Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hogy is terjesztik valójában az ebolát?


Nigériából, Sierra Leonéból sorra utasítják ki a Vörös
Kereszt munkat√°rsait, mivel kider√ľlt, hogy √Ķk maguk terjesztik a k√≥rt olt√°sok √°ltal. Az eml√≠tett k√©t orsz√°g. Nos, Nig√©ria rengeteg olajjal rendelkezik √©s a
Bokoharam nem bizonyult el√©g hat√©kony ijesztget√©snek. Sierra Leon√©ban pedig a gy√©m√°ntb√°ny√°k munk√°sai tett√©k le a cs√°k√°nyt magasabb b√©reket k√∂vetelve. Ez√©rt bed√∂ntik az ott regn√°l√≥ hatalmat, hogy √≠gy kaparints√°k meg a b√°ny√°kat. √ćr m√©g arr√≥l, hogy furcsa az, hogy mintha mi se t√∂rt√©nt volna, sim√°n, zavartalanul
folyik a rep√ľl√Ķg√©pes utasforgalom. L√°tszatint√©zked√©sek persze vannak, de mind a c√©lorsz√°gokn√°l. Ha komoly fenyeget√©s lenne, m√°r
negyed ennyit√Ķl is sim√°n le√°ll√≠tj√°k a l√©gi forgalmat. Azt√°n ami a legfurcs√°bb, az az, hogy 2007-ben Amerik√°ban Centers for Disease Control and Prevention (CDC Atlanta, Georgia,
Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok) november 26-√°n
200706291 szabadalmi sz√°mon lev√©dt√©k az Ebola nevet, m√©gpedig a kereskedelmi jogokkal egy√ľtt. Ami pedig az √©n szubjekt√≠v v√©lem√©nyem,
hogy eg√©sz Eur√≥p√°ban egy-egy esetr√Ķl √≠rnak √°lland√≥an hozz√°t√©ve mindig, hogy most m√°r azt√°n t√©nyleg terjed, mik√∂zben percekre, √≥r√°kra vagyunk az √∂sszes felsorolt √°llamt√≥l √©s egy h√≥nap alatt nem volt k√©pes az Ebola elterjedni.
√Čs milyen furcsa, hogy az √°zsiai n√©pek immunisak r√°. S√°ndor Olasz ford√≠t√°sa a l√©nyegi mondanival√≥ra koncentr√°lva.

HozzŠszůlŠsok


#1 | Ionerai - 2014. oktůber 18. 09:11:36
Köszönöm a hírt mormota. A forrást be tudnád illeszteni?
Köszönöm.
#2 | Niah2004 - 2014. oktůber 18. 09:58:39
#3 | Balu - 2014. oktůber 18. 10:03:28
A h√≠rt Nana Kwame tette fel a f.szb√ļkra, term√©szetesen a mainstream m√°r "conspiracy theory"-nak is nyilv√°n√≠totta, a gugli is 90%-ban ezt adja ki.
Link:
https://www.faceb...2436634177
"The Red Cross Has Brought a Disease to 4 Specific Countries for 4 Specific Reasons and It Is Only Contracted By Those Who Receive Treatments and Injections From the Red Cross. That is Why Liberians and Nigerians Have Begun Kicking the Red Cross Out of Their Countries and Reporting In the News the Truth"
Gyorsford.: A V√∂r√∂skereszt (=VK) 4 speci√°lisan kiv√°lasztott orsz√°gba 4 speci√°lis okb√≥l vitte be a k√≥rt, ami csak azokra szor√≠tkozik (=csak azok kapt√°k el), akik √°pol√°st is olt√°st kaptak a VK-t√Ķl. Ez az oka, hogy mi√©rt r√ļgj√°k ki a lib√©riaiak √©s a nig√©riaiak a VK-t az orsz√°gaikb√≥l √©s hozz√°k nyilv√°noss√°gra az igazs√°got a m√©di√°ban.
-------------
Ha k√∂zvetlen√ľl "Nana Kwame"-ra vagy az "ebo-lie" kifejez√©sre kerestek r√°, megadja a forr√°st. Am]gy HER is betett egy linket az √ľzifalra.
-------------
Kwame:
"This Vaccine Implemented Sickness Being "Called" Ebola Was Introduced Into West Africa for the End Goal of Getting Troops on the Ground In Nigeria, Liberia, and Sierra Leone."

