Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz rulett: magyar csecsem√Ķk sz√°zezreiben okozott Shiftet a teljesen sz√ľks√©gtelen pneumococcus vakcina - betilt√°s helyett azonban k√∂telez√Ķv√© tette a miniszter!


Orosz rulett: magyar csecsem√Ķk sz√°zezreiben okozott Shiftet a teljesen sz√ľks√©gtelen pneumococcus vakcina - betilt√°s helyett azonban k√∂telez√Ķv√© tette a miniszter!
LABANT CSABA - 2014, OKT√ďBER 02 NaturaH√≠rek

Shift okoz√°sa k√∂zp√©nzb√Ķl, k√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľl

A PCV olt√°s bevezet√©se lehet az oka annak, hogy az elm√ļlt √©vekben megv√°ltozott pneumococcus szerot√≠pusok terjedtek el Magyarorsz√°gon. Ezt szaksz√≥val Shiftnek nevezik. A k√∂zp√©nzb√Ķl m√Ľk√∂d√Ķ √ĀNTSZ-t ugyan megb√≠rs√°golta a Gazdas√°gi Versenyhivatal - a GSK vakcina√≥ri√°s √≥haj√°nak megfelel√Ķen - a gyermekeknek okozott helyrehozhatatlan k√°rok√©rt azonban nemhogy felel√Ķss√©gre von√°s, de m√©gcsak bocs√°natk√©r√©s sem t√∂rt√©nt. A vakcinagy√°r haszonkies√©se miatt szakcion√°lta 1 milli√≥ forintos - jelk√©pes - b√≠rs√°ggal a GVH az eg√©szs√©g√ľgyi hat√≥s√°got, de bezzeg, a magyar csecsem√Ķk sz√°zezreinek okozott eg√©szs√©gdeficit mit sem sz√°m√≠t! Elv√©gre az Orb√°n-korm√°ny is teljes mellsz√©less√©ggel t√°mogatja ezt az orosz rulettet...

Magyarorsz√°gon 2008 okt√≥ber√©t√Ķl oltanak pneumococcus bakt√©riummal, a PCV-7 vakcin√°kat eleinte t√©r√≠t√©s ellen√©ben k√©rhett√©k csecsem√Ķik sz√°m√°ra a sz√ľl√Ķk. 2009 okt√≥ber√©ben a Gyermekgy√≥gy√°szati Tov√°bbk√©pz√Ķ Szeml√©ben k√∂zz√© is tett√©k azt az orvosi felismer√©st, hogy a PCV-7-es olt√≥anyaggal lem√©rgezett gyermekekn√©l megn√∂vekedett m√°s szerot√≠pusok fert√Ķz√©s√©nek a gyakoris√°ga. Teh√°t, a szakma - kiv√©telesen - idehaza is tiszt√°ban van imm√°ron 5 √©ve ezzel a t√©nnyel, hogy a PCV olt√°s Shiftet okoz, m√©gis - ahelyett, hogy betiltott√°k volna - most, 2014-ben m√©g k√∂telez√Ķv√© is tett√©k!

"A PCV7-tel (r√©gebbi t√≠pus√ļ pneumococcus elleni olt√°s - a szerk.) oltott gyermekekn√©l ritk√°bbak a vakcin√°ban szerepl√Ķ szerot√≠pusok √°ltal el√Ķid√©zett fert√Ķz√©sek, m√≠g az egy√©b szerot√≠pusok okozta fert√Ķz√©sek gyakoris√°ga n√Ķtt". (Pneumococcus fert√Ķz√©sek - Sherman J. Alter, MD √©s Leslie Plotnick, MD, Gyermekgy√≥gy√°szati Tov√°bbk√©pz√Ķ Szemle, 2009. okt√≥ber).

