Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Üzenet és felhívás!!! (folytatás)


OTP- és Merkantil Bankos Hitelkárosultak figyelmébe!
Rend√Ķr√∂k √©s egy√©b k√∂ztisztvisel√Ķknek is !

Aki √©rintett hitelk√°rosult az al√°bbi bankok miatt, megteheti hogy csatlakozik a feljelent√©shez √ļgy, hogy a feljelent√©st let√∂lti, kinyomtatja √©s a tan√ļkn√°l be√≠rja nev√©t √©s lakc√≠m√©t. A feljelent√©st adja be vagy k√ľldje be a megadott c√≠mre aj√°nlott lev√©lben.


Nemzeti Adó- és Vámhivatal

mint V√°m- √Čs P√©nz√ľgy√Ķrs√©g jogut√≥dja
B√Ľn√ľgyi F√Ķigazgat√≥s√°g

1122 Budapest XII., Hajnóczy J. u. 7-9.Tisztelt Nyomozóhatóság!


170 DEVIZAHITELES √úGYFELEM √úGY√ČBEN SZERZETT ADATAIM ALAPJ√ĀN K√ČREM, HOGY SZ√ćVESKEDJENEK HIVATALB√ďL INT√ČZKEDNI, MERT A BANKOK TOV√ĀBBRA IS HAMIS KISZ√ĀML√ĀZ√ĀSSAL A DEVIZAAD√ďSOK T√ĖMEG√ČT ZAKLATJ√ĀK, BEFIZET√ČSEKRE SZ√ďL√ćTJ√ĀK FEL, MINTHA NEM IS SZ√úLETETT VOLNA MEG A K√öRIA D√ĖNT√ČSE √ČS A T√ĖRV√ČNY.

Dr. T√≥th Emese 1022 Budapest, L√≥r√°ntffy Zs. u. 8. (tov√°bbiakban: Feljelent√Ķ) T√ĖBB, √ĀLTALAM K√ČPVISELT √úGYF√ČL s√©relm√©re elk√∂vetett, gyan√ļ szerint Btk-ba √ľtk√∂z√Ķ banki magatart√°s miatt beny√ļjtja az OTP Bank Nyrt. √©s Merkantil Bank Zrt. nev√Ľ p√©nz√ľgyi int√©zm√©nyek mint jogi szem√©lyek √©s vezet√Ķ tiszts√©gvisel√Ķi ellen mint ismeretlen tettesek elleni feljelent√©s√©t, mivel a nevezett p√©nz√ľgyi int√©zm√©nyek √©s nev√©ben elj√°r√≥ szem√©lyek az al√°bbi szerz√Ķd√©sek

OTP Bank: szem√©lyi k√∂lcs√∂n, lak√°sc√©l√ļ √©s szabad felhaszn√°l√°s√ļ deviza alap√ļnak nevezett hitelterm√©k

Merkantil Bank Zrt. : g√©pj√°rm√Ľ finansz√≠roz√≥ devizak√∂lcs√∂n,
kapcs√°n hamis √©rt√©kmegjel√∂l√©ssel, hamis nyilv√°ntart√°s vezet√©s√©vel megs√©rtik a sz√°mviteli rendet (sz√°mviteli rend megs√©rt√©se b√Ľncselekm√©ny gyan√ļja) √©s hamis adatk√∂zl√©ssel √©s hamis tartalm√ļ mag√°nokiratok k√ľld√©s√©vel sz√°nd√©kosan t√©ved√©sbe ejtik √©s t√©ved√©sben tartj√°k s√©rtettet (ad√≥csal√°s, csal√°s, mag√°nokirat-hamis√≠t√°s alapos gyan√ļja), √©s olyan befizet√©sekre k√≠v√°nj√°k r√°venni, amivel nem tartozik.

2014. j√ļnius 16. napj√°n hirdette ki a K√ļria a jogegys√©gi hat√°rozat√°t, √©s j√ļlius h√≥napban l√©pett hat√°lyba a 2014. √©vi XXXVIII. t√∂rv√©ny, amely jogszab√°ly szint√Ľ jogforr√°sk√©nt azt a t√∂rv√©nyi v√©lelmet √°ll√≠totta fel, hogy az √°rfolyamr√©s √©rv√©nytelen kik√∂t√©s, ez√©rt annak alapj√°n nem lehet fizet√©sre felh√≠vni az ad√≥st, m√≠g a t√∂rv√©nyi v√©lelmet meg nem d√∂nt√∂tte a bank. ennek ellen√©re a Merkantil bank a mell√©kelt hamis tartalm√ļ okiratot felhaszn√°lva ad√≥st az √°rfolyamr√©ssel megn√∂velt tartoz√°s kimutat√°s√°val megt√©vesztette, √©s egy√©rtelm√Ľen meg√°llap√≠t√°st nyert, hogy az int√©zm√©ny √°rfolyamr√©st k√∂vetel.

