Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az amerikaiak szerint Magyarorsz√°g kleptokr√°cia?


Zsido-cig√°ny pestis. K√©tf√©lek√©ppen √©rtelmezhet√Ķ, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok K√ľl√ľgyminiszt√©riuma t√∂bb, Fidesz-k√∂zelinek tartott szem√©lyt tiltott ki Amerik√°b√≥l. T√∂rt√©nhetett konkr√©t korrupci√≥s k√≠s√©rlet, de az is lehet, hogy a magyar politikai rendszert tartj√°k korruptnak.

Mint arr√≥l az atv.hu els√Ķk k√∂z√∂tt besz√°molt, t√∂bb magyar szem√©lyt „kitiltottak” az USA-b√≥l. Az indokl√°s egy eln√∂ki proklam√°ci√≥ra hivatkozik, ami a korrupci√≥, vagy „kleptokr√°cia” elleni k√ľzdelemr√Ķl sz√≥l. Ez nemcsak azt jelenti, hogy valaki szem√©lyesen korrupt, hanem azt is, ha k√∂zvetett m√≥don hasznot h√ļz a korrupci√≥b√≥l, p√©ld√°ul egy olyan c√©g vagy int√©zm√©ny r√©szese, ami ilyen p√©nzszerz√©ssel v√°dolhat√≥.

Az egyik eddig ismert verzi√≥ szerint – err√Ķl a 444.hu √≠rt – konkr√©t √ľgyben tettek aj√°nlatot magyarok amerikai c√©geknek, hogy ken√Ķp√©nz fej√©ben k√ľl√∂nb√∂z√Ķ dolgokat tudn√°nak elint√©zni. Ha ez igaz, akkor emiatt az Egyes√ľlt √Āllamok politikai vezet√©s√©nek vagy otthon, vagy Magyarorsz√°gon hivatalb√≥l elj√°r√°st kell ind√≠tania (vagy kellett volna).

Egy lapunknak nyilatkoz√≥ forr√°s szerint az Egyes√ľlt √Āllamok a magyar belpolitikai folyamatok, illetve Magyarorsz√°g egyre er√Ķteljesebb orosz-bar√°ts√°ga miatt √ľzent a magyar korm√°nynak √≠gy, hogy a politikai vezet√©s alatti szinthez tartoz√≥ t√≠z szem√©lyt „kitiltott” Magyarorsz√°gr√≥l. Ha figyelembe vessz√ľk Bill Clinton, vagy Barack Obama k√∂zelm√ļltbeli nyilatkozatait, akkor elk√©pzelhet√Ķ, hogy az amerikai adminisztr√°ci√≥ az elm√ļlt hetekben strat√©gi√°t v√°ltott, √©s nyom√°s al√° k√≠v√°nja helyezni a magyar korm√°nyt.

Ez ut√≥bbi verzi√≥ mellett sz√≥lnak az Index, illetve r√©szben a 444 inform√°ci√≥i is, mert √Ķk olyan „kitiltott” szem√©lyekr√Ķl √≠rtak, akik eg√©szen biztosan nem j√°rtak mostan√°ban az Egyes√ľlt √Āllamokban, illetve a helyzet√ľkn√©l fogva nem lehettek a 444.hu √°ltal v√°zoltak szerinti korrupci√≥s √ľgynek a r√©sztvev√Ķi.

Ez alapj√°n √ļgy t√Ľnik, hogy k√Ķkem√©ny politikai √ľzenetr√Ķl van sz√≥, miszerint Washingtonban √ļgy l√°tj√°k, hogy Magyarorsz√°g jelenleg „kleptokr√°cia”, √©s a rendszer tagjaira r√°illik az eln√∂ki proklam√°ci√≥ sz√∂vege.

Egy√©bir√°nt a sajt√≥ban szerepl√Ķ neveket senki sem er√Ķs√≠tette meg, az Egyes√ľlt √Āllamok nagyk√∂vets√©ge pedig szem√©lyis√©gi jogi adatokra hivatkozva nem adta ki, hogy kik ker√ľltek r√° a list√°ra.

A helyzet komolys√°g√°t mutatja, hogy bek√©rett√©k a K√ľlgazdas√°gi √©s K√ľl√ľgyminiszt√©riumba (KKM) Andr√© Goodfriendet, az Egyes√ľlt √Āllamok magyarorsz√°gi ideiglenes √ľgyviv√Ķj√©t. A t√°rca √°ll√°spontja szerint Magyarorsz√°gnak √©s az Egyes√ľlt √Āllamoknak is az az √©rdeke, hogy minden korrupci√≥gyan√ļs esetre f√©ny der√ľlj√∂n, √©s minden ilyen esetet megfelel√Ķ alaposs√°ggal, √°tl√°that√≥an √©s a t√∂rv√©nyeknek megfelel√Ķen vizsg√°ljanak ki. Ez√©rt a KKM azt v√°rja az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t√≥l, hogy bocs√°ssa rendelkez√©sre azokat a hiteles inform√°ci√≥kat, amelyek korrupci√≥gyan√ļs esetekre utalnak; emiatt k√©rett√©k be az amerikai √ľgyviv√Ķt a miniszt√©riumba.

