Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hírfokos


Adjuk ki a haragot vagy fortyogjunk magunkban?
Egy k√∂zkelet√Ľ v√©leked√©s szerint a harag elnyom√°sa rosszat tesz az eg√©szs√©g√ľnknek, √©s sz√°mos bajt okozhat, p√©ld√°ul gyomorfek√©lyt. Val√≥ban jobb, ha ink√°bb √ľv√∂lt√∂z√ľnk, csapkodunk, mintha csendben m√©rgel√Ķd√ľnk?
LinkBr√©king: Az Iszl√°m √Āllam terrorist√°i el√©rt√©k Rom√°nia hat√°r√°t
2014. október 13.
Link


Magas szint√Ľ katonai megbesz√©l√©st tartott a k√©t Korea

H√©t √©v ut√°n el√Ķsz√∂r tal√°lkoztak szerd√°n a k√©t Korea magas rang√ļ katonai tiszts√©gvisel√Ķi - jelentette a Yonhap d√©l-koreai h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.
Link


„Szerbi√°nak senki sem parancsolhat”

A szerb miniszterelnök szerint országa nem fog bevezetni szankciókat Oroszország ellen, és senki sem parancsolhatja meg Belgrádnak, hogy rombolja szét jó kapcsolatait Moszkvával.
Link


Oroszorsz√°g bev√°s√°rolja mag√°t Szerbi√°ba

Nagy Orsolya | 2014. október 15., szerda
Ivica Da√®i√¶ szerb k√ľl√ľgyminiszter Szerbia √©s Oroszorsz√°g kereskedelmi, gazdas√°gi √©s tudom√°nyos-technikai egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©vel foglalkoz√≥ korm√°nyk√∂zi bizotts√°g√°nak 13. √ľl√©se ut√°n kijelentette, hogy a szerb korm√°ny rendezni k√≠v√°nja az orosz Gazprommal szembeni ad√≥ss√°gait.
Link

Robbanhat a sv√°jci frank - bekavar a politika

Egy n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√©s nyom√°n komoly neh√©zs√©gei t√°madhatnak a sv√°jci jegybanknak a frank √°rfolyamkorl√°tj√°nak tart√°s√°val. A magyar devizahitelesek pontosan tudj√°k, mit jelentene, ha a sv√°jci valuta √ļjra er√Ķs√∂dne az eur√≥val szemben.
Link


Obama dilemm√°ja Sz√≠ri√°ban: Aszaddal vagy n√©lk√ľle?

Káply Mátyás | 2014. október 15., szerda
Nem k√∂nny√Ľ most Barack Obam√°nak lenni, amennyiben Sz√≠ri√°val kapcsolatosan kell d√∂nt√©st hozni. Amerika egy olyan h√°bor√ļban tal√°lta mag√°t, ahol mindegyik f√©llel szemben√°ll, √≠gy rendk√≠v√ľl neh√©z √ļgy cselekednie, hogy tev√©kenys√©g√©nek ne legyenek negat√≠v k√∂vetkezm√©nyei. A jelenlegi esem√©nyek arra engednek k√∂vetkeztetni, hogy egyel√Ķre mindenki vesz√≠t.
Link


Tov√°bb gy√Ľr√Ľzik az √ľgyn√∂kbotr√°ny: √Ķ lenne a K√°rp√°tok James Bondja?

Teodor Meleșcanu, a K√ľlf√∂ldi H√≠rszerz√Ķ Szolg√°lat (SIE) volt igazgat√≥ja szerint az √°llamf√Ķnek minden inform√°ci√≥ rendelkez√©s√©re √°ll, de √ľgyn√∂klist√°j√°t a SIE nem k√∂teles felfedni el√Ķtte.
Link

Ennyire nagy a baj

Okt√≥berben ism√©t cs√∂kkent a mannheimi ZEW (Zentrum f√ľr Europ√§ische Wirtschaftsforschung) gazdas√°gkutat√≥ int√©zet n√©metorsz√°gi gazdas√°gi kil√°t√°sok meg√≠t√©l√©s√©t t√ľkr√∂z√Ķ hangulatindexe, √©s romlott az aktu√°lis √ľzleti k√∂rnyezet meg√≠t√©l√©se is.
Link

Vegyifegyver-baleseteket hallgatott el az USA

Amerikai katon√°k t√∂bb alkalommal is s√©r√ľl√©seket szenvedtek iraki rakt√°rakban tal√°lt vegyi fegyverekt√Ķl, √°m a Pentagon mind az elavult, lej√°rt szavatoss√°g√ļ fegyverk√©szleteket, mind pedig az incidenseket eltitkolta - k√∂z√∂lte szerdai sz√°m√°ban a The New York Times.
Link

Rom√°ni√°ban az 1918. december 1-i nevet kell viselnie a f√Ķutaknak

Rom√°ni√°ban kihirdett√©k azt a t√∂rv√©nyt, amelyik k√∂telez√Ķv√© teszi, hogy minden v√°rosban egy k√∂zponti f√Ķ√ļt az "1918. december 1." nevet viselje - k√∂z√∂lt√©k a szerdai lapok. A d√°tum a gyulafeh√©rv√°ri nagygy√Ľl√©s napj√°t jel√∂li, amelyen az erd√©lyi, b√°ns√°gi √©s magyarorsz√°gi rom√°nok kinyilv√°n√≠tott√°k az √°ltaluk lakott ter√ľletek √©s Rom√°nia egyes√ľl√©s√©t.
Link

A paszom√°nyos, a roma exzsaru meg a k√∂cs√∂gmentes√≠t√Ķ: √ćgy szavaztak a rom√°k vas√°rnap