Az √°rfolyamr√©s tov√°bbi k√∂vetel√©se a K√ļria hat√°rozata √©s a t√∂rv√©ny hat√°lyba l√©p√©se ut√°n m√°r sz√°nd√©kos megt√©veszt√Ķ magatart√°s.

B√Ľncselekm√©ny gyan√ļja mer√ľl fel, mert az OTP Bank √©s a Merkantil Bank

1. √°rny√©ktev√©kenys√©get v√©gzett, a k√∂lcs√∂n√ľgyleteket „√°tcsomagolta” m√©rlegen k√≠v√ľli t√©telekk√©. Bizony√≠t√°si ind√≠tv√°ny: az √ľgy√©szs√©g vizsg√°lja meg Asztalos L√°szl√≥ professzor hal√°la el√Ķtt √≠rt tanulm√°ny√°t, amiben j√≥l felm√©rte a gyan√ļs banki magatart√°sokat: A glob√°lis p√©nzteremt√©s kett√Ķs k√∂rforg√°sa (a paralell banking) p√©nz- √©s infl√°ci√≥szeml√©leti alapjai, Hitelint√©zeti szemle 2009./5. sz√°m, 436. oldal√°n. Nyomon k√∂vethet√Ķ ezzel a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g kirobban√°s√°t t√°mogat√≥ banki magatart√°sok sora, amely s√ļlyosan t√°rsadalomra vesz√©lyes magatart√°s √©s amellyel al√°√°sta a jelz√°logpiacot Magyarorsz√°gon, √∂sszefon√≥dva a t√∂bbi Kelet-K√∂z√©p-Eur√≥p√°ban akt√≠v bankkal egy√ľttesen a devizak√∂lcs√∂nz√©s v√©grehajt√°s√°val √©s annak folyamatos √ľgykezel√©s√©vel, t√∂meges m√©retekben folytatta √©s folytatja a k√©t bank azt a gyakorlatot, hogy val√≥s devizav√°lt√°s helyett fikt√≠v hat√°rid√Ķs swap √ľgyleteket k√∂nyvel ezen szerz√Ķd√©sek alapj√°n, √©s ennek folyom√°nyak√©nt

2. al√°√°sta a magyar √°llampolg√°rok bankokba vetett bizalm√°t.

3. a val√≥s k√©p √©s val√≥s√°gos √©rt√©knyilv√°ntart√°s k√∂vetelm√©ny√©nek folyamatos megs√©rt√©s√©vel (sz√°mviteli tv. 15. ¬ß) a besz√°mol√≥ k√©sz√≠t√©s sor√°n hamis adatokat tartott nyilv√°n a fenti szerz√Ķd√©sek hossz√ļ futamideje alatt √©s m√©g a mai napon is.

Csal√≥ magatart√°st tan√ļs√≠tott mindk√©t bank amikor
1-2. a blankettaszerz√Ķd√©seikkel el√°rasztott√°k az √ľgyn√∂keiket √©s azok szakmailag felk√©sz√ľletlen√ľl t√©ved√©sbe ejtett√©k √ľgyfeleiket, olyan hamis l√°tszatot keltettek, hogy a szerz√Ķd√©s els√Ķ oldal√°n felt√ľntetett fix havi forintban megadott √©rt√©ket helyezt√©k el√Ķt√©rbe, mintha azt kellene t√∂rleszteni, √©s arr√≥l, hogy mi a CHF devizanem, annyit k√∂z√∂ltek, hogy kb. 2-3 ezer forinttal kell majd t√∂bbet fizetni, majd a szerz√Ķd√©s al√°√≠r√°sa ut√°n m√°s √∂sszeget k√∂veteltek, amir√Ķl el√Ķzetesen nem volt sz√≥, sem arr√≥l nem volt sz√≥, hogy v√©teli √©s elad√°si √°rfolyam.

