Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

GondolkodĂł magyarok


Amennyiben itt mostanra felébredt magyarok élnének, akkor minden fenyegetésen csak nevetnénk, és minden ország hazudozója csak rettegne a magyarok nyilaitól, azaz a tudás terjesztésétõl, pl. a lenti cikk kapcsán is. Hiszen gyakorlatilag így, vagy úgy ösztönösen tudjuk már a honlapodat követõként, hogy ki hazudik, és ki talán nem. A Fidesznek is csak azért van ilyen szerencséje, mert Magyarországon kormányoz. Ez a nép a legnagyobb agymosás és zsidó-cigány elnyomás közepette is a legkevésbé megvezethetõ. Csak rá van kényszerítve, hogy az összes rossz közül a legkevésbé rosszra szavazzon. A sorozatos gyõzelem nem a Fidesz érdeme, hanem a gondolkodó magyaroké, akik a legkevésbé rosszra szavaztak. Jó lenne, ha a Fidesz bárminemû munkát kezd, azt ennek tudatában tenné!
Itt semmi nem az õ érdemük, egyedül a nép érdeme, aki a legkevésbé rosszat választotta.
Sajnos ma csak gépies irányításról beszélünk minden kormányzati szinten -ahogyan Te is írtad, katonai irányítás alatt. Ez már sokszor nekem is feltûnt, hogy a jó ötletek -melyek a népet szolgálnák, teljesen a háttérbõl, ismeretlen nyomásra születnek (mintha csak Orbán Viktor fejébõl pattant volna ki) és próbálnak ebben a dekadens zsidó környezetben megvalósulni.

Mostanra én is azt látom Imre, hogy ha országosan mindenki tudatába bevésni nem is sikerült, hogy minden szinten globális hazugságáradtról van szó, azért a honlapodon írók nagy része nagyon is értelmes és jól gondolkodik. Gondolkodnak! Ez a te érdemed, és nagyon nagy dolog, mivel annyi megtévesztésben, hamis elméletekben nagyon könnyû elveszni, ha valaki nem segít rávilágítani a dolgokra...
Mostanra én is tudom ezeket és már nem vagyok megvezethetõ. Emellett pozitív, és mindig nagyon jó érzés olvasni a honlapodon más jól gondolkodó emberek hozzászólásait!

Link

Hozzászólások


#11 | jinjang - 2014. október 20. 10:26:13
Minden történésnek, kedves hozzászólók te vagy a teremtõje. Az "agymosás" mint sokszor használt negatív jelentésû szón ha elgondolkodsz, a mosás ugye tisztít....tehát ha valakinek tiszta a gondolkodása, az nem olyan rossz .Elõször mindenkinek saját magán kellene kezdenie,a tisztítást, és nem úgy táncolni ahogy fütyülnek, hanem a saját 'dalra". Propaganda úrnak nem bedõlni, és a kiskorúságból kinõni végre.
#12 | Balu - 2014. október 20. 14:01:40
Gutai,

a természeti törvények jót sem ismernek.

Értem én, amit írsz. De ha maradok a búzatáblás/halastavas hasonlatnál, a megoldás akkor jó, ha elhárítod a nagyobb rosszat. És az adott helyzetben te fogsz dönteni, tehát rajtad áll, hogy mi a "jó" és mi a "rossz". Ha nem tudsz dönteni, csak tipródsz és nézed a tüzet, akkor leég a búzatábla - de ugyanez lesz az eredmény akkor is, ha úgy DÖNTESZ, hogy a halak fontosabbak. Objektívan nem lehet eldönteni, hogy a halak vagy a búzatábla-e a fontosabb. A "szubjektív faktort" megkerülni nem tudod, mert egy gyökerû a szabad cselekvéssel és döntéssel - és máris ott vagyunk a relativizálásnál, amit nem védeni akarok, csak magyarázom, hogy akkor is ott van, ha nem akarod.
#13 | Perje - 2014. október 20. 16:30:47
A donyecki vezetéssel aláírattatták a tûzszünetet, õket pedig rakátákkal lövik az ukránok. Tegnap az általuk elfoglalt repteret kerítették körbe az ukrán csapatok. Most ma egy vegy iüzemet lõttek szét éppen akkor ,amikor tanácskozást tartottak:
http://www.youtub...y0kCE#t=45
#14 | Gutai Zub - 2014. október 20. 16:46:12
Balu,

Igazad van: a természeti törvények jót sem ismernek.

