Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megölték, mert megírta: a narkó-blogger halála


Na ez se semmi, de a cia keze lehet benne, ugyanis a a zsid√≥ osztja √ļjra a piacot. Sajn√°lom, t√©nyleg √©rtelmetlen√ľl halt meg a l√°ny. A szolg√°latoknak kellett volna rendezni a dolgot √©s meg√≥vni, ha m√°r ..., de mindegy is. Persze, ha igaz. Azt hihetn√©nk, hogy az online-√ļjs√°g√≠r√°s viszonylag vesz√©lytelen munkak√∂r. Azonban, ha a mexik√≥i szervezett b√Ľn√∂z√©s szennyes√©t teregetj√ľk ki cikkeinkben, minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an az √©let√ľnkkel j√°tszunk. A k√∂z- √©s elismert mexik√≥i nark√≥blogger, Mar√≠a del Rosario Fuentes Rubio holttest√©r√Ķl saj√°t Twitter fi√≥kj√°n publik√°ltak elrettent√Ķ fot√≥kat gyilkosai.

„Sz√ľntess√©tek meg felhaszn√°l√≥neveiteket, ne kock√°ztass√°tok csal√°dotok √©let√©t, ahogy azt √©n tettem! Bocs√°natot k√©rek. (√ēk) K√∂zelebb vannak, mint gondoln√°nk. A semmi√©rt haltam meg". Ilyen, √©s ezekhez hasonl√≥ √ľzenetekt√Ķl k√≠s√©rve tett√©k k√∂zz√© gyilkosai a h√∂lgy holtest√©r√Ķl k√©sz√ľlt fot√≥kat az √°ldozat saj√°t Twitter-fi√≥kj√°n.

A szervezett b√Ľn√∂z√©s ellen a billenty√Ľzettel √©s az interneten harcol√≥, „B√°tran Tamaulipas√©rt" (Valor por Tamaulipas) civil kezdem√©nyez√©s aktivist√°j√°t m√©g szerd√°n rabolt√°k el ismeretlen tettesek, akik megk√≠nozt√°k, majd p√©nteken meg√∂lt√©k az √ļjs√°g√≠r√≥t.

A mintegy 600 000 felhaszn√°l√≥ √°ltal k√∂vetett „Valor por Tamaulipas" kezdem√©nyez√©s honlapja els√Ķsorban a nark√≥b√Ľn√∂z√©s √©s kartellek √°ltal elk√∂vetett gyilkoss√°gokr√≥l tud√≥s√≠tott. A szervezet aktivist√°i t√∂bb esetben bizony√≠t√©kokkal al√°t√°masztott inform√°ci√≥kat jutattak el a mexik√≥i hat√≥s√°gokhoz a helyi szervezett b√Ľn√∂z√©s kulcsfigur√°ir√≥l, amit a drogb√°r√≥k nem n√©zhettek t√©tlen√ľl.

Fuentes Rubio az elm√ļlt k√©t h√≥nap sor√°n m√°r nem publik√°lt, mivel t√°rsaival arra a k√∂vetkeztet√©sre jutott, hogy a drog-kartellek f√©nyt der√≠tettek szem√©lyazonoss√°g√°ra. 2013-ban p√©ld√°ul Tamaulipas utc√°in olyan r√∂plapok jelentek meg, amelyek 44 000 doll√°r jutalmat aj√°nlottak a „Valor por Tamaulipas" munkat√°rsair√≥l inform√°ci√≥kkal szolg√°l√≥ bes√ļg√≥knak.

Rubio esete sajnos kor√°ntsem egyed√ľl√°ll√≥. 2011-ben Mar√≠a Elizabeth Mac√≠as √ļjs√°g√≠r√≥n√Ķt fejezt√©k le bandatagok, aki szint√©n a drogkartellekr√Ķl jelentetett meg leleplez√Ķ √≠r√°sokat, k√©t √©vvel k√©s√Ķbb pedig a m√Ľfajban fogalomnak sz√°m√≠t√≥, a „Blog del Narco", Lucy fed√Ķn√©ven √≠r√≥ bloggere volt k√©nytelen Spanyolorsz√°gba menek√ľlni, hogy elker√ľlje a kartellek bossz√ļj√°t.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. oktůber 20. 15:04:55
Tanuls√°gos.:|
#2 | mindannyiunknak - 2014. oktůber 20. 17:59:50
Hogy mire képes is a kábítószer...

YouTube Videů


YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.