T√∂megesen √©rv√©nytelen szerz√Ķd√©seket hoztak l√©tre (K√ļria 2013. j√ļl. 4-i √≠t√©lete), mivel az √°rfolyamr√©s nincs benne meghat√°rozva. Kiz√°rt teh√°t, hogy egy t√∂rv√©nyeknek megfelel√Ķ elj√°r√°s sor√°n ne ker√ľlj√∂n meg√°llap√≠t√°sra, hogy a devizahitel nyilv√°ntart√°sa sor√°n a bank meg nem hat√°rozott t√©nyez√Ķt (√°rfolyamr√©st) sz√°molt el, amelynek semmif√©le szerz√Ķd√©si alapja nincs.
3. Swap √ľgyletek v√©grehajt√°sa nem t√∂rt√©nt, de a banki √©rtes√≠t√Ķkben ilyen t√©telek befizet√©s√©t k√∂vetelt√©k a szerz√Ķd√©sre hivatkoz√°ssal √©s a tiltott deviza-nyilv√°ntart√°s (sz√°mviteli tv. 60. ¬ß) megs√©rt√©se is t√∂rt√©nt.

Fikt√≠v, gazdas√°gi tranzakci√≥val al√° nem t√°masztott deviza nyilv√°ntart√°s alapj√°n fikt√≠v k√∂vetel√©st gener√°ltak √©s tartanak nyilv√°n. A k√©t bank gyan√ļs√≠that√≥an r√©szt vett tiltott √°rfolyam manipul√°ci√≥ban a sz√°nd√©kosan rombol√≥ t√∂megterm√©kk√©nt √©rt√©kes√≠tett sv√°jci frank hitelek piaci hat√°st√≥l kit√©r√≠t√Ķ keresletet gerjesztve, melynek hat√°s√°ra elt√©r√≠tett √°rfolyam jegyz√©sek j√∂ttek l√©tre.

4. az egyoldal√ļ kamat-emel√©seknek az elsz√°mol√°sa nem alapszik konkr√©t, indokolt v√°ltoz√°sokra, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen az √ľgyf√©llel nem k√∂z√∂lt √©s nem igazolhat√≥ forr√°sk√∂lts√©g emelked√©s megt√©veszt√©sre alkalmas kateg√≥ria, mert k√∂zgazdas√°gilag sem egy√©rtelm√Ľ kateg√≥ria, illet√Ķleg, valamennyi forr√°soldali m√©rlegt√©telt √©rint√Ķ v√°ltoz√°st el lehet sz√°molni, ami mag√°ban foglalja a banki k√ľl√∂nad√≥ √°th√°r√≠t√°s√°t is a fogyaszt√≥ra, de minden, a banki takar√≠t√≥n√Ķ fizet√©s emel√©s√©t is. Sem a kamat-emel√©s, sem az √°rfolyamjegyz√©s (√°rk√©pz√©s) mechanizmus√°t jelenleg sem hat√°rozza meg a bank, azokat saj√°t bel√°t√°sa szerint k√∂zli ki az ad√≥sok sz√°m√°ra, ezzel az √°rfolyam alak√≠t√°s k√∂r√©ben saj√°t mozg√°st√©rben teljesen korl√°tok n√©lk√ľli √°rfolyam-meghat√°roz√°st alkalmazva a hitelint√©zeti tev√©kenys√©ge sor√°n, √©s

5. √ľzleti titokra hivatkoz√°ssal elsz√°molni sem hajland√≥ a kamatemel√©sek ok√°r√≥l, annak k√∂zvetlen kapcsolat√°r√≥l az ad√≥s szerz√Ķd√©si viszonylat√°ban, valamint

6. t√©ved√©sbe ejt√©s, hogy azt √°ll√≠totta a bank szerz√Ķd√©sk√∂t√©skor, hogy alacsony kamat ellen√©ben v√°llalja fel √ľgyf√©l az √°rfolyamkock√°zatot, mert a szerz√Ķd√©sk√∂t√©skor √≠g√©rt alacsony kamatot nem tartotta meg, √©s a saj√°t banki √°rfolyamjegyz√©s miatt el is esett az ad√≥s az el√Ķnyt√Ķl.

A sz√°mviteli rend megs√©rt√©s√©nek b√Ľncselekm√©nye √©s a sz√°mlaad√°si k√∂telezetts√©g ad√≥jogi szab√°lys√©rt√©se mint gyan√ļ is felmer√ľl. K√©rj√ľk a fentieket sz√≠veskedjenek vizsg√°lat t√°rgy√°v√° tenni.