Meger√Ķs√≠tett√©k
Meger√Ķs√≠tette Andr√© Goodfriend, az Egyes√ľlt √Āllamok magyarorsz√°gi ideiglenes √ľgyviv√Ķje, hogy korrupci√≥s √ľgyek miatt vont√°k be a beutaz√°si enged√©ly√©t kevesebb mint t√≠z mag√°nszem√©lynek. A sajt√≥t√°j√©koztat√≥n azt nem √°rulta el, hogy pontosan kikr√Ķl van sz√≥. Annyit azonban el√°rult, hogy korm√°nyzati tiszts√©gvisel√Ķkr√Ķl, miniszt√©riumi tiszts√©gvisel√Ķkr√Ķl, korm√°nyzati emberekr√Ķl van sz√≥.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | nyilasfergeteg - 2014. oktůber 17. 22:45:37
Azannya ! √Čreztem, hogy valami elker√ľlte a figyelmemet p√°lyav√°laszt√°silag anno. Most m√°r tudom, hogy mindig is kleptokrata akartam lenni. :)
#2 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 18. 07:26:26
Hogy √©n milyen h√ľlye vagyok!

http://hungarian....v/dcm.html
#3 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 18. 07:28:14
"M. André Goodfriend

Bar√°ti figyelmeztet√©sk√©nt, nem pedig t√°mad√°sk√©nt kell √©rt√©kelni Barack Obam√°nak a magyar civil t√°rsadalommal kapcsolatban tett kijelent√©seit – err√Ķl az amerikai nagyk√∂vets√©g ideiglenes √ľgyviv√Ķje besz√©lt az ATV Egyenes Besz√©d c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban. Andr√© Goodfriend szerint: az Egyes√ľlt √Āllamok sz√°m√°ra nem az a fontos, hogy szankci√≥kkal s√ļjtson egy korm√°nyt; hanem, hogy er√Ķs√≠ts√©k a civil t√°rsadalmat."

http://www.atv.hu...rvezeteket
#4 | Kormos - 2014. oktůber 18. 08:26:16
Sziasztok! mindannyiunknak kosz ezt az ATV-√©s bej√°tsz√°st. JudeUSAcionnak nem felel meg zsideszcion uralkod√°sa. Folyik a meccs j√ļd√°sok kozott...,ha elszemtelenednek ....l√©punk . Valaki √≠rjon"admin" ennek az ak√°rkinek ,hogy kuldjon egy kis ciondoll√°rt PI civilklubnak...mondjuk 10 milli√≥ kezdetnek el√©g lessz.
#5 | postaimre - 2014. oktůber 18. 09:05:55
Leplezetlen amerikai fenyegetés

Bek√©rett√©k tegnap a K√ľlgazdas√°gi √©s K√ľl√ľgyminiszt√©riumba Andr√© Goodfriendet, az Egyes√ľlt √Āllamok magyarorsz√°gi √ľgyviv√Ķj√©t. Ennek el√Ķzm√©nye, hogy a Napi Gazdas√°g cs√ľt√∂rt√∂ki √©rtes√ľl√©se szerint t√∂bb amerikai √©rdekelts√©g√Ľ int√©zm√©nnyel √©s c√©ggel szemben is ad√≥hat√≥s√°gi vizsg√°lat folyik Magyarorsz√°gon, amire v√°laszul az amerikai f√©l arra k√©sz√ľl, hogy megnehez√≠tse a vizsg√°latokban √©rintett hat√≥s√°gok vezet√Ķinek beutaz√°s√°t az Egyes√ľlt √Āllamokba.
http://mno.hu/mag...es-1253980
#6 | kakas - 2014. oktůber 18. 12:20:38
38.media.tumblr.com/366fb637091d3f0586a38e681e190be6/tumblr_ndmwg199Be1rgs6q2o1_500.png38.media.tumblr.com/d70599e4af16531060548796e8279a6e/tumblr_ndl1b1HQU01tra1kao1_1280.jpg
#7 | Leandros - 2014. oktůber 18. 14:37:46
s_*_huhas_*_jog:D Na! Valami ilyen h√ļz√°ssal kel k√∂zelebb l√°ncolni a kis csicsk√°st!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.