Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

EBOLA


Az ebol√°val kapcsolatban vegy√ľk figyelembe minden esetben azt a t√©nyt, hogy az Ebola nem a leveg√Ķben terjed. B√°rmikor, amikor az √°llami CDC (Center for Disease Control and Prevention – USA J√°rv√°nykezel√©si- √©s Megel√Ķz√©si K√∂zpont) hivatalos jelent√©st tesz, hogy t√°j√©koztasson az igazs√°gr√≥l, akkor minden doktor √©s n√Ķv√©r ugyanezt meger√Ķs√≠ti. „Ez nem olyan, mint az influenza. Ez nem olyan, mint a kanyar√≥, nem olyan, mint a n√°tha. Ez nem cseppfert√Ķz√©ssel terjed, √©s kor√°ntsem olyan fert√Ķz√Ķ, mint azok a betegs√©gek.” Ezt a CDC igazgat√≥ja, Dr. Tom Frieden nyilatkozta.

A CDC honlapj√°n az al√°bbi t√°j√©koztat√°s olvashat√≥ az ebola kapcs√°n: „Ebola is not spread through the air or by water, or in general, by food.” Azaz az ebola nem terjed a leveg√Ķben, v√≠zben, vagy √°ltal√°ban az √©lelmiszerekkel.

Link

Az emberek nem tudj√°k elkapni a mellett√ľk √ľl√Ķkt√Ķl a buszon, vagy a rep√ľl√Ķg√©pen.
A fert√Ķz√©s √ļgy szerezhet√Ķ meg, ha folyad√©kkal lenyelik, vagy injekci√≥val bejuttatj√°k, ami √°ltal a szervezetben el√©ri a por√≥zus membr√°n sz√∂veteket, tov√°bb√° ny√≠lt seben kereszt√ľl fert√Ķzheti meg a szervezetet.

A mai napig azt mondj√°k, hogy a hal√°los √°ldozatok sz√°ma megk√∂zel√≠ti az 5000 f√Ķt Nyugat-Afrik√°ban, valamint 1 f√Ķ meghalt az Egyes√ľlt √Āllamokban √©s Eur√≥p√°ban 270 nap alatt. Tudta √Ėn, hogy legal√°bb 98.000 ember halt meg a tavalyi √©vben orvosi gondatlans√°g miatt az USA k√≥rh√°zaiban? Hol van ilyenkor a CNN, hogy kider√≠tse mi t√∂rt√©nt? Vajon Obam√°t ez √©rdekli?

Hogy dobt√°k be a k√∂ztudatba az Ebola vesz√©lyt? V√°lasz: A m√©dia el√Ķrukkolt egy h√≠rrel m√°rcius 19-√©n, miszerint 23 ember halt meg rejt√©lyes v√©rz√©ses l√°zban √öj-Guine√°ban. Megjegyz√©s: addig senki sem h√≠vta √Ķket ebol√°snak, √©s senki sem ford√≠tott figyelmet erre. M√°rcius 19-√©n Dr. Sakoba Keita, a guineai Eg√©szs√©g√ľgyi Miniszt√©rium betegs√©gmegel√Ķz√©s √©s -elh√°r√≠t√°si r√©szleg√©nek illet√©kese elismerte, hogy egy akkor m√©g meghat√°rozatlan v√≠rusos, v√©rz√©ses l√°z helyi szinten fel√ľt√∂tte a fej√©t, amely a 23 hal√°lesetet eredm√©nyezte, √©s tov√°bbi vizsg√°latot k√©rt. A betegekb√Ķl nyert mint√°kat elk√ľldte Franciaorsz√°gba, ahol meg√°llap√≠tott√°k az Ebol√°t.
Ezt k√∂vet√Ķen a CDC szak√©rt√Ķi csapatot k√ľld√∂tt a fert√Ķz√∂tt t√©rs√©gbe, akik egy√ľtt dolgoztak a WHO-val √©s a helyi hat√≥s√°gokkal.

A m√©di√°ban szenz√°ci√≥k√©nt robbantak be j√ļlius 27-√©n a cikkek arr√≥l, hogy a 33 √©ves Dr. Kent Brantly orvos √©s Nancy Writebol misszion√°rius elkapt√°k az ebol√°t Monrovia k√∂zel√©ben, Liberi√°ban. Mindezt Dr. Kent Brantly mondataival is al√°t√°masztott√°k, aki azt mondta „Fogtam a kez√©t a betegeknek, mik√∂zben √Ķk meghalnak." Ezt k√∂vet√Ķen Dr. Kent Brantly √©s Nancy Writebol is elkapta az ebol√°t. A j√≥k√©p√Ľ feh√©r orvos ezzel a sok dr√°m√°val magam m√∂g√∂tt rep√ľlt azt√°n betegen a CDC Emory Egyetemi K√≥rh√°zba, Atlant√°ba.

Amerik√°ban a h√≠rad√°sok k√∂zben fut a „The Young and the Restless” ("Nyughatatlan fiatalok”) szappanopera orvosokkal, √©s bajban lenn√©k, ha meg kellene mondani a k√ľl√∂nbs√©get a k√©t t√∂rt√©net k√∂z√∂tt. "Dr. Kent Brantly" esete nem √ļgy hangzik, mintha szappanopera jelleg√Ľ lenne? A t√∂rt√©net minden bizonnyal √ļgy hangzik, mint egy szappanopera: A feh√©r orvos, aki a kez√©ben tartja a haldokl√≥ bennsz√ľl√∂tteket Afrik√°ban, megkapja √Ķ is a gyilkos v√≠rust, ez√©rt visszarep√ľl az Egyes√ľlt √Āllamokba. A t√©v√©n√©z√Ķk szerte a vil√°gon azt k√©rdezi: "Vajon t√ļl fogja √©lni?"

