Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hangfelv√©tel: Zsid√≥zik √©s kiv√©gz√©st s√ľrget a fideszes polg√°rmester


Na ne má, most mé és éppen mennyi ilyen "véletlen" felvétel és ennyire "igazmondó" schwindler van még ebben a beszari tutyimutyi érdekbandában? Igen, jár a tarkólövés. Neki is. Tarkólövést kellene alkalmazni néhány liberális politikuson egy fideszes polgármester szerint, aki szerint a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyereknek is kijár a pofon. Nálunk meghallgathatja a felvétel legdurvább részleteit!

A lapunk birtok√°ba ker√ľlt hangfelv√©telen durv√°n zsid√≥zik √©s kiv√©gz√©st s√ľrget egy fideszes polg√°rmester.

A besz√©l√Ķ t√∂bbsz√∂r hivatkozik mag√°ra polg√°rmesterk√©nt a f√©l√≥r√°s felv√©telen, de az is vil√°gos, hogy az eset Kecelen j√°tsz√≥dik. (P√©ld√°ul abb√≥l, hogy felmer√ľl a telep√ľl√©s kor√°bbi polg√°rmestere, a jelenleg ellenz√©ki Schindler J√°nos neve.) A felv√©tel 2012-ben k√©sz√ľlt egy t√©v√©interj√ļ ut√°n, amikor a mikrofon bekapcsolva maradt. A felv√©tel k√©sz√≠t√Ķje – a keceli m√©diast√°b kor√°bbi tagja – √≠r√°sban ismerte el a magyarnarancs.hu-nak a felv√©tel val√≥dis√°g√°t, de mint mondta, az „akaratlanul ker√ľlt a hangr√∂gz√≠t√Ķre. Az egyik els√Ķ forgat√°sunk idej√©n v√©letlen√ľl bekapcsolva maradt egy diktafon. Fel sem mer√ľlt benn√ľnk, hogy b√°rmit kezdj√ľnk vele, egyszer√Ľen ott maradt a munkahelyi sz√°m√≠t√≥g√©pemen. Ennek csaknem h√°rom √©ve m√°r. Aki most, a v√°laszt√°sok ut√°n kisziv√°rogtatta, annak nem lehetett m√°s oka, mint a botr√°nykelt√©s √©s a lej√°rat√°s, a mocskol√≥d√°s, √©s tal√°n fel sem m√©rte, milyen k√°rokat okoz a v√°rosnak √©s nek√ľnk, √©rintetteknek is. A hangfelv√©telr√Ķl tudtunk, de ma sem j√≥ √©rz√©s olvasni, abban b√≠ztunk, hogy sosem ker√ľl nyilv√°noss√°gra” – mondta a keceli m√©dia egykori, neve mell√Ķz√©s√©t k√©r√Ķ munkat√°rsa. (Az esetr√Ķl a hangfelv√©tel k√∂zz√©t√©tele n√©lk√ľl a H√≠r√∂sv√©ny sz√°molt be els√Ķk√©nt.)

Az √ľgyben kerest√ľk Haszill√≥ Ferencet, hogy val√≥ban √Ķ hallhat√≥-e, √©s ha igen, mit gondol ezekr√Ķl a szavakr√≥l, de nem siker√ľlt el√©rn√ľnk a keceli polg√°rmestert.

√Čs akkor j√∂jjenek a legfontosabb r√©szletek a f√©l√≥r√°s besz√©lget√©sb√Ķl!

„K√ľlf√∂ldre megy a n√©ps√©g, ha √©n nem lenn√©k polg√°rmester, menn√©k ki a pics√°ba Sv√°jcba zongor√°zni, a csal√°dot beteszem a kocsiba, besz√©lek angolul, a feles√©gem n√©met√ľl, beteszem, h√°rom h√≥napot kinn vagyok, keresek k√©tezer sv√°jci frankot havonta, az itthon kiadott ingatlanb√≥l meg kapok hozz√° havonta sz√°zezret… Durv√°n k√©tsz√°zezer forint havonta… meg amit m√©g √∂sszezsiv√°nykodik az ember. (…) Sok ember az√©rt nem v√°llal gyereket, ezek a gecik meg n√©gy-√∂t√∂t. Szar senkih√°ziak, a h√ļgyba n√Ķnek fel, buta mint az √°llat, √©s idej√°rnak, hogy k√©ne fa, kimenn√©k √©s sz√°jba r√ļgn√°m √Ķket, igenis igaza van a Jobbiknak, igaza van ebben is, ebbe is, ebbe is, meg ebbe, ide bev√°ghatn√°tok a Vona G√°borral k√©sz√ľlt k√©pemet, meg a Farkas Gergellyel, azt√°n meg a Fidesz baszna a fejemre, hogy mit csin√°lok (…)

Az Orb√°n sem tud mint tenni, nem tud t√∂bbet tenni, mert ott is megvannak ugyanazok a zsid√≥k. Aki p√°rttag volt, nem lehetne benn a parlamentben (…)

Jobboldali ember vagyok, nemzeti ember vagyok, menjenek a kurva anyjukba! (…) Nem a fel√©t, a h√°romnegyed r√©sz√©t a Fideszb√Ķl is ki k√©ne venni!”

