Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

EBOLA


Az ebol√°val kapcsolatban vegy√ľk figyelembe minden esetben azt a t√©nyt, hogy az Ebola nem a leveg√Ķben terjed. B√°rmikor, amikor az √°llami CDC (Center for Disease Control and Prevention – USA J√°rv√°nykezel√©si- √©s Megel√Ķz√©si K√∂zpont) hivatalos jelent√©st tesz, hogy t√°j√©koztasson az igazs√°gr√≥l, akkor minden doktor √©s n√Ķv√©r ugyanezt meger√Ķs√≠ti. „Ez nem olyan, mint az influenza. Ez nem olyan, mint a kanyar√≥, nem olyan, mint a n√°tha. Ez nem cseppfert√Ķz√©ssel terjed, √©s kor√°ntsem olyan fert√Ķz√Ķ, mint azok a betegs√©gek.” Ezt a CDC igazgat√≥ja, Dr. Tom Frieden nyilatkozta.

A CDC honlapj√°n az al√°bbi t√°j√©koztat√°s olvashat√≥ az ebola kapcs√°n: „Ebola is not spread through the air or by water, or in general, by food.” Azaz az ebola nem terjed a leveg√Ķben, v√≠zben, vagy √°ltal√°ban az √©lelmiszerekkel.

Link

Az emberek nem tudj√°k elkapni a mellett√ľk √ľl√Ķkt√Ķl a buszon, vagy a rep√ľl√Ķg√©pen.
A fert√Ķz√©s √ļgy szerezhet√Ķ meg, ha folyad√©kkal lenyelik, vagy injekci√≥val bejuttatj√°k, ami √°ltal a szervezetben el√©ri a por√≥zus membr√°n sz√∂veteket, tov√°bb√° ny√≠lt seben kereszt√ľl fert√Ķzheti meg a szervezetet.

A mai napig azt mondj√°k, hogy a hal√°los √°ldozatok sz√°ma megk√∂zel√≠ti az 5000 f√Ķt Nyugat-Afrik√°ban, valamint 1 f√Ķ meghalt az Egyes√ľlt √Āllamokban √©s Eur√≥p√°ban 270 nap alatt. Tudta √Ėn, hogy legal√°bb 98.000 ember halt meg a tavalyi √©vben orvosi gondatlans√°g miatt az USA k√≥rh√°zaiban? Hol van ilyenkor a CNN, hogy kider√≠tse mi t√∂rt√©nt? Vajon Obam√°t ez √©rdekli?

Hogy dobt√°k be a k√∂ztudatba az Ebola vesz√©lyt? V√°lasz: A m√©dia el√Ķrukkolt egy h√≠rrel m√°rcius 19-√©n, miszerint 23 ember halt meg rejt√©lyes v√©rz√©ses l√°zban √öj-Guine√°ban. Megjegyz√©s: addig senki sem h√≠vta √Ķket ebol√°snak, √©s senki sem ford√≠tott figyelmet erre. M√°rcius 19-√©n Dr. Sakoba Keita, a guineai Eg√©szs√©g√ľgyi Miniszt√©rium betegs√©gmegel√Ķz√©s √©s -elh√°r√≠t√°si r√©szleg√©nek illet√©kese elismerte, hogy egy akkor m√©g meghat√°rozatlan v√≠rusos, v√©rz√©ses l√°z helyi szinten fel√ľt√∂tte a fej√©t, amely a 23 hal√°lesetet eredm√©nyezte, √©s tov√°bbi vizsg√°latot k√©rt. A betegekb√Ķl nyert mint√°kat elk√ľldte Franciaorsz√°gba, ahol meg√°llap√≠tott√°k az Ebol√°t.
Ezt k√∂vet√Ķen a CDC szak√©rt√Ķi csapatot k√ľld√∂tt a fert√Ķz√∂tt t√©rs√©gbe, akik egy√ľtt dolgoztak a WHO-val √©s a helyi hat√≥s√°gokkal.