A Merkantil Bank az el√Ķre meg nem t√°rgyalt felt√©telek alapj√°n sz√°molta el a fizetend√Ķ t√∂rleszt√Ķ r√©szletet, √©s nem a szerz√Ķd√©sben egy√©rtelm√Ľen kik√∂t√∂tt 34. 272 Ft-on;

2. M√°r t√∂bb, mint 70 %-√°t a k√∂lcs√∂nnek megfizette ad√≥s, ennek ellen√©re a bank az eredetileg foly√≥s√≠tott √∂sszegn√©l magasabb t√Ķke-tartoz√°st tart nyilv√°n, √©s az aut√≥j√°t felt√Ľn√Ķen √©rt√©kar√°nytalan szerz√Ķd√©ssel √©rt√©kes√≠tette.

3. A bank sem az egyes befizet√©sek, kamatok √©s kezel√©si k√∂lts√©gek levon√°sakor, sem √©ves t√°j√©koztat√°sban, sem sz√≥ban, sem √≠r√°sban nem adott teljes k√∂r√Ľ, egy√©rtelm√Ľ √©s √©rthet√Ķ elsz√°mol√°st. Nem kapott ad√≥s m√©g a devizahitel forintra t√∂rt√©n√Ķ √°tv√°lt√°sakor sem a fenti m√≥don az √ľgyfelek r√©sz√©re k√∂telez√Ķ elsz√°mol√°st, amelyb√Ķl a tartoz√°s √∂sszege, a befizet√©sek √©s a felsz√°m√≠tott k√∂lts√©gek nyomon k√∂vethet√Ķek lettek volna.
A g√©pj√°rm√Ľ 650.000 Ft-√©rt ker√ľlt √©rt√©kes√≠t√©sre a Merkantil Bank √°ltal (Horovitz G√°bor √ľgyvezet√Ķ vezet√©s√©vel) √©s abb√≥l csak 420.000 Ft ker√ľlt j√≥v√°√≠r√°sra.

A g√©pj√°rm√Ľ benzinesk√©nt ker√ľlt figyelembe v√©telre az √©rt√©kes√≠t√©si √°rkalkul√°ci√≥ sor√°n, √©s ezen csal√°rd elsz√°mol√°s az√≥ta sem ker√ľlt korrig√°l√°sra, pedig Feljelent√Ķ ezt kezdem√©nyezte. Ez a Merkantil bank sz√°nd√©kos magatart√°s√°ra utal a csal√°s gyan√ļja k√∂r√©ben.

Az aut√≥keresked√©s nem volt a Merkantil Bank bejelentett fi√≥kja, megb√≠zottk√©nt √ľzletnek nem min√Ķs√ľl, az aut√≥keresked√Ķ m√©gis olyan szem√©lynek adta ki mag√°t, aki √©rv√©nyes szerz√Ķd√©st k√∂thet.

A bank megs√©rtette a sz√°mviteli rendet √©s ad√≥csal√°s gyan√ļja is felmer√ľl, mivel a lek√∂nyvelt CHF k√∂vetel√©sek ut√°n nem ad√≥zott.

B√Ľncselekm√©ny gyan√ļja miatt azonos t√©ny√°ll√°s szerint megk√°ros√≠tott √ľgyfelek √ľgy√©ben is a b√ľntet√Ķjogi felel√Ķss√©gre von√°st kezdem√©nyezem √©s tan√ļk√©nt k√©rem meghallgatni a fenti tny√°ll√°sra vonatkoz√≥an:
Merkantil Bankos √ľgyfeleket:

OTP-s √ľgyfeleket:


Tov√°bbi t√©ny√°ll√°si elem: Nevezettnek egy teljes havi munkab√©r√©t a bank leemelt egy olyan tartoz√°s √°ll√≠t√°s√°val, amelyr√Ķl – √°rfolyamr√©ses szerz√Ķd√©s – kider√ľlt, hogy semmis √©s t√ļlfizet√©sben van.


