Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A mellékes valóság


Olyan világban él hét milliárd ember, kik felett a zsigereikben érzett valósággal ellentétes tanokra, dogmákra hivatkozva uralkodik valami megfogalmazhatatlan erõ.
Az ember és az õt körülvevõ világ kettészakadt.
A valóságtól való szakadás nem természetes folyamat eredménye, hanem egy rettenetesen precízen kiszámított, és nagyon lassú, hatalmi erõvel támogatott szellemi támadás.
A "tanok, és dogmák" a hatalmi erõ fegyverei. Hatalmi erõvel támogatott dogma idõvel
valósság-képzetet teremt az egy emberben. Az Ister-folyó rovással írt nevébõl származó
Isten-fogalom a hatalmi erõvel megváltoztatott rovásírás torzítás eredményeként, a hatalmi erõvel kialakított Isten-vallás, napjaink társadalmában alaptörvényi kötelezettséggel van jelen.

" Hatalmi erõvel támogatott dogma idõvel valósság-képzetet teremt az Egy emberben. "

Az idõ a valóságtól eltávolodást szolgálja.
A dogmák oldalán elhelyezkedõ fogalmak megosztottsága az egyes emberekben azt a tévképzetet kelti, hogy a megosztott dogmák közötti választással közelebb kerülhetnek a valósághoz. Ezt a téveszmét szolgálja a megosztás.
A valóság érintetlenül marad, nem vesz részt a választás lehetõségében.
Sem én, sem egyetlen õsöm nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszerét döntési joggal.

A zsidóság önmagát hatezer éves múlttal határozza meg.

Gea-kémiai, és Gea-logikai fogalmak valóságos értelmezése mutat rá a tényre, hogy napjaink társadalmi mûködésénél sokkal magasabb szintû társadalom teremtette meg a Földi élet minõségének emeléséhez szükséges feltételeket a zsidóság létrejöttét lényegesen megelõzõ korban.
A minõség emelése, Gea felületére érkezõ energia lehetõ leghatékonyabb felhasználásával történt.
Ezek a ténylegesen végrehajtott, ma is látható építmények és körülményeik jelenleg a dogmákkal alátámasztott, hatalmi rendszer védelme alatt álló dogmákkal magyarázható módon nem érintik a valóságot.
A szellemi bukfencet olyan hatalmi erõk hozták létre, melyeknek alkotó elemei minden esetben a hatezer éves néphez köthetõk. A hatezer éves szakasz megegyezik a valóságtól eltávolodás idõszakával. Az energia feletti rendelkezés magam, és népem számára idegen fogalom.

"Sem én, sem egyetlen õsöm nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszerét döntési joggal."

Az energia kisajátításával tette lehetõvé napjaink hatalmi rendszere, hogy erõszakkal hozzon létre olyan helyzetet saját maga számára, hogy minden alapvetõ emberi jogokra vonatkozó szabályozási lehetõséget nyerjen. Az emberi jogok meghatározásában nem vettek részt az emberek. A dogmák megosztottsága szolgálta cél, hogy a látszólagos választási lehetõség elterelje a figyelmet a valóságról, a tényleges világszemlélet, és az energia feletti jogtalan uralmat leplezõ dogmatikus hatalmi rendszerrõl. Mivel a hatalmi rendszereket ma olyan zsidó emberek alkotják, kiknek õsei az energia termelõ rendszer létrehozásában nem, de a dogmákkal ezeket meghazudtoló tanok létrejöttében jelentõs szerepet játszanak, minden rám vonatkozó hatalmi döntés semmis.

Jásdi Kiss Imre

Hozzászólások


#41 | Kimi - 2014. október 17. 09:14:44
JanĂł!
Fogd a kardod, kurd szét az ellent, aztán csinálj kis Mátyást!
Hunyadi eredményét most láthatod, a Tiéd ötszáz év múlva lesz látható.
Ha a történelem megítéléséhez a takarmánytökök pektintartalmát figyeljük csupán, akkor megállapítható, hogy az égadta világon semmi sem történt az elmúlt pár ezer év alatt, hiszen a takarmánytökök pektintartalma nem változott.
Kedves Janó ezek a dolgok így mûködnek.
Amit írok az annyira történelem, hogy a villanyszámládról, a Nemzeti jövedelem rád esõ részérõl, a gyerekeid szellemi, és fizikai fejlõdésérõl szól.
Elképzelem Hunyadit, ahogy két ellenszétkurás, és Matyi gyártás között merev tekintettel állt egy üvegszekrényben, és azon törte a hibernált agyát, hogy mi a szent szar lehet az a gyalogkakukk.
#42 | jano - 2014. október 19. 06:03:11
Kedves Kimi
Entöllem maradhat igy is. En a jeg hátán is megelek.
Töllem aztán megmagyarázhatja mindenki tudományos alapon hogy hogy kell zsidotszopni a tök pettintartamának vizsgálata során. Megállapíthatjátok inmáron 29437-ere hogy mit kellene csinálni csak harcolni ne keljen. A tudásotok annyit er mint seggemen a pattanás.
Sebaj majd üzengetünk egymásnak a hegyek tetejeröl tarsolylemezeinket dörzsölgetve. Esetleg átásunk ekvádorba ki tudja hátha bejön.
#43 | Kimi - 2014. október 19. 22:29:26
jano megkövetése.

