Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszország és Kína megváltoztatja a világrendet


De j√≥! M√°r √ļgy unom, hogy ilyen rendes ez a vil√°g. Vagy egy m√°sik rend vil√°g, vagy egy rendes m√°sik vil√°g k√©k legyen m√°r! De k√©rdem √©n, mikor lehet m√°r le√∂ld√∂sni ezt a sok tetves zsid√≥ f√©rget? Rem√©lem be van az is kalkul√°lva, mert ha nem, akkor sz@rok arra is! Oroszorsz√°g √©s K√≠na fel√ľl akarja vizsg√°lni az elm√ļlt 70 √©vben kialakult vil√°grendet. Ezt Robert O’Work honv√©delmi miniszterhelyettes mondta az Amerikai K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°cs√°ban elhangzott besz√©d√©ben. Elmond√°sa szerint Washingtonnak meg kell bizonyosodnia arr√≥l, hogy Peking √©s Moszkva nem fog er√Ķt alkalmazni √©rdekei v√©delme c√©lj√°b√≥l.

Az amerikai miniszterhelyettes aggodalm√°nak ok√°ul az szolg√°l, hogy a k√©t orsz√°g meger√Ķs√≠ti poz√≠ci√≥it a hat√°rmenti k√∂rzetekben: Oroszorsz√°g a nyugati ir√°nyban, K√≠na a szomsz√©dos tengereken. "Ez kiemelt figyelmet ig√©nyel. Strat√©giai szinten m√°r most meg kell hat√°rozni, hogyan fogunk dolgozni a k√©t nagyon er√Ķs region√°lis hatalommal" - mondta O’Work. K√≠n√°nak √©s Oroszorsz√°gnak tiszt√°ban kell lennie azzal, hogy az USA katonai eszk√∂z√∂kkel v√°laszolhat, ha sz√∂vets√©gesei vesz√©lybe ker√ľlnek – hangs√ļlyozta Work.

A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n Amerika felhaszn√°lta gazdas√°gi f√∂l√©ny√©t saj√°t befoly√°sa meger√Ķs√≠t√©se √©rdek√©ben a vil√°gon. A kollekt√≠v biztons√°g √©s a terrorizmus elleni k√ľzdelem leple alatt az USA, er√Ķt alkalmazva, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llamok ter√ľlet√©re t√∂rt be, √©s Amerika-bar√°t rezsimeket juttatott ott hatalomra. Azonban ezek a m√≥dszerek nem mindig v√°ltak be. R√©szben ezzel magyar√°zhat√≥ az USA aggodalma – v√©li Pavel Zolotarev politikai elemz√Ķ.

Viktor Juscsenko volt ukr√°n eln√∂k m√©g 2008-ban akarta megval√≥s√≠tani az orsz√°g a NATO-hoz val√≥ csatlakoz√°s√°nak programj√°t. Mihail Szaakasvili seg√≠ts√©g√©vel az USA Gr√ļzi√°t is pr√≥b√°lta belevonni a katonai sz√∂vets√©gbe. S√Ķt, az ukr√°n √©s a gr√ļz vezet√©s √∂sszehangolta ezeket az er√Ķfesz√≠t√©seket egym√°ssal. Ez volt az els√Ķ k√≠s√©rlet, hogy gy√∂keresen v√°ltoztass√°k meg a helyzetet a t√©rs√©gben.

Sok√°ig k√©sz√ľlt a m√°sodik k√≠s√©rlet - mondja a politikai elemz√Ķ. A puccs nyom√°n Ukrajn√°ban Amerika-bar√°t er√Ķk ker√ľltek hatalomra. Azt tervezt√©k, hogy korl√°tozz√°k Oroszorsz√°g hozz√°f√©r√©s√©t a Fekete-tengerhez, √©s v√©g√ľl az orosz flotta elvesz√≠ti b√°zis√°t a Kr√≠m-f√©lszigeten. De az akci√≥ meghi√ļsult. A n√©pszavaz√°si eredm√©nyek nyom√°n a Kr√≠m kiki√°ltotta f√ľggetlens√©g√©t, majd Oroszorsz√°ghoz csatlakozott. Az, hogy meghi√ļsult Oroszorsz√°g kiszor√≠tsa a Kr√≠m-f√©lszigetr√Ķl nagy el√©gedetlens√©get v√°ltott ki a Nyugaton.

√Čs mi van K√≠n√°val? Az ut√°n, hogy meger√Ķs√∂d√∂tt gazdas√°gi ereje, K√≠na nem k√≠v√°n t√∂bb√© √°rny√©kban maradni a k√ľlpolitikai sz√≠nt√©ren. Az orsz√°g igyekszik kiterjeszteni befoly√°s√°t √Āzsi√°ban. Ez r√©szben abban nyilv√°nul meg, hogy K√≠na egyre kem√©nyebben jelenti be ter√ľleti ig√©nyeit. √Čs ez nagyon igerli az USA-t - mondja Alekszej Arbatov politikai elemz√Ķ.

