Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hírfokos


Roma jelöltet indít a Jobbik

A Jobbik színeiben indul egy roma jelölt Paks egyik körzetében a vasárnapi önkormányzati választásokon - írja a Népszabadság.
Link


Lettorsz√°gban gy√Ķz√∂tt a jobbk√∂z√©p, nem k√∂zelednek Putyinhoz

A jobbközép kormánykoalíció határozott fölénnyel megnyerte a Lettországban szombaton tartott parlamenti választásokat a szavazatok 98 százalékának összeszámlálása alapján.
Link

Menek√ľltnek √°lc√°zva pr√≥b√°lhatnak Eur√≥p√°ba jutni az Iszl√°m √Āllam terrorist√°

A Sz√≠ri√°b√≥l T√∂r√∂korsz√°gba tart√≥ menek√ľlt√°radatba sziv√°rogva pr√≥b√°lhatj√°k megk√∂zel√≠teni Eur√≥p√°t az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) dzsihadista szervezet terrorcselekm√©nyekre k√©sz√ľl√Ķ tagjai – √≠rta h√≠rszerz√©si forr√°sokra hivatkozva a Bild am Sonntag c√≠m√Ľ vas√°rnapi n√©met lap.
- See more at: Link

T√ļls√°gosan f√ľgg a vil√°g az USA-t√≥l

Legink√°bb az Egyes√ľlt √Āllamok hajtja a glob√°lis n√∂veked√©st, ez azonban nem el√©g a fenntarthat√≥ √©s tart√≥s kil√°bal√°shoz – ez der√ľl ki a Brookings Institute √©s a Financial Times k√∂z√∂s Tiger index√©b√Ķl.
Link


T√°lib t√°mogat√°s az Iszl√°m √Āllamnak

K√°ply M√°ty√°s | 2014. okt√≥ber 6., h√©tf√Ķ
A pakiszt√°ni t√°libok egys√©gre sz√≥l√≠tottak fel az Egyes√ľlt √Āllamok √©s az √°ltala vezetett koal√≠ci√≥ ellen, √©s teljes t√°mogat√°sukr√≥l b√≠ztatt√°k az Iszl√°m √Āllamot √©s t√∂rekv√©seit.
Link

Költségmegtakarítási intézkedéseket terveznek az osztrák hadseregnél

Az osztr√°k hadsereg k√∂lts√©gmegtakar√≠t√°si csomagterv√©t jelentette be az osztr√°k v√©delmi miniszter √©s a vez√©rkari f√Ķn√∂k p√©nteken. Az int√©zked√©s laktanyabez√°r√°sokkal, √°tszervez√©sekkel √©s egyes neh√©zfegyverzetek le√©p√≠t√©s√©vel j√°rna.
Link


Hollandia is harcba sz√°ll az Iszl√°m √Āllam ellen

A holland parlament els√∂pr√Ķ t√∂bbs√©ggel d√∂nt√∂tt az Iszl√°m √Āllam elleni koal√≠ci√≥hoz val√≥ csatlakoz√°sr√≥l, amelynek keret√©ben a holland vad√°szg√©pek m√°r h√©tv√©g√©n megkezdhetik a l√©gicsap√°sokat Irakban. Mark Rutte minisztereln√∂k az ISIS elleni harcot a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļhoz hasonl√≠totta, a politikus szerint most is foggal-k√∂r√∂mmel kell harcolni az alapvet√Ķ emberi jogok√©rt √©s √©rt√©kek√©rt.
Link


Egykori boszniai menek√ľltb√Ķl lett 27 √©vesen sv√©d miniszter

Sv√©dorsz√°g t√∂rt√©nelm√©nek legfiatalabb minisztere egy 27 √©ves boszniai sz√°rmaz√°s√ļ n√Ķ, aki az 1991-95-√∂s d√©lszl√°v h√°bor√ļ alatt menek√ľlt Sv√©dorsz√°gba – √≠rta a Jutarnji List c√≠m√Ľ horv√°t napilap internetes kiad√°s√°ban.
Link


Kínai távirat Orbán Viktornak

Gratul√°ci√≥j√°t √©s j√≥k√≠v√°ns√°gait fejezte ki Orb√°n Viktor korm√°nyf√Ķnek k√ľld√∂tt t√°virat√°ban Li Ko-csiang k√≠nai minisztereln√∂k abb√≥l az alkalomb√≥l, hogy Magyarorsz√°g √©s K√≠na 65 √©vvel ezel√Ķtt vette fel egym√°ssal a diplom√°ciai kapcsolatokat – k√∂z√∂lte Havasi Bertalan, a Minisztereln√∂ki Sajt√≥iroda vezet√Ķje.
Link

Politikai „atombomb√°t” dobtak Miskolcra

A baloldali p√°rtok politikai fordulatk√©nt √©rt√©kelik, hogy a N√©pszabads√°g inform√°ci√≥i szerint Miskolc egyik legvitatottabb projektje, a F√©szekrak√≥ program m√∂g√∂tt egy fideszes kulcsszerepl√Ķ is felfedezhet√Ķ.
Link

"Mindent felsz√°moltunk magunk m√∂g√∂tt √©s j√∂tt√ľnk"

