Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nem lehet elkerülni az ebola terjedését Európában


Határ lezár, bazár bezár...pont ezĂ©rt alkalmazzák a biolĂłgiai fegyvert Ă©s riogatást. ElkerĂĽlhetetlennek látszik az ebola terjedĂ©se EurĂłpában, ahonnan sokan utaznak az Ă©rintett afrikai országokba Ă©s visszafelĂ© is – mondta kedden Jakab Zsuzsanna, az EgĂ©szsĂ©gĂĽgyi Világszervezet (WHO) eurĂłpai regionális igazgatĂłja.

Az elõzmény, hogy Spanyolországban bizonyossá vált egy olyan ápoló megfertõzõdése, aki egy Sierra Leonéból ebolával hazatért 69 éves spanyol papot kezelt. Négy másik embert kórházi megfigyelés alá vontak, hogy megakadályozzák a kór terjedését. Ez az elsõ ismert eset a világon, hogy valaki Afrikán kívül kapta el az ebolavírust.
„Importált” esetek

Nagy valĂłszĂ­nĂ»sĂ©ggel a jövõben is lesznek ilyen „importált” esetek, illetve hasonlĂłak ahhoz, mint amilyen Spanyolországban törtĂ©nt – nyilatkozott a Reuters brit hĂ­rĂĽgynöksĂ©gnek Jakab Zsuzsanna telefonon koppenhágai irodájábĂłl. Az EurĂłpábĂłl a járvány által Ă©rintett országokba Ă©s visszafelĂ© valĂł utazások nagy száma miatt teljesen elkerĂĽlhetetlen, hogy ilyen incidensek legyenek a jövõben – mondta.

A WHO európai régiójából már több országban kezeltek ebolás betegeket, akiket Nyugat-Afrikából telepítettek haza, miután elkapták a fertõzést. Ilyen például Franciaország, Nagy-Britannia, Hollandia, Norvégia és Spanyolország. A járvány a három leginkább sújtott államban, Guineában, Libériában és Sierra Leonéban már közel 3500 emberrel végzett.
Nagy a kockázat

Jakab Zsuzsanna felhĂ­vta a figyelmet, hogy a pácienseket kezelõ eurĂłpai egĂ©szsĂ©gĂĽgyi dolgozĂłknak, családjuknak Ă©s közeli ismerõseiknek a legnagyobb a kockázatuk a megfertõzõdĂ©sre. „Ez meg fog törtĂ©nni, de szerintĂĽnk az a legfontosabb dolog, hogy EurĂłpában mĂ©g alacsony a kockázat szintje, Ă©s az eurĂłpai rĂ©giĂł nyugati rĂ©sze van a világon legjobban felkĂ©szĂĽlve a vĂ©rzĂ©ses lázbetegsĂ©gek, köztĂĽk az ebola elleni válaszra” – jelentette ki.
Az ebola
A kór mostani terjedése februárban Guineában kezdõdött, a járvány azóta Nigériára, Sierra Leonéra, Libériára, a Kongói Demokratikus Köztársaságra és Szenegálra is átterjedt. Az Egészségügyi Világszervezet október 3-án közölt adatai szerint eddig 7492 embert fertõzött meg, akik közül több mint 3439-en haltak meg. Libériában a legsúlyosabb a helyzet, ott eddig 2069-en vesztették életüket a fertõzésben. Guineában 739, Sierra Leonéban 623, Nigériában pedig 8 áldozatot szedett az ebola. A járvány vérrel és más testnedvvel terjed. A betegség tünetei közé tartozik egyebek közt a hirtelen felszökõ láz, hasmenés, hányás és bizonyos esetekben belsõ vérzés. A vírus hatására összeomlik a szervezet véralvasztó képessége, fellép az elvérzés veszélye, majd a betegség végzetessé válik. Az ebolavírust a Kongó egyik mellékfolyója után nevezték el, ahol a kórokozót 1976-ban felfedezték.Link