A m√©di√°ban szenz√°ci√≥k√©nt robbantak be j√ļlius 27-√©n a cikkek arr√≥l, hogy a 33 √©ves Dr. Kent Brantly orvos √©s Nancy Writebol misszion√°rius elkapt√°k az ebol√°t Monrovia k√∂zel√©ben, Liberi√°ban. Mindezt Dr. Kent Brantly mondataival is al√°t√°masztott√°k, aki azt mondta „Fogtam a kez√©t a betegeknek, mik√∂zben √Ķk meghalnak." Ezt k√∂vet√Ķen Dr. Kent Brantly √©s Nancy Writebol is elkapta az ebol√°t. A j√≥k√©p√Ľ feh√©r orvos ezzel a sok dr√°m√°val magam m√∂g√∂tt rep√ľlt azt√°n betegen a CDC Emory Egyetemi K√≥rh√°zba, Atlant√°ba.

Amerik√°ban a h√≠rad√°sok k√∂zben fut a „The Young and the Restless” ("Nyughatatlan fiatalok”) szappanopera orvosokkal, √©s bajban lenn√©k, ha meg kellene mondani a k√ľl√∂nbs√©get a k√©t t√∂rt√©net k√∂z√∂tt. "Dr. Kent Brantly" esete nem √ļgy hangzik, mintha szappanopera jelleg√Ľ lenne? A t√∂rt√©net minden bizonnyal √ļgy hangzik, mint egy szappanopera: A feh√©r orvos, aki a kez√©ben tartja a haldokl√≥ bennsz√ľl√∂tteket Afrik√°ban, megkapja √Ķ is a gyilkos v√≠rust, ez√©rt visszarep√ľl az Egyes√ľlt √Āllamokba. A t√©v√©n√©z√Ķk szerte a vil√°gon azt k√©rdezi: "Vajon t√ļl fogja √©lni?"

√ē is t√ļl fogja √©lni term√©szetesen, ak√°r csak Nancy Writebol. Brantlyt – miut√°n b√ļcs√ļt vett √∂r√∂kre a feles√©g√©t√Ķl - m√©gis megmenti egyetlen adag Ebola elleni sz√©rum: Link
Wow! Ez hatalmas, és valóságosan is hangzik.

Ek√∂zben Thomas Eric Duncan az els√Ķ „fekete”, aki meghalt Ebola fert√Ķz√©sben Amerik√°ban, √©s olyan h√≠rek kaptak sz√°rnyra, hogy az√©rt, mert fekete √©s emiatt elt√©r√Ķ kezel√©st kapott. Volt egy kis rejt√©ly is a szem√©ly√©vel kapcsolatban, hiszen egyszer azt mondt√°k a CNN-en, hogy Thomas Eric Duncan elmenek√ľlt lib√©ri√°b√≥l a betegs√©g kit√∂r√©se el√Ķtt, de akkor hogyan kaphatta el? A m√°sik h√≠rben pedig azt k√∂z√∂lt√©k okt√≥ber elej√©n, hogy csak a rokonait ment megl√°togatni Dallasba.

Néhány adás, amely bebizonyítja, hogy az Ebola HOAX: Link, Link, Link

Valami embereket √∂l elz√°rt falvakban Lib√©ri√°ban, Sierra Leon√©ban, Elef√°ntcsontparton √©s Nig√©ri√°ban. Az err√Ķl sz√≥l√≥ f√©nyk√©pes bizony√≠t√©kokat k√∂nnyen hamis√≠thatt√°k, √©s sok esetben bizony√≠tottan hamisak is. Ez azt jelenti, hogy nem azt mutatj√°k, ami val√≥j√°ban ezekben az orsz√°gokban folyik.
Guinea: "Eg√©szs√©g√ľgyi tisztvisel√Ķket √∂lt meg a „cs√Ķcsel√©k”, mert azt hitt√©k, hogy megfert√Ķzik az embereket a v√≠russal".

2014. szeptember 17-√©n „cs√Ķcsel√©k” falusiak meg√∂ltek egy ’Ebola Awareness ' csapatot egy Guinea f√Ķv√°ros√°t√≥l 900 kilom√©terre fekv√Ķ faluban. Guinea tud√≥s√≠t√≥ja besz√°molt arr√≥l, hogy a helyiek megt√°madt√°k egy csapatot, amely helyi √ľgyint√©z√Ķkb√Ķl, k√©t eg√©szs√©g√ľgyi tisztb√Ķl, egy pr√©dik√°torb√≥l, √©s a h√°rom √ļjs√°g√≠r√≥b√≥l √°llt.

