Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Meghalt az alcsúti juhász, elgázolták az Együtt jelöltjét


A ballisztikai vizsgálat is ezt mutatja ki? Aki nem tud úszni, ne másszon a fára, mert elüti a villamos? Merész Elek kapitány mondta, hogy a kamionosoknak 100 ezret ajánlott a helyi maffia, ha átmennek a bicaján, mikor õ is rajta ül. Mindez Alcsút és Felcsút határában. Váradi Andrást Alcsút határában ütötte el egy autó, amikor a saját kocsijáról lecsúszó létráért sétált vissza. A polgármesterjelöltet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Cikkünk megjelenése után kaptuk a hírt a rendõrségtõl, hogy Váradi elhunyt a székesfehérvári kórházban.

Szombat este nyolc órakor gázoltak el egy férfit Alcsútdoboz határában egy külföldi rendszámú gépkocsi - a rendõrség honlapján csak ennyit közölt. A hvg.hu információi szerint az elgázolt férfi az Együtt polgármesterjelöltje, akit mindenki csak a Mészáros Lõrinccel tengelyt akasztó alcsúti juhászként ismer. Noha a rendõrség adatvédelmi okokra hivatkozva nem árulhatta el, ki az áldozat, a hvg.hu kérdésére annyit közölt a Fejér megyei rendõrfõkapitányság, hogy a gondos egészségügyi ellátás ellenére 22.20-perckor életét vesztette az áldozat.

Váradi András

Fotó: Facebook / Váradi András

Horváth Sándor, az Együtt bicskei listavezetõje elmondta a hvg.hu-nak, hogy beszélt Váradi András feleségével, aki a következõrõl értesítette: Váradi a saját autójával járt bent Alcsútdobozon választási plakátokat ragasztani. Horváth úgy tudja, amikor ment haza a tanyára, Göböljárásra, a félúton lévõ golfpálya közelében lecsúszott a létra az autójáról, ezért megállt, hogy visszamenjen érte. Ekkor gázolta el egy külföldi rendszámú autó. Horváth és Pápai többször hangsúlyozták, nem direkt gázolták el Váradit, nem cserbenhagyásos gázolásról van szó. A rendõrség annyit mondott a hvg.hu-nak, hogy Alcsút külterületén gázolt el egy férfit egy 84 éves osztrák-magyar kettõs állampolgár egy osztrák rendszámú autóval.

A helyszínelés még szombat éjjel 11 óra körül is tartott.

Az elsõ értesülések szerint itt történt a baleset:

Váradi András többször szervezett tüntetést a felcsúti polgármester ellen, miután Mészáros Lõrinc ki akarta tiltani azokról a földekrõl, ahol a birkáit tartotta. Mészáros ugyanis megvette azt a birtokközpontot, amelynek egy kisebb részét Váradi is használta, ott tartotta a birkáit. Orbán Viktor barátjával hosszú ideje háborúztak, idén májusban elsõ fokon pert is nyert ellene. Váradi azért perelte be a Mészáros tulajdonába tartozó Búzakalász 66 Felcsút Kft-t, mert állítása szerint a felcsúti polgármester két embere ellopta a trágyáját, amit aztán beledolgoztak a milliárdos fõnökük földjébe.

De nemcsak ezért pereskedett, hanem azért is, mert magának követelte azt a területet Mészárostól, ahol korábban a birkáit tartotta. Csakhogy ez a per megakasztotta a hirtelen gazdaggá vált polgármester nagy terveit: így nem tudta megvenni az újabb földeket, ahhoz ugyanis hitelre lett volna szüksége. A banknak viszont a per miatt várnia kellett a sorára.

Az Együtt júliusban jelentette be, hogy támogatják Váradi jelöltségét, másnapra viszont maradék földjét is letarolták.
Link

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2014. október 12. 13:07:10
Ne legyen igazam, de sztem még jó néhány tisztességes, bátor és jogosan felháborodott ember létrája fog leesni a szekérrõl esténként valamelyik sötét mellékúton a következõ években... Mibõl fog most megélni a juhász felesége akinek már se legelõje, se birkája, de még jó pénzért eladható trágyája sem (azok a mesebeli de sajnos valóságos királyi birtokot gyarapítják már)? Természetesen az ilyesmi senkit nem izgat, különösen nem az agyonfizetett politikusok köreiben. Isten veled, kifosztott öreg juhász.
#2 | mindannyiunknak - 2014. október 12. 13:23:26
Ezekkel a kettõs állampolgárokkal is baj van ám! Nyugodjon békében az elhunyt!
#3 | Holdas - 2014. október 12. 13:25:44
Így is járhat aki a helyi,mostani hatalommal parolázik,lásd Hummeres gázoló,gyanús körülmények között ön gyilkolta meg magát itt is lehet sok verzió de mivel illuminátus tag volt egy egyszerû eltüntetés mint Weisz esetében és most éli világát valahol.
#4 | Palimadar - 2014. október 12. 18:24:33
A Hummeres gázolóra, hogy illuminátus tag lenne, volna valami bizonyítékod? Vagy csak szabadjára engedted a gondolatodat?
#5 | Kedvesi - 2014. október 12. 19:22:49
http://index.hu/b...kampanyol/

Morvai Krisztina KDNP-s színekben kampányol
#6 | livia - 2014. október 12. 23:16:45
Alakulnak a dolgok! Aki útban van, annak annyi, no, meg akinek éppen a helyére akarnak ülni, vagy feküdni. Lassan már ez a temetõben is lehetséges.
#7 | lovagina - 2014. október 13. 15:52:20
...és mindezek ellenére: "Felcsúton már 100 százalékos a feldolgozottság, Mészáros Lõrinc 82,83 százalékkal nyert."
#8 | talpi - 2014. október 14. 20:18:38
Hülyén fog kinézni a villany oszlopon,-himbálózva :) Mellé megy a mentora is.
#9 | Perje - 2014. október 18. 15:34:52
A szerb miniszterelnök szolgálati autójába is belerohant ma éjjel egy Skoda.
http://lenta.ru/n...18/serbia/

A sor(os)s keze lehetett benne talán, améér fogadták az orosz államfõt? Ki tudja.:|.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.