Tov√°bbi t√©ny√°ll√°si elem: Mell√©kelem a Minisztereln√∂k √örnak √≠rt feljelent√©st, √©s hivatalb√≥li vizsg√°lat√°t k√©rem annak, hogy az OTP Bank a k√∂ztisztvisel√Ķknek ny√ļjtott √°llami kamatt√°mogatott hitelek sor√°n felmer√ľl a gyan√ļ, hogy 5% m√©rt√©k√Ľ √©ves kamatot elsikkasztott. √Ėsszesen 11%-ot meghalad√≥ kamatot fizet az OTP-nek az ad√≥s √©s az √°llam jelenleg is, √©s err√Ķl semmilyen inform√°ci√≥t sem a bank, sem az MNB nem ad.


Tov√°bbi t√©ny√°ll√°si elem: Mell√©kelem a NAV 3031627895. sz. hat√°rozat√°t √©s a Minisztereln√∂k √örnak √≠rt feljelent√©st, √©s hivatalb√≥li vizsg√°lat√°t k√©rem a mell√©kelt hat√°rozat √ľgyint√©z√Ķi (Dr. Weiszenbergern√© dr. Dobos M√°rta igazgat√≥ a hat√°sk√∂r gyakorl√≥ja √©s dr. Solymos Katalin helyettese, f√Ķoszt√°lyvezet√Ķ, kiadm√°nyoz√≥, valamint V√≠g Katalin f√Ķoszt√°lyvezet√Ķ-helyettes, √ľgyint√©z√Ķ: Iski Bogl√°rka hivatali vissza√©l√©se √©s az OTP kezess√©get bev√°lt√≥ alkalmazottai b√ľntet√Ķjogi felel√Ķss√©gre von√°sa √©rdek√©ben.

Fent eml√≠tett devizahiteles ad√≥sokat tan√ļk√©nt k√©rem meghallgatni a szerz√Ķd√©sk√∂t√©skor tan√ļs√≠tott t√©ved√©sbe ejt√©sr√Ķl, √©s a fenti t√©ny√°ll√°s bizony√≠t√°s√°t a birtokukban l√©v√Ķ hamis okiratok bemutat√°s√°val, valamint a fenti p√©nz√ľgyi int√©zm√©nyekn√©l vezetett hitelsz√°mla nyilv√°ntart√°s adatainak szolg√°ltat√°s√°ra t√∂rt√©n√Ķ iratlefoglal√°st mint bizony√≠t√©kot az int√©zm√©nyekn√©l ind√≠tv√°nyozom.

A t√∂rv√©nys√©rt√Ķen kicsalt eddigi befizet√©sekb√Ķl a p√©nzek visszaj√°rnak √©s a bank ennek ellen√©re tov√°bbi hamis tartalm√ļ k√∂vetel√©sekkel l√©p fel, √©s a g√©pj√°rm√Ľt v√°s√°rl√≥ devizahitelad√≥s szem√©lyeknek a t√∂rzsk√∂nyvet sem szolg√°ltatja ki.

Ismeretlen tettesek elleni feljelent√©st teszek, mivel √°ltalam ismeretlen, az int√©zm√©ny √©s nev√©ben elj√°r√≥ szem√©lyek hamis adatk√∂zl√©ssel √©s hamis tartalm√ļ mag√°nokiratokkal a lent eml√≠tett √ľgyfeleimet sz√°nd√©kosan t√©ved√©sbe ejtett√©k √©s t√©ved√©sben tartj√°k, s olyan befizet√©sekre k√≠v√°nj√°k r√°venni, amivel nem tartoznak. (Mell√©klet banki √©rtes√≠t√Ķ levelek.)

2014. j√ļnius 16. napj√°n hirdette ki a K√ļria a jogegys√©gi hat√°rozat√°t, amely jogszab√°ly szint√Ľ jogforr√°s, √©s egy√©rtelm√Ľen meg√°llap√≠t√°st nyert, hogy a bank √°rfolyamr√©st nem k√∂vetelhet.

Ezt k√©s√Ķbb t√∂rv√©ny is meger√Ķs√≠tette, ennek ellen√©re az OTP Bank alkalmazottai vezet√Ķi utas√≠t√°sra tov√°bbra is olyan √∂sszeget tartanak nyilv√°n tartoz√°sk√©nt √ľgyfeleimn√©l, amelyr√Ķl t√∂rv√©nyi v√©lelem kimondta, hogy tisztess√©gtelen, azaz √©rv√©nytelen.
A Merkantil √©s az OTP Bank m√°r el is bukta az √°llam ellen a t√∂rv√©nyi v√©lelem megd√∂nt√©se √©rdek√©ben ind√≠tott per√©t, azaz a t√∂rv√©nyi v√©lelem fennmaradt, √ľgyfeleimet a kamat-emel√©s √©s az √°rfolyamr√©s jogc√≠men m√©gis k√∂vetel√©sekkel zaklatj√°k.

