Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ebben a k√©t esetben vezethetik be √ļjra a hadk√∂telezetts√©get


Na, melyiket szeress√ľk el√Ķbb? A jogszab√°lyok alapj√°n a hadk√∂telezetts√©g bevezet√©s√©re csak k√©t k√ľl√∂nleges esetben - megel√Ķz√Ķ v√©delmi helyzetben vagy rendk√≠v√ľli √°llapot eset√©n - ker√ľlhet sor. A Magyar Honv√©ds√©g az elm√ļlt hetekben ezeket a helyzeteket gyakorolta.

A rendk√≠v√ľli jogrendben bevezetend√Ķ hadk√∂telezetts√©g soroz√°si feladataira gyakorlatoztak a Magyar Honv√©ds√©g √©s m√°s √©rintett szervek az elm√ļlt hetekben orsz√°gszerte. A f√Ķv√°rosban a Felt√∂lt√©s 2014 hadkieg√©sz√≠t√©si rendszergyakorlat interakt√≠v szakmai (soroz√≥) napj√°t p√©nteken tartott√°k a Magyar Honv√©ds√©g Hadkieg√©sz√≠t√Ķ √©s K√∂zponti Nyilv√°ntart√≥ Parancsnoks√°g√°n (MH HKNYP).

Vanyur Tibor ezredes, parancsnok elmondta: a jogszab√°lyok alapj√°n a hadk√∂telezetts√©g bevezet√©s√©re csak k√©t k√ľl√∂nleges jogrendben - megel√Ķz√Ķ v√©delmi helyzetben vagy rendk√≠v√ľli √°llapot eset√©n - ker√ľlhet sor. Ezekre a feladatokra viszont b√©keid√Ķben kell felk√©sz√ľlnie az MH HKNYP √°llom√°ny√°nak minden olyan √©rintettel egy√ľtt, akinek ezekben a k√ľl√∂nleges jogrendben bevezetend√Ķ int√©zked√©sekben r√©szt kell vennie - mondta.

Hadk√∂telezetts√©g eset√©n a katonai √©s rendv√©delmi szervek mellett a megyei √©s helyi v√©delmi bizotts√°goknak, polg√°rmestereknek, j√°r√°si hivatalok munkat√°rsainak, a civil eg√©szs√©g√ľgyi int√©zm√©nyek dolgoz√≥inak √©s a Magyar Post√°nak is r√©szt kell vennie a feladatokban.

Vanyur Tibor elmondta: a gyakorlat keret√©ben minden megy√©ben tartottak interakt√≠v bemutat√≥ napot. Akiket felk√©rtek az egy√ľttm√Ľk√∂d√©sre, az els√Ķ h√≠v√°sra v√°llalt√°k a r√©szv√©telt, √©s a gyakorlatba bevont k√∂z√©piskol√°s di√°kok megnyer√©se is k√∂nnyen ment.

Fontos tapasztalatk√©nt eml√≠tette, hogy mivel a soroz√°s bemutat√≥ jelleg√Ľ volt, fel√ľletesebb orvosi, alkalmass√°gi vizsg√°latot v√©geztek el, de ezek a vizsg√°latok is t√∂bb fiataln√°l r√°mutattak k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kezelend√Ķ orvosi probl√©m√°ra, amelyekr√Ķl nem is tudtak.

A parancsnok elmondta: a Felt√∂lt√©s elnevez√©s√Ľ gyakorlatot 2008 √≥ta minden √©vben megtartj√°k, nincs k√∂ze az aktu√°lpolitikai, geopolitikai helyzethez, az ukr√°n v√°ls√°ghoz sem. Ugyanakkor meger√Ķs√≠tette, hogy az ukr√°n helyzet is igazolja, milyen gyorsan √°llhat be v√°ltoz√°s egy orsz√°g biztons√°g√°ban.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2014. oktůber 19. 00:45:23
http://magyarnemz...0#comments

Képek itt...