Az el√Ķz√Ķ ebol√°s cikkben √©s a cikkhez (http://magyarnemz...dmore=8251) val√≥ HSZ-kben m√°r el√©g sok minden le lett √≠rva. Az ott betett Henry Makow link aktuializ√°lva: "Ebola Pandemic Smells Like a Hoax" http://henrymakow...ke%20.html (a cikk szerz√Ķje mondjuk nem Makow, hanem Richard Evans - ezt csak a tisztess√©g kedv√©√©rt) Nagyon sz√©pen √∂sszeszedte.
#4 | postaimre - 2014. oktůber 18. 10:19:14
Balu b√°tya neked ugyi nem kell mondanom, hogy mir√Ķl is van - egyebek k√∂zt- sz√≥. Maga a gy√≥gyszar√°szati, gy√°rt√°si √© e√ľ-nek nevezett csal√°s, √ľz√©rked√©s cser√©l gazd√°t √©s t√°n ebben a jelenlegi form√°ban v√©ge is lesz. M√°r az √°ntsz is feljelent√©st tesz? Egy k√∂z√∂s program kommunik√°ci√≥s iz√©je az az ebola, hogy kapj√°k fel a fej√ľket az embernek nem is nevezhet√Ķk √©s t√©rjenek √©szhez. Figyelmet is terelnek √©s sok egy√©bre is j√≥. Al√°bb cikket megkommenteltem, de a z√∂m ott is idi√≥ta, de teljesen.

"Puszt√≠t√≥ √©s hal√°los" - √Āll a b√°l a HPV-olt√°s miatt

Egy neves kutat√≥ √°ll√≠t√≥lag megd√∂bbent√Ķ vallom√°ssal rukkolt el√Ķ, melyben arr√≥l besz√©l, hogy az olt√°s √©letvesz√©lyes. Az √≠r√°s rohamosan terjed a neten. Tiszt√°zzuk a f√©lre√©rt√©seket.

Legal√°bbis ezt √°ll√≠tja egy, az interneten v√≠russzer√Ľen terjed√Ķ cikk, ami r√©szletesen foglalkozik a 4. Nemzetk√∂zi Olt√≥anyag Konferenci√°n elhangzottakkal. Az √≠r√°s, amit egy bizonyos Sarah Cain √ļjs√°g√≠r√≥nak tulajdon√≠tanak, t√∂bbek k√∂z√∂tt besz√°mol dr. Diane Harper vallom√°s√°r√≥l. A HPV elleni olt√°s vezet√Ķ kutat√≥jak√©nt hivatkozott Harper, aki a cikk szerint ereditleg az√©rt ment a konferenci√°ra, hogy a v√©d√Ķolt√°s el√Ķnyeir√Ķl besz√©ljen, k√©s√Ķbb m√©gis megv√°ltoztatta a besz√©d√©t, √©s el√°rulta, hogy az olt√°s felesleges √©s √©letvesz√©lyes. Mindezt √°ll√≠t√≥lag az√©rt tette, hogy – mint id√©zik – √©jszak√°nk√©nt aludni tudjon.

Csakhogy ez a fent eml√≠tett √©s m√°r Magyarorsz√°gon is t√∂bb t√≠zezrekhez eljut√≥ √≠r√°s t√∂bb ponton is finoman sz√≥lva cs√ļsztat, r√°ad√°sul olyan szavakat √©s gondolatokat ad Harper sz√°j√°ba, amiket a szakember nem mondott, vagy ha mondott is, nem azzal a c√©lzattal, ahogy a sz√∂vegk√∂rnyezetb√Ķl kiragadva besz√°moltak r√≥la.

Az egy√©bk√©nt 2009-es „vallom√°st" az amerikai Snopes, kifejezetten t√©vhitek √©s v√°rosi legend√°k c√°fol√°s√°val foglalkoz√≥ weboldala is √≠zekre szedte m√°r, √©s most okt√≥berben √≠gy tett a magyar Urbanlegends.hu oldal is, miut√°n a cikk ford√≠t√°sa terjedni kezdett a magyar netez√Ķk k√∂r√©ben is.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kicsoda dr. Diane Harper?

A 4. Nemzetk√∂zi Olt√≥anyag Konferenci√°n – ami val√≥j√°ban nem tudom√°nyos esem√©ny, hanem az olt√°sellenes mozgalom egyik legr√©gebbi rendezv√©nye – felsz√≥lal√≥ dr. Diane Harperre √ļgy hivatkozik a cikk, mint a HPV-ellenes vakcina egyik vezet√Ķ kutat√≥j√°ra, aki akt√≠van r√©szt vett az olt√≥anyag hat√©konys√°g√°ra vonatkoz√≥ tesztekben.