Ismeretlen tettesek elleni feljelent√©st teszek, mivel √°ltalam ismeretlen, az int√©zm√©ny √©s nev√©ben elj√°r√≥ szem√©lyek, akik az √ľgyfelet szem√©lyi adatai bemond√°s√°ra sz√≥l√≠tj√°k fel azzal az indokkal, hogy k√∂teless√©g√ľk meggy√Ķz√Ķdni a h√≠vott f√©l azonoss√°g√°r√≥l, de √Ķk nem azonos√≠tj√°k be magukat, legt√∂bbsz√∂r nem hajland√≥k megmondani, hogy honnan telefon√°lnak, √©s hamis adatk√∂zl√©ssel √©s felmond√°ssal, v√©grehajt√°ssal fenyeget√Ķ hamis tartalm√ļ k√∂zl√©sekkel t√©vesztik meg az √ľgyfeleket.

Mell√©kel√ľnk hamis tartalm√ļ mag√°nokiratokat, a lent eml√≠tett √ľgyfeleimet sz√°nd√©kosan t√©ved√©sbe ejtett√©k √©s t√©ved√©sben tartj√°k, s olyan befizet√©sekre k√≠v√°nj√°k r√°venni lev√©l √ļtj√°n, amivel nem tartoznak.

Bizony√≠t√°si ind√≠tv√°ny: √ľgy√©szs√©gi, illetve rend√Ķrs√©gi elj√°r√°s sor√°n a telefont√°rsas√°gt√≥l, szolg√°ltat√≥t√≥l a besz√©lget√©sek id√Ķpontja √©s tartalm√°nak bek√©r√©se indokolt.

2014. j√ļnius 16. napj√°n hirdette ki a K√ļria a jogegys√©gi hat√°rozat√°t, amely jogszab√°ly szint√Ľ jogforr√°s, √©s egy√©rtelm√Ľen meg√°llap√≠t√°st nyert, hogy a bank √°rfolyamr√©st nem k√∂vetelhet. Ezt k√©s√Ķbb t√∂rv√©ny is meger√Ķs√≠tette, ennek ellen√©re az OTP Bank alkalmazottai vezet√Ķi utas√≠t√°sra tov√°bbra is olyan √∂sszeget tartanak nyilv√°n tartoz√°sk√©nt √ľgyfeleimn√©l, amelyr√Ķl t√∂rv√©nyi v√©lelem kimondta, hogy tisztess√©gtelen, azaz √©rv√©nytelen.

A szerz√Ķd√©sk√∂t√©s sor√°n csal√°rd magatart√°st tan√ļs√≠tottak az OTP BANK alkalmazottai √©s a k√∂zjegyz√Ķ, mert olyan sz√≥beli t√°j√©koztat√°st adtak, amely szerint csak n√©h√°ny ezer forinttal fog (forintban) megemelkedni a t√∂rleszt√Ķ r√©szlet, ha esetleg a sv√°jci frank √°rfolyama mozog.

Csatolom a s√©rtettek rendelkez√©s√©re √°ll√≥ adatokat, iratokat, √©s ind√≠tv√°nyozom a tov√°bbi, al√°bbi s√©rtettek meghallgat√°s√°t √©s a n√°luk l√©v√Ķ okiratok, valamint a bank hitelez√©si dokument√°ci√≥j√°nak vizsg√°lat√°t.

Budapest, 2014. október 8.
Tisztelettel:
Dr. Tóth Emese

HozzŠszůlŠsok


#11 | Gutai Zub - 2014. oktůber 15. 13:13:39
"elértetek már valamit, akármit is?"