" A parancsnok elmondta: a Felt√∂lt√©s elnevez√©s√Ľ gyakorlatot 2008 √≥ta minden √©vben megtartj√°k, nincs k√∂ze az aktu√°lpolitikai, geopolitikai helyzethez, az ukr√°n v√°ls√°ghoz sem. "

√Ąny√°d pics√°j√°nak hazudozz√°l.... ja √©s beh√≠v√≥t is annak k√ľldj, zsid√≥nak nem vonulunk be.

2010-2014.kormany.hu/download/c/9e/60000/vanyur_kormanyra.jpg

www.hadkiegeszites.hu/pub/img/oneletrajzok/vanyur.jpg

www.hadkiegeszites.hu/pub/img/hirek/vanyur-ezredes-levele-a-tartalekosokrol-120828/image/img01.JPG

hir6.hu/kepek/2013/03/13/31249_img_6053_large_normal.jpg

Az eml√≠tett vany√ļr vagy varny√ļ.

http://index.hu/k...ek_melyen/

Rejtélyes titkosszolgálati akció a svéd vizek mélyén

K√©tsz√°z katona, haj√≥k √©s helikopterek vesznek r√©szt abban a nagyszab√°s√ļ sv√©d felder√≠t√Ķ akci√≥ban, amellyel a Stockholmhoz k√∂zeli partokn√°l √©szlelt idegen tev√©kenys√©g nyomaira akarnak bukkanni. A v√≠z alatti k√ľlf√∂ldi akci√≥ m√∂g√∂tt egy orosz tengeralattj√°r√≥ lehet. Az elm√ļlt √©vtizedekben a sv√©d kir√°lyi haditenger√©szet t√∂bbsz√∂r is sikertelen√ľl pr√≥b√°lt leleplezni orosz (vagy m√©g szovjet) tengeralattj√°r√≥kat, amelyek a gyan√ļ szerint megk√∂zel√≠tett√©k az orsz√°g partjait.
A sv√©d sajt√≥ felt√©telez√©se szerint a partok k√∂zel√©ben egy orosz titkosszolg√°lati akci√≥t hajthattak v√©gre. Ennek keret√©ben - legal√°bbis a gyan√ļ szerint - egy orosz tengeralattj√°r√≥ k√≠s√©rletet tehetett arra, hogy kicser√©lje az elavult v√≠z alatti felder√≠t√Ķ berendez√©seket, de nem kiz√°rt az sem, hogy feladata a sv√©d flotta man√Ķvereinek megfigyel√©se lett volna.
A sv√©d hadsereg hivatalosan mindezt nem er√Ķs√≠tette meg, utalt ugyanakkor arra, hogy a "v√≠z alatti k√ľlf√∂ldi tev√©kenys√©g" gyan√ļj√°ra vonatkoz√≥ inform√°ci√≥k megb√≠zhat√≥ forr√°sb√≥l sz√°rmaznak - √≠rja az MTI.
A Svenska Dagbladet c√≠m√Ľ stockholmi lap szombaton este azt az √©rtes√ľl√©st k√∂z√∂lte, hogy a sv√©d partok k√∂zel√©ben bajba ker√ľlt egy orosz tengeralattj√°r√≥. Az √ļjs√°g szerint a sv√©d hadsereg "elfogott" egy orosz nyelv√Ľ seg√©lyk√©r√©st, amely minden bizonnyal egy kalinyingr√°di orosz b√°zisra ir√°nyult.
#2 | Leandros - 2014. oktůber 19. 17:27:25
megel√Ķz√Ķ v√©delmi helyzetben" Ez lesz a k√©zenfekv√Ķ indok b√°rmely pillanatban. Mit kezdenek abban az esetben, ha k√ľlf√∂ld√∂n dolgoz√≥ f√©rfir√≥l, fiatalr√≥l lesz sz√≥, √©s abban az esetben,ha a kint" √©rintett beh√≠vott, nem jelenik meg?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.