Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A mellékes valóság


Olyan világban él hét milliárd ember, kik felett a zsigereikben érzett valósággal ellentétes tanokra, dogmákra hivatkozva uralkodik valami megfogalmazhatatlan erõ.
Az ember és az õt körülvevõ világ kettészakadt.
A valóságtól való szakadás nem természetes folyamat eredménye, hanem egy rettenetesen precízen kiszámított, és nagyon lassú, hatalmi erõvel támogatott szellemi támadás.
A "tanok, és dogmák" a hatalmi erõ fegyverei. Hatalmi erõvel támogatott dogma idõvel
valósság-képzetet teremt az egy emberben. Az Ister-folyó rovással írt nevébõl származó
Isten-fogalom a hatalmi erõvel megváltoztatott rovásírás torzítás eredményeként, a hatalmi erõvel kialakított Isten-vallás, napjaink társadalmában alaptörvényi kötelezettséggel van jelen.

" Hatalmi erõvel támogatott dogma idõvel valósság-képzetet teremt az Egy emberben. "

Az idõ a valóságtól eltávolodást szolgálja.
A dogmák oldalán elhelyezkedõ fogalmak megosztottsága az egyes emberekben azt a tévképzetet kelti, hogy a megosztott dogmák közötti választással közelebb kerülhetnek a valósághoz. Ezt a téveszmét szolgálja a megosztás.
A valóság érintetlenül marad, nem vesz részt a választás lehetõségében.
Sem én, sem egyetlen õsöm nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszerét döntési joggal.

A zsidóság önmagát hatezer éves múlttal határozza meg.

Gea-kémiai, és Gea-logikai fogalmak valóságos értelmezése mutat rá a tényre, hogy napjaink társadalmi mûködésénél sokkal magasabb szintû társadalom teremtette meg a Földi élet minõségének emeléséhez szükséges feltételeket a zsidóság létrejöttét lényegesen megelõzõ korban.
A minõség emelése, Gea felületére érkezõ energia lehetõ leghatékonyabb felhasználásával történt.
Ezek a ténylegesen végrehajtott, ma is látható építmények és körülményeik jelenleg a dogmákkal alátámasztott, hatalmi rendszer védelme alatt álló dogmákkal magyarázható módon nem érintik a valóságot.
A szellemi bukfencet olyan hatalmi erõk hozták létre, melyeknek alkotó elemei minden esetben a hatezer éves néphez köthetõk. A hatezer éves szakasz megegyezik a valóságtól eltávolodás idõszakával. Az energia feletti rendelkezés magam, és népem számára idegen fogalom.

"Sem én, sem egyetlen õsöm nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszerét döntési joggal."

Az energia kisajátításával tette lehetõvé napjaink hatalmi rendszere, hogy erõszakkal hozzon létre olyan helyzetet saját maga számára, hogy minden alapvetõ emberi jogokra vonatkozó szabályozási lehetõséget nyerjen. Az emberi jogok meghatározásában nem vettek részt az emberek. A dogmák megosztottsága szolgálta cél, hogy a látszólagos választási lehetõség elterelje a figyelmet a valóságról, a tényleges világszemlélet, és az energia feletti jogtalan uralmat leplezõ dogmatikus hatalmi rendszerrõl. Mivel a hatalmi rendszereket ma olyan zsidó emberek alkotják, kiknek õsei az energia termelõ rendszer létrehozásában nem, de a dogmákkal ezeket meghazudtoló tanok létrejöttében jelentõs szerepet játszanak, minden rám vonatkozó hatalmi döntés semmis.

Jásdi Kiss Imre

Hozzászólások


#21 | jano - 2014. október 14. 09:17:29
Elmeletben valoban semmisse teheted a zsido hatalom dönteseit rád vonatkozóan. De amugy nem mert a keszenletisek vagy a tek hasrabasz azt szevasz.
Bár ha lenne 500 ****opo aki nem vinnyogna minden szarert, hanem felkapná a szereleket, azt lezudulna velem az elen egy honap alatt az összes hatalmi strukturát uralnám.
Es egyebkent van fegyver van emberanyag csak gyáva zsidoszopok lettunk. s_*_olle
#22 | Balu - 2014. október 14. 09:53:59
JanĂł mester,

