Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szerbia megbünteti a külföldön harcoló zsoldosokat


Ajaj, ha a zsidó beszélni tudna, ej de nagy mesemondó volna! Az "itteni" izraeliták biztos "önkéntesek", nemde? Mi legyen velük? Akár tíz évig terjedõ börtönbüntetést is kaphatnak ezentúl Szerbiában azok, akik külföldi harcokban zsoldosokként vesznek részt vagy ilyen harcokra zsoldosokat toboroznak.

A belgrádi parlament pénteken ellenszavazat nélkül fogadta el a büntetõ törvénykönyv errõl szóló módosítását.

A módosítás szerint a büntetés azokkal szemben szabható ki, akik külföldön katonai vagy félkatonai szervezetek tagjaiként harcolnak, és nem vonatkozik a nemzetközi szervezetek misszióinak szerbiai tagjaira.

Hat hónaptól öt évig terjedõ börtönbüntetéssel sújthatók a külföldi hadszíntéren harcoló zsoldosok, akik magánszemélyként csatlakoztak valamely fegyveres erõhöz. Ennél komolyabb büntetésre számíthatnak azok, akik másokkal szövetkezve, csoportosan vesznek részt a harcokban, rájuk egytõl nyolc évig terjedõ büntetés mérhetõ.

Emellett két évtõl tíz évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõk azok, akik katonai vagy félkatonai osztagokat toboroznak külföldi harcokra, bárkit ilyen harcokban való részvételre buzdítanak, felkészítik, kiképzik az önkénteseket, illetve pénzt gyûjtenek a kiutazásra és a szükséges felszerelésre. A törvény keze azokat a külföldieket is eléri, akik Szerbia területén szerveznek csapatokat.

Õk kettõtõl tíz évig terjedõ börtönbüntetésre ítélhetõk. A parlamenti vita során elhangzott, hogy akik jelenleg valamelyik harctéren tartózkodnak - fõleg Szíriában és Ukrajnában -, tíz napon belül térjenek haza, hogy ne kerüljenek bíróság elé.
Link

Hozzászólások


#1 | mindannyiunknak - 2014. október 11. 15:07:12
Ez korrekt.
#2 | Ro-zsola - 2014. október 12. 11:28:26
Korrekt egy francot. Hosszútávú tervezésekkor számoltak a szerb " önkéntesekkel ". Erre a filoszemita csûrhe törvénnyel akadályozza meg a " toborozást ".
Sajnos ez a " remekmû " tovább fog terjedni. Akkor már csak az idióták maradnak akik ezerszám fognak ugrani mert " Vonagabi azt mondta ". Persze ezek a " hazafiak " mentesülnek a törvények alól. Bezzeg ellenünk " teljes szigorral fogják alkalmazni ".
Remélem csak Szerbiában lesz ilyen törvény. " Önkéntesek " nélkül nehéz lesz " udvarias embereket " toborozni a cigány-zsidó írtáshoz. s_*_rtata

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.