Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A mellékes valóság


Olyan vil√°gban √©l h√©t milli√°rd ember, kik felett a zsigereikben √©rzett val√≥s√°ggal ellent√©tes tanokra, dogm√°kra hivatkozva uralkodik valami megfogalmazhatatlan er√Ķ.
Az ember √©s az √Ķt k√∂r√ľlvev√Ķ vil√°g kett√©szakadt.
A val√≥s√°gt√≥l val√≥ szakad√°s nem term√©szetes folyamat eredm√©nye, hanem egy rettenetesen prec√≠zen kisz√°m√≠tott, √©s nagyon lass√ļ, hatalmi er√Ķvel t√°mogatott szellemi t√°mad√°s.
A "tanok, √©s dogm√°k" a hatalmi er√Ķ fegyverei. Hatalmi er√Ķvel t√°mogatott dogma id√Ķvel
val√≥ss√°g-k√©pzetet teremt az egy emberben. Az Ister-foly√≥ rov√°ssal √≠rt nev√©b√Ķl sz√°rmaz√≥
Isten-fogalom a hatalmi er√Ķvel megv√°ltoztatott rov√°s√≠r√°s torz√≠t√°s eredm√©nyek√©nt, a hatalmi er√Ķvel kialak√≠tott Isten-vall√°s, napjaink t√°rsadalm√°ban alapt√∂rv√©nyi k√∂telezetts√©ggel van jelen.

" Hatalmi er√Ķvel t√°mogatott dogma id√Ķvel val√≥ss√°g-k√©pzetet teremt az Egy emberben. "

Az id√Ķ a val√≥s√°gt√≥l elt√°volod√°st szolg√°lja.
A dogm√°k oldal√°n elhelyezked√Ķ fogalmak megosztotts√°ga az egyes emberekben azt a t√©vk√©pzetet kelti, hogy a megosztott dogm√°k k√∂z√∂tti v√°laszt√°ssal k√∂zelebb ker√ľlhetnek a val√≥s√°ghoz. Ezt a t√©veszm√©t szolg√°lja a megoszt√°s.
A val√≥s√°g √©rintetlen√ľl marad, nem vesz r√©szt a v√°laszt√°s lehet√Ķs√©g√©ben.
Sem √©n, sem egyetlen √Ķs√∂m nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszer√©t d√∂nt√©si joggal.

A zsid√≥s√°g √∂nmag√°t hatezer √©ves m√ļlttal hat√°rozza meg.

Gea-k√©miai, √©s Gea-logikai fogalmak val√≥s√°gos √©rtelmez√©se mutat r√° a t√©nyre, hogy napjaink t√°rsadalmi m√Ľk√∂d√©s√©n√©l sokkal magasabb szint√Ľ t√°rsadalom teremtette meg a F√∂ldi √©let min√Ķs√©g√©nek emel√©s√©hez sz√ľks√©ges felt√©teleket a zsid√≥s√°g l√©trej√∂tt√©t l√©nyegesen megel√Ķz√Ķ korban.
A min√Ķs√©g emel√©se, Gea fel√ľlet√©re √©rkez√Ķ energia lehet√Ķ leghat√©konyabb felhaszn√°l√°s√°val t√∂rt√©nt.
Ezek a t√©nylegesen v√©grehajtott, ma is l√°that√≥ √©p√≠tm√©nyek √©s k√∂r√ľlm√©nyeik jelenleg a dogm√°kkal al√°t√°masztott, hatalmi rendszer v√©delme alatt √°ll√≥ dogm√°kkal magyar√°zhat√≥ m√≥don nem √©rintik a val√≥s√°got.
A szellemi bukfencet olyan hatalmi er√Ķk hozt√°k l√©tre, melyeknek alkot√≥ elemei minden esetben a hatezer √©ves n√©phez k√∂thet√Ķk. A hatezer √©ves szakasz megegyezik a val√≥s√°gt√≥l elt√°volod√°s id√Ķszak√°val. Az energia feletti rendelkez√©s magam, √©s n√©pem sz√°m√°ra idegen fogalom.

