Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A mellékes valóság


Olyan világban él hét milliárd ember, kik felett a zsigereikben érzett valósággal ellentétes tanokra, dogmákra hivatkozva uralkodik valami megfogalmazhatatlan erõ.
Az ember és az õt körülvevõ világ kettészakadt.
A valóságtól való szakadás nem természetes folyamat eredménye, hanem egy rettenetesen precízen kiszámított, és nagyon lassú, hatalmi erõvel támogatott szellemi támadás.
A "tanok, és dogmák" a hatalmi erõ fegyverei. Hatalmi erõvel támogatott dogma idõvel
valósság-képzetet teremt az egy emberben. Az Ister-folyó rovással írt nevébõl származó
Isten-fogalom a hatalmi erõvel megváltoztatott rovásírás torzítás eredményeként, a hatalmi erõvel kialakított Isten-vallás, napjaink társadalmában alaptörvényi kötelezettséggel van jelen.

" Hatalmi erõvel támogatott dogma idõvel valósság-képzetet teremt az Egy emberben. "

Az idõ a valóságtól eltávolodást szolgálja.
A dogmák oldalán elhelyezkedõ fogalmak megosztottsága az egyes emberekben azt a tévképzetet kelti, hogy a megosztott dogmák közötti választással közelebb kerülhetnek a valósághoz. Ezt a téveszmét szolgálja a megosztás.
A valóság érintetlenül marad, nem vesz részt a választás lehetõségében.
Sem én, sem egyetlen õsöm nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszerét döntési joggal.

A zsidóság önmagát hatezer éves múlttal határozza meg.

Gea-kémiai, és Gea-logikai fogalmak valóságos értelmezése mutat rá a tényre, hogy napjaink társadalmi mûködésénél sokkal magasabb szintû társadalom teremtette meg a Földi élet minõségének emeléséhez szükséges feltételeket a zsidóság létrejöttét lényegesen megelõzõ korban.
A minõség emelése, Gea felületére érkezõ energia lehetõ leghatékonyabb felhasználásával történt.
Ezek a ténylegesen végrehajtott, ma is látható építmények és körülményeik jelenleg a dogmákkal alátámasztott, hatalmi rendszer védelme alatt álló dogmákkal magyarázható módon nem érintik a valóságot.
A szellemi bukfencet olyan hatalmi erõk hozták létre, melyeknek alkotó elemei minden esetben a hatezer éves néphez köthetõk. A hatezer éves szakasz megegyezik a valóságtól eltávolodás idõszakával. Az energia feletti rendelkezés magam, és népem számára idegen fogalom.

"Sem én, sem egyetlen õsöm nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszerét döntési joggal."

Az energia kisajátításával tette lehetõvé napjaink hatalmi rendszere, hogy erõszakkal hozzon létre olyan helyzetet saját maga számára, hogy minden alapvetõ emberi jogokra vonatkozó szabályozási lehetõséget nyerjen. Az emberi jogok meghatározásában nem vettek részt az emberek. A dogmák megosztottsága szolgálta cél, hogy a látszólagos választási lehetõség elterelje a figyelmet a valóságról, a tényleges világszemlélet, és az energia feletti jogtalan uralmat leplezõ dogmatikus hatalmi rendszerrõl. Mivel a hatalmi rendszereket ma olyan zsidó emberek alkotják, kiknek õsei az energia termelõ rendszer létrehozásában nem, de a dogmákkal ezeket meghazudtoló tanok létrejöttében jelentõs szerepet játszanak, minden rám vonatkozó hatalmi döntés semmis.

Jásdi Kiss Imre

Hozzászólások


#11 | mormota1968 - 2014. október 13. 19:59:42
Nem kell ahhoz vallás, se közvetítõ, hogy az ember higgyen egy Teremtõben, ahonnét minden ered. A mai szentnek tartott könyvek, legyen szó bármilyen vallásról, elmondják az embereknek, hogy miben hihetnek és megtiltja, hogy a maguk módján járjanak az igazság után. Mert ugye akkor onnantól pogánynak számít, üldözhetõ és megölhetõ. Az igazságot a Teremtõrõl a természetben találja meg az ember. Az örök körforgásban, az energiában ami soha nem vész el, csak átalakul. A Teremtõ a teremtményeiben él, nem holmi mennyországban vagy Paradicsomban. Minden ami látható avagy láthatatlan maga a Teremtõ. A Teremtõt szerintem nem úgy kellene elképzelni, mint egy jóságos vagy épp bosszúálló öregembert. A Teremtõ benne van mindenben, hisz minden belõle való és származó. Hogy milyen formában létezik? Néz meg bármit ami körül vesz, bármit ami fizikailag létezik, vagy bármit amit szellemi vagy lelki energiának, világosságnak és sötétségnek hívunk, az mind a Teremtõ. Belõle származik minden. Hogy van e egy központ, ahonnét mindez kiáramlik? Ha azt nézzük, hogy az élõlények egyetlen sejtbõl kezdenek el osztódva szaporodni, belülrõl kifelé, akkor talán lehet egy központ,
ahonnét minden származik. Az élet belülrõl fakad és soha nem ér véget, még a test látszólagos pusztulásával sem.
Mert semmi nem vész el, csak átalakul. A fa is ha elég és hamu lesz belõle, új fáknak fog tápanyagként szolgálni. A víz se vész el, azzal hogy elpárolog, mert újra vízzé válik egyszer. A körforgás soha nem állhat le. Épp ez a létezés lényege. A vallások csak az emberek kordában tartásának, irányításának, befolyásolásának eszköze, egy azon fegyverek közül, amit ellenünk használnak. A hit ami számít, ami pedig tudáson kellene hogy alapuljon. A pusztai emberek se túl sûrûn jártak templomba, juhászok, gulyások, stb... még is többet tudtak a Teremtõrõl, mint bármelyik pap vagy pápa. Õk a természetben éltek, a természet törvényeit követve és megfigyelve és közelebb voltak a Teremtõhöz lélekben és szellemileg is, mint bárki más, aki templomba járt és holmi papnak gyónta meg bûneit. Ennél õsibb, természetesebb vallás, hit szerintem nem létezik.
#12 | szabir - 2014. október 13. 20:03:33
J-Asdi Imi batyury nyomja meg ullatom

