Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Milliárdokért megy a belharc a hitközségben?


Az írás a Népszabadság 2014. 10. 16. számában jelent meg.
P√©nz √©s hatalom – ahogyan m√°s szervezetekn√©l megszokhattuk, a hitk√∂zs√©gben is ennek megszerz√©s√©√©rt folyik a harc. Az aprop√≥t ez√ļttal a Rumbach Sebesty√©n utcai zsinag√≥ga adja, amelyet a tervek szerint milli√°rdos nagys√°grend√Ľ k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°sb√≥l √ļj√≠tanak fel.


Durvul a helyzet a Budapesti Zsid√≥ Hitk√∂zs√©gben (BZSH). El√Ķz√Ķleg Schwezoff D√°vid, a BZSH √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja lev√©lben t√°j√©koztatta a k√∂zgy√Ľl√©si tagokat, hogy felsz√≥l√≠totta Tordai P√©tert, mondjon le eln√∂ki tiszts√©g√©r√Ķl: ellenkez√Ķ esetben a k√∂zgy√Ľl√©s el√Ķtt fogja kezdem√©nyezni visszah√≠v√°s√°t.

Schwezoff D√°vidnak tudom√°s√°ra jutott ugyanis, hogy Tordai egyeztet√©seken vesz r√©szt a Rumbach Sebesty√©n utcai zsinag√≥ga sors√°val kapcsolatban. Szerinte olyan t√°rgyal√°sok folynak a h√°tt√©rben, amelyeket nemcsak a nyilv√°noss√°g, de el√Ķle, mint a zsinag√≥ga tulajdonosa, a BZSH k√©pviselet√©re jogosult √©s k√∂telezett √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ el√Ķl is eltitkolnak. Schwezoff √ļgy tudja, a Rumbach Sebesty√©n utcai beruh√°z√°sra 2,7 milli√°rd forintot sz√°n a korm√°nyzat: ekkora √∂sszeg m√°r k√©pes az „elvtelens√©get is szabadj√°ra engedni”.Tordai P√©ter v√°laszk√©nt szint√©n levelet √≠rt a k√∂zgy√Ľl√©s tagjainak. Visszautas√≠totta a „nemtelen t√°mad√°sokat”, √©s Schwezoff D√°vid visszah√≠v√°s√°t javasolta. November elej√©re √∂sszeh√≠vta a BZSH k√∂zgy√Ľl√©s√©t, ezzel egy√ľtt fegyelmi elj√°r√°st is kezdem√©nyez az √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥val szemben. „Megpr√≥b√°ltam, de nem tudok, √©s m√°r nem is k√≠v√°nok vele a j√∂v√Ķben egy√ľtt dolgozni” – indokolta fell√©p√©s√©t.

Tordai, aki a Mazsihisz aleln√∂ke is egy szem√©lyben, k√©rd√©s√ľnkre elmondta: a Rumbach Sebesty√©n utcai zsinag√≥g√°r√≥l √©s m√°s, fel√ļj√≠t√°sra v√°r√≥ ingatlanokr√≥l a korm√°nyzat a Mazsihisszel, nem pedig a BZSH-val egyeztet. A Rumbach Sebesty√©n utc√°ban „folyamatosan vannak bej√°r√°sok”, a munk√°latok a tervek szerint j√∂v√Ķre kezd√Ķdnek. Az √°tad√°s egyik lehets√©ges id√Ķpontja 2016. √°prilis 16-a, a holokauszt magyarorsz√°gi eml√©knapja.

„A korm√°ny val√≥ban 2,7 milli√°rd forintot sz√°n a Rumbach Sebesty√©n utcai zsinag√≥ga fel√ļj√≠t√°s√°ra √©s √°talak√≠t√°sa, de err√Ķl m√©g nincs hivatalos d√∂nt√©s” – nyilatkozta Tordai.

Schwezoff D√°vid a tavasszal t√°voz√≥ – id√Ķk√∂zben L√°z√°r J√°nos miniszter tan√°csad√≥j√°nak felk√©rt – Zoltai Guszt√°v ut√≥da. Kider√ľlt r√≥la, hogy r√©gebben transzvesztita el√Ķad√≥k√©nt melegb√°rokban l√©pett fel, katolikus k√°ntork√©nt tev√©kenykedett √©s evang√©likus egyetemen is tanult. Heisler Andr√°s, a Mazsihisz eln√∂ke, majd a Mazsihisz eln√∂k√∂k tan√°csa is pr√≥b√°lta el√©rni, hogy menessz√©k, de Tordai P√©ter kor√°bban nem l√©pett az √ľgyben.

Schwezoff √©s Tordai a k√∂zelm√ļltban a csepeli zsinag√≥ga √ľgy√©ben csapott √∂ssze. A BZSH eln√∂k√©t az a v√°d √©rte, hogy – feltehet√Ķen anyagi el√Ķny√∂k rem√©ny√©ben – a sz√°m√°ra kedves kivitelez√Ķnek akar kedvezni. Tordai ezt is visszautas√≠totta. A csepeli zsinag√≥ga alapk√∂v√©t 2013 janu√°rj√°ban tett√©k le. A beruh√°z√°ssal szeptember v√©g√©ig kellett volna elk√©sz√ľlni, de eddig egyetlen kapav√°g√°s sem t√∂rt√©nt. A k√©sedelmet Tordai P√©ter a hitk√∂zs√©gen bel√ľli visz√°lyokkal magyar√°zta.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2014. oktůber 17. 13:18:38
Pénz Hatalom Kormány

Nevetnék, ha nem fájna.