„√Čn hi√°ba tartok Kecelen… egy polg√°rmester tart egy ingyenes koncertet… most lehet mondani, hogy alacsony sz√≠nvonal√ļ, magas sz√≠nvonal√ļ koncertet… akkor erre azt mondj√°k, hogy csak ennyi… √©s ugyan√≠gy viselkedtek a Csurk√°val a liber√°lisok… menjenek a pics√°ba! (…) G√∂ncz √Ārp√°d, az mi volt? T√∂nkretett√©k az orsz√°got. Meg a Demszky. Hol a Demszky? Orb√°n Viktor! √ćgy megk√©rdezn√©m t√Ķle sz√≠vesen… Viktor, mi van a Demszkyvel? Hol van a K√≥ka? (…) Most k√©tharmados t√∂bbs√©g: tark√≥l√∂v√©s. √Črted? Tark√≥l√∂v√©s… Visszahozni a hal√°lb√ľntet√©st, nemzet√°rul√°s sat√∂bbi, √∂t√∂t-hatot kiv√©gezni. Azt mondt√°k, most van a rendszerv√°lt√°s, mert k√ľl√∂nben hossz√ļ t√°von ebbe belebukik a korm√°ny… De m√°s alternat√≠va sincsen… Ha egy szigeten lenn√©nk, mint a jap√°nok, akkor egy√©rtelm√Ľen a Jobbik.”

„…ha ezt elmondan√°m √≠gy egy az egyben a t√©v√©nek, bazmeg, holnapt√≥l mindenki itt lenne, az RTL Klubt√≥l mindenki, hogy n√°ci, fasiszta a polg√°rmester… de ha ezt elmondan√°m a k√©pvisel√Ķ-test√ľlet el√Ķtt, akkor is meg√ľtn√©m a bok√°mat, mert olyan but√°k… ez √≠gy van… a m√°sik oldalt meg k√©pvisel√Ķ a Schindler J√°nos, √©s a katolikus pap a legjobb bar√°tja…”

„√Čs a keceli iskola, ha nem p√©nzr√Ķl sz√≥l a t√∂rt√©net, biztos, hogy j√≥, ahogy ez van? Biztos, hogy t√©nyleg rend van? √Čs szakmailag is m√°sabb lett az iskola… A cig√°ny gyerek felbor√≠totta a Marcit szeg√©nyt… √©n is azt mondom, hogy a K√°lm√°n els√Ķ oszt√°ly√ļ volt, hogy sz√°jba verte, mert √©n is felr√ļgtam volna a gyereket, mint a szart, f√Ķleg benn, ber√°ntom a szert√°rba…”

„L√°tjuk az Orb√°nt… mit tud csin√°lni? Mert t√∂k√∂sen ki√°llt Br√ľsszelben az Eur√≥pai Uni√≥n√°l… nem is irigylem, mert gondolj bele!, mindennap, itt van, ott van, most √©v√©rt√©kel√Ķ, meg azzal a geci zsid√≥ Cohn… Bendit, vagy ilyen szarokkal kell (…). mert √©rti meg, hogy t√∂nkretett√©k az orsz√°got (…) Egymilli√°rd forintot √∂r√∂k√∂ltem a Schindlert√Ķl is… le van √≠rva, ott van minden pontosan az √ļjs√°gban, a 2006-osban, a novemberiben…”

„Ez a geci zsid√≥ t√°rsas√°g nem szopatn√° √≠gy az orsz√°got, ahogy szopatja, akkor itt senki nem foglalkozna az √∂nkorm√°nyzattal, hogy mit csin√°l. Akkor lehetne √∂tmilli√≥ forinttal dr√°g√°bb kamera, meg dupla b√©rek, de amikor beszedik az √∂sszes ad√≥t, meg minden l√≥faszt, meg szopatnak – mondhatom azt, az Orb√°n√©k is ilyen szempontb√≥l – mert 400 ennyi a benzin, akkor ezt nem lehet megmagyar√°zni, hi√°ba viszik le most h√°rom forinttal a g√°zolaj √°r√°t. (…) √Čs geciz√ľnk mi is az √∂nkorm√°nyzatn√°l, meg konfront√°l√≥dunk az emberekkel…”

