Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az összes pártot feljelentette az iWiW alapítója


Alkotm√°nyos mi? Ad√≥z√°shoz val√≥ jog? A zsid√≥ qva any√°tokat..., de viccnek t√©nyleg nem rossz! Alkotm√°nyos jogainak s√©relme miatt beperelte az √∂sszes Magyarorsz√°gi p√°rtot V√°rady Zsolt, az iWiW alap√≠t√≥ja. Pontosabban az √∂sszes, 1990 √≥ta parlamentbe ker√ľlt p√°rtot, a Demokratikus Koal√≠ci√≥t√≥l kezdve a KDNP-n √©s a Fideszen √°t az Egyes√ľlt Kisgazdap√°rtig, √©s a t√∂bbieket is.

Az okt√≥ber 10-i keltez√©s√Ľ feljelent√©st azzal indokolta, hogy a p√°rtok olyan ad√≥rendszert alak√≠tottak ki, amelyben „lehetetlen a v√°llalkoz√°som fenntartani an√©lk√ľl, hogy ad√≥csal√°sra, ad√≥elker√ľl√©sre k√©nyszer√ľljek”. V√°rady Zsolt szerint ez akkor is √©rv√©nyes, ha munkaad√≥, de akkor is, ha munkav√°llal√≥k√©nt dolgozik - olvashat√≥ a a Vs.hu-n.

Szerinte ezek az alkotm√°nyos jogok s√©r√ľlnek az ad√≥rendszer miatt:

a tisztességes gazdasági versenyhez való jog;
a v√°llalkoz√°s joga,
a gazdas√°gi verseny szabads√°ga
az eg√©szs√©g√©t, biztons√°g√°t √©s m√©lt√≥s√°g√°t tiszteletben tart√≥ munkafelt√©telekhez f√Ľz√Ķd√Ķ jog.

Azt gyan√≠tja, hogy a politikai p√°rtok „sz√°nd√©kosan tartj√°k nyom√°s alatt a magyar t√°rsadalmat az√©rt, hogy √≠gy zsarolhat√≥v√° √©s manipul√°lhat√≥v√° v√°ljanak, √©s ne maradjon se energi√°juk, se lehet√Ķs√©g√ľk arra, hogy hangot adjanak egyet nem √©rt√©s√ľknek: jobb, ha mindenkinek vaj van a fej√©n, mert √≠gy k√∂nnyebben sarokba szor√≠that√≥ak.”

Várady közleményében az is szerepelt, hogy a feljelentés egy kampány része, amellyel az adófizetési morál javulását szeretné elérni - írja a Vs.hu.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kormos - 2014. oktůber 12. 11:12:12
Sziasztok! Nyom√°sgyakorl√°s az √©loskodokre. A fejlelento √ļgy mint m√°sok is "√©n is" kicsit megk√©sve reag√°llunk a n√©pirt√°sra. Az √©loskodok eg√©sz csapata bebiztos√≠totta mag√°t a k√°osz idej√©re,de a tobbs√©g megy az √°rral. Ez√©rt okoskodok tiszta lelkiismerettel b√≠ztatok mindenkit, aki √©rti ne fizessetek CIONad√≥t. Felvid√©ken norm√°lis dolog ad√≥t megkerulve dolgozni,de ettol fugetlenul irgalmatlan energiaad√≥t fizet az alkot√≥ r√©teg-n√©p. Mivel 1989-tol NEM tudnak az √©loskodo ir√°ny√≠t√≥k elsz√°molni a p√©nzugyi rabl√°saikkal,√≠gy vagy ir√°ny√≠t√°sba maradva ott maradnak, vagy belso destabiliz√°ci√≥s mubalh√©h√°bor√ļ. Fogalmam nincs kinek??,hogyan?? akarj√°k ezek a bunozok √°tadni a staf√©tabotot √ļgy,hogy ne legyen cirkusz. Sz√≥val amit m√°r itt tobbszor √≠rtatok : "...ha nem megy...√ĀLLJ az √©lukre!!!!.." -√©n ezt l√°tom,lehethogy rosszul. Egyenlore ennyit az okoskod√°somb√≥l.
#2 | nyaki - 2014. oktůber 12. 11:36:56
√údv!
Teljesen jól látod.
#3 | Pitkin - 2014. oktůber 12. 12:53:52
Várady: "...az adófizetési morál javulását szeretné elérni..." Kinek fizessek?
#4 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 12. 13:27:13
Ezeket a elmeszennyez√Ķket is fel kellene m√°r jelenteni.

kep.cdn.index.hu/1/0/694/6946/69465/6946531_d353268c4b47f71a4b2652da7acde8e1_wm.jpg

http://index.hu/k..._wurst_ep/
#5 | Balu - 2014. oktůber 12. 14:28:26
Oké.

Most akkor mi legyen? MINDEN p√°rt egyforma (ebb√Ķl a szempontb√≥l, mert am√ļgy hihhetelen k√ľl√∂nbs√©gek vannak k√∂zt√ľk ideol√≥giailag - iszen m√≠g az egyik a szocialista √©rt√©krendet, a m√°sik az √©rt√©kalap√ļ modern kapitalista szeml√©letet k√©pviseli... vagy nem?)? Mekk-k√©rd√Ķjelezi a v√°lszt√°sok √©rtelm√©t is ez√°ltal, vagyis demokratikus t√°rsadalmi berendezked√©st, mint olyat, ami egy√©rtelm√Ľen anarchista, s mint ilyen antiszemita jellegeket visel.

J√≥, tudtam, de ok√©. A megold√°s akkor valszeg a P√ĀRTN√ČLK√úLI t√°rsadalom. Ok√©, ezzel is egyet lehet √©rteni.
Nna. √Čs akkor most mi lesz? Ha ilyen egy√©rtelm√Ľen kinyilv√°n√≠tja, hogy minden politikus tetves ad√≥csal√≥ maffi√≥z√≥ gazember (amit n√©lk√ľle is tudott mindenki), akkor - m√°n bocs - de mi√©rt v√°rja el az "ad√≥fizet√©si mor√°l"-nak pont a JAVUL√ĀS√ĀT?!?!?! Csak a roml√°sa v√°rhat√≥, mert mi√©rt dot√°ljunk tetves maffi√≥z√≥kat, nem? Vagy √≠gy vagy √ļgy.

Ler√∂vid√≠tem: az √ļrfi lehet√Ķleg egy√°ltal√°n nem szeretne ad√≥t fizetni, ha lehet, vagy min√©l kevesebbet.
#6 | Club Base Weckz - 2014. oktůber 12. 15:08:30
Amikor meg volt a kamu rendszerv√°lt√°s. Akkor A volt MSZMP a vagyon√°t nem adta oda az MSZP-nek. Ez√°ltal azokb√≥l az emberekb√Ķl sz√°rmazik 100-b√≥l 95 leggazdagabb magyar. Ez valami 89-es c√≠m√Ľ t√©v√©m√Ľsorba ment le vagy hol nem r√©g.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.