jó hallani felõled. Amúgy én is ezt rizsálom egy ideje: TUDOTT DOLOG, hogy zsiráfékat a valódi Teremtõ semmire ki nem választotta, a tetves kis húzásaik minden szinte illegitimek, a törvényeik meg egyéb sz.rkavarásaik érvénytelenek, ugyanígy az EU, NATO stb. - egy nagy hazugsághalmaz az egész "rendszer", CSAKHOGY: náluk van a puska. Nekünk van igazunk, viszont õk tudnak megverni minket - ilyen egyszerû. De még csak ez sem igaz, mert csakis azért tudnak minket megverni, mert amilyen s.ggfejek vagyunk, elhisszük nekik, hogy meg tudnak. Ennyi év és tapasztalat - aminek legalábbis elvileg már régesrég meg kéne lenni - után MÉG MINDIG HISZÜNK NEKIK?!?! Szerintem nem is intelligensebbek, csak laza könnyedséggel használnak olyan eszközöket, elsõsorban a hazugságot, amiket mi nem. Nekem fontosabb a "karmám" annál, hogy most miattuk "taktikai okokból" el kezdjek hazudni, de hiba azt hinni, hogy okosabbak nálunk. Alattomosabbak és náluk a puska. Ennyi. Ezekre kell csak megtalálni az ellenszert.
#23 | Gutai Zub - 2014. október 14. 10:55:33
A magyar társadalom "legnyomorultabb rétege?

A közhiedelemmel ellentétben nem a szegény, kihasznált, eladósodott, agymosott milliók.

Az igazi nyomorultak középen vannak: a politikusok, rendõrök, katonák, bankiok és adóhivatolok alkalmazottai, mindenki aki pénzért, megélhetésért felsõbb parancsokat hajt végre.
Mert nem elfogadható ma már: "hogy csak a munkámat csinálom, csak parancsot teljesítek, stb."

A piramis tetejérõl "delegálják" a piszkos munkát az emberiség ellen.

A nyomasztó, állandó, és látszólag mindenhol kirobbanó háborús hírek ellenére, egy igazi Háború van:
Az, ami Te ellened folyik.......
#24 | istok bela - 2014. október 14. 11:24:12
Üdvözletem Jano!
Sajnos sok mindenben igazad van, de azért csak akad 500 kivétel Hazánkban?
Ilyen hazafiak kellenének: http://www.hidfo....n-emlekere
És a hölgynek volt veszteni valója.
Nekünk mi van? Csak a tyúkszaros életünk amit lassan így is elvesznek mások?
Jano! Hol kell jelentkezni? :@
#25 | Balu - 2014. október 14. 12:03:37
Bela,

számodra annyira világosak az erõvonalak és a frontvonalak, hogy már neki is futnál, mint Hurvinek? Na ez pont egy olyan dolog, amit nagyon szeretnének. Keresd meg Janót és készülõdj - de Big Bang még nem ma lesz. Ma - még mindig - csak öngyilkosság lenne belõle. Vagy másféle harcmodor kell. Az elefánt fél a méhektõl és inkább odébb araszol, ha dühös méhrajba botlik.
#26 | istok bela - 2014. október 14. 12:23:13
Balu!
Én készülõdök pesti létemre munka mellett. De persze meg is várhatom a pesti majdant. Nem futok mint Hurvinyek csak már unom a várakozást. Telik az idõ és csak a jó Isten tudja vagy még õ sem, hogy mennyi idõ telik még el mire megmozdul itt a társaság. Persze ezt várják, hogy lecsaphassanak ránk. De féltsük csak a szaros életünk, és várjunk tovább. De mire is várunk? Hát persze, hogy janóra. Ó hatalmas Janó vezér szabadítsd fel siránkozó, tyúkszaros életét féltõ, dicsõ klaviatúra harcos birka népedet! s_*_gt s_*_yuppy
#27 | Balu - 2014. október 14. 13:14:18
BĂ©la,