Milli√°rdokb√≥l k√≠s√©rletezgettek a mit sem sejt√Ķ kisbab√°k sz√°zezrein

Az Eg√©szs√©g √Čvtized√©nek N√©peg√©szs√©g√ľgyi Programja keret√©ben a korm√°nyzat - felvetve a h√Ľtlen kezel√©s alapos gyan√ļj√°t! - 2009-ben t√∂bb milli√°rdnyi k√∂zp√©nzt dorb√©zolt el a csecsem√Ķk PCV vakcin√°val t√∂rt√©n√Ķ lem√©rgeztet√©s√©re. Pap√≠rforma szerint ugyan, csup√°ncsak nagylelk√Ľen lehet√Ķv√© tette az √°llam, hogy sz√ľl√Ķi v√°laszt√°st√≥l f√ľgg√Ķen, √∂nk√©ntes alapon beadathass√°k - ingyen - csecsem√Ķiknek ezt a h√°rom ism√©tl√©sb√Ķl √°ll√≥ (m√©reg)injekci√≥-sorozatot. A k√∂zp√©nzb√Ķl szponzor√°lt k√≠s√©rletezget√©s cs√ļfos eredm√©ny√©b√Ķl azonban nem vonta le a korm√°nyzat a konzekvenci√°t.

Mániákus hazudozás - mindenkit félrevezettek

Ezek ut√°n k√∂vetkezett az √ĀNTSZ j√°rv√°ny√ľgyi f√Ķoszt√°lyvezet√Ķj√©nek, dr. √ďcsai Lajosnak az alak√≠t√°sa, aki 2011 v√©g√©n v√©gighaknizta a m√©di√°t azzal a val√≥tlan √°ll√≠t√°ssal, mely szerint "2012-t√Ķl k√∂telez√Ķ lesz a PCV olt√°s". Mivel szinte minden sajt√≥org√°num szolgai m√≥don lek√∂z√∂lte a hat√≥s√°gi vez√©r teljesen alaptalan hazudoz√°s√°t, √≠gy azt√°n a legt√∂bb sz√ľl√Ķ √©s gyerekorvos √°ldozatul esett a megt√©veszt√©snek, s √ļgy tudta, hogy ez az √ļj vakcina is k√∂telez√Ķ, ak√°rcsak a t√∂bbi, s szinte minden esetben k√©rdez√©s √©s t√°j√©koztat√°s n√©lk√ľl be is adt√°k a t√∂bbi - k√∂telez√Ķ - olt√°ssal egy√ľtt.

Sz√°mos olyan esetr√Ķl van tudom√°sunk, amikor a sz√ľl√Ķ tiltakoz√°sa ellen√©re adta be az orvos, azt √°ll√≠tva, hogy ez is k√∂telez√Ķ. Egy lelkiismeretes orvos pedig - aki azon kevesek egyike, aki felel√Ķss√©get √©rez a gyermekek gener√°ci√≥ja ir√°nt - m√©g feljelent√©st is tett a megt√©veszt√©s miatt, a Zala megyei rend√Ķrs√©g azonban b√Ľncselekm√©ny hi√°ny√°ra val√≥ - nyilv√°nval√≥an t√©ves - hivatkoz√°ssal, megtagadta a nyomoz√°st.

A hazugság utólagos szentesítése - jogalap gyanánt magára a hazugságra építve

2013 v√©g√©n pedig - egy szemf√©nyveszt√Ķ tr√ľkkel - dr. Beneda Attila, az Eg√©szs√©g√ľgyi √Āllamtitk√°rs√°g kabinetf√Ķn√∂ke hivatalosan bejelentette, hogy 2014. janu√°r 1-j√©t√Ķl k√∂telez√Ķv√© teszi az √°llam a PCV vakcin√°kat. S nem √°tallott arra hivatkozni, hogy az√©rt lesz k√∂telez√Ķ, mert "a legt√∂bb sz√ľl√Ķ √ļgyis beadatta", s ez azt jelenti - Beneda szerint - hogy "nincs semmi √©rv a k√∂telez√Ķs√©g ellen"! No comment...

Teh√°t: az √°llam az√©rt k√©nyszer√≠ti bele t√∂rv√©nyi er√Ķvel ezt az √ļjabb, igencsak k√©tes trutyit a csecsem√Ķkbe, mert voltak sz√ľl√Ķk, akik √∂nk√©ntesen beadatt√°k, vagy pedig sikeresen meg lettek t√©vesztve azzal a hazugs√°ggal, hogy k√∂telez√Ķ! Ez m√©g egy ban√°nk√∂zt√°rsas√°gban sem lehet √ľr√ľgy az alapjogok megs√©rt√©s√©re, de ugyeb√°r, "Magyarorsz√°g jobban teljes√≠t"... S l√°m, az Emberi Er√Ķforr√°sok minisztere, p√°ter Balog Zolt√°n 2014 tavasz√°n - nyilv√°nval√≥an olvasatlanul - al√° is √≠rta az er√Ķsen b√Ľncselekm√©nygyan√ļs rendeletm√≥dos√≠t√°st!

