Ķje vigy√°zza tudatlans√°gunk.
Sz√°mtalan m√≥don bizony√≠tottam, hogy az „URU” tud√°st jelent. Nem maszatol√≥ k√∂zhelyeket √©rtek alatta.
Iskol√°t p√©nzel a hatalom, ahol hossz√ļt√°vra hat√≥an but√≠tanak. Csakis ostoba ember fizeti a saj√°t gyermeke but√≠t√°s√°ra l√©trej√∂tt int√©zm√©nyeket. Az iskola k√∂zrem√Ľk√∂dik a gyermekek elleni t√°mad√°sban. A hatalom fenyeget az iskola fizet√©se √©rdek√©ben, amit azok az emberek k√©pviselnek, akik ezekb√Ķl az iskol√°kb√≥l ker√ľlnek ki. Mindent mi tartunk fenn, ami ellen√ľnk dolgozik.
P√°r sorral, √©s gondolattal vissz√°bb ugorva folytathat√≥ a vonalvezet√©s, mi√©rt is fontos a tudatlans√°gunk egy √©rdekcsoportnak? Az energia minden emberi cselekv√©st√Ķl f√ľggetlen√ľl √∂mlik Gea felsz√≠n√©re. Innen ki nem megy, teh√°t itt van. Alkot szenet, n√∂v√©nyt, √©s √°llatott, k√°l-ciumot.

J√°sdi Kiss Imre

HozzŠszůlŠsok


#41 | Balu - 2014. oktůber 06. 09:33:45
Feri,

egy tipp: √©n kinyomtattam p√°r szakcikket az olt√°sok k√°ros hat√°sair√≥l, statisztik√°kat + p√°r oldalt, ahol civil aktivist√°k figyelmeztetnek, kell√Ķ megalapozotts√°ggal. Ezt bevittem a dirin√Ķnek s t√°j√©koztattam, hogy
1, a sz√ľl√Ķk beleegyez√©se n√©lk√ľl oltani nem lehet, az orvos t√°j√©koztatni K√ĖTELES - de kiskor√ļs√°ga mi√°n nem a gyereket, hanem a sz√ľl√Ķt. Ha m√©gis enged√©lyezn√© az olt√°st, lehet, hogy "fentr√Ķl" is pampogni fognak, √©n viszont backhandb√Ķl feljelentem + az esetet nyilv√°noss√°gra hozom
2, tekintve, hogy most t√°j√©koztattam √©s a t√°j√©koztat√°som "hanganyag√°t" fel is vettem a mobilomra (j√≥, bl√∂ff√∂ltem), el√©g neh√©z lesz azzal v√©dekeznie, hogy nem tudott a vesz√©lyekr√Ķl
3, term√©szetesen t√∂bb m√°s sz√ľl√Ķt is t√°j√©koztatok err√Ķl, ami nem par√°ztat√°s, csak a nyilv√°noss√°g el√Ķl elhallgatott, de tudom√°nyosan megalapozott t√©nyek k√∂zl√©se - amit elvileg neki k√©ne megcsin√°lni meg az orvosnak, sz√≥val sajna m√°r enn√©l a pontn√°l minimum szab√°lys√©rt√©st, de eg√©szs√©gk√°rosod√°s eset√©n valszeg b√Ľncselekm√©nyt k√∂vetnek el. Biztos akad t√∂rv√©ny, ami v√©di √Ķket, de nagyon nem b√≠zn√©k meg benne, ha a sz√ľl√Ķk megtudj√°k, hogy az orvos (akinek van neve) olyan szerrel oltotta be a gyerekeiket, aminek a k√°ros hat√°sai m√°r r√©g ismertek voltak. √ē az orvos, tudnia kellett r√≥la, ha meg nem tudott, akkor milyen alapon mer oltani?

A konzult√°ci√≥ 5 percig tartott, tal√°n nem ennyire √©les hangv√©telben, de meglehet√Ķsen egy√©rtelm√Ľen. Az√≥ta tudtommal az iskol√°ban nem volt semmilyen olt√°s. A gyerekeimnek meg megmondtam, ha b√°rmif√©le olt√°sra akarj√°k √Ķket hajtani az iskol√°ban, akkor azt az √©n kifejezett akaratom ellen√©re teszik, amihez nincs joguk, sz√≥val kik√©redzkednek a v√©c√©re √©s egy √≥vatlan pillanatban h√ļz√°s az iskol√°b√≥l j√≥ messzire. Adtam is nekik egy tippet, hogy hova, ahol tudj√°k a tel√≥sz√°mom, felh√≠vnak √©n meg k√©sedelem n√©lk√ľl hozom a vasvell√°t.

