Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A magyar bakát az ellenfél is bátor katonaként tisztelte


A magyar bakát az ellenfél is bátor katonaként tizedelte, rohadt zsidó ukázra. Errõl Rákóczi is tudna mesélni, Zrínyi is...és az újkori történelmünk minden alakja. Kóhn-ferenciánozunk? Habsburg-fugger kúszó zsidó nyomul? Jóbik hogy van? Link

HonvĂ©deink mindenĂĽtt pĂ©ldásan megállták a helyĂĽket, Ă©s ha a helyzet Ăşgy kĂ­vánta, az utolsĂł emberig, az utolsĂł töltĂ©nyig harcoltak az elsõ világháborĂşban – mondta Kun SzabĂł István vezĂ©rõrnagy oktĂłber 9-Ă©n, Budapesten.


Külföldi és hazai szaktekintélyek elõadásaival kezdõdött meg csütörtök reggel Az Osztrák-Magyar Monarchia és a Balkán, 1914 címû nemzetközi tudományos konferencia a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban. A megjelenteket elõször Kovács Vilmos ezredes, parancsnok köszöntötte, majd Kun Szabó István vezérõrnagy üdvözölte a résztvevõket.

A honvĂ©delmi tárca társadalmi kapcsolatokĂ©rt felelõs helyettes államtitkára emlĂ©keztetett: amikor több mint száz Ă©vvel ezelõtt eldördĂĽltek SzarajevĂłban Gavrilo Princip lövĂ©sei, mĂ©g senki sem sejtette, hogy a világtörtĂ©nelem elsõ igazán modern, több mint nĂ©gy Ă©ven át tartĂł, 10 milliĂł katona Ă©s 12 milliĂł polgári áldozat Ă©letĂ©t követelõ, minden korábbinál pusztĂ­tĂłbb háborĂşja kezdõdik majd meg. „Az elsõ világháborĂşt nyugodtan nevezhetjĂĽk a 20. század õskatasztrĂłfájának, amelynek során generáciĂłk alatt felhalmozott anyagi Ă©s kulturális Ă©rtĂ©kek semmisĂĽltek meg” - mondta.Kun SzabĂł István kĂĽlönösen fontosnak nevezte, hogy ne merĂĽljön a feledĂ©s homályába az a rengeteg magyar katona sem, akik a háborĂş valamennyi hadszĂ­nterĂ©n harcoltak a Monarchia közös hadseregĂ©ben, illetve a Magyar Királyi Hadseregben. HonvĂ©deink mindenĂĽtt pĂ©ldásan megállták a helyĂĽket, Ă©s ha a helyzet Ăşgy kĂ­vánta, az utolsĂł emberig, az utolsĂł töltĂ©nyig harcoltak GalĂ­ciában, a Kárpátok hágĂłin, az Alpok több ezer mĂ©ter magas csĂşcsai között, netán a Kaukázusban vagy Mezopotámiában. A magyar bakákat – akik közĂĽl mintegy 660 ezren soha nem tĂ©rhettek haza otthonukba – a mindenkori ellenfĂ©l is mĂ©ltĂł Ă©s bátor katonáknak ismerte el. A vezĂ©rõrnagy rámutatott: jelen konferencia kiválĂłan illeszkedik a centenáriumi megemlĂ©kezĂ©sek sorába, Ă©s eredmĂ©nyes tanácskozást kĂ­vánt a megjelenteknek.

A két nap folyamán összesen hat ülésszakból álló konferencia elõadói változatos témák egész sorát érintik majd felszólalásaikban: a korszak magyar külpolitikai alternatíváitól kezdve a konkrét balkáni hadmozdulatokon, a Monarchia csapatainak felszereltségén, haditechnikáján, a térség hadi és kereskedelmi hajózásán át a kitüntetésekig és a közkatonák mindennapjaiig átfogó képet nyújtanak a nagy háború elsõ idõszakáról.

http://www.honvedelem.hu/cikk/46936_a_magyar_bakat_az_ellenfel_is_bator_katonakent_tisztelte

Hozzászólások


#1 | Holdas - 2014. október 10. 19:22:53
Hogyan más hogy ezek a nyomorult zsidók erre apellálnak most bújnak magyar bõrbe . Gondolkozunk már zsidó mint hõs kicsit. Abszurd .

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.