„√Čs akkor f√©l √©v alatt megkaptam a Tam√°st√≥l… hogy felel√Ķs a polg√°rmester, Haszill√≥ Ferenc… A Schindler irk√°lja a h√ľlyes√©geit a Facebookon…”
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Tunder - 2014. oktůber 20. 21:27:06
A Bunge nev√Ľ amerikai √©tolajgy√°rt√≥ c√©g korrupci√≥s megkeres√©se a legfels√Ķbb korm√°nyzati szinthez k√∂thet√Ķ - err√Ķl Horv√°th Andr√°s besz√©lt az ATV Egyenes Besz√©d c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban. A NAV-bort√°nyt kirobbant√≥ egykori ad√≥hivatali dolgoz√≥ szerint a c√©g neve szerepel az elh√≠res√ľlt z√∂ld dosszi√©ban is.
http://www.atv.hu...ath-andras
#2 | Pitkin - 2014. oktůber 20. 21:42:24
Hova temet√ľnk ennyit, d√©mon-ratyi-kuss-an?
#3 | Nagy Imre Csaba - 2014. oktůber 20. 22:14:39
Azt vettem √©szre hogy a zsid√≥k (d√≥zis) m√°r r√©g √∂ssze akarj√°k ugrasztani a magyarokat, de ez edig m√©g nem j√∂tt √∂ssze nekik. √Čs ha a j√≥slatokat veszem alap√ļl amik vannak a magyars√°ggal kapcsoltban " nyirkai , pi√≥ , nostredamus ... stb ", akkor ez el√Ķbb vagy ut√≥bb bek√∂vetkezik. Csak akkor sem √∂k lessznek a vesztesek mert gyorsan el spuriznak innen, √©s csak p√°r marad majd akiket ha meg is √∂lnek majd. Akkor megint j√∂het a holokamu mint ahogy ezt szokt√°k, ez az √Ķ alapelv√ľk.
#4 | Nagy Imre Csaba - 2014. oktůber 20. 22:27:50
Ja a másik ez hasonló akár csak az öszödi beszéd ki szivárogtatása.
#5 | satu - 2014. oktůber 20. 23:57:00
Hangfelvétel:

YouTube Videů
#6 | TiDo - 2014. oktůber 21. 13:35:57
"A felv√©tel 2012-ben k√©sz√ľlt egy t√©v√©interj√ļ ut√°n, amikor a mikrofon bekapcsolva maradt. A felv√©tel k√©sz√≠t√Ķje – a keceli m√©diast√°b kor√°bbi tagja – √≠r√°sban ismerte el a magyarnarancs.hu-nak a felv√©tel val√≥dis√°g√°t, de mint mondta, az „akaratlanul ker√ľlt a hangr√∂gz√≠t√Ķre"
√Čn az√©rt sz√≠vesen megk√≠nozn√°m, √©s kiszedn√©m ebb√Ķl a m√©dia-st√°b-tagb√≥l ki fizetett neki ez√©rt.(mondjuk t√∂k mindegy...)
Egy√©bk√©nt b√°rmelyik √∂nkorm√°nyzatn√°l k√©sz√ľlhet hasonl√≥, vagy ugyan ilyen felv√©tel, sehol nincs m√°sk√©nt.
Ez a s√°beszgoj balf√©k le lesz v√°ltva, diliflepnit kap, vagy v√©letlen√ľl bal-eset √°ldozata lesz √©s megy tov√°bb a kitaposott √ļton a (f)osztogat√°s.
#7 | hamu - 2014. oktůber 21. 14:31:40
Ennek a r√∂vid dolgozatnak a c√©lja az volt, hogy felv√°zolja egy √ļj, az eddigiekn√©l sokkal pontosabb √©s komolyabb kutat√°snak a k√∂rvonalait a rom√°k eredet√©vel kapcsolatban, szak√≠tva azzal a hagyom√°nnyal, amely eddig csup√°n nyelvi alapon vizsg√°lta ezt a k√©rd√©st. A felsorolt t√©nyek nem z√°rj√°k ki annak lehet√Ķs√©g√©t, hogy Kannaudzsban, vagy b√°rhol m√°sutt Indi√°ban laktak volna rom√°k – noha legval√≥sz√≠n√Ľbbnek e tekintetben az Indus v√∂lgye t√Ľnik az indiai szubkontinensen bel√ľl. C√©lunk az volt, hogy megmutassuk, a rom√°k nem tartoznak a hindu (√©s k√ľl√∂n√∂sen nem az indoeur√≥pai) n√©pek k√∂z√©, hanem s√©mi t√≠pus√ļ, eg√©szen pontosan h√©ber eredet√Ľ n√©p. Az izraeli csoportok k√∂z√ľl sok eljutott Indi√°ba is, √©s – amennyiben szak√≠tunk a nyelvcentrikus n√©z√Ķponttal, hiszen ezek a n√©pek ma m√°r mind hindu nyelven besz√©lnek – akkor n√©h√°nynak a jelenl√©te, eredete m√©g ma is kimutathat√≥. Egy ilyen kutat√°snak a kultur√°lis jellemz√Ķkre kell koncentr√°lnia. Ezek a jellemz√Ķk az Indi√°ban √©l√Ķ izraeli sz√°rmaz√°s√ļ t√∂rzsek eset√©ben nehezebben mutathat√≥k ki, a rom√°kn√°l azonban viszonylag j√≥l meg√Ķrz√Ķdtek, olyannyira, hogy √Ķk bizony√≠that√≥an izraeli eredet√Ľek.


S√°ndor Avraham

http://www.imnina...magyar.htm
#8 | Nagy Imre Csaba - 2014. oktůber 21. 19:25:30

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.