Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hírfokos


Virágzik a balos-jobbikos összeborulás
Nem kev√©s olyan telep√ľl√©st tal√°ltunk, ahol a korm√°nyp√°rti jel√∂lttel szemben az √∂sszeborul√°s az MSZP-t√Ķl a Jobbikig √©r, √©s a jel√∂lt is k√∂z√∂s lesz a vas√°rnapi √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°son. √Črdemes a t√©rk√©pre n√©zni.
Link

Visszalépett egy EU-biztosjelölt

Az illet√©kes szakbizotts√°g nem javasolta a tiszts√©gre Alenka Bratuseket, ez√©rt √ļgy d√∂nt√∂tt, visszal√©p a jel√∂lts√©gt√Ķl – tud√≥s√≠t az MTI.
Visszalépett egy EU-biztosjelölt
Link

Oroszországban jöhetnek a hatósági árak

Oroszorsz√°gban befagyaszthatj√°k a lakoss√°g szempontj√°b√≥l "alapvet√Ķ term√©kek" egy r√©sz√©nek az √°r√°t, ha tov√°bb gyorsul az infl√°ci√≥ - mondta Gyenyisz Manturov orosz ipari √©s kereskedelmi miniszter.
Link

Lépett a román elnök, ma felmentette Kelemen Hunort

Traian Basscu rom√°n √°llamf√Ķ eln√∂ki rendelettel felmentette korm√°nyzati tiszts√©geib√Ķl cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Kelemen Hunort, a Rom√°niai Magyar Demokrata Sz√∂vets√©g (RMDSZ) eln√∂k√©t.
Link

Rejt√©lyes h√ļga v√°lthatta Kim Dzsong Unt √Čszak-Korea √©l√©n

Egyre t√∂bb spekul√°ci√≥ kering arr√≥l, ki ir√°ny√≠thatja a vil√°g legz√°rk√≥zottabb orsz√°g√°t most, hogy m√°r hetek √≥ta „elt√Ľnt” ifj√ļ vezet√Ķje.
Link


Moszkva beveszi az √Čszaki-sarkot?

Az √Čszaki-sark geostrat√©giai jelent√Ķs√©ge az elm√ļlt 15 √©vben igencsak megn√Ķtt, k√∂sz√∂nhet√Ķen a j√©gmez√Ķk visszah√ļz√≥d√°s√°nak. Ezt mutatja az is, hogy sz√°mos orsz√°g, t√∂bbek k√∂z√∂tt Oroszorsz√°g √©s Kanada is bejelentette, hogy ig√©nyt tart bizonyos ter√ľleteire. Ennek k√∂vetkezt√©ben megindultak a diplom√°ciai csat√°roz√°sok, bilater√°lis egyezked√©sek a feloszt√°s √©rdek√©ben. Oroszorsz√°g azonban √ļgy gondolja, hogy ezekben a sz√°m√°ra fesz√ľlt, bar√°ts√°gtalan, esetenk√©nt ellens√©ges id√Ķkben m√°s - legink√°bb katonai- eszk√∂z√∂kkel kell biztos√≠tani az orosz √©rdekek v√©delm√©t.
Link

Orosz rubel √©s magyar devizatartal√©k: eml√©ksz√ľnk m√©g a k√©ptelen √∂tletre?


Az olaj√°r padl√≥ra ker√ľlt, ez igen kellemetlen a nagy olajkitermel√Ķ orsz√°goknak - √≠gy Oroszorsz√°gnak is, amit m√©g a nyugati szankci√≥k is s√ļjtanak. Nem csoda, hogy padl√≥ra ker√ľlt a rubel, az orosz gazdas√°g a stagfl√°ci√≥ fel√© sodr√≥dik. Mi pedig m√°sf√©l √©ve m√©g azt vizsg√°lgattuk, hogyan tarthatn√°nk a devizatartal√©k egy r√©sz√©t rubelben...
Link

Keményen visszaszólt az oroszoknak a román elnök

Rom√°nia nem t√Ľri el, hogy a Lukoil fenyeget√Ķz√©ssel pr√≥b√°ljon le√°ll√≠tani egy b√Ľn√ľgyi vizsg√°latot: ha az orosz c√©g Rom√°ni√°ban akar maradni, akkor be kell tartania a rom√°n t√∂rv√©nyeket - jelentette ki cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Traian Basescu rom√°n √°llamf√Ķ.
Link