"Sem √©n, sem egyetlen √Ķs√∂m nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszer√©t d√∂nt√©si joggal."

Az energia kisaj√°t√≠t√°s√°val tette lehet√Ķv√© napjaink hatalmi rendszere, hogy er√Ķszakkal hozzon l√©tre olyan helyzetet saj√°t maga sz√°m√°ra, hogy minden alapvet√Ķ emberi jogokra vonatkoz√≥ szab√°lyoz√°si lehet√Ķs√©get nyerjen. Az emberi jogok meghat√°roz√°s√°ban nem vettek r√©szt az emberek. A dogm√°k megosztotts√°ga szolg√°lta c√©l, hogy a l√°tsz√≥lagos v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g elterelje a figyelmet a val√≥s√°gr√≥l, a t√©nyleges vil√°gszeml√©let, √©s az energia feletti jogtalan uralmat leplez√Ķ dogmatikus hatalmi rendszerr√Ķl. Mivel a hatalmi rendszereket ma olyan zsid√≥ emberek alkotj√°k, kiknek √Ķsei az energia termel√Ķ rendszer l√©trehoz√°s√°ban nem, de a dogm√°kkal ezeket meghazudtol√≥ tanok l√©trej√∂tt√©ben jelent√Ķs szerepet j√°tszanak, minden r√°m vonatkoz√≥ hatalmi d√∂nt√©s semmis.

J√°sdi Kiss Imre

HozzŠszůlŠsok


#31 | Gutai Zub - 2014. oktůber 14. 18:11:49
Kimi,

Igazi jó kérdés, a közepébe

Anya Apa Fi√ļ (√Ķ a cselekv√©s)

A "test"

(de ezt Te is tudtad)
#32 | von Dorlatosch - 2014. oktůber 14. 18:49:58
Nagyvárosi embereket kérdezgettem, hova mennének ivóvizért, ha elzárnák a csapokat.


Vajon k√©pes √©s hajland√≥ lenne a mai "civiliz√°lt ember" a "v√≠vm√°nyok" n√©lk√ľl √©lni a tov√°bbiakban? Hiszen annyi mindent adtak nek√ľnk "√Ķk".

