Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Új európai menekültügyi stratégiát fogadtak el


Mire jĂł mĂ©g az ebola? TehermentesĂ­tik azokat az EU-tagállamokat, amelyek tĂşlzottan nagy menekĂĽltbeáramlásnak vannak kitĂ©ve – tudĂłsĂ­t az MTI.

Az EU-tagok belügyminisztereinek csütörtöki, luxemburgi tanácskozásán az Európába érkezõ menekültek egyre nagyobb száma miatt új eljárási szabályokat és célkitûzéseket fogadtak el.

A bevándorlási politika alapja eddig az az elv volt, hogy minden menekült kérelmét abban a tagországban kell elbírálni, ahol az EU területére lépett, az új stratégia értelmében viszont megnyílik arra a lehetõség, hogy kvótarendszert állítsanak fel, amelynek segítségével tehermentesítik a túlzott nyomásnak kitett országokat azok a tagállamok, ahová kevés menekült igyekszik eljutni.

Az érkezõ menekülteket a jövõben pontosabban regisztrálják és erõsítik az embercsempészekkel szembeni fellépést is. A schengeni övezet külsõ határainak õrizetét szorosabbra akarják vonni, ennek része a novemberben induló Földközi-tengeri Triton mûvelet is.
Link

Hozzászólások


#1 | Leandros - 2014. október 11. 20:03:44
kvótarendszert állítsanak fel, amelynek segítségével tehermentesítik a túlzott nyomásnak kitett országokat azok a tagállamok, ahová kevés menekült igyekszik eljutni." Pl. A Németek fogják meghatározni vagy Anglia, hogy Magyarország mennyit köteles befogadni.
HĂ» de fogunk nagyokat lesni!
#2 | Perje - 2014. október 11. 23:19:30
Iraki és szíriai gyerekeket szállít és elad az ISIL Izraelbe Törökországon át :
http://english.fa...0719000811
#3 | Ro-zsola - 2014. október 12. 11:42:26
Jól van ez így. Nem kell változtatni. Az angolok , svédek , németek stb sokkal toleránsabbak az emigránsokkal mint a " fasiszta , nacionalista , antiszemita " magyarok , románok , szerbek stb.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.