Magyarországon a nyomorult valóság fizet, nem a degenerált illuzió, a "kormány"

A val√≥s√°g csak az emberek, munk√°juk. a "p√©nz√ľk", az ad√≥kkal meglopott √©let√ľk.

A korm√°ny csak egy elcsalt, meghamisitott szavaz√°sokkal l√©trej√∂tt, zsarnok, egy m√©rhetetlen butas√°ggal √©s f√©lelemmel s√ļjtott n√©p hazug illuzi√≥ja.

Te és én fizeti a sátánista hitközségeket, ad pénzt és hatalmat minden zsarnoknak.......
(amikor az int√©zm√©nyek el√Ķtt nem esnek hasra a j√≥ n√©pek, √©szreveszik, hogy a legjobb esetben is csak emberek √°ltal , saj√°t maguk f√∂l√© helyezett illuzi√≥, tal√°n akkor.......)
#2 | gabi - 2014. oktůber 17. 13:28:09
Tényleg a zsidó a Föld leggusztustalanabb állatfaja (elnézést az állatoktól) http://szuperblog...-vagyonat/
#3 | Perje - 2014. oktůber 17. 15:02:24
Mi√©rt nem Izrael √°llam ad erre t√°mogat√°st? Az az √°llam, ahol minden feln√Ķtt f√Ķre 177 ezer doll√°r vagyon jut egy sv√°jci bankos felm√©r√©s jut.
A vall√°s minden ember mag√°n√ľgye. Mi√©rt k√∂z√ľgy √©s k√∂zteher mindannyiunk sz√°m√°ra az, hogy mennyire csillog-villog egy zsinag√Ķge? Dobj√°k √∂ssze a hitk√∂zs√©g tagjai a jav√≠t√°sra val√≥t! Az√©rt megy a harc mindenf√©le √°llami t√°mogat√°s megszerz√©s√©re, mert a kiutalt p√©nzzel szinte nem sz√°mol el tisztess√©gesen senki. Annak a nagy r√©sze mag√°n zsebekbe ker√ľl.
#4 | livia - 2014. oktůber 17. 22:03:34
T√©nyleg! Van k√∂zt√ľk √∂sszetart√°s? Csak annyira, mint a cig√°nyokn√°l. Azaz a k√ľls√Ķ er√Ķvel szemben, de egym√°st √∂lik 2 forint√©rt. Csak k√≠v√ľlr√Ķl drukkolni. Semmi beavatkoz√°s. A zsid√≥ a k√∂rm√∂nfonts√°g√°t, √©s az esz√©t haszn√°lja, a cig√°ny esze h√≠j√°n az √∂szt√∂neit, no, meg az erej√©t. Nevets√©ges rasszista, n√°ci n√©p mind a kett√Ķ.
#5 | livia - 2014. oktůber 17. 22:13:57
T√©nyleg! Mi az a zsinag√≥ga? Van k√∂z√∂m? Eszik, vagy issz√°k? No, √©s melyik n√©p? Mert nek√ľnk azt√°n semmi k√∂z√ľnk hozz√°juk! R√°ad√°sul saj√°t orsz√°guk van, amit kem√©ny harcok √°r√°n b√Ķv√≠tettek. Teh√°t: Aki n√°lunk √©l, mit zsid√≥, az menek√ľlt? √Čs mi el√Ķl menek√ľlt ide? Net√°n a palesztin gyermekek f√©nyk√©pei el√Ķl? Vagy a j√≥l√©t miatt van itt? Mert ahogy √Ķk gazdagodnak, n√°lunk rohamosan n√Ķ a szeg√©nys√©g. Szem√©rmetlenek.
#6 | Leandros - 2014. oktůber 18. 18:36:55
Milli√°rdok Zsid√≥knak, milli√°rdok zsid√≥ kaszin√≥knak, milli√°rdok zsid√≥ egyleteknek", milli√°rdok zsid√≥ gy√≥gyszer birodalmaknak, milli√°rdok zsid√≥ c√©geknek. √ćgy kapjanak milli√°rdokat skul√≥ban is, m√≠g az orsz√°g keleti r√©sze n√©lk√ľl√∂z. Lesz ITT m√©g nemulass!!! Ezt garant√°lom, mert ez egy t√∂rv√©nyszer√Ľ m√Ľk√∂d√©s. T√∂rv√©ny nem ember, hanem hit-isten √°ltal.
#7 | Perje - 2014. oktůber 18. 20:21:34
Az egyik londoni egyetem di√°kszervezete √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy nem akarnak megeml√©kezni a Katasztr√≥fa napj√°r√≥l:
http://mignews.ru...28268.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.