YouTube Videů
#33 | Huliganthropus - 2014. oktůber 14. 20:23:18
"isten-fogalom" -paradoxon az.
Olyan j√≥kat mosolygom, mikor az Iszl√°m √Āllam gyilkol√°sz gya√ļrt, zsid√≥t, vagy a "kiv√°lasztottak" √∂lnek gojt √©s mohamed√°nt, katolikus l√Ķ arabra most, de hajdan√°n √©pp√ļgy irtott h√©bert, mint indi√°nt >>> Mindezt egy isten ok√°n: Jehova, Jahve, Allah, az Isten-√ör egykutya. S hogy egym√°st hal√°lba kergetik, sz√°momra egyremegy. Csakhogy engem fenyeget er√Ķltetett fanatizmusuk, √∂ln√©nek engem is -szerint√ľk- joggal, ha nem olyan vagyok mint √Ķk maguk.
Istenh√≠v√Ķk ker√ľljetek! S ha valaha f√°zni k√©nyszer√≠t a rossz sors, szert√Ľzre vetem isteneiteket... azok√©rt √ļgyse k√°r.
#34 | talpi - 2014. oktůber 14. 20:35:36
No, akkor kezdj√ľk az elej√©n!
Dobd el sz√©pen a bankk√°rty√°d √©s k√©rd a "jussod" kp-ban. Azonnal keresel, havi 4-500 Ft-ot, a zsid√≥ bank√°r pedig vesz√≠t 1 mrd-Ft-ot, merthogy kb annyi bankk√°rtya van haz√°nkban k√∂zk√©zen. Nem kis √©rv√°g√°s, havi szinten-. Viszont a hitel k√°rty√°dat is oll√≥zd sz√©t, mert azzal is komoly vesztes√©geid vannak. Hiszen, ha √ļgy gondolja a "hitelez√Ķ" egy √∂sszegben hajtja be rajtad a tartoz√°st √©s azonnal. Vagyis. Ak√°r a lak√°sodat is leterheli, s azt mint l√°tjuk, senki nem v√©di meg szinte, rajtad k√≠v√ľl. Ha net√°n beteg lenn√©l, menj az orvoshoz √©s v√°gd pof√°n, ha id√Ķpont ir√°nt √©rdekl√Ķdik, mert Te most vagy beteg s nem "majd", mondjuk ezek az alap l√©p√©sek, ezut√°n ha ezt megoldottad, lehet besz√©lni, a"b√°rmikor els√ľlhet√Ķ kapa nyel√©r√Ķl is". Addig, sajna Janonak van igaza. Ha pedig tenni akarsz, ennek ellen√©re, azt csendben √©s senki ne tudjon r√≥la, m√©g a csal√°dodban sem, f√Ķleg nem itt, vagy a facen, . √Črdekel m√©g b√°rkit hol lehet jelentkezni? Mondjuk a TEK, vagy az NNI honlapj√°n, n√©vvel, c√≠mmel √©s term√©szetesen a naponta bej√°rt √ļtvonallal, nehogy m√°r a csal√°dot riogass√°k.
#35 | Kimi - 2014. oktůber 14. 21:17:40
Mezztelen "talpi". N√°lunk jelentkezz!
A jajjaj √ļjs√°got olvashattad. Ha alapjogk√©nt kezeled az ellened cselekv√Ķk jogait, akkor term√©szetesen akkor is odatartoz√≥ leszel, ha mi a saj√°t jogainkon √©l√ľnk. Ez a d√∂nt√©si jogod. Nekem senki korl√°tai sem hat√°roznak meg √©letteret. √Čn senkinek nem hat√°rozok meg √©letteret.
Ha a bank-k√°rtya √©rv valaki sz√°m√°ra, az szerintem √°ll√°sfoglal√°s. √Čn a bank√°rtya adminisztr√°ci√≥j√°nak tized√©vel tudom kezelni a val√≥s√°gos √©rt√©kek egym√°shoz val√≥ viszony√°t.
"csere" "cserh√°t". Nemzetk√∂zi fogalmakban m√©g s√ļlyosabb. A val√≥s√°g vonalon innen m√°s k√©pet mutat minden.
#36 | talpi - 2014. oktůber 14. 21:33:08
Kimi
Olvasd √°t m√©gegyszer. "Alapjog?" + ellenem cselekv√Ķk? mir√Ķl besz√©lsz ember? "Magad uram, ha szolg√°d nincsen" tal√°n, √≠gy jobban √©rted. Nem tartoztam, s nem is fogok sosem oda tartozni, de ez az √©n dolgom, egyenl√Ķre,. Am√ļgy, "l√°tsz√≥lag," "MAG√°nyos vagyok.
#37 | Balu - 2014. oktůber 14. 23:40:17
Kimi,

te le√°ny vagy, ez napn√°l is vil√°gosabb. B√°r t√∂bb lenne bel√Ķletek. De most akkor is geny√°zni fogok.

A "Hab-Uru" gondolatvitelben egy√©rtelm√Ľen ott van a J√°sdi Kis Imi (m√°rmostugyeha a KiMi r√∂vid√≠t√©s nem a Kis Imit jelenti). A v√°rosi lakoss√°g igen gyorsan le fog padl√≥zni, zsid√≥ vagy nem, ez is tudott (igen, a zsid√≥ is, hi√°ba csin√°lnak ak√°rmit, akkor is baromi sebezhet√Ķ). Megkock√°ztathatn√©k bizonyos forgat√≥k√∂nyveket is, csak egyr√©szt nem ismerem annyira Bpestet meg nem is √©rdekel annyira a t√©ma.

Node kedj√ľk a filoz√≥fi√°t,
"A l√©tez√Ķ √©p√≠tm√©nyek k√∂r√ľlm√©nyei a sz√°munkra fontosak, mert p√©lda √©rt√©k√Ľek"
Biztos √ļgy van, ha mondod. Csak ez se √©rdekel. Az √©rdekel, ahogyan mindenki meg tudja √©rteni a saj√°t helyzet√©t √©s r√°j√∂n,. hogy mi a dolga. √Čs azt√°n meg teszi is, nem az√©rt, mert veszi a kemra, hanem mert k√∂ll, maga se tudja, hogy mi√©rt. Gerry, Imi, JK Imi,. stb.