K√≠na p√©ld√°ul, ig√©nyt tart a Spratly-szigetekre √©s monop√≥liumra sz√©nhidrog√©nek kitermel√©s√©re ott. Ez nagy aggodalmat kelt Vietnamban, Indon√©zi√°ban, Thaif√∂ld√∂nn √©s Malajzi√°ban. Obama k√∂vetelni fogja, hogy K√≠na ne hozza vesz√©lybe Amerika legk√∂zelebbi sz√∂vets√©geseit, olyanokat mint Jap√°n, D√©l-Korea, D√©l-Kelet-√Āzsia orsz√°gai.

Amerika egyszer√Ľen nem akarja elvesz√≠teni a befoly√°si √∂vezeteket. Ez√©rt K√≠na n√∂vekv√Ķ befoly√°s√°t fenyeget√©snek tekinti, a Kr√≠m-f√©lsziget √∂nk√©ntes csatlakoz√°s√°t Oroszorsz√°ghoz bekebelez√©snek nevezi. √Čs a versenyt√°rsai lehets√©ges konvergenci√°ja a legkellemetlenebb az USA sz√°m√°ra
Teljes szöveg: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | atya - 2014. oktůber 07. 19:02:31
Mivel csak az elm√ļlt 70 √©vet akarj√°k vizsg√°lni, szerintem a zsid√≥kat nem fogj√°k basztatni.
#2 | Balu - 2014. oktůber 07. 20:11:03
A kutyaf√°j√°t, h√°t ezek a szemf√ľles jenkik nem √©szrevett√©k?
#3 | postaimre - 2014. oktůber 07. 20:30:01
Atya, el√≠rt√°k √©s 7000 -t kartak kanyarni bel√Ķle, mert k√ľl√∂nben a sz@r marad, hi√°ba nevezik √°t a palacsint√°t.

„Harminc√©ves h√°bor√ļ k√∂vetkezhet”
A volt k√©mf√Ķn√∂k Obama gyenges√©g√©r√Ķl

Ak√°r 30 √©vig is eltarthat az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) terrorszervezet elleni harc, ami pr√≥b√°ra fogja tenni az USA √©s az amerikai fegyveres er√Ķk f√Ķparancsnoka (vagyis az eln√∂k) elt√∂k√©lts√©g√©t – jelentette ki a USA Today oldal√°n h√©tf√Ķn k√∂z√∂lt nyilatkozat√°ban Leon Panetta, aki kor√°bban az Obama-korm√°ny CIA-f√Ķn√∂ke √©s v√©delmi minisztere volt. A volt k√©mf√Ķn√∂k √©s had√ľgyminiszter el√°rulta, mi Obama „legszembet√Ľn√Ķbb gyenges√©ge”.
http://valasz.hu/...ebe-105136
#4 | Perje - 2014. oktůber 07. 21:01:01
Imre! Nem sz√ľks√©ges le√∂ld√∂sni a tetveseket, mert egy sz√©p napon kihalnak majd. Hogy mikor, az m√©g rejt√©ly. Az ir√°ni vall√°si vezet√Ķ meg√≠g√©rte. Akkor bizony √ļgy is lesz.
s_*_nyugi
http://mignews.ru...06062.html
#5 | postaimre - 2014. oktůber 07. 21:22:01
Perje, nem √ļgy van az! Nem hiszem el, csak ha magam csin√°lhatom √©s l√°tom, hogy nem m√°szik ki a k√©m√©nyen.
#6 | Perje - 2014. oktůber 07. 22:17:09
M√°r elkezdte oroszorsz√°gi felforgat√≥, orsz√°gj√°r√≥ tev√©kenys√©g√©t a d√∂rzs√∂lt √ļj amerikai nagyk√∂vet.
Segítséget ígért a jaroszlavi diákoknak. Kijevben is kivette részét a rendzavarásban.
http://topwar.ru/...anova.html

Ténykedése kísértetiesen emlékeztet a szír amerikai nagykövetére.
#7 | Perje - 2014. oktůber 07. 23:29:44
A csecsenek az orosz eln√∂k sz√ľlinapj√°t √ľnneplik.
http://www.youtub...NALtc#t=23
#8 | Gutai Zub - 2014. oktůber 08. 09:45:57
"ami lent az fent"

A "vil√°grend" megv√°ltoztat√°s√°hoz, az els√Ķ √©s megker√ľlhetetlen v√°ltoz√°s az emberek gondolkod√°s√°ban, fej√©ben sziv√©ben, kell, hogy bek√∂vetkezzen.

Ameddig ez a p√©nz alapu, anyagias √©s l√©lektelen, ember √©s term√©szet ellenes vil√°grend csak a strukt√ļr√°j√°ban, az √©l√Ķsk√∂d√∂k faji jelleg√©ben v√°ltozik, addg csak cs√∂b√∂rb√Ķl v√∂d√∂rbe (vagy m√°r oda se) ker√ľl a vil√°g.

Imre 7000 √©ve sz√ľgs√©geltetik........
#9 | Perje - 2014. oktůber 09. 20:08:24
Védelmi megállapodást kötött az USA Japánnal Kína ellen.
http://rt.com/new...agreement/
Annyira félnek már a japánok is, mint a balti népek az oroszoktól. Még szerencse, hogy az amerikaiak mindenkit meg tudnak védeni.:(

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.