Pedig a val√≥s√°g ezzel szemben az, hogy Harper nem fejleszt√Ķ-kutat√≥, hanem egy olyan eg√©szs√©g√ľgyi szakember, aki az olt√≥anyag klinikai vizsg√°latainak kidolgoz√°s√°ban m√Ľk√∂d√∂tt k√∂zre. Noha azt az elm√ļlt √∂t √©vben sem siker√ľlt kider√≠teni, a szakember mi√©rt vett r√©szt egy olt√≥anyag ellenes konferenci√°n, azt az√≥ta √Ķ maga is elismerte, hogy nem az√©rt ment oda, hogy az olt√°st rekl√°mozza vagy hogy hal√°los szerk√©nt emlegesse.

„Nem m√Ľk√∂dik. Felesleges. √Čletvesz√©lyes."

Harper szerint a HPV-oltás egy hatalmas átverés, amelynek következményei "pusztítóak", "halálosak" és "veszélyesek".

- √≠rja a cikk, pedig Harper soha nem √°ll√≠totta, hogy a HPV elleni olt√°s ne m√Ľk√∂dne vagy vesz√©lyes volna. Ahogy arra az Urbanlegends.hu r√°mutat, a szakember mind√∂ssze arra pr√≥b√°lta meg felh√≠vni a figyelmet – mellesleg m√©g csak nem is el√Ķsz√∂r -, hogy az olt√°s hamis biztons√°g√©rzetbe ringathatja az embereket, akik emiatt elhanyagolhatj√°k a sz√Ľr√Ķvizsg√°latokat.


Kép forrása: Thinkstock

Sokan, akik megkapj√°k az olt√°st, azt hiszik ugyanis, hogy az olt√°s √©let√ľk v√©g√©ig teljes √©s √∂r√∂k v√©detts√©get ny√ļjt, emiatt pedig hanyagolj√°k a r√°ksz√Ľr√©st. Pedig, ahogy arra Harper is r√°mutat, a v√©d√Ķolt√°s mind√∂ssze 15 √©vig hat√©kony.

A szakember teh√°t nem olt√°sellenes kijelent√©st tett, csup√°n a HPV elleni olt√°s jelentette v√©delem t√ļlzott t√ļlbecs√ľl√©se, az agressz√≠v rekl√°mkamp√°nyok √©s a fiatal l√°nyok k√∂telez√Ķ olt√°sa ellen sz√≥lalt fel.

Tényleg meghalt 44 lány az oltások miatt?

Nem. Még akkor sem, ha a sokszor emlegetett cikk tényként ezt közli:

„Eddig 15 037 l√°ny eset√©ben jelentettek mell√©khat√°sokat csak az olt√°sok ut√°ni nemk√≠v√°natos esem√©nyeket jelent√Ķ rendszeren kereszt√ľl (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS), √©s hivatalosan 44 l√°ny halt meg az olt√°sokt√≥l."

Csakhogy a cikkben emlegetett VAERS-rendszer, ami a mell√©khat√°sok bejelent√©s√©t szolg√°lja, finoman sz√≥lva megb√≠zhatatlan. A Snopes id√©zi Matthew Herpert, a Forbes oknyomoz√≥ √ļjs√°g√≠r√≥j√°t, aki t√∂bb alkalommal is foglalkozott ezekkel a „t√∂meges hal√°lesetekkel", √©s aki elmondta, az 1990-ben √ľzembe helyezett VAERS-rendszer alig √©r t√∂bbet a semmin√©l.

Mint kider√ľlt, a rendszer t√∂bbs√©g√©ben olyan nyers √©s f√Ķleg ellen√Ķrizhetetlen bejelent√©seket tartalmaz az egy-egy szer √°ltal kiv√°ltott t√ľnetekr√Ķl, melyek k√∂z√∂tt az ok-okozati kapcsolatot egy√°ltal√°n nem vagy csak nehezen lehet bizony√≠tani. Vagyis elk√©pzelhet√Ķ, hogy a vizsg√°lt id√Ķszakban meghalt 44 olyan l√°ny, akik kor√°bban kaptak HPV elleni v√©d√Ķolt√°st, de az kiz√°rt, hogy a l√°nyok a vakcina miatt haltak volna meg.

