Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A németek rájöttek Putyin titkára - Dollár-százmilliárdok a háttérben


BND-rekl√°m? Nagy szerep van nekik sz√°nva, √ļgy l√°tom, pedig nem √©rdemlik meg ezek sem. Tal√°n 10 √©v√ľk lehet r√°, hogy gaty√°ba r√°zz√°k az FSZB-vel ezt a zsid√≥ qvatelepet, √ļgy saccolom. A n√©met sz√∂vets√©gi h√≠rszerz√Ķ szolg√°lat (BND) szerint Oroszorsz√°g t√∂bb mint 600 milli√°rd doll√°rnak megfelel√Ķ tartal√©kot halmozott fel, aminek r√©v√©n ak√°r √©vekig kib√≠rhatja a Nyugat szankci√≥s politik√°j√°t - √≠rta a Bild am Sonntag c√≠m√Ľ vas√°rnapi n√©met lap.


A besz√°mol√≥ szerint az orosz vezet√©s szeptemberben 619 milli√°rd doll√°rnak megfelel√Ķ tartal√©kkal rendelkezett, ami a 2014-re tervezett √°llami kiad√°sok 162 sz√°zal√©k√°t teszi ki.

Moszkva egyed√ľl ebb√Ķl a forr√°sb√≥l 20 h√≥napon kereszt√ľl tudn√° finansz√≠rozni a kiad√°sokat, √©s nagyj√°b√≥l n√©gy √©vig √°llamcs√Ķd n√©lk√ľl √°t tudna v√©szelni egy p√©nz√ľgyi v√°ls√°got, tekintve, hogy az √°llamad√≥ss√°g viszonylag alacsony, a hazai √∂sszterm√©k (GDP) csup√°n 13 sz√°zal√©k√°t teszi ki - √≠rta a Bild am Sonntag a BND adataira hivatkozva.

A n√©met h√≠rszerz√©s adatai nagyobb tartal√©kokra utalnak, mint ahogy eddig sejteni lehetett. Az orosz k√∂zponti bank legut√≥bbi k√∂zlem√©nye szerint az int√©zm√©ny okt√≥ber elej√©n 454,7 milli√°rd doll√°r √©rt√©k√Ľ arany- √©s devizatartal√©kkal rendelkezett.

A jegybank okt√≥ber eleje √≥ta m√°r 13 milli√°rd doll√°rt k√∂lt√∂tt a rubel v√©delm√©re. A rubelt h√≥napok √≥ta nyom√°s alatt tartja, hogy a befektet√Ķk elfordulhatnak az orosz √©rt√©kpap√≠r- √©s p√©nzpiacokt√≥l Oroszorsz√°g ukrajnai szerepv√°llal√°sa, √©s az emiatt kivetett nyugati szankci√≥k hat√°s√°ra. A folyamat okt√≥berben m√©g tov√°bb er√Ķs√∂d√∂tt, ahogy a k√Ķolaj vil√°gpiaci √°ra gyors cs√∂kken√©sbe kezdett.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Leandros - 2014. oktůber 19. 17:17:54
Tudta nagyon j√≥l Putyin √©s csapata √©vek √≥ta, mire sz√°m√≠that, mi a v√©gc√©lja a cionist√°knak. Tudt√°k, hogy miket vethetnek be a c√©l el√©r√©s√©ben, √©s ennek megfelel√Ķen l√©ptek mindig. A vil√°g hatalom" m√°r csak egy nyitott bor√≠t√©k √©s a maci most nyalja r√° a b√©lyeget". Majd eld√∂ntik, hova post√°zz√°k".
#2 | Leandros - 2014. oktůber 19. 18:32:58
[img]https://balrad.files.wordpress.com/2014/10/sakk.jpg?w=640[/img]
#3 | Perje - 2014. oktůber 19. 19:59:51
Putyin a n√©metek titk√°ra j√∂tt r√°: Amerik√°ban √Ķriztetik m√°r lassan egy √©vsz√°zada a t√∂m√©nytelen aranyukat, ha m√©g megvan. √ēk is kih√ļznak azzal √©vekig, ha visszakapn√°k. s_*_nyugi
#4 | kontroll88 - 2014. oktůber 19. 20:34:46
Persze, azt a n√©metek nem √≠rt√°k meg, hogy a legnagyobb kereskedelmi partner√ľkkel -K√≠n√°val- m√°r saj√°t p√©nzben sz√°molnak el egym√°s k√∂z√∂tt.