Ak√°rcsak a tavaszi orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°sokon, a magyarorsz√°gi rom√°k els√∂pr√Ķ t√∂bbs√©ge okt√≥ber 12-√©n is fideszes jel√∂ltre szavazott. Ennek ellen√©re akadt, ahol a Fidesz hi√°ba t√°mogatott roma jel√∂ltet, nem lett roma polg√°rmestere a telep√ľl√©snek. M√°shol √©pp a korm√°nyp√°rti jel√∂lt v√°ltotta le a cig√°ny faluvezet√Ķt. T√∂bb helyen pedig a sz√©ls√Ķjobbos polg√°rmester lev√°lt√°s√°ban vallott kudarcot a Fidesz. A Roma Sajt√≥k√∂zpont munkat√°rsai rom√°k lakta "konfliktusos" falvakban √©s roma t√∂bbs√©g√Ľ v√°rosnegyedekben j√°rtak vas√°rnap.
Link

√ďri√°si a p√°nik az eg√©sz vil√°gon

Az √∂sszes vezet√Ķ t√Ķzsdeindex m√©lyen beszakadt, Eur√≥p√°ban √©s Amerik√°ban is. Esett az olaj, a doll√°r √©s a k√∂tv√©nyhozamok is.

Csaknem n√©gy√©ves m√©lypontra esett az olaj √°ra, az eur√≥pai √©s amerikai t√Ķzsdemutat√≥k megzuhantak, a n√©met √°llamk√∂tv√©nyek hozama pedig rekord alacsony szintre √©rt a menek√ľl√Ķk miatt.
Link

Jön a tömeges leépítés a közszférában?

Lassan cs√∂p√∂gnek az inform√°ci√≥k arr√≥l, milyen √©s mekkora √°talak√≠t√°sra k√©sz√ľl az √°llami kiad√°sokn√°l az Orb√°n-korm√°ny. Varga Mih√°ly ut√°n K√≥sa Lajos is nagyszab√°s√ļ k√∂lts√©glefarag√°sokr√≥l besz√©lt, a r√©szleteket azonban egyel√Ķre hom√°lyban tartj√°k – tal√°n nem v√©letlen√ľl.
- See more at:Link


R√©mh√≠rterjeszt√©s, p√°nikkelt√©s: feljelent√©st tesz az √ĀNTSZ

Ebol√°val kapcsolatos r√©mh√≠rterjeszt√©s, illetve p√°nikkelt√©s miatt feljelent√©st tesz az √Āllami N√©peg√©szs√©g√ľgyi √©s Tisztiorvosi Szolg√°lat (√ĀNTSZ). A szolg√°lat k√∂zlem√©ny√©ben kiemelte: tov√°bbra is alacsony a kock√°zata annak, hogy az ebolal√°z k√≥rokoz√≥ja Magyarorsz√°gra ker√ľlj√∂n.
Link


Sikerrel z√°rult a Mal Magyar Alum√≠nium Termel√Ķ √©s Kereskedelmi Zrt. √©rt√©kes√≠t√©s√©re ki√≠rt p√°ly√°zat. Az ajkai nagy√ľzem technol√≥giai berendez√©seit az IC Profil Kft. v√°s√°rolhatja meg. A szerz√Ķd√©sk√∂t√©sre az √©v v√©g√©ig sor ker√ľl.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. oktůber 15. 21:14:35
A cseh eln√∂k nem z√°rja ki, hogy a hazai l√©gier√Ķ bomb√°zhatja az iszl√°m sz√©ls√Ķs√©geseket:
http://ria.ru/wor...91194.html
, avagy beavatkoznak √Ķk is Sz√≠ri√°ban. √ēk ezt v√°llalhatt√°k " √∂nk√©nt a nat√≥ cs√ļcson. T√∂bbek k√∂zt.

M√°r neve is van a sziriai-iraki hadm√Ľveletnek:
"Inherent resolve"
http://www.usnews...nt-resolve
( IR, Ir√°nra " hajaz"
#2 | satu - 2014. oktůber 15. 21:32:48
Az Ebola gazdasági katasztrófával is fenyeget
http://hu.euronew...-fenyeget/
#3 | Perje - 2014. oktůber 15. 22:04:26
Az amerikaiak arra kéri a spanyolokat, hogy használhassák két katonai bázisukat logisztikai célra az Ebola elleni hadviselésben.
http://rt.com/new...ses-ebola/

√ćgy lehet Eur√≥p√°ban terjeszteni a k√≥rt, vagy annak √ľr√ľgy√©n visszatelep√≠teni katonai b√°zisokat az √∂reg kontinensre.
#4 | HER - 2014. oktůber 15. 22:10:40
https://www.youtu...mp;index=5

Ki kapcsolta ki az agyam? 5. - Használd vagy elveszíted - A Kína-tanulmány - Sonnleitner Károly
#5 | Perje - 2014. oktůber 16. 15:59:05
#6 | Perje - 2014. oktůber 17. 15:18:05
Nem hiszem, hogy az Ebol√°t nem sz√°nd√©kosan akarj√°k terjeszteni. Egy texasi √°pol√≥, aki ebol√°ssal foglalkozott, Karib tengeri luxushaj√≥ √ļton vesz r√©szt. A haj√≥ term√©szetesen t√∂bb ezer embert visz, √©s kik√∂t sok helyen.
Még ha karanténba zárják, akkor is kockázatot jelent.:o
http://www.indepe...01630.html
#7 | Perje - 2014. oktůber 18. 20:00:23
15,75 Ft-√©rt veszik √°t a felv√°s√°rl√≥ c√©gek az alm√°t, mi pedig ennek a t√≠zszeres√©√©rt vessz√ľk a piacon √©s boltokban.
M√°r keresked√Ķh√°zb√≥l is van nemzeti.:|
http://magyarmezo...reskedohaz

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.