A tud√≥s√≠t√≥ szerint, a falusiak kezdem√©nyezt√©k a t√°mad√°st, mert √ļgy gondolt√°k, hogy az Ebola "egy politikai hazugs√°g, amit a hat√≥s√°gok terjesztenek, √©s a betegs√©g nem l√©tezik." Hasonl√≥ zavarg√°sok voltak kor√°bban Nz√©r√©kor√©-ban is augusztus h√≥napban, mert a lakoss√°g k√∂r√©ben olyan h√≠resztel√©sek terjedtek, hogy „az eg√©szs√©g√ľgyi tisztvisel√Ķk, akiknek a feladata a fert√Ķtlen√≠t√©s, val√≥j√°ban piacokon fert√Ķzik meg az embereket a v√≠russal.”

Vajon v√©letlen, hogy a hal√°los √°ldozatok sz√°m√°nak n√∂veked√©se Guine√°ban le√°llt, miut√°n a zavarg√°sokat k√∂vet√Ķen a korm√°ny le√°ll√≠totta a tov√°bbi eg√©szs√©g√ľgyi "Ebola csapat" k√ľld√©s√©t?

Obama induk√°lja a harcot az Ebol√°val szemben, √©s az Ebola egyszer√Ľen az √ľr√ľgy "orvosi" stat√°rium bevezet√©s√©hez. A c√©l az, hogy megf√©leml√≠ts√©k a t√∂megeket, hogy a t√∂rv√©nyi int√©zked√©seket szigor√≠thass√°k √©s csapatokat k√ľldhessenek Nyugat Afrik√°ba.

Forrás: Henry Makow írása alapján...

HozzŠszůlŠsok


#1 | Balu - 2014. oktůber 17. 20:00:51
Ugye ez nem tartozik ide?

US military in Liberia begins fight against Ebola (szept. 19)
http://www.stripe...a-1.304016

US to send 3,000 troops to Ebola danger zone as Obama administration shuffles military's mission in Africa (szept. 16)
http://www.dailym...frica.html

Another 100 U.S. Troops Arrive in Liberia to Fight Ebola
http://www.nbcnew...la-n225581

In Liberia, U.S. Soldiers Race Ebola
http://online.wsj...1413501880

Ebola: U.S. troops battle invisible enemy in Liberia (okt. 11)
http://edition.cn...s-mission/
#2 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 17. 20:18:21
No és volt H1N1?

√Čs mad√°rinfluenza?

De a "v√©d√Ķolt√°soknak" voltak √©s vannak ma is √°ldozatai. Vagy t√©vedek?

YouTube Videů
#3 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 17. 20:22:13
YouTube Videů
#4 | Perje - 2014. oktůber 17. 20:31:53
www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2014/10/Mix-.jpg
Ha nem olyan, akkor miért riogatnak vele annyira?
Ahhoz képest elég gyorsan terjed, ha igaz ,amit írnak
.
10 kérdés a WHO-nak,
http://www.global...la/5408394
annak az √°ll√≠t√≥lag Ensz szervezetnek, amelyiknek a legnagyobb t√°mogat√≥ja Ebola -√ľgyben m√°jkroszaftos Bili √©s neje.

Gabon lakoss√°ga term√©szetes immunit√°ssal rendelkezik a v√≠rus ellen. √ēk nem fert√Ķz√Ķdnek meg. M√©gsem haszn√°lt√°k f√∂l ezt az infot a megel√Ķz√©shez, vagy a gy√≥gy√≠t√°shoz.