A 35-50 éves magyarok felének fáj az élet

A 35 √©vn√©l id√Ķsebb magyarok fele megterhel√Ķnek √©rzi az olyan h√©tk√∂znapi tev√©kenys√©geket, mint a h√°zimunka, a cipeked√©s, a l√©pcs√Ķz√©s, a k√∂zleked√©s, a kisgyermekek emelget√©se vagy a kert√©szked√©s, r√°ad√°sul a 35-50 √©vesek fele f√°jdalmat is tapasztal k√∂zben. Okt√≥ber 8. √©s 12. k√∂z√∂tt ingyenes √°llapotfelm√©r√©s √©s tan√°csad√°s a budapesti Mad√°ch t√©ren.
Link

Putyin tigrise átlépte a kínai határt

Minden az √©let√©t vesz√©lyeztet√Ķ akad√°lyt igyekeznek elt√ľntetni egy szib√©riai tigris √ļtj√°b√≥l, hogy szabadon j√°rhassa a k√≠nai vad√°szter√ľleteket - jelentette a k√≠nai √°llami m√©dia, miut√°n kider√ľlt: egy Vlagyimir Putyin, orosz eln√∂k √°ltal m√©g m√°jusban szabadon engedett nagymacsk√°r√≥l van sz√≥, amely √°tl√©pte az orosz-k√≠nai hat√°rt.
Link

Vide√≥: "Eg√©szen arcpir√≠t√≥" m√≥don t√Ľnt el 2,77 milli√°rd forint Hadh√°zy √Ākos szerint

Lila k√∂d√∂s k√≠s√©rletet v√©gzett az LMP szeksz√°rdi polg√°rmesterjel√∂ltje a budapesti Duna-parton. Mint elmondta, az √°llam tantermeket √ļj√≠tott fel uni√≥s p√©nzb√Ķl, de az indokolt 30-40 milli√≥ helyett 300 milli√≥ folyt el v√°rosonk√©nt erre a c√©lra.
Link

Szadista és pszichopata vonásokat találtak a trollkutatók

K√©t tanulm√°nyt is k√©sz√≠tettek az internetes trollokr√≥l √©s szok√°saikr√≥l. Kider√ľlt, hogy a trollkod√°s a szadizmussal mutatta a legszorosabb kapcsolatot.

Az online v√©gzett k√©t kutat√°sban 1215 r√©sztvev√Ķ szem√©lyis√©gvon√°sait √©s internetes hozz√°sz√≥l√°si szok√°sait vizsg√°lt√°k. A kutat√≥k azt tal√°lt√°k, hogy a netes trollokat sokszor a szadizmushoz, a pszichop√°ti√°hoz √©s a macchiavellizmushoz kapcsolhat√≥ von√°sok jellemzik. (Macchiavellist√°nak azokat nevezi a pszichol√≥gia, akik a saj√°t hasznuk √©rdek√©ben hajlamosak m√°sok becsap√°s√°ra √©s manipul√°l√°s√°ra.)
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. oktůber 09. 21:04:03
Az elt√Ľnt koreai vezet√Ķ √ľgye nagyon tal√°nyos. Egy brit √ļjs√°g m√°r szinte temeti √Ķt.
T√∂bb s√ļlyos betegs√©gben szenved hirtelen egyszerre. Ak√°r meg is m√©rgezhett√©k.