A f√©lrevezetett Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g, mint az √ĀNTSZ csicsk√°ja

A felvil√°gosult, olt√°smegtagad√≥ sz√ľl√Ķk elleni - k√∂z√©pkori boszork√°ny√ľld√∂z√©seket id√©z√Ķ - hat√≥s√°gi elj√°r√°sokban gyakran hivatkozik a vakcina√ľgyn√∂ks√©gg√© z√ľll√∂tt √ĀNTSZ egy bizonyos alkotm√°nyb√≠r√≥s√°gi hat√°rozatra (AB 39/2007.). A sokat, √©s remekm√Ľk√©nt emlegetett irom√°ny val√≥ban sz√≠nvonalas munka volna, csup√°ncsak az az igen nagy baj vele, hogy k√©sz√≠t√Ķi t√©ves tudom√°nyos el√Ķfeltev√©sekre alapozt√°k, s emiatt jutottak arra a t√©ves konkl√ļzi√≥ra, mely szerint az olt√°si k√∂telezetts√©g ki√°llja az alkotm√°nyoss√°g pr√≥b√°j√°t.

Meg kell jegyezn√ľnk, hogy az AB-t - a d√∂nt√©s befoly√°sol√°s√°nak c√©lj√°b√≥l - arc√°tlanul nyom√°s al√° helyezte az √ĀNTSZ vezet√Ķs√©ge, s az √Ķ k√∂zbenj√°r√°suk folyt√°n t√∂rt√©nt meg az a gyal√°zatos √°rul√°s, hogy az alkotm√°nyos jogok v√©delm√©re felesk√ľd√∂tt, elvileg f√ľggetlen gr√©mium figyelmen k√≠v√ľl hagyta az olt√°skritikus panaszosok √°ltal beny√ļjtott nemzetk√∂zi tudom√°nyos bizony√≠t√©kokat, s az √ĀNTSZ megalapozatlan, tudom√°nytalan v√©lem√©ny√©hez igaz√≠totta hat√°rozat√°t - puszt√°n az igazgat√≥helyettes bemond√°s√°ra...

Azonban az alkotm√°nyb√≠r√°k - sejtv√©n azt, hogy egyszer minden diszn√≥s√°gra f√©ny der√ľl, s nyilv√°n a k√©s√Ķbbi, esetleges felel√Ķss√©gre von√°suk megel√Ķz√©s√©nek bebiztos√≠t√°s√°ra - elhelyeztek bizonyos tan√ļk√∂veket a nagy m√Ľben, melyeket az √°llami hat√≥s√°gok k√≠nosan kiker√ľlgetnek, mintha azok ott sem lenn√©nek... Az egyik ilyen kit√©tel szerint az √°llam alapvet√Ķ k√∂telezetts√©ge, hogy kiz√°r√≥lag olyan betegs√©gek kapcs√°n rendeljen el k√∂telez√Ķ olt√°sokat, melyekre t√©nyleg elker√ľlhetetlen√ľl sz√ľks√©g van, s nem utols√≥sorban: az √°llam k√∂teles a vakcin√°k min√Ķs√©g√©t folyamatosan ellen√Ķrizni, s gondoskodni a legkisebb √°rtalommal, kock√°zattal j√°r√≥ k√©sz√≠tm√©nyek beszerz√©s√©r√Ķl.

Nos, ezek egyik√©t sem tartja be a mindenkori nagy√©rdem√Ľ √°llamhatalom! El√Ķsz√∂r is: nem igazolta soha semmif√©le tudom√°nyos vizsg√°lat az olt√°sok √°ll√≠t√≥lagos sz√ľks√©gess√©g√©t! M√°sodszor: az olt√≥anyagokat senki sem ellen√Ķrzi, ennek √©kes p√©ld√°i (a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl):

- a GSK Infanrix vakcináinak 20 országból történt azonnali visszahívása, másfél évvel a gyártás után, baktériumszennyezettség miatt,

- a HPV vakcin√°k visszah√≠v√°sa √ľvegszil√°nkokkal val√≥ szennyezetts√©g ok√°n,

- a Meningitec csecsem√Ķolt√°sok mai napon t√∂rt√©nt visszah√≠v√°sa rozsdaporral val√≥ szennyezetts√©g miatt!