√Čs Oroszorsz√°g ter√ľlet√©t nem rabolt√°k el az ottani √Ķslakosokt√≥l (na j√≥, el√Ķtt√ľk a szk√≠t√°k √©ltek ott, de √Ķk k√©s√Ķbb beh√ļz√≥dtak a K√°rp√°t-medenc√©be, √©s Apostoli Magyar Kir√°lys√°g n√©ven √©ltek tov√°bB) mondhatni saj√°t f√∂ldj√ľk√∂n √©lnek m√°r j√≥ k√©tezer √©ve.
Az oroszok otthon vannak, az amcsik viszont nem. Csak √ļgy tudj√°k fenntartani rendszer√ľket, ha √°lland√≥an h√°bor√ļznak, √©s kirabolj√°k a megsz√°llt orsz√°gok √°sv√°nykincseit.
Ezt nem lehet v√©g n√©lk√ľl folytatni.
Az oroszoknak viszont nem kell kirabolniuk m√°s orsz√°gokat, hiszen mindenb√Ķl akkora k√©szletekkel rendelkeznek, ami m√©g nagyon sok√°ig biztos√≠tja technikai civiliz√°ci√≥juk fennmarad√°s√°t.

Szankci√≥k: majd j√∂nnek a k√≠nai keresked√Ķk, felv√°s√°rolj√°k f√©l√°ron a hirtelen eladhatatlan felesleget, √©s majd sz√©pen tov√°bbadj√°k az oroszoknak j√≥ kis fel√°rral...
#5 | Leandros - 2014. oktůber 19. 20:36:05
Perje-:D Annak az aranynak m√°r l√Ķttek! USA √©rdeke, gyeng√≠teni a n√©meteket. Ha az Oroszok nem fognak j√≥l sakkozni,akkor N√©metorsz√°g ny√Ľjed. De mi is. Na akkor most ki kinek engedelmeskedjen? (csak k√∂lt√Ķi, hisz egy k√©t balga eur√≥pai orsz√°g politikus√°n k√≠v√ľl, nagy k√∂t√©lt√°nc megy.
#6 | Perje - 2014. oktůber 19. 21:24:20
A n√©metek r√°j√∂ttek arra, hogyan gy√Ľjtsenek egy kis tartal√©kot , amivel kih√ļzhatj√°k egy darabig. Putyin lesz ebben a seg√≠ts√©g√ľkre.
Novemberben Kölnben árverésre bocsájtják az orosz elnököt ábrázoló mozgatható figurát. A kikiáltási ár 6 millió dollár.
http://www.youtub...qNx54#t=18
http://lenta.ru/n...miniputin/
Ha bej√∂n a biznisz, Ang√©la k√ľld neki cser√©be szankci√≥kat, tal√°n m√©g egy takaros Sam o'War-t is.
:D
#7 | Perje - 2014. oktůber 19. 21:48:15
Ez teccik: A n√©metek r√°j√∂ttek arra is, ahogy a dr√≥njaik, amiket a nemzetk√∂zi megfigyel√Ķknek k√ľldtek Ukrajn√°ba, a Don medenc√©be, nem ellen√°ll√≥ak T√©l t√°bornokkal szemben. -19 fokig vannak " hiteles√≠tve", az alatti h√Ķm√©rs√©kleten kinyiffannnak.
http://www.spbdne...-donbasse/
Végre legalább van egy természetes ellensége a drónoknak. Napóleon volt serege ezt tudta volna.
#8 | Ro-zsola - 2014. oktůber 19. 22:16:31
V√°rj Perje nem eszik olyan forr√≥n a k√°s√°t. Rom√°nia aranytartal√©ka sohasem volt Rom√°ni√°ban. A kezdtetekt√Ķl fogva a mai napig Rom√°nia aranytartal√©ka a Kremlben van. N√©vlegesen a Hohenzoller kir√°lyi csal√°d √©s n√©h√°ny zsid√≥ tulajdona , de a pap√≠r nem sz√°m√≠t. Annak idej√©n a C√°r Atyuska l√©trehozta Roma-nia orsz√°got hogy legyen hova deport√°lni a cig√°ny-zsid√≥kat. Aranyat azonban nem adtak az orsz√°gnak .R√°ad√°sul most m√°r pedzik , hogy a mai bolg√°rok nem bolg√°r-t√∂r√∂k√∂k √©s m√°s hun ut√≥dn√©pek lesz√°rmozattai hanem egy elkorcsosult balk√°ni t√°rsas√°g amelynek egyik r√©sz√©b√Ķl " bolg√°r " a m√°skikb√≥l " rom√°n " lett. Nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel Bulg√°ria aranytartal√©ka is a Kreml rakt√°raiban pihen. Figyelembe v√©ve Szerbia √©s Oroszorsz√°g j√≥ viszony√°t egyes v√©lem√©nyek szerint a volt Jugoszl√°via √©s a mostani Szerbia aranytartal√©ka is Moszkv√°ban van. Ugyancsak k√©rd√©ses az ifj√ļ Szlov√°kia aranytartal√©ka is hasonl√≥an Maced√≥ni√°hoz √©s Boszni√°hoz.
Rom√°nul √©rt√Ķknek : http://romanian.r...mani-8654/ a cikk√≠r√≥ szerint Oroszorsz√°g kb 600 tonna aranyat mentett √°t Jap√°nba m√©g 1919-ben amit a mai napig nem k√©rt vissza. ( Mi√©rt is t√°madt√°k meg Jap√°nt √©s fosztott√°k ki 1945 ut√°n ???? )
√Črdekes m√©g hogy Rom√°nia 247 tonna arannyal tartozik a C√°ri Oroszorsz√°gnak.
Ez m√©g csak a kezdet. Itt az arany , ott az arany v√©g√ľl : Moszkv√°ban van az arany. Napoleon , Hitler √©s a t√∂bbiek nagyon akart√°k bevenni Moszkv√°t. Ennyire fontos lenne arany n√©lk√ľl ?
#9 | lovagina - 2014. oktůber 20. 04:30:21
Nek√ľnk is vannak tartal√©kaink, b√°rmelyik bokorban lelhet√ľnk bel√Ķle, csak le kell hajolni √©rte : http://www.origo....ernel.html
:D
#10 | Balu - 2014. oktůber 20. 09:31:50
Hehe... √©s mi van, ha az oroszoknak csak arra kell annyi z√Ķdhas√ļ, hogy egy t√©telben tolj√°k vissza a piacra egy h√©t alatt lepadl√≥ztatva a Vil√°gcsend√Ķrt meg a farviz√©n lav√≠roz√≥ - de abb√≥l kiszabadulni nem tud√≥ - ilyen-olyan m√≥kusokat.