Illetve van is m√°r gy√≥gyszer, csak nem √°llnak el√Ķ vele:
http://www.global...ak/5408367
#5 | Perje - 2014. oktůber 17. 20:54:23
Ha netán hasmenése is van az Ebola betegnek, az amerikai tudósok arra is tudnak megoldást. Fagyasztott szarkapszulát kell fogyasztani. Az segít.s_*_huha
http://www.nat-ge...infektsii/

Lehet√Ķleg √©tkez√©s el√Ķtt, mert akkor m√©g fogyaszt is.
#6 | Ionerai - 2014. oktůber 17. 21:43:14
#7 | HER - 2014. oktůber 17. 22:04:26
http://truthseeke...is-a-hoax/ Ebo-Lie: Man Living In Ghana Confirms Ebola Is A Hoax!
#8 | BUZOGANY - 2014. oktůber 18. 02:07:37
ebbol less a zsibbola kesobb
meg sircola
#9 | Balu - 2014. oktůber 18. 06:56:52
Am√ļgy az angol linkek, amiket m√©g a legelej√©n beraktam, mind az √ļn. f√Ķvonal√ļ mejdij√°b√ļ vannak (CNN, NBC, Wash. T√°jmsz stb,). Mind arr√≥l sz√≥l, hogy az USA az "ebola elleni harc"-ra hivatkozva t√∂bb ezer katon√°t rendelt Lib√©ri√°ba. Ja, g√©ppityuval fogj√°k lel√∂v√∂ld√∂zni a cs√ļnya bacikat, akkor is, ha azok m√©g benne vannak a p√≥g√°rban. Azt is √©rdemes √©szrevenni, hogy a mainstream magyar√°zza az amerikai katonai jelenl√©tet az ebol√°val - sz√≥val ez a hivatalos propaganda, ami az √©n empirikus algoritmusaim szerint alapb√≥l hazugs√°g. Lib√©ri√°ban gyakorlatilag m√©g csak olaj/g√°z sincs, teh√°t a megsz√°ll√°sa valszeg kiz√°r√≥lag geopolitikai c√©l√ļ, tal√°n ez a v√°zlat seg√≠t:
2.bp.blogspot.com/-kQTh86No3GM/UMMkURGXiAI/AAAAAAAAD50/zhUo0zLjvxE/s1600/USA_China_Africa_Oil_domaines-17395-1387a.jpg
Ez a kínai vs. amerikai érdekszférák megoszlását mutatja az olaj/gáz/egyéb cumó kitermelésben és iparban. Ezt már itt tárgyaltuk régebben, hogy Kína masszívan nyomul Afrikában.

Szomsz√©dok: Sierra Leone (volt ott balh√© nemr√©giben? Volt.) ill. Elef√°ntcsontpart (√©s ott volt? Igen.). Sz√≥val Afrika nyugati partvid√©k√©n gyakorlatilag egy massz√≠v h√≠df√Ķ-ki√©p√≠t√©s folyik. Amennyiben a K√≠n√°val val√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©s miatt Afrika is kezdi ejteni a z√Ķdhas√ļt, akkor baj van, mert m√©g az afrikai olaj-piac is √°t√°ll j√ľanra, a dolcsi meg hossz√ļ √©s f√°rads√°gos √ļtja ut√°n mehet haza pihenni √©s a Juingokat boldog√≠tani tekszaszban.
--------------------
Azt is nemr√©g t√°rgyaltuk, hogy mi m√°s egy√©bre j√≥ m√©g ez az ebol√°s par√°ztat√°s, pl. Ajr√≥p√°ban, √Āmerik√°ban. Mert sztem m√°shol nincs is, nem j√°rtam ut√°na, de val√≥szn√Ľs√≠tem, hogy a nem-anglocion, pl. Oroszorsz√°g, K√≠na, Ir√°n, Braz√≠lia stb. szf√©ra alig foglalkozik a t√©m√°val, vagy kb. annyira, hogy "itt az √ļj amerikai m√°nia" - csak most nem a tamagocsi, √°jf√≥n meg a google-szem√ľveg. Az az √©rz√©sem n√©ha, hogy a nem-cion vil√°g t√∂kh√ľly√©nek n√©z minket. Meg n√©ha olyan √©rz√©sem is van, hogy igazuk van.
#10 | satu - 2014. oktůber 18. 14:20:33
Ultraibolya f√©nyt kibocs√°jt√≥ robot k√©t perc alatt meg√∂li az EBOL√ĀT. Vajon mi√©rt nincs a k√≥rh√°zakban ilyen?
http://www.natura...light.html

Mindent az EBOL√ĀR√ďL:
http://www.biodef...

Szabadalmi sz√°ma:
http://www.google...A2741523A1

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.