Hozzászólások


#11 | enid - 2014. október 08. 22:28:47
Balu! Remelem a tobbi hirrel ABBAN az ujsagban nem foglalkoztal. s_*_oh1
#12 | baktria - 2014. október 09. 02:21:05
Szanalmas ez a panikkeltesi igyekezete a WHO-nak. Egyetlen apolono megfertozodott, es maris feladtak Europa vedhetoseget. Nyugat-Afrika tobb szazmillios lakossagabol allitolag megfertozodott 7.5 ezer ember, ebbol bo 3 ezer meghalt alitolag ebolaban (huuu, micsoda vilagjarvany!!!).
Azon a kornyeken mar tobb az idegen megszallo zsoldos katona, mint virus...

Erosen hasonlit a helyzet a multkori H1N1 tobb felvonasos hiszteriahoz. Az a velemenyem, hogy kedves kiirtanivalo pszichopata tomeggyilkos tudoskaink megint elb@sztak a kepletet. Gyuloletuktol fenyevekre marad el a teljesitmenyuk. Szerencsenkre barmennyire is "egyszeru" leny a virus (marpedig nem az!), nem sikerul osszefercelni nekik egy olyan igazan utos remecsket.
Abbol, amit eddig kiizzadtak magukbol, mondjatok, melyiket nem tudja egy igenyes nep megallitani, kezelni, es elfolytani (termeszetesen, ha uraik engedik)? A HIV, a muinfluenza, az ebola foleg elnyomorodott, tudatilag/ erkolcsileg leepult es / vagy erosen osszezsufolt kozossegekben tud megmaradni, aldozatokat szedni a hatalom asszisztalasa mellett.

Az ebolat '76-ban nagy hirveressel piacra dobtak, aztan egy nagy semmi lett belole. Mara lehet, hogy kicsit feltuningoltak, de szerintem valoszinu, hogy ez is hamarabb fog elcsitulni, mint szabadalmaztatoi szeretnek. Hiaba, ezt megint elbukjak a rohadekok, igy marad potmegoldaskent a kenyszer-oltas, mergezes, amiben evezredes tapasztalattal rendelkeznek. Arra megy ki szerintem is a jatek.

Kozben amerika teret veszit, es a vazallusok maris pofaznak kemenyen visszafele (meg a kicsik is!) es bocsanatkerest kovetelnek, es kapnak.

Aztan esznel legyunk, ha majd megint jon a szuri!
#13 | Balu - 2014. október 09. 12:56:16
Hugi,
hát hogy gondolhatsz ilyet?! Csak végigkattingattam a pucér csajokat, oszt mentem is eefele. Dantét nem Aligértem, hanem kicsitse. Azzal a szerencsétlen kutyával mit csináltak?
#14 | Perje - 2014. október 09. 23:30:51
#15 | Perje - 2014. október 10. 19:02:53
Remélem , lesz valaki az országban, aki lefordítja ezt a cikket a tegnap éjjel belinkelttel együtt. Talán mindenki megértené, hogy a cél az Ebola, a világban való nem véletlenszerû szétterjesztésével, a védõoltás bevezetése és annak mérhetetlen haszna..
http://www.global...ak/5407196
#16 | Perje - 2014. október 10. 22:16:57
Az ember, aki túl sokat tudott az Ebola körülmémyeirõl, halt meg a ukrán repülõbalesetben: ( M17).
http://www.mathab.../?x=634090

Ami segítene, azt elkobozzák a hatóságok:
http://www.mathab.../?x=634084
#17 | Kore - 2014. október 11. 19:34:33
Már megint ez a vén gennyláda?
(Csak nagyjából kapisgálom a fordítást...)
http://www.mathab...091?disqus
#18 | Perje - 2014. október 11. 23:01:01
A Simson család nevû rajzfilmsorozatban már 1997-ben elõrevetítették az Ebola elterjedését.
Nem különös?
http://www.presst...a-in-1997/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.