De kikerülhetetlenül ott vannak mindenhol a teremtésben, akár nélkülünk is, mint a gravitáció.
"EgyszerĂĽen Vannak"

A szabad cselekvés és döntés csak akkor érvényes, és nem ütközik a természet rendjébe, ha nem más embertársaink szabad cselekvése és döntése ellen van.
A mai rabszolgaság is a rabszolgatartók szubjektív akaratán és döntésén alakult ki, úgy döntöttek, hogy ez jó.

Ha elhisszük, hogy nincs objektiv Igazság, Erkölcs, Jó és Rossz, akkor maradhatunk rabszolgának a saját hazánkban, mert szubjektivan mindig valakiknek nagyon jó és igazságos........
#15 | postaimre - 2014. október 20. 17:01:47
A természet maga a törvény, legalábbis e világban. Máshol meg a törvény természetes. A kettõ közt vagyunk, akik vagyunk....
#16 | Balu - 2014. október 20. 20:18:04
Gutai,

"Ha elhisszük, hogy nincs objektiv Igazság, Erkölcs, Jó és Rossz"
Dehogy nincsenek, természetesen vannak. Csak most azon kezdtünk el vitázni, hogy egy konkrét helyzetben érdemes-e a "kisebbik rosszat" választani? Szerintem igen, mert ha semmit nem választasz, a folyamat akkor is továbbgördül, ha döntést hozol, akkor befolyásolni tudod. Ez most nem elsõsorban a "modern demokratikus választásokra" értendõ, bár némileg arra is. Orbánék talán még mindig a kisebbik rossz. Élni az Igazság és a Törvény szerint kell - de ha egy adott helyzetben egyik döntési variáns se a tökéletes Igazság meg Jogosság, akkor azt kell választani, amelyik közelebb van hozzá. Vagy nem választani, de akkor az Igazsághoz se közelítettél.
"Akkor nemesb-e a lélek, ha tûri balsorsa minden nyûgét s nyilait, vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen s fegyvert ragadva véget vet neki?"
#17 | Gutai Zub - 2014. október 21. 10:32:35
Balu,

Talán nem is vitáztunk, csak gondolatokat cseréltünk valami jobb, nemesebb célokért. Talán mások is okulnak, elgondolkodnak.
Azért velünk van egy fájdalmas és megválaszolatlan kérdés, több mint 25 éve. (vagy talán több mint 500 éve)
A "Miért?"

Miért pusztul, sinylõdik, leépül folyamatosan a magyar, miért jutottunk ilyen mélypontra?
#18 | Balu - 2014. október 21. 13:34:06
Gutai,

nem, tulajdonképpen egyetértünk. De a világ nem azok miatt tart ott, ahol tart, akik az Igazság és a Törvény szerint élnek. Amikor Thököly szövetséget kötött a törökkel, az sem volt jó, de õ akkor és ott úgy ítélte meg, hogy a Habsburg a nagyobb rossz. Meg ha már természeti törvények: mennyivel egyszerûbb valamit tönkretenni, mint létrehozni. A "lefelé-vektor" és a dezintegrálódás sajnos benne van a rendszerben. Ahhoz, hogy valamit építs, ihlet, ész és erõ kell - nomeg alapanyag. Széttörni akármilyen debil sz.rtúró is szét tudja.

A folyamat szerintem nemcsak a magyarokra vonatkozik, csak mi még legalább homályosan tudjuk, hogy még dolgunk van. A többi nép vagy nem is tudta vagy elfelejtette. Pl. a tótoknál semmiféle "nemzeti sorsképet" nem látok - azért vannak, hogy békésen leéljék az életüket, fel sem merül bennük, hogy egy entitásnak - mint pl. egy nemzet - valamiféle célja is kéne, hogy legyen a Teremtésben. Van egy mesterségesen múlt-verziójuk, azzal is elvannak és kb. úgy néz ki a "nemzeti karma-képük" is. Sehogy. Nincs metafizikai hátterük, így aztán ahogy eddig se lehetett róluk hallani a jövõben se fogunk, elvannak az események farvizén. A magyaroktól viszont még mintha õk is várnának valamit - és ezt most nem ilyen parázós revizionista értelemben mondom, hanem õk is sejtik, hogy a magyaroknak még mindig van sorsuk és keresztjük. És hogy majd még lobban egyet a híres magyar virtus.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.