L√°that√≥ teh√°t, hogy a vakcinagy√°rt√°s teljesen ellen√Ķrizetlen, az m√©g az √©p√≠t√Ķiparban megk√∂vetelt tisztas√°gi el√Ķ√≠r√°soknak sem felelne meg... Belegondolni is rettenetes, hogy ahol a v√©gfelhaszn√°l√≥khoz sim√°n eljuthatott a szabad szemmel l√°that√≥ rozsdaport √©s √ľvegszil√°nkokat tartalmaz√≥ vakcina, ott mi minden - szabad szemmel nem l√°that√≥ - szennyez√Ķd√©s, DNS √©s RNS darabk√°k, v√≠rust√∂red√©kek stb. lehetnek az olt√≥anyagban! S ne feledj√ľk: a vakcina tartalma sz√Ľr√©s n√©lk√ľl a szervezetbe ker√ľl, visszaford√≠thatatlanul... Meg egy√°ltal√°n: hogy ker√ľlhet rozsdapor az olt√≥anyagba - sufniban gy√°rtatja az √°llam a csecsem√Ķvakcin√°kat???

Az √°llam a legkisebb √©rdekl√Ķd√©st sem mutatja alkotm√°nyos k√∂telezetts√©ge ir√°nt, de bezzeg van k√©pe az olt√°smegtagad√≥ sz√ľl√Ķk meghurcol√°s√°hoz!

Miniszteri t√ļlkap√°s 16 √©ven kereszt√ľl - k√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľl!

Meg√°llap√≠thatjuk, hogy a miniszter ism√©telten t√ļll√©pte hat√°sk√∂r√©t, ugyanis az eg√©szs√©g√ľgyi t√∂rv√©ny kiz√°r√≥lag arra adott neki felhatalmaz√°st, hogy er√Ķsen fert√Ķz√Ķ betegs√©gek ellen rendeljen el √©letkorhoz k√∂t√∂tt k√∂telez√Ķ olt√°sokat. A mindenkori miniszter teljes szakmai analfabetizmus√°t igazolja, hogy a pneumococcus mellett, sem a tetanusz, sem a polio nem tartozik ebbe a kateg√≥ri√°ba, s m√©gis szerepel az 1998-ban kiadott rendeletben! Teh√°t: a 11-f√©le betegs√©g k√∂z√ľl 3, m√©g hivatalosan sem sz√°m√≠t fert√Ķz√Ķnek...

J√°rv√°ny forr√°s√°v√° v√°lhat a felel√Ķtlen vakcin√°zgat√°s

A pneumococcus bakt√©rium minden m√°sodik ember sz√°jfl√≥r√°j√°nak term√©szetes r√©sze, s nem okoz semmif√©le betegs√©get. A nagyon ritka megbeteged√©sek √°ltal√°ban m√Ľt√©tek k√∂vetkezt√©ben szerzett fert√Ķz√©sek k√∂vetkezm√©nyei, melyek a nem kell√Ķ gondoss√°ggal oper√°lt gyermekekn√©l √©s √∂regekn√©l okozhatnak probl√©m√°t. Teh√°t: akkor kaphatja el valaki, ha az orvosa mondjuk fogmos√°s n√©lk√ľl belek√∂pk√∂d a m√Ľt√©ti sebbe...

Vajon honnan vindik√°lta mag√°nak a miniszter a jogot ehhez a fasisztoid rendelkez√©shez m√©gis, mely szerint k√∂telez√Ķen le kell oltani vele a 2014. j√ļnius 30-a ut√°n sz√ľletetteket? A j√ļnius 30-√°n sz√ľletettek m√©g nem jelentenek oltatlans√°gukkal j√°rv√°nyvesz√©lyt, de az egy nappal k√©s√Ķbb napvil√°got l√°tottak, m√°r igen???