"n√©gy √©vig √°llamcs√Ķd n√©lk√ľl √°t tudna v√©szelni egy p√©nz√ľgyi v√°ls√°got"
√úgyesen tekeri a sz√≥t a gyerek, csak valahogy √≠gy elillan a mondat m√°sik fel√©nek l√©nyege: hogy M√ćG M√ĀSHOL TOMBOL A KR√ćZIS, addig az oroszok b√©k√©sen elvodk√°zgatnak egy f√ľst√∂lt hallal a kez√ľkben. √Čs n√©gy teljes √©vig sz√°nakozhatnak a polg√°rh√°bor√ļkban egym√°st gyilkol√°sz√≥, √©hez√Ķ, FEMA t√°borokba z√°rt nyugatiakon.

"Oroszország ukrajnai szerepvállalása, és az emiatt kivetett nyugati szankciók hatására"
Oroszorsz√°g meg a nyugat ukrajnai szerepv√°llal√°sa miatt √ļgy vissza-szankci√≥zik, hogy Eur√≥pa m√©g t√©rden √°llva fog k√∂ny√∂r√∂gni neki. Mert ha nem vessz√ľk figyelembe amit ez a kis (szok√°s szerin esmeg anon√≠m) propagandista majom cikk√≠r√≥ ny√∂k√∂g, akkor az vil√°gos, hogy √ļgy a nyugatnak, mint Oroszorsz√°gnak teljesen vil√°gos, mir√Ķl van sz√≥, ki v√°llal milyen szerepet √©s mi√©rt. Csak nek√ľnk k√∂d√∂s√≠tenek, √Ķk tudj√°k, mi az √°bra.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.