Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A szerzõdés: egy fél közös akarata? Hát NEM!


Több miskolci tanár szerzõdésében valóban kicserélték azt a lapot, amelyen a fizetésük szerepelt, de ez nem számít okirat-hamisításnak - erre jutott a rendõrség.


Forrás: MTI / Máthé Zoltán


Bûncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást az eddig hamisnak vélt tanári szerzõdések ügyében - írja a Blikk. Ahogy arról mi is beszámoltunk, Miskolcon több tanár kevesebb fizetést kapott, mert valaki kicserélte a szerzõdésük elsõ lapját, amelyen a fizetésük szerepelt. A tanárok tavaly õsszel, az életpályamodell bevezetése miatt írták alá az új szerzõdést, egyikük elmondása szerint akkor egyetemi végzettség szerinti bér szerepelt a szerzõdésében, késõbb viszont már fõiskolai.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság nyomozott. Arra jutottak, hogy az okiratokat az állami intémzényfenntartó munkatársai szedték szét, a lapokat is ott cserélték ki. Ugyanakkor úgy vélik, a Klik csak korrigálta az adatokat.

"Miután kicserélték az elõlapot, megváltozott a szerzõdés tartalma, ez pedig klasszikus okirat-hamisítás" - véli Fridman Róbert jogász, aki szerint újra ki kellett volna nyomtatniuk a szerzõdéseket. A tanárok ügyvédje, Lichy József is értetlenül áll a nyomozás megszüntetése elõtt. "Panasszal élünk az ügyészség felé, ha kell, pótmagánvádas eljárást indítunk. Ha ugyanis ez így maradna, azzal legalizálnák az okirat-hamisítás ezen módját" - mondta el a lapnak.

Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2014. oktber 06. 21:24:05
Megjelent ez a cikk a honlapodon:

"A szerzõdés: egy fél közös akarata? Hát NEM!" A pedagógusok szerzõdésekkel kapcs.

Képzeld ott az volt a baj, hogy rosszul készítették el -nem a jogszabályoknak megfelelõen- a szerzõdéseket. Az volt a baj, hogy nem a munkakörhöz kapcsolódó végzettséget vették alapul, hanem az egyéb végzettséget. Értsd azt, ha valaki orvos doktor és közben pedagógus is fõiskolai végzettséggel, akkor nem lehet a tudományos és egyetemi végzettséget kell alapul venni, mert "csak" pedadógus és abban nincs ilyen magas végzettsége, ami megdobja a fizut. Így szól a jogszabály, kész.
Eddig az önkormányzatok össze-vissza fizettek, de most már ezt a központi irányítás alatt azonnal lehet ellenõrizni, hogy ki mire jogosult.
Na és a tankerület, valamint az iskola vezetése ott hibázott nagyon -féltve a helyüket-, hogy sunnyogva kicserélték az erre vonatkozó részt. Azt hitték nem derül ki, és a pedagógusok nem veszik majd észre. Ahelyett, hogy bevallották volna a pedagógusoknak, hogy elrontották, és így esetleg megpróbálták volna megbeszélni, hogy ez nem szabályos. Mert ugye a mindenki által aláírt szerzõdésbõl meg már egyébként nem lehet kilépni...

De jól lerendezték az esetet, tiszta Putyin diktatúra! :)) ez tetszik, minden ****ulást -ami indikátor lehet civil felforgatásban- csírájában elfojtanak. Kezdenek ráérezni a dolgokra (gondolom nem önszántukból)...
Egyébként meg gyerekcipõben járnak...
#2 | Pitkin - 2014. oktber 07. 00:21:41
A hivataloknál bevált szokás.

"A közhely vagy klisé egy olyan gondolat leírására használt kifejezés, amelyet olyan gyakran és olyan módon használnak, hogy eredeti hatása és értelme elvész."

"Jó" ciános módszer. Lásd, bármi amihez hozzányúl a hatalom.

Általam elfogadhatatlan.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.