Eddig semmif√©le j√°rv√°nyvesz√©lyt nem jelentett a pneumococcus bakt√©rium, azonban most ez megv√°ltozhat, m√©gpedig √©pp a felel√Ķtlen vakcin√°zgat√°s miatt! Az els√Ķ figyelmeztet√Ķ jelek m√°r meg is jelentek, vil√°gosan nyomon k√∂vethet√Ķ, hogyan hoz l√©tre betegs√©get, alapoz meg k√©s√Ķbbi j√°rv√°nyokat a lelkiismeretlen korm√°nyzati int√©zked√©s: a sz√°jfl√≥r√°ban gondot nem okoz√≥ mikroorganizmust, vakcin√°i r√©v√©n beleimplant√°lta a csecsem√Ķk szervezet√©be, lem√©rgezte vele a j√∂v√Ķ gener√°ci√≥j√°t, √≠gy az cirkul√°lni kezdett, s az olt√°s bevezet√©s√©t k√∂vet√Ķen √ļjabb, sokkal er√Ķsebb szerot√≠pusok jelentek meg, s terjedtek el. Nyomozatilag volna sz√ľks√©ges felt√°rni, hogy puszt√°n gondatlans√°gb√≥l, vagy tervezetten hajtott√°k v√©gre az illet√©kesek ezt a sokadik mer√©nyletet a magyar nemzet j√∂v√Ķj√©t megtestes√≠t√Ķ csecsem√Ķk gener√°ci√≥ja ellen!

A koncon vesztek össze

A "bili" azon borult ki, hogy az √ĀNTSZ - azzal az √ľr√ľggyel, hogy a GSK vakcin√°ja hat√°stalan √©s feltehet√Ķleg Kawasaki-szindr√≥m√°t okoz (ami persze kor√°bban egy√°ltal√°n nem zavarta!) - a 10 milli√°rdos k√∂zp√©nz elherd√°l√°s√°t nem a megszokott haveri k√∂rh√∂z k√∂t√Ķd√Ķ multin√°l k√∂vette el, hanem egy m√°sik (bizony√°ra m√©gjobb) mutyit r√©szes√≠tett el√Ķnyben. A s√©rt√Ķd√∂tt, s a k√∂v√©r megrendel√©st√Ķl √≠gy eles√Ķ GSK pedig ez√©rt bepanaszolta a GVH-n√°l. Az √ĀNTSZ - szimbolikus - 1 milli√≥s b√≠rs√°got kapott, s a ny√°ron ezzel volt tele a sajt√≥...

Ezzel a m√Ľbalh√©val terelt√©k el a figyelmet arr√≥l az egetver√Ķ diszn√≥s√°gr√≥l, hogy gyakorlatilag az √°llam az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©n egy √ļjabb m√©reginjekci√≥t - vagyis 3 ism√©tl√Ķt - k√©nyszer√≠tett r√° a csecsem√Ķk nemzed√©k√©re, mely nem csup√°n kisz√°m√≠thatatlan √°rtalmakkal, mell√©khat√°sok t√∂mkeleg√©vel terheli meg a magyar kisbab√°kat, hanem √ļjabb fert√Ķz√©st terjeszt el a vakcina r√©v√©n, a bakt√©rium mut√°ci√≥j√°t seg√≠tve el√Ķ, vesz√©lyeztetve az eg√©sz t√°rsadalom j√°rv√°ny√ľgyi biztons√°g√°t. A vakcina hossz√ļt√°von minden bizonnyal teljesen hat√°stalan - ak√°rcsak a szam√°rk√∂h√∂g√©s-olt√°s - s kisz√°m√≠thatatlan bajok forr√°sa lehet!

Hat√≥s√°gi terror, menek√ľl√Ķ csal√°dok

Teh√°t, egy b√Ľnsz√∂vets√©gben elk√∂vetett, √°llami terrorcselekm√©nyr√Ķl besz√©lhet√ľnk, mely a legkiszolg√°ltatottabb, legs√©r√ľl√©kenyebb koroszt√°ly ellen ir√°nyul, s a tudatos, felvil√°gosult sz√ľl√Ķk tov√°bbi vegz√°l√°s√°hoz, meghurcol√°s√°hoz szolg√°ltat √ļjabb alapot.

A felel√Ķs sz√ľl√Ķk t√∂megei pedig √Ķrl√Ķdnek a hazaszeretet√ľk √©s a gyermekszeretet√ľk k√∂z√∂tt, s rengetegen elmenek√ľlnek - gyermekeik eg√©szs√©g√©nek √©s √©let√©nek meg√≥v√°sa √©rdek√©ben - szeretett sz√ľl√Ķf√∂ldj√ľkr√Ķl, melyet lelkiismeretlen, lelketlen, gyermekgyilkos janics√°rszellem tart jelenleg uralma alatt.