√Čs a fr√∂cs√∂g√©st t√©nyleg hagyhatn√°d. Mindenkinek megvan a gondja, neked is, ez ki√©rz√Ķdik az idegess√©gedb√Ķl. Az oldal nagyon r√©g√≥ta m√Ľk√∂dik, bizonyos t√©m√°k ciklikusan felmer√ľlnek √©s r√©szben m√°r voltak r√°juk megold√°sok 2-3 √©ve. Nem hiszem, hogy Pitkinnek vagy az Iminek kedva vagy ideje volna megint ugyanazokra a k√©rd√©sekre v√°laszolni, amikre m√°r egyszer v√°laszolva volt. De se Pitkin se az Imi nem orvosok, a "v√°laszt" a kollekt√≠va keresi √©s j√≥ esetben tal√°lja meg. Nomeg pl. az olt√°s-k√©rd√©sre √ļgy sincs egyetlen v√°lasz.

√Ėsszefoglalva: a legt√∂bb k√©rd√©sre adott hat√©kony v√°laszok t√∂bbs√©g√©nek k√∂z√∂s nevez√Ķje az, hogy nem kell beszarni. Az ellens√©g megszokta a "mint k√©s a vajba" rendszert, ha v√©letlen√ľl egy k√Ķdarab ker√ľl az √ļtj√°ba, nem igaz√°n tudja, mit kezdjen vele.
#42 | postaimre - 2014. oktůber 06. 11:06:33
Balu batyo, riszpekt. Feri sok okom van felegetni mag mogott a.nem letezo hidakat, nemtitok ez mar reg. Az oldal zarasa se kerdes, kevesebb a gond es ha lehet, aki kers annak az az uzemetem, hogyfelejtsen el. Persze ezt itt nehanyan ertik. Hol vagy? Teljesen mindegy mig nem tudud ki vagy. Tanitsatok egymast, ha megy., ha nem. Ha gerry is megunta akkor mar nem sokaig tehetitekmeg, legalabbis itt. Nincs jelentosegear csak kivsit sajnalom, de tesztek rola, hogy meg aztse sokaig,
#43 | vala_ki - 2014. oktůber 06. 11:24:50
Nek√ľnk m√ļlt cs√ľt√∂rt√∂k√∂n akart√°k beoltani a gyereket. Az anyja al√°√≠rta a kik√ľld√∂tt tudom√°sulv√©telt √©s a megjegyz√©s rovatba a k√∂vetkez√Ķt: "Al√°√≠r√°som nem jelent hozz√°j√°rul√°st, mind√∂ssze tudom√°sulv√©telt. Mivel d√∂nt√©si-m√©rlegel√©si lehet√Ķs√©gem nincs, az olt√°st k√©nyszerolt√°snak tekintem, K√©rem az olt√°st v√©gz√Ķ orvost, hogy √≠r√°sban v√°llalja a felel√Ķss√©get az olt√°sb√≥l ered√Ķ b√°rminem√Ľ esetleges komplik√°ci√≥√©rt, eg√©szs√©gk√°rosod√°s√©rt. ... √©desanya".
A gyerek elment iskol√°ba, onnan elvitt√©k oltani, majd hivott a doki telefonon, hogy √Ķ nem v√°llalhat felel√Ķss√©get, mert azt az √°llam √©s a gy√°rt√≥ v√°llalja. Mondtuk, hogy j√≥, akkor oltsa be olyan aki v√°llalja. M√°snap elment√ľnk √©s k√©rt√ľnk egy igazol√°st az orvost√Ķl, hogy a gyerek az olt√°s helyszin√©n megjelent, mert az ANTSZ az miatt b√ľntetheti a gondvisel√Ķt, ha ezt nem teszi meg. Most hivott a v√©d√Ķn√Ķ, hogy kell k√ľldj√∂n egy felsz√≥lit√°st, de nem szem√©lyes, s√Ķt j√≥l elbesz√©lgettek az asszonnyal. Az ovied√≥i egyezm√©nyr√Ķl m√©g nem hallott, de azt mondta, hogy ut√°na fog n√©zni. A k√∂vetkez√Ķ jelen√©sn√©l a Balu tan√°csa szerint, hosszabb lesz a megjegyz√©s.
#44 | Kimi - 2014. oktůber 06. 13:49:53
H√°t akkor egy mondat:"Az elevenen √©get√©s hely√©re er√Ķszakkal biztos√≠tott, jogosnak l√°tsz√≥ elmeorvosi beavatkoz√°sok, a csecsem√Ķgyilkoss√°gok hely√©re eg√©szs√©ges gyermekekbe bevitt betegs√©gek ker√ľlnek.", egy elem√©n: "gyermekekbe bevitt betegs√©gek"-en t√ļljutottunk.
Ha a hunpjp.com els√Ķ √°lland√≥ dokumentum√°nak t√∂lt√∂get√Ķje elolvassa ezt a 47 hozz√°sz√≥l√°st, k√∂nnyek k√∂z√∂tt fetrengve a r√∂h√∂g√©st√Ķl jelenti a f√Ķn√∂k√©nek, hogy nyugodtan tolhatjuk a chipeket.
Mire v√©gigr√°gjuk a k√°lcium csontot ebben a temp√≥ban, addigra elfelejtj√ľk az olt√°sokr√≥l keletkezett v√©lem√©ny√ľnket, mint ahogy elfelejtett√ľk a Nemzetirt√°s t√©mak√∂rben lerakott adatokat.
Vagy Mikola, vagy Cseh√°k √≠rta al√° az Egyezm√©nyt, amir√Ķl "vala_ki" v√©d√Ķn√Ķje 2002-√≥ta nem √©rtes√ľlt.
Meg sem merem kock√°ztatni a k√©rd√©st, hogy Pitkin mit tett a 12 √©v alatt t√∂rv√©nys√©rt√Ķ m√≥don beoltott gyermekek √©rdek√©ben.
#45 | Kimi - 2014. oktůber 06. 14:24:44
http://hunpjp.com...admore=377
http://hunpjp.com...admore=382

