Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sv√©d fiatalok √ľzenete!


HozzŠszůlŠsok


#1 | Leandros - 2014. oktůber 21. 19:30:28
B√°rmely kezdem√©nyez√©s,b√°rmely t√∂rv√©ny, hogy mennyire j√≥ vagy rossz, az f√ľgg hogy kinek a kez√©ben van. Milyen c√©llal hozta l√©tre. H√°t egy√©rtelm√Ľ, hogy akik √©s amilyen c√©lzattal l√