A HPV-vakcina eset√©ben egy√©bk√©nt 2006 √©s 2013 k√∂z√∂tt √∂sszesen 22 ezer mell√©khat√°s-bejelent√©s √©rkezett (57 milli√≥an kapt√°k meg az olt√°st) a VAERS-rendszeren kereszt√ľl. Az amerikai j√°rv√°ny√ľgyi k√∂zpont (CDC) szerint ezek 92 sz√°zal√©ka egy√°ltal√°n nem volt komoly, 8 sz√°zal√©k√°t pedig olyan esetek tett√©k ki, amilyeneket m√°r a vakcina tesztel√©sekor is tapasztaltak a szakemberek: vagyis fejf√°j√°s, h√°nyinger, h√°ny√°s, f√°radts√°g, sz√©d√ľl√©s, √°jul√°s, gyenges√©g.
http://www.hir24....c671cb1994
#5 | Balu - 2014. oktůber 18. 13:01:26
"az olt√≥anyag klinikai vizsg√°latainak kidolgoz√°s√°ban m√Ľk√∂d√∂tt k√∂zre ...
miért vett részt egy oltóanyag ellenes konferencián"


Talán épp azért, te pöcs... Nem olvasod el magad után, amit elpotyogtatsz?

Am√ļgy Dr. Harper a GARDASIL ellen kelt ki anno, amivel a tinil√°nyokat oltj√°k "m√©hnyakr√°k" ellen. Ja, hivatalosan valami ellen, val√≥j√°ban meg valami√ČRT.
#6 | kukackac - 2014. oktůber 18. 13:31:01
3.bp.blogspot.com/-NF1fCnxlClc/VEHFD4VBo0I/AAAAAAACBmM/CbJ_-mnfh_s/s1600/ebola6eabc1e21ce64%2B(18).jpg

4.bp.blogspot.com/-uOyXwndxutU/VEHFCukL-PI/AAAAAAACBl0/yd1H1tngzBg/s1600/ebo4%2B(4).jpg

3.bp.blogspot.com/-fecBm6wzxc4/VEHFDenHKpI/AAAAAAACBl8/iCPYygdHlBA/s1600/ebola516eabc1e21ce64%2B(25).jpg
#7 | Perje - 2014. oktůber 18. 16:11:01
√ćgy terjesztik a k√≥rt, de az√©rt, hogy elt√∂r√∂lj√©k a F√∂ld√∂n a szeg√©nys√©get,

www.chinadaily.com.cn/opinion/cartoon/img/attachement/jpg/site1/20141017/001aa018f68c15aa9c9802.JPG

mert m√°s v√≠rusokkal ezt a c√©lt nem lehetett el√©rni. Mind kid√Ķltek a vil√°g lakoss√°g√°val szemben:
www.chinadaily.com.cn/opinion/cartoon/img/attachement/jpg/site1/20141016/001aa018f68c15a94c5c01.JPG
#8 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 18. 22:10:30
√Ėtven, biztons√°gosnak hitt √©v ut√°n az id√©n biztosan lesz Magyarorsz√°gon mal√°ri√°s megbeteged√©s. Az Orsz√°gos Katasztr√≥fav√©delmi F√Ķigazgat√≥s√°g √°ltal koordin√°lt sz√ļnyogirt√°s Budapesten k√≠v√ľl h√©tsz√°z telep√ľl√©st √©rint, ugyanakkor m√°r az int√©zked√©s bejelent√©sekor kezeltek a f√Ķv√°ros k√∂rny√©k√©n olyan beteget, akit a sz√≠vf√©rgess√©gk√©nt ismert k√≥r t√°madott meg, ami egy√©rtelm√Ľen az eml√≠tett v√©rsz√≠v√≥khoz k√∂thet√Ķ – k√∂z√∂lte lapunkkal Kapiller Zolt√°n √°llatorvos. A tavasszal √°rad√°sok s√ļjtotta Balk√°non m√°r fel√ľt√∂tte a fej√©t a mal√°ria, a hazai j√°rv√°ny kialakul√°s√°hoz el√©g, ha egyetlen fert√Ķz√∂tt sz√ļnyog Magyarorsz√°gra ker√ľl.

http://archivum.m...-a-malaria
#9 | Perje - 2014. oktůber 18. 23:08:10
O-bama ki fog nevezni egy koordin√°tort az USA-ban az Ebola elleni k√ľzdelem ir√°ny√≠t√°shoz. Egy ismert jujdej√≥ √ľgyv√©d lesz az szem√©ly, aki m√°r 2 amerikai aleln√∂k alatt is dolgozott.
http://edition.cn...?hpt=hp_t1
√Črdekes m√≥don az eln√∂k az √ľgyv√©det az "Ebola c√°rj√°nak" nevezi el√©g provokat√≠v m√≥don, ami nem vall valami nagy diplom√°ciai √©rz√©kre. A hal√°los k√≥rt k√∂t√∂tte √∂ssze az volt orosz legfels√Ķbb m√©lt√≥s√°g elnevez√©s√©vel.s_*_huha
#10 | Perje - 2014. oktůber 20. 22:22:03

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.