S sajnos, nagyon kev√©s a tisztess√©ges, lelkiismeretes orvos, aki nem k√≠v√°n ennek az emberis√©gellenes b√Ľncselekm√©nynek tev√Ķleges v√©grehajt√≥j√°v√° v√°lni, s aki - a v√©szkorszakhoz hasonl√≥an, zsid√≥kat ment√Ķ nagyap√°ink mint√°j√°ra - a gyermekek lem√©rgez√©se n√©lk√ľl igazolja az olt√°sok megt√∂rt√©nt√©t. Ha t√∂bben lenn√©nek elhivatottak az √©let v√©delm√©re, akkor nem kellene magyar gyermekek t√∂mkeleg√©nek idegenben feln√Ķni√ľk, csal√°doknak sz√©tszakadniok, beteg, kiszolg√°ltatott, tisztess√©gben meg√Ķsz√ľlt nagysz√ľl√Ķket h√°trahagyva az √©denkertb√Ķl pokoll√° rombolt honb√≥l elmenek√ľlni√ľk.

A lelk√©sz hivat√°s√ļ miniszter vajon hogyan b√≠r t√ľk√∂rbe n√©zni?

Labant Csaba, 2014. j√ļlius-szeptember

HozzŠszůlŠsok


#1 | n3h3 - 2014. oktůber 07. 21:54:01
A **** any√°tokat!!!s_*_ezt
#2 | enid - 2014. oktůber 07. 22:15:21
Olaszorszag:" Gyerekeken kiserletezik a Glaxo Smith Claine" AZ itteni orvosok kotelezonek tuntetik fol a fakultativ oltasokat... ajveee

http://www.stampa...m/?a=27945

Meg annyit, hogy azon szulomnek, akik nem akarjak oltatni a gyermekuket javaslom, hogy irjanak egy olyan papirt, amelyben benne foglaltatik, hogy minden testi es szellemi karosodasert, ami a gyermeket eri az oltast kovetoen felelosseget vallal a vakcinat beado orvos. Kerjetek, hogy ott a sxemetek elott irja ala! Nekem nem irtak ala + AZ itteni orvosok sajat csemeteiket ugy hallottam nem vakcinaljak... ed azert beszedes info!

+ akinek meg marad ereje, AZ lepjen fel a haziallataink (kutya, ma ska...) vakcinalasa Ellen is!

Orvosok a vakcinak ellen:
Dr. Eugenio Serravalle
http://www.bambin...erravalle/
#3 | lalapapa - 2014. oktůber 07. 23:18:46
fejloves az hianyzik
utanna nincs vissza ut
#4 | Holdas - 2014. oktůber 08. 10:57:28
Le olt√°s,vagy ki olt√°s .
YouTube Videů
#5 | bugajakab - 2014. oktůber 08. 13:44:05
Imre,Lica és Pi-klubbosok!
Legyetek szivesek v√°laszoljatok egy k√©rd√©semre: A magyar hat√°lyos t√∂rv√©nyek szerint k√∂telez√Ķek e ugyanazok a v√©d√Ķolt√°sok a zsid√≥ felekezethez tartoz√≥,magyarorsz√°gon √©l√Ķ gyermekeket beoltani ugyanezekkel a vakcin√°kkal,ugyanilyen betegs√©gek ellen?
#6 | Leandros - 2014. oktůber 08. 16:48:46
A B√Ľnben √©rintettek list√°ja?! A t√∂bbit m√°r tudj√°tok!!!
#7 | Leandros - 2014. oktůber 08. 16:51:30
5 | bugajakab! Ugye csak k√∂lt√Ķi a k√©rd√©sed. H√°nyas sz√°m van a h√°tadon?! Ne k√©rdezz, csak ne felejts. Ha helyzet ad√≥dik, ne bocs√°jts!
#8 | nyilasfergeteg - 2014. oktůber 08. 17:30:42
Leandros !

Milyen hadifogoly? :)
#9 | gabi - 2014. oktůber 09. 12:12:52
Egy zs√°mb√©ki csal√°d k√°lv√°ri√°ja √©s dr√°m√°ja a v√©d√Ķolt√°s ut√°n.
http://www.zsambe...zsuzsa.htm

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.