Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kiakadtak a svédek Amerikára


Hû, mint az acél! Az oroszok határozzák meg, ez még kérdés? Az Egyesült Államoknak nem tetszik, hogy az észak-európai ország elismeri a palesztin államot. A svéd külügyminiszter visszaszólt.

Margot

„Nem Washington határozza meg Svédország külpolitikáját”

– mondta Margot Wallström, a svéd külügyi tárca vezetõje, miután az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztere szóvivõjén keresztül tudatta, hogy nem tetszik neki az, hogy a svédek elismernék a palesztin államot. A svéd miniszterelnök még pénteken, elsõ parlamenti beszédében állt elõ az elképzeléssel, aminek valószínûleg az az egyik oka, hogy az országban jelentõs, hat százalék a muzulmán vallásúak aránya.

A svéd bejelentést Mahmúd Abbász palesztin elnök lelkesen fogadta, Izrael viszont megfontolatlannak minõsítette és hétfõre behívatta a külügyminisztériumba Svédország tel-avivi nagykövetét. A svéd külügyminiszter azt mondta, országa folytatja az építõ jellegû párbeszédet és elmagyarázza érveit a palesztin állam elismerése mellett.

Link

Hozzszlsok


#1 | livia - 2014. oktber 05. 22:43:01
Már megtörtént a hason csúszás. Tán még a bocsánatkérés is. Mi folyik? Egyetlen állam se emelheti meg a hangját a zsidó nyomorítás ellen? Meddig még!
#2 | keepfargo - 2014. oktber 07. 09:44:10
Szegeny Anna Lindh azert vegezte olyan csunyan es koran, mert a palesztinok mellett politizalt. Egy szerb gyerekkel megolettek, aki pszichopata volt, es azt mondtak hogy a balkani haboru miatt gyilkolta meg. A pszichologusat akinek allitolag olyan szep sved neve van hogy Grunewald persze nem lehet kikerdezni. Ja hogy az milyen nev? Hat en annyit tudok, hogy nem afgan.
Szoval ha a sved biztonsag embere lennek, most legalabb kettovel tobb szemmel vigyaznam Margot Wallstrom-ot.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.