Nagyon jó kérdés

Ki az aki "Ember" maradt? (jelentkezzetek)

-√©s ez a legt√∂bb, amit el√©rhet√ľnk az √©let√ľnkben.....
#12 | galipoli - 2014. oktůber 15. 13:16:22
Arany!
Az √©letet nem lehet t√ļl√©lni (egyenl√Ķre) mindenki meghal egyszer. De lehet t√©vedek, mindegy √©n mosolyogva akarok t√°vozni ebb√Ķl a sz√©p vil√°gb√≥l.
De, bocs hogy élek, éljetek ti is ne görcsöljetek nap mint nap.
#13 | galipoli - 2014. oktůber 15. 13:18:25
Gutai Zub!
Már bocsáss meg de mi ez hogy ember? Definiáld kérlek, nem értem miért kell állandóan filozofálni.
#14 | Gutai Zub - 2014. oktůber 15. 14:43:05
Galipoli,

Gratulálok, már a kérdéseddel Te is "filozofálsz"

Mi az ember? (segítsetek!)

"élek, éljetek ti is" na ez éppen nem illik bele egy ember létezésébe.
"√©lek veletek, hogy √©lj√ľnk" ez m√°r k√∂zelebb van.

Az emberi √©let miszt√©riuma olyan csoda, hogy az √©sz, a gondolkod√°s, az √©rzelmi h√°tt√©r n√©lk√ľl, t√©nyleg csak az √©rz√©kszerveink √°ltal val√≥s√°gnak v√©lt vil√°gban tudunk magyar√°zkodni, ahogy mondod "filozof√°lni".

Amire viszont nincsen okoskod√°s √©s magyar√°zat, az, hogy benn√ľnk az eg√©sz "vil√°gmindens√©g", j√≥s√°g√°val √©s √°rnyoldalaival is megvan, √©s ez benn√ľnk tudatt√° v√°lik.(v√°lhat) na, ez az "ember"
Persze ennél sokkal több: A világmindenségnek a törvényei, ha már ilyen szerves részei vagyunk, bizony ránk is érvényesek.
-és "embernek" lenni csak ezeknek kell alávetni magunkat

J√≥ √ļton haladsz...........
#15 | galipoli - 2014. oktůber 15. 14:50:24
Gutai Zub!
Dehogy is haladok, √©n √ļszom az √°rral, az izgalmakat kiker√ľl√∂m a kellemes √©rz√©seket magam√©v√° t√©ve elmer√ľl√Ķk benne.
Minek agg√≥djak, az √©let r√∂vid √©s koszos mint a pelenka, √©n m√°r annak is √∂r√ľl√Ķk hogy kis√ľt√∂tt a napocska. A kis r√©szletekre figyelek, ez√©rt nem vagyok fesz√ľlt √©s ideges.
#16 | repuloszonyeg - 2014. oktůber 18. 22:09:51
Kedves magyarember !

Ha v√©gigolvasod h√©tr√Ķl-h√©tre, akkor l√°thatn√°d, hogy Dr. T√≥th Emese a kor√°bbi, egyenk√©nt felrakott feljelent√©seiben √©s tanulm√°nyaiban szinte az √∂sszes bankot megeml√≠tette.

De ha nem tette volna: hol vannak a többiek?

√Čs hol vannak a hitelesek?

Miért kezded te is a károgást amit sokan tesznek itt?

Van egy egy-k√©t ember aki harcol az eg√©sz orsz√°g√©rt, a t√∂bbi meg vagy kiv√°r vagy a k√∂veket dob√°lja az √ļtsz√©lr√Ķl.

Dr. T√≥th Emese nem hitelk√°rosult. De mindent megtesz bankokt√≥l f√ľggetlen√ľl a k√°rosultak√©rt.

√Čs csak kritik√°t kap.

Gratul√°lok.
#17 | magyarember - 2014. oktůber 19. 16:50:33
Kedves rep√ľl√Ķsz√Ķnyeg!

„Ha v√©gig olvasod h√©tr√Ķl-h√©tre, akkor l√°thatn√°d, hogy” egyike vagyok azoknak akik rugdoss√°k a k√∂z√∂ny√∂s megk√°ros√≠tott ad√≥sok had√°t. Olvass vissza…
Az enyhe t√ļlz√°s, hogy az eg√©sz orsz√°gban egy-k√©t ember van aki k√ľzd √©s nem csak mag√°√©rt. Att√≥l, hogy nem d√∂ngeti valaki a mell√©t, m√©g nem azt jelenti, hogy nem tesz.

Kérlek ne szólítgass meg.

Elfogadom, a „k√°rog√°s” az a TE V√ČLEM√ČNYED amit √≠rtam az meg az √ČN V√ČLEM√ČNYEM!!!

Nincs veled dolgom elengedlek j√°rj utadon.


√°ld√°s

magyarember

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.