Pitki mommeg neki valami eloadas vagy valami me hianzik a dumaja [a szentisvanyozast kiveve - az hibas mondtam man]:D
#13 | Kimi - 2014. október 13. 20:29:25
"Ezek a ténylegesen végrehajtott, ma is látható építmények és körülményeik jelenleg a dogmákkal alátámasztott, hatalmi rendszer védelme alatt álló dogmákkal magyarázható módon nem érintik a valóságot."
Nekem a valóságos energia termelõ rendszer a fontos.
Aranyhal!
"Gyújtsunk minél több gyertyát a világban!"
166 000 000 000 szorozva 800 =
132 800 000 000 000 liter tehát 132 800 000 000 köbméter metángáz képzõdik óránként. Ennyi energiának megfelelõ gyertyával tudok üzletelni.
Kiszámíthatnám mennyi gyertya ez, de nem férne el a sok nulla. A valóság oldalán lévõ dolgok a Nemzet irtás valódi okai. A Nemzet irtás nagyon konkrét cselekményekkel folyamatosan zajlik. Célja nem a
"liberális fertõzés". Kolontár, vakcinák, államadósságok, EU-rabszolgaság, föld-árulás, stb.
#14 | Kimi - 2014. október 13. 20:42:37
szabir!
Érveid súlya alatt kezdek összeroskadni.
#15 | lutein - 2014. október 13. 20:55:28
Az igazság minden ember számára EGYedi módon nyilvánul meg. Minden EGYén saját látószögébõl és élethelyzetébõl kiindulva tájékozódik, de az igazság EGY, mert EGY az Isten, a "Mi Atyánk" is így lenne helyes, hogy: Mi Atyánk, ki minden élõben lakozol...A helyes út megtalálása talán a földi élet legnehezebb feladata. Az igazság felé nagyon sok út vezet és nagyon sok út vezet le a hozzá vezetõ útról is. Ahhoz, hogy valaki rajta tudjon maradni, töretlen hitre és belsõ erkölcsi iránymutatóra van szükség. Nem könnyû dolog ebben megmaradni. Gyakran a tisztánlátáshoz egy erõs próbatétellel járó élethelyzet adhat segítséget, ha az illetõ képes magába szállni és a belsõ iránymutatásokra hallgatni. Sajnos a többség trauma nélkül nem fog ébredni...
#16 | miskolcilaci - 2014. október 13. 21:59:47
Imre! Már nemcsak a zsidĂłkrĂłl van szĂł. Hanem az agymosott konzum idiĂłtákkal, no meg a szĂĽletett sz@rházival, vagy Sz@rkavarĂłval, pszichopatával, árulĂłval. Nap, mint nap találkozom ezen felsoroltak nĂ©melyikĂ©vel a munkahelyemen, több adottságĂşval is kombinálva. Sajnos Ă©vrõl-Ă©vre egyre kevesebb emberrel találkozok, akivel Ă©rtelmesen, vagy nevezhetjĂĽk Ă­gy mĂ©lyebben lehet beszĂ©lgetni. Az irtás elkerĂĽlhetetlen. Abban bĂ­zom, hogy a mag java rĂ©sze mĂ©g megmarad…
#17 | Pitkin - 2014. október 13. 22:37:35
Kedves Laci! "Az irtás elkerülhetetlen." Azt a MAGyarokra érted?
#18 | vian - 2014. október 14. 00:28:33
Könyvbemutató, akit érdekel.

http://maga-a-val...ge_id=4021
.
#19 | BOTOND - 2014. október 14. 02:13:28
vegig gondolva egy utat
magyarban cask az maradt eletben a maszek vilagban,
ki valahova oda tartozik hova sokan nem,
a tobbi maszekot mocskos koszos modon az ado
hivatallal le daraltattak,
hogy hazudott es ennyivel tartozik az allamnak,
fogadhat ugyvedet es azt kit akar
annyiszor allapitjak meg az adot ahanyszor akarjak,
de a dog kerek megy es oli azokat a Magyar cegeket,
kit nem gyalogoltak be a mocskos fergesnek,
de ki meg alazkodott az is majd sorban jon,
ha olvassa valaki a cion bolcsek jegyzeket akkor
tudhato hogy a fergesse nem nyugszik
es lathato nincs irgalom,
de nem cask magyarban van igy,
hova betettek a labuk ott mar minden ceget ki
nem zsiddaj erdek
kigyalultak,
ha tevedek akkor koszonettel a meg irast
#20 | miskolcilaci - 2014. október 14. 06:35:24
Szevasz Imre! Tudod jól, hogy az irtás már egy jó ideje folyamatos, az általuk nevezett szelekció már nem újdonság a honlapodat olvasók, no meg a PI-klub tagjainak számára. Én nagyon szeretném, ha minél több Mag megmaradna, beteljesítve a teremtõ által rábízott feladatát, irányt mutatva más nemzeteknek. Sajnos napi szinten találkozok olyanokkal, akik élvezik a másik szenvedését, szerencsétlenségét, ezzel szinten tartva önmaguk fényezését a hierarchia ranglétráján. A hatás növelése érdekében még egy lapáttal rá is tesznek. Ezek nem nem emberek, hanem pszichopata görények.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.