√ē is t√ļl fogja √©lni term√©szetesen, ak√°r csak Nancy Writebol. Brantlyt – miut√°n b√ļcs√ļt vett √∂r√∂kre a feles√©g√©t√Ķl - m√©gis megmenti egyetlen adag Ebola elleni sz√©rum: Link
Wow! Ez hatalmas, és valóságosan is hangzik.

Ek√∂zben Thomas Eric Duncan az els√Ķ „fekete”, aki meghalt Ebola fert√Ķz√©sben Amerik√°ban, √©s olyan h√≠rek kaptak sz√°rnyra, hogy az√©rt, mert fekete √©s emiatt elt√©r√Ķ kezel√©st kapott. Volt egy kis rejt√©ly is a szem√©ly√©vel kapcsolatban, hiszen egyszer azt mondt√°k a CNN-en, hogy Thomas Eric Duncan elmenek√ľlt lib√©ri√°b√≥l a betegs√©g kit√∂r√©se el√Ķtt, de akkor hogyan kaphatta el? A m√°sik h√≠rben pedig azt k√∂z√∂lt√©k okt√≥ber elej√©n, hogy csak a rokonait ment megl√°togatni Dallasba.

Néhány adás, amely bebizonyítja, hogy az Ebola HOAX: Link, Link, Link

Valami embereket √∂l elz√°rt falvakban Lib√©ri√°ban, Sierra Leon√©ban, Elef√°ntcsontparton √©s Nig√©ri√°ban. Az err√Ķl sz√≥l√≥ f√©nyk√©pes bizony√≠t√©kokat k√∂nnyen hamis√≠thatt√°k, √©s sok esetben bizony√≠tottan hamisak is. Ez azt jelenti, hogy nem azt mutatj√°k, ami val√≥j√°ban ezekben az orsz√°gokban folyik.
Guinea: "Eg√©szs√©g√ľgyi tisztvisel√Ķket √∂lt meg a „cs√Ķcsel√©k”, mert azt hitt√©k, hogy megfert√Ķzik az embereket a v√≠russal".

2014. szeptember 17-√©n „cs√Ķcsel√©k” falusiak meg√∂ltek egy ’Ebola Awareness ' csapatot egy Guinea f√Ķv√°ros√°t√≥l 900 kilom√©terre fekv√Ķ faluban. Guinea tud√≥s√≠t√≥ja besz√°molt arr√≥l, hogy a helyiek megt√°madt√°k egy csapatot, amely helyi √ľgyint√©z√Ķkb√Ķl, k√©t eg√©szs√©g√ľgyi tisztb√Ķl, egy pr√©dik√°torb√≥l, √©s a h√°rom √ļjs√°g√≠r√≥b√≥l √°llt.

A tud√≥s√≠t√≥ szerint, a falusiak kezdem√©nyezt√©k a t√°mad√°st, mert √ļgy gondolt√°k, hogy az Ebola "egy politikai hazugs√°g, amit a hat√≥s√°gok terjesztenek, √©s a betegs√©g nem l√©tezik." Hasonl√≥ zavarg√°sok voltak kor√°bban Nz√©r√©kor√©-ban is augusztus h√≥napban, mert a lakoss√°g k√∂r√©ben olyan h√≠resztel√©sek terjedtek, hogy „az eg√©szs√©g√ľgyi tisztvisel√Ķk, akiknek a feladata a fert√Ķtlen√≠t√©s, val√≥j√°ban piacokon fert√Ķzik meg az embereket a v√≠russal.”

Vajon v√©letlen, hogy a hal√°los √°ldozatok sz√°m√°nak n√∂veked√©se Guine√°ban le√°llt, miut√°n a zavarg√°sokat k√∂vet√Ķen a korm√°ny le√°ll√≠totta a tov√°bbi eg√©szs√©g√ľgyi "Ebola csapat" k√ľld√©s√©t?

Obama induk√°lja a harcot az Ebol√°val szemben, √©s az Ebola egyszer√Ľen az √ľr√ľgy "orvosi" stat√°rium bevezet√©s√©hez. A c√©l az, hogy megf√©leml√≠ts√©k a t√∂megeket, hogy a t√∂rv√©nyi int√©zked√©seket szigor√≠thass√°k √©s csapatokat k√ľldhessenek Nyugat Afrik√°ba.

Forrás: Henry Makow írása alapján...

HozzŠszůlŠsok


#11 | kukackac - 2014. oktůber 18. 15:08:24
√Čs az oroszok is hamarosan a PIACRA dobj√°k az eb √≥la elleni vak cin√°nt! s_*_olle s_*_kacs_*_kacs_*_kac

Pénz beszél, kutya ugat a karaván meg halad!
#12 | Perje - 2014. oktůber 18. 15:43:30
Nem engedik kikötni a mexikói hatóságok azt az amerikai kirándulóhajót, amelyiken ebolás beteggel éríntkezett személy tartózkodik.
http://lenta.ru/n...olaonbord/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.