B√°r egyes v√©leked√©sek szerint m√°r a f√©l D√©l-Dun√°nt√ļlt felv√°s√°rolt√°k, Barany√°ban val√≥j√°ban nincs olyan, hogy holland k√∂z√∂ss√©g. Somogyh√°rs√°gyon √©s V√°s√°rosb√©cen, ahol a teljes lakoss√°gsz√°mhoz k√©pest a legnagyobb a hollandok ar√°nya, m√©g arra is √ľgyelnek, hogy ne egym√°s mellett vegyenek h√°zat, vagy ne j√°rjanak k√∂z√∂sen a falu kocsm√°j√°ba – nehogy egy klikknek l√°ss√°k √Ķket. Szinte kiv√©tel n√©lk√ľl nyugd√≠jasokr√≥l van sz√≥, akik igyekeznek belopni magukat a telep√ľl√©slak√≥k sz√≠v√©be. Mivel tart√≥san itt √©lnek, okt√≥ber 12-√©n √Ķk is v√°laszthatnak. Riport a magyar vid√©k rejt√Ķzk√∂d√Ķ hollandjair√≥l.
LinkUndorodnak Putyin Oroszorsz√°g√°t√≥l a befektet√Ķk

T√∂rt√©nelmi m√©lypontb√≥l t√∂rt√©nelmi m√©lypontra zuhan az orosz rubel, m√≠g a befektet√Ķk t√∂bbs√©ge egyre csak cs√∂kkenti az orsz√°ggal szembeni kitetts√©g√©t. Az oroszokat r√°ad√°sul m√©g az √°g is h√ļzza: amellett, hogy Vlagyimir Putyin t√∂rekv√©sei tasz√≠tj√°k a befektet√Ķket, pech√ľkre m√©g a doll√°r is √©ppen er√Ķs√∂dik, √°ltal√°nosan rontva a felt√∂rekv√Ķ piacok meg√≠t√©l√©s√©t. Ha pedig azt gondoln√°nk, hogy enn√©l m√°r nem lehet rosszabb, akkor itt van m√©g az olaj√°r zuhan√°sa is, ami az export√Ķr oroszoknak az egyik legnagyobb fegyver√©t tomp√≠tja. Minden jel arra utal teh√°t, hogy az oroszok ebben a k√∂rnyezetben t√©nyleg a saj√°t orsz√°gukat v√°gj√°k csak t√∂nkre a hidegh√°bor√ļt id√©z√Ķ viselked√©s√ľkkel.
Link

Viktor √ľgyn√∂k szorgalmasan jelentett

T√∂bb mint k√©t √©vtizedet fel√∂lel√Ķ, 350 oldalas megfigyel√©si akt√°t k√©sz√ľlt Klapka Gy√∂rgyr√Ķl, aki a ny√°r folyam√°n k√©rte ki a r√≥la sz√≥l√≥ dokumentumokat az √Āllambiztons√°gi Szolg√°latok T√∂rt√©neti Lev√©lt√°r√°b√≥l – tudta meg a Blikk.
- See more at: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. oktůber 06. 18:21:37
Hadgyakorlatot szeml√©l a honv√©delmi miniszter. √Ātl√°t a kupakon:
http://www.atv.hu...ende-csaba
#2 | Bulcsu - 2014. oktůber 06. 18:41:07
Mi az any√°mk√≠nja t√∂rt√©nik √Čszak-Kore√°ban?

Egyre furcs√°bb h√≠rek j√∂nnek √Čszak-Kore√°b√≥l. Az egy dolog, hogy az orsz√°g ifj√ļ vez√©r√©t, Kim Dzsongunt utolj√°ra egy h√≥napja l√°tt√°k nyilv√°nosan
és már akkor is sántikált,
de most sorra j√∂ttek h√≠rek, hogy az orsz√°gban, ahol hivatalosan nincs m√°sodik sz√°m√ļ vez√©r,
lett egy m√°sodik sz√°m√ļ vez√©r.
http://444.hu/201...-koreaban/
#3 | Perje - 2014. oktůber 06. 19:00:49
A bok√°j√°t t√∂rte, de m√°r jobban van. Ezt √≠rt√°k egy k√≠nai √ļjs√°gban.
Egyre ritk√°bban jelenik meg a nyilv√°noss√°g el√Ķtt:
http://www.nknews...l-no-show/
#4 | Perje - 2014. oktůber 06. 22:27:49
Az Eu dr√≥nokat k√ľld√∂tt Ukrajn√°ba:
http://news.yahoo...03894.html
#5 | Holdas - 2014. oktůber 07. 15:40:01
Csak a J√≥bik !YouTube Videů
#6 | Perje - 2014. oktůber 07. 22:00:55
Karambolozott a lengyel-ukr√°n hat√°r k√∂zel√©ben a n√©met seg√©lysz√°ll√≠tm√°nyt sz√°ll√≠t√≥ konvoj. T√∂bb kamion egym√°sba rohant. Senki nem tudja, hov√°, mit visznek. A V√∂r√∂skereszt az ukr√°n hat√°ron bel√ľl nem k√≠s√©ri tov√°bb a konvojt. A kor√°bbi terv szerint a hat√°rn√°l √°t kellene rakni az √°rut ukr√°n j√°rm√Ľvekre.
http://topwar.ru/...e-dtp.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.