Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ferenc pápa: A család emberségre tanít


A család az EGY-ség, az "egyház" meg elmegy a büdös bús...-ba a buzi, pedofil papjaival és baromságaival együtt! Biznisz. Ja, az oroszoknál is beindult a családozás reklámozása. Hamarosan kiderül, hogy egy nagy csalás vagyunk mind. A mai egyház és család szerepérõl beszélt Ferenc pápa szombat este a római Szent Péter téren a püspöki szinódust megelõzõ imavirrasztáson.

Nyolcvanezres tömeg töltötte meg a Szent Péter teret, amelyet az emberek kezében levõ mécsesek világítottak meg. A Vatikánban vasárnap kezdõdõ, és a családról szóló püspöki szinódus sikeréért tartott virrasztást az olasz püspöki kar (Cei) hirdette meg. Jelen voltak a szinóduson részt vevõ püspökök, valamint azok a házaspárok is, amelyek tagjai szintén felszólalnak majd a szinóduson.

Ferenc pápa az imavirrasztáson tartott beszĂ©dĂ©ben kijelentette, azĂ©rt a családot helyezte pápasága elsõ szinĂłdusának közĂ©ppontjába, mivel a „család a mai napig embersĂ©gre tanĂ­t, Ă©s elengedhetetlen szerepe van az igazságos Ă©s szolidáris társadalom megteremtĂ©sĂ©ben”. Ferenc pápa a szinĂłdus pĂĽspökeihez fordulva azt kĂ©rte tõlĂĽk, legyenek kĂ©pesek meghallgatni a másikat, hogy a szinĂłdust az „õszinte, nyitott Ă©s testvĂ©ri” párbeszĂ©d vezesse.

„Az egyház tartsa oda a fĂĽlĂ©t, Ă©s hallja meg saját kora szĂ­vverĂ©sĂ©t. Az egyház Ă©rezze a mai embert, ennek örömeit, remĂ©nyeit, fájdalmát” – fogalmazott a pápa. A szinĂłdust a Ferenc pápa által a Szent PĂ©ter tĂ©ren vasárnap pontifikált szentmise nyitja meg. A pĂĽspökök tanácskozása hĂ©tfõn kezdõdik Ă©s oktĂłber 19-ig tart.
Link

Hozzászólások


#11 | nyilasfergeteg - 2014. október 17. 19:19:00
Nahát ! :)


A spanyol La Vanguardia címû lap interjút közölt Ferenc pápával. A katolikus egyházfõ kinyilatkoztatásában megint cionista ülepeket nyalt fényesre: a holokauszt-tagadást "õrültségnek" minõsítette, ezen kívül pedig közölte azt is, hogy "minden keresztény lelke mélyén ott lakozik egy zsidó".

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.