"Rettenetes áldozatot hoznak ellenségeink annak érdekében"
Az √°ldozatot az hozza, aki megteremti a poharat, nem az, aki √∂sszet√∂ri. √ēk csak olyan √°ldozatot hoznak, ahol minket tudnak fel√°ldozni. √ēk a Papok, a Kiv√°lasztottak, igen a kis ****l√°da menedzserpal√°nta is.

"Egy b√≠r√≥n√Ķ elmebetegg√© nyilv√°n√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l"
Mind az. Adj inf√≥t, nem ig√©rem tutira, de ha minden √∂sszej√∂n, elugran√©k. (elvileg a j√∂v√Ķ h√©tt√Ķl van kocsim).

"Katon√°ra lehet l√Ķni, tud√°sra nem"
√ēk viszont legsz√≠vesebben a n√Ķket √©s gyerekeket √∂lik. Azok nem l√Ķnek vissza. Ez√©rt im√°dj√°k a l√©git√°mad√°sokat is legyeng√≠tett ellenf√©l ellen. Gy√°va gec.k. Azok is voltak, maradtak √©s lesznek is. Tr√ľkk√∂z√©ssel el lehet jutni egy darabig, csak rendszerint nem tov√°bb.
#38 | Kimi - 2014. oktůber 15. 13:27:52
von Dorlatosch!
A v√≠zvezet√©k csak a hat√°rvonalt√≥l ere fel√© √ľreges cs√Ķ.
√ēseim kett√Ķ g√°zt sziv√°rogtattak kavics, vagy homok√°gyban. Met√°nt, √©s sz√©ng√°zt. A szemcs√©s anyag megk√∂t√∂tte a szenet, ma ezeket b√°"r"-ya szuk. B√°ny√°sszuk. A tov√°bbhalad√≥ hidrog√©n, √©s oxig√©n a s√°r-g√°ny hegyekben aqua-dur g√°zt jelent. Tud√°ssal, "uru" "G"= Gea v√°j√°sa Urugv√°j Ekv√°dor szomsz√©dja. Ez a mag-IA-√°r urs√°g √©pp√ļgy nem ter√ľleti vagy nemzeti meghat√°roz√°s a vonal el√Ķtti id√Ķ szakaszban, mint ahogyan Sri Lanka is a K√°l-vonalon val√≥ meghat√°roz√°s√°t jelenti a k√∂rrov√°son helyesen olvasva. K√°lon-t√°r elleni t√°mad√°st sem √©rtette meg senki, az id√Ķvonal el√Ķtti kult√ļra √©rt√©s√©nek hi√°ny√°ban.
"Vajon k√©pes √©s hajland√≥ lenne a mai "civiliz√°lt ember" a "v√≠vm√°nyok" n√©lk√ľl √©lni a tov√°bbiakban?"
Rem√©lem az unok√°m m√°r meg√≠rhatja a -Cs√Ķbe z√°rt f√°jdalom- c√≠m√Ľ k√∂nyv√©t!
#39 | Kimi - 2014. oktůber 15. 13:39:53
Kiegészítés: A harmadik mondatban írt széngáz helyett széndioxid gáz a helyes.
#40 | jano - 2014. oktůber 17. 06:29:45
Sziasztok
Kedves Kimi ezek a dolgok nem igy m√ľk√∂dnek.
Persze ezek nagyon klasz dolgok, ilyen olyan vonalak meg ilyen olyan uruszagák burumburuk, tiszta olyan mint gyalogkakukk, nagyon szorakoztató.
Persze nagyon fontosak a regi dolgok, de en nem emlekszem r√° hogy Hunyadi urumburuzott volna bariaszukozott volna. Csak fogta a kardj√°t es szetkurta az ellent. Azt√°n hazament es megcsin√°lta a kis M√°ty√°st.
Nem kell ezt tulbonyolítani.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.