oké, fuss neki, koncold fel õket mind. Kevés figyelmet fordítottál a régi magyar lovas hadviselés "filozófiájára". Amit csinálnál, az pont a germános tulok-nekifutás (bocs Sensei), nem fogsz tudni elkanyarodni a szakadék elõtt.
Meglátásom szerint elsõsorban kommunikációs gondjaink vannak. A "nyilvános" kommunikációs formák (MNA, Gárda, MSZ stb.) befuccsoltak, mást kell találni és ez fontosabb, minthogy te most nekiess pár másdorangú zsiráf szartúrónak a stihl-fûrésszel.
#28 | Kimi - 2014. október 14. 16:18:56
jano!
Cikkem tartalmi lényege pontosan a választó vonal meghatározása. Írod "egy honap alatt az összes hatalmi strukturát uralnám". A valóság értése teszi lehetõvé, hogy a dolgok feletti "UR"-alom az eredeti értelme szerint mûködjön. Van egy szavunk a "hab-uru".
Lágy állapotában úgy lehet habosítani a követ, mint a kenyeret. "URU" a tudás. A hab-uruval teret lehet hódítani, de nem a vonalon inneni módon.
Öregapáink még ittak a Dunából, Tiszából. Nagyvárosi embereket kérdezgettem, hova mennének ivóvizért, ha elzárnák a csapokat. Pár forrást emlegettek, aminek a vízhozama maximum ezer ember vízigényét elégítené ki. Nem kellene bevetni katonákat, mi magunk ölnénk halomra mi magunkat a forrás elõtt.
A lábon lévõ hús kérdését évek óta feszegetem. A tacskó kulcsot elég lenne eldobni, hogy két nap múlva ugyanúgy öljük egymást, mint a források elõtt.
Ezeken semmit sem változtat, ha a környezetedben élõ összes zsidót, kollaboránst brassói méretûre darabolod is. Aranyhal ideálképe a megmutatott jól mûködés, és a tényleges cselekvés együttesében látom a megoldást. Ehhez viszont rettenetesen nagy szükség van a valóság értésére, a világ tényleges mûködésébe való beleszólási lehetõségünk tudására.
Én írom: " ma is látható építmények és körülményeik"
A létezõ építmények körülményei a számunkra fontosak, mert példa értékûek. A körülmények értése világít rá a tényre, hogy olyan társadalom mûködött, mely "cium" tehát bizonyíték "kál"-ról. Kál-cium a hab-uru.
Az elõzõ cikk, a mostani, és az összes hozzászólás summája, hogy a valóságos világértésen innen, csakis olyan döntések születhetnek, melyek a valóság ellen dolgoznak. Rettenetes áldozatot hoznak ellenségeink annak érdekében, hogy eltávolítsanak azoktól az elemektõl, melyekkel az energia szabályozást végeztük. Míg nem értjük a mag, és a víz összefüggését, addig nagyon jó nekik, hogy irtjuk egymást. "MAG-ISTER" Ha értjük, õk fogják irtani egymást. November 25.-én lesz egy tárgyalásom. Gyere el! Egy bírónõ elmebeteggé nyilvánításáról szól. Tényleg az, de sok másik bírónak kellemetlen a szitu, ezért belõlem csinálnak rágalmazót. Nem a tek nyom le, de biztos vagyok benne, hogy a bírók egymás között nem szeretik az én elmebeteg bírónõmet. Pan-iszten, ma Palesztin támadása fegyveres, mert nincs náluk "URU". Ellenünk a támadás szellemi, mert, itt van Pán-D-URU szelencéjének kulcsa. Nagyon jól jönne nekik, ha itt is lehetne fegyverrel irtani. Katonára lehet lõni, tudásra nem.
#29 | Gutai Zub - 2014. október 14. 17:03:04
Kimi,
"Katonára lehet lõni, tudásra nem"
Mibõl áll egy "ember"? - embert mondtam

Ă©rzelem
értelem, tudás
test

Nagyon jól látod a támadást ellenünk.

Ahol félelem van, ott sötétség, butaság, gonoszság, és káosz van.

Mert a szellem, a tudás köti össze a teljes embert, az erkölcsöt és az anyagi természetes világot.

A probléma természetesen az is, hogy ha a testet támadnák csak meg, úgy sokkal jobban láthatóvá válnának az igazi ellenségek, (mint a kommunizmusban)
A szellemi támadásban viszont, és sajnos jól csinálják, önként és dalolva vonulnak a rabszolgák.....
#30 | Kimi - 2014. október 14. 18:00:13
Gutai Zub!
Mi a cselekvés?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.