Ezeket k√∂z√∂sen hozzuk √∂ssze. √Čppoly fontos az adatgy√Ľjt√©s, mint az, hogy ki √≠rja al√°. Az oszlopd√∂nt√©sn√©l Imre tartotta a kamer√°t, az √ĀNTSZ t√°rgyal√°sokon szem√©lyesen voltunk jelen mindn√©gyen.
Kedves szem√©lyesked√Ķ hozz√°sz√≥l√≥k! Nem pont az√©rt feszegetitek a k√©rd√©st ebb√Ķl az ir√°nyb√≥l, hogy tov√°bbra se kelljen a tartalmi l√©nyeggel azonosulnotok? K√©rd√©seitekb√Ķl kit√Ľnik,/nem csak a picol√≥gus sz√°m√°ra/, hogy meg√ļszni akarj√°tok megint.
N√©vvel, lakc√≠mmel √°lltunk ki mindny√°jan, akik nyilv√°n nem magunknak mondtuk el amit tudunk, hiszen mi m√°r tudtuk. Ebb√Ķl a tud√°sb√≥l tett√ľk, amit tett√ľnk.
Ha m√∂g√∂tt√ľnk nem marad semmi, akkor benn√ľnk van a hiba? Nekem is t√∂bb gyerekem van, tudom hogyan kell pelenk√°zni. 30 911 8563, ha beszart√°l.
#46 | Tunder - 2014. oktůber 06. 17:00:30
Oviedoi Egyezmény magyarul:
http://www.ett.hu...ovejbm.htm
Az egyezmény eredetileg angol és francia nyelven íródott és ezen a két nyelven írták alá elvileg.
angolul:
http://convention...ml/164.htm
Kimi 48-as hozz√°sz√≥l√°s√°t kieg√©sz√≠tve, val√≥sz√≠n√Ľleg Mikola √≠rhatta al√°, mivel lentiek szerint Magyarorsz√°g 1999.05.07-√©n √≠rta al√°, 2002.01.09-√©n ratifik√°lta, √©s 2002.05.01-j√©n emelkedett joger√Ķre (Mo-on).
http://convention...amp;CL=GER
#47 | Kimi - 2014. oktůber 06. 18:42:58
Tunder!
T√©nyleg t√ľnd√©r vagy. 12 √©v lemarad√°s egy nemzet szaporod√°s√°ban, vagy 40 √©v s√©ta a sivatagban nem √©rdemelne egy √∂sszevet√©st?
#48 | Pitkin - 2014. oktůber 06. 19:45:18
L√©nyeg elker√ľl√©si fels√Ķoktat√°si int√©zm√©nyt is nyithatn√°nk.

Annyi az annyi, hogy m√°r nyugodtan besz√©lhet√ľnk, az annyiak helyett l√©trej√∂tt mit√Ķl nem annyik sz√∂vets√©g√©r√Ķl.

S√Ķt annyit tagad√≥k elleni t√∂rv√©ny is kezd kirajzol√≥dni a h√Ľ de mark√°ci√≥s vonalaival.

Az olt√°sellenes fert√Ķz√©s elleni vakcina ellen tiltakoz√≥k olt√°st elrendel√Ķ korm√°nyz√≥i rendelettel egy√ľtt.

Ham√°r sok l√ļd legyen k√∂v√©r diszn√≥t gy√Ķz, √ē.

Nekik sem fáj a sok baromság, nekem miért fájna?

Honnan veszi azt a kib@szott liber√°lis baroms√°got, hogy az √©rte kitaposott belem f√∂l√∂tt m√©g felel√Ķss√©gre vonhat a saj√°t k√∂z√∂nye miatt? Ennyire nem lehet h√ľlye ember.
#49 | Pitkin - 2014. oktůber 07. 00:33:27

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.