El nem tudom k√©pzelni, mi vonzza Kore√°ba folyton a h√≠res kos√°rlabd√°z√≥t. Kiz√°rt, hogy az ifj√ļ eln√∂k ir√°nti bar√°ts√°g. Most is tervezett oda egy utat a j√∂v√Ķ h√≥nap elej√©n k√©t alkohol elvon√≥ k√ļra k√∂z√∂tt.
static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2014/9/30/1412086648898/1f43f177-1962-4462-b0eb-caa5db9b77a5-460x276.jpeg
Az √©szak- koreai atomprogramnak tal√°n befellegzett. Kelet fel√∂l Oroszorsz√°g is s√©r√ľl√©kenyebb√© v√°lhat.
#2 | postaimre - 2014. oktůber 09. 21:09:40
Perje, Pekingben, vagy Moszkv√°ban k√ļp√°lj√° a kupol√°j√°t √©ppen. Kicsit lefogyizz√°k √©s √ļj hardvert is kap, hogy a szopver is jobban fusson rajta. K√∂nnyebb egyes√≠teni √≠gy Kore√°kat. Egy√©nk√©nt meg ez pont belepasszol a koreai sorozatba. YouTube Videů
#3 | Perje - 2014. oktůber 09. 21:18:46
Imre! √Āt kell v√°ltanom pozit√≠v vil√°gszeml√©letre:
;)

Most akarja az Uni√≥ az √©szak koreai vezet√©st nemzetk√∂zi b√ľntet√Ķ b√≠r√≥s√°g el√© id√©zni. Lehet, hogy val√≥ban csak " beteget jelentet"?
http://english.yo...0315F.html
#4 | Leandros - 2014. oktůber 10. 18:32:41
Valentin Nalivajcsenko, az Ukr√°n Biztons√°gi Szolg√°lat (SZBU) vezet√Ķje kijelentette, hogy a malajziai Boeing Doneck megyei szerencs√©tlens√©ge kinyomoz√°s√°nak befejez√©s√©hez csak a Buk-M rak√©ta roncsai hi√°nyoznak.

Ilyen rakétarendszerekkel nem rendelkezik az orosz csapatok légvédelme, vagyis az orosz vezérkari hírforrás állítása szerint az SZBU-elnök akaratlanul is elszólta magát, hogy az ukrán hadseregnél rendszeresítve vannak modernizált Buk rakéták.

A h√≠rforr√°s r√°mutatott, hogy egy h√©ttel a rep√ľl√Ķg√©p katasztr√≥f√°ja ut√°n az ukrajnai er√Ķstrukt√ļr√°k k√∂z√∂lt√©k, hogy a trag√©dia napj√°n az ukr√°n fegyveres er√Ķk 156. sz. l√©gv√©delmi-rak√©tasz√°zada gyakorlatok sor√°n nem enged√©lyezett rak√©taind√≠t√°s t√∂rt√©nt.
#5 | Perje - 2014. oktůber 10. 20:10:08
Na, n√© m√°r! Jol√°nk√°t lovagin√°v√° " √ľt√∂tt√©k".
http://index.hu/m...ina_jolie/

J√≥ d√∂nt√©st hozott B√∂zse n√©ni, mert Jol√°n mindig is kedvelte a lovakat.F√Ķk√©nt a szilikon el√Ķtti id√Ķkben:
http://www.pbh2.c...-too-much/
#6 | Perje - 2014. oktůber 10. 20:48:15
A nato oda telep√≠t ideiglenes b√°zisokat a tag√°llamokban, ahov√° akar, mondta az √ļj f√Ķtitk√°r.
http://news.err.e...35eea8a24e.
#7 | Perje - 2014. oktůber 11. 17:25:20
Ukrajn√°ban a volt honv√©delmi miniszter azt javasolja, hogy speci√°lis alakulatot k√ľldjenek Oroszorsz√°gba, hogy meg√∂ljenek annyi embert, ah√°nyat csak tudnak . K√ľlf√∂ldet megj√°rt zsoldosokat k√ľlden√©nek √°t diverz√°ns cselekedetek v√©grehajt√°s√°ra.
http://www.dni.ru...83129.html
#8 | Perje - 2014. oktůber 11. 22:03:35
√öjabb nato l√©tes√≠tm√©nyek √©p√ľlnek az orosz d√©li hat√°r k√∂zel√©ben. Gr√ļzi√°ban nemzetk√∂zi kik√©pz√Ķt√°bor √©s logisztikai b√°zis √©p√ľl.
http://lenta.ru/n...0/10/nato/
#9 | Perje - 2014. oktůber 13. 18:55:26
img.dni.ru/binaries/v3_main/283205.jpg

Morales nyerte a boliviai eln√∂kv√°laszt√°st 30 %-al el√Ķzte meg ellenfel√©t.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.