Õszintén bocsánatot kérek, nem csak jano-tól, hanem minden vele szimpatizálótól is.
A bocsánatotok érdekében had írjam le, miért követtem el hibát! Nem szándékoztam öreg bölcs szerepében tetszelegni, csupán az összes eddig nyilvánosság elé tárt felismerésemrõl gondoltam azt, hogy annak minden elemét, minden janonak olvasnia kellett, és az én nyolc éves munkám összefüggései, mindenki számára nyilvánvalók. Ez az elvárásom, vagy tévedésem életszerûtlen alapokon nyugszik. Ringatgathattam volna magam továbbra is tévedésem langy melegében, ha az elõzõ vitaindító cikkemre az "Összefüggések elemekbõl, élõlényekbõl." címûre érkezett hozzászólások végeredményét nem hasonlítottam volna össze "A mellékes valóság" címûre érkezett hozzászólások végkonklúziójával. Mindkét esetben a cikk tartalmától független, személyeskedõ sértéseket provokáltam ki magamnak. Ti, a Posta-honlap olvasói, nyilvánvalóan idetartozók vagytok. Mivel mindkét cikkre érkezett válaszaitok személyem, és munkám elleni támadásba torkollott, tükörbe kellett néznem annak érdekében, hogy megértsem miért is hiszitek, hogy ellenetek dolgozom. jano szerint én a zsidószopó tudományoskodó vagyok. Ebbõl az következik, hogy nincs tudomásotok arról, hogy hányszor vernek bilincsbe, vagy nem érthetõen tálalom azokat a cselekedeteimet, amiért bilincsbe vernek. Szerintetek Ti magatok vagytok a harcosok, kiket még bilincsbe se vernek.
Hol itt az ellentmondás? Illetve mitõl van itt három ellentmondás is?
Én névvel, lakcímmel, telefonszámmal nagyképûsködök a világhálón, olyan mûsorral, hogy
"A világtörténelem keskeny szelete a Magyar Kultúrának",

YouTube Videó


amihez az arcomat is adom. Mégegyszer, és nem utoljára kérek bocsánatot azért, mert azt gondoltam, hogy láttátok ezt a riportomat, vagy elõadásomat kedves jano-k, cím, és arc nélküli bátor harcosok.
Kedves jan-ok!
Seggemen lévõ pattanáshoz nem tudom hasonlítani eddigi munkáitokat, mert fin-g"n"óm sincs arról, mit is cselekedtetek eddig. Tudom a bocsánat kérés kevés, ezért híveteké, mellettetek cselekvõvé válok, hû katonátok leszek. Ister engem úgy segéljen!
Mit, milyen gyilkot vigyek? Hol találkozzunk? Mikor? Mivel az én seggetek pattanásához sem mérhetõ zsidószopó cselekvésem folytatólagos, kérlek benneteket hetvenkedõ órán belül válaszoljatok, nehogy energiám rossz ügyet szolgáljon.

Jásdi Kiss Imre 2065 Mány-Alsóõrs 3594/1 Tel:30 911 85 63
#44 | postaimre - 2014. október 19. 22:43:44
Imrém, ez így van rendjén. Ki tehet mást, tegye meg, ki nem tehet, az is! Van olyan kor, mikor mi számít, nem számít, s mi nem, az igen, de volt így máskor is.

A vers címe nem találó, de a tartalom tán telibe! De lehet, hogy a cím is ül. Ki tudja? Lehetett volna Nyereménytelenül, vagy bármi más is.

- JĂłzsef Attila -

REMÉNYTELENÜL
Lassan, tünõdve

Az ember végül homokos,
szomorĂş, vizes sĂ­kra Ă©r,
szétnéz merengve és okos
fejével biccent, nem remél.

Én is így próbálok csalás
nélkül szétnézni könnyedén.
Ezüstös fejszesuhanás
játszik a nyárfa levelén.

A semmi ágán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyûlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok.

Vas-szĂ­nĂ» Ă©gboltban...

Vas-szĂ­nĂ» Ă©gboltban forog
a lakkos, hûvös dinamó.
Ă“h, zajtalan csillagzatok!
Szikrát vet fogam közt a szó - -

Bennem a mult hull, mint a kõ
az ûrön által hangtalan.
Elleng a néma, kék idõ.
Kard Ă©le csillan: a hajam - -

Bajszom mint telt hernyĂł terĂĽl
elillant ízû számra szét.
Fáj a szívem, a szó kihül.
Dehát kinek is szólanék - -

1933. március

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.