Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Čletment√©s v√°ls√°ghelyzetben


Gy√ļrunk vaze? Forgat√≥k√∂nyv szerint.... √Čletment√©s v√°ls√°ghelyzetben - r√∂viden √≠gy lehet √∂sszefoglalni azt a gyakorlatot, amit a debreceni MH 5. Bocskai Istv√°n L√∂v√©szdand√°r katon√°i tartottak a Bel√ľgyminiszt√©rium Orsz√°gos Katasztr√≥fav√©delmi F√Ķigazgat√≥s√°g HUNOR ment√Ķcsoportja sz√°m√°ra Hajd√ļszoboszl√≥n, a sportrep√ľl√Ķt√©ren okt√≥ber 16-√°n, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.


A nem mindennapi foglalkoz√°sokon azt gyakorolt√°k, hogy az √©letment√Ķk mik√©nt tudj√°k rendeltet√©sszer√Ľ feladataikat a fegyveres konfliktusok k√∂zepette v√©gezni.

A katasztr√≥fav√©delmi szakembereket m√°r meg√©rkez√©s√ľkkor a dand√°r 24. Bornemissza Gergely Felder√≠t√Ķ Z√°szl√≥alj√°nak katon√°i v√°rt√°k BTR-80 t√≠pus√ļ p√°nc√©lozott csapatsz√°ll√≠t√≥ harcj√°rm√Ľveikkel az M35-√∂s aut√≥p√°lya Debrecenhez k√∂zeli j√≥zsai pihen√Ķhely√©n. A katon√°k fegyveres k√≠s√©retet adva vezett√©k el innen tov√°bb a HUNOR ment√Ķcsoportot.A csaknem k√©t kilom√©ter hossz√ļ menetoszlop a hajd√ļszoboszl√≥i sportrep√ľl√Ķt√©rre tartott, itt rendezt√©k meg a gyakorlat m√°sodik f√°zis√°t. A debreceni felder√≠t√Ķ bemutat√≥jukkal szeml√©ltett√©k, mit kell tenni√ľk akkor, ha a VIP-szem√©lyt sz√°ll√≠t√≥ BTR-80-as konvoj mellett h√°zi k√©sz√≠t√©s√Ľ robban√≥szerkezet, IED robban. A t√°mad√°st k√∂vet√Ķen a katon√°k felvett√©k a harcot az ellens√©ggel √©s feltartott√°k √Ķket eg√©szen addig, am√≠g a s√©r√ľlt j√°rm√Ľ vezet√Ķi biztons√°gba nem ker√ľltek.

A bemutat√≥ v√©g√©n a gyakorlat vezet√Ķi hangs√ļlyozt√°k: a k√∂z√∂s gyakorl√°s nagyon fontos, hiszen a HUNOR ment√Ķcsoportj√°nak munkat√°rsait sz√ľks√©g eset√©n k√ľl√∂nb√∂z√Ķ konfliktusz√≥n√°kba is k√ľldhetik.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2014. oktůber 19. 18:02:06
#2 | postaimre - 2014. oktůber 19. 18:03:05
Motorokkal válnak hatékonyabbá a katonai rendészek
Címkék: kiképzés, rendész
A Budapesti Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°ggal k√∂t√∂tt meg√°llapod√°s √©rtelm√©ben okt√≥ber 15-√©n a Pet√Ķfi S√°ndor laktany√°ba sz√°ll√≠tott√°k a rend√Ķrs√©g √°ltal felaj√°nlott k√©t BMW m√°rk√°j√ļ motort. Ennek k√∂sz√∂nhet√Ķen az MH vit√©z Szurmay S√°ndor Budapest Hely√Ķrs√©g Dand√°r Mal√©ter P√°l Rend√©szz√°szl√≥alj katonai rend√©szei j√∂v√Ķ √©v tavasz√°t√≥l m√°r k√©t ker√©ken is v√©gre tudj√°k hajtani feladataikat.
http://www.honved..._rendeszek
#3 | Kedvesi - 2014. oktůber 19. 18:04:15
mert sajnos nem ringathatjuk magunkat abban a hitben, hogy az orsz√°ggy√Ľl√©s az elk√∂vetkezend√Ķ √©vtizedekben biztosan nem k√©nyszer√ľl rendk√≠v√ľli √°llapot kihirdet√©s√©re, √©s az ilyesmi megmarad a hadkieg√©sz√≠t√©si gyakorlatok fikt√≠v forgat√≥k√∂nyv√©nek szintj√©n. Mint p√©ld√°ul most… Ilyen esetben ugyanis m√Ľk√∂d√©sbe l√©p a t√∂bb mint m√°sf√©l milli√≥ f√©rfira vonatkoz√≥ hadkieg√©sz√≠t√©s rendszere, amelynek gyakorlati r√©sz√©t kora √Ķsszel minden megy√©ben v√©gign√©zhetj√ľk. A legels√Ķ l√©pcs√Ķt, az el√Ķzetes adategyeztet√©st persze √©rtelemszer√Ľen okt√≥ber 8-√°n a veszpr√©mi Pannon Egyetemen sem l√°ttuk.

Elmondj√°k amit m√°r tudunk. Csak lassan adagolgatj√°k.
√Čvtizedet hazudnak, mik√∂zben 1-2 √©v.
#4 | postaimre - 2014. oktůber 19. 18:14:27
Az USA csak most kezd belelend√ľlni Magyarorsz√°g ellen

Kiker√ľlhet Magyarorsz√°g a Demokr√°ci√°k K√∂z√∂ss√©ge nev√Ľ glob√°lis szervezet tan√°cs√°b√≥l – √≠rja a honlapj√°n Foreign Policy (FP) amerikai k√ľlpolitikai foly√≥irat a magyar k√∂z√©leti szem√©lyis√©gek kitilt√°sa nyom√°n.
Magyarorsz√°g h√°rom √©ve lett a t√∂bb mint sz√°z orsz√°got egyes√≠t√Ķ, 2000-ben l√©trehozott „demokr√°ciaklub" vezet√Ķ test√ľlet√©nek tagja, √°m a cikk szerint a m√ļlt h√≥napban, egy ENSZ-tan√°cskoz√°son az Egyes√ľlt √Āllamok olyan elj√°r√°st kezdem√©nyezett, amelynek k√∂vetkezt√©ben kiszavazhatj√°k onnan.http://nol.hu/kul...en-1493453
#5 | Perje - 2014. oktůber 19. 20:13:05
√ögy k√©sz√ľl a vil√°g a III.vh-s vil√°g megsemmis√ľl√©sre,mint valami sportversenyre. Nyugodtan k√©sz√ľl√Ķdnek, szervezik az azzal kapcsolatos teend√Ķket, ez√©rt az √°tlag embernek esz√©be sem jut f√©lni, √∂sszefogni azok ellen,akik ezt kirobbantj√°k. Felt√©ve, ha felismerik, kik okozz√°k az igazi vesz√©lyt. A m√©di√°kt√≥l ezt meg nem tudj√°k, annyi bizonyos.

Olyan ez, mint r√©gen az √©vi rendes √°remel√©s bejelent√©se m√°r okt√≥berben. Mire janu√°rban durv√°n √°rat emeltek, addigra m√°r lenyugodott mindenki, √©s az m√°r meglep√Ķd√©st sem okozott.
#6 | Perje - 2014. oktůber 19. 20:38:14
No, Vazze! R√°ad√°sul" Harcra k√©sznek" min√Ķs√≠tett√©k a magyar k√ľl√∂nleges alakulatot.
http://www.korman...ti-osztaga
Akar egy√°ltal√°n a magyar nemzet harcolni valakik ellen?
Ennek " dics√©retnek?" megvan az a vesz√©lye, hogy a mi katon√°ink els√Ķk√©nt lesznek bevetve valahol nem t√ļl t√°voli t√©rben √©s id√Ķben, nem a mi ellens√©geink ellen.
A Don kanyarban is" jobban fel voltunk k√©sz√ľlve" √°ll√≠t√≥lag, mint az akkori sz√∂vets√©geseink. Nem is j√∂ttek haza, csak nagyon kevesen.
#7 | Kedvesi - 2014. oktůber 19. 21:08:16
Perje, nem kell agg√≥dni, ezt a magyar honv√©dsegget ledar√°lj√°k azonnal. A norm√°lisabbja √°t√°ll az oroszokhoz. K√©t √ļt van.
#8 | Perje - 2014. oktůber 20. 16:08:01
Orosz tengeri hadgyakorlat kezd√Ķdik az orsz√°g keleti partvid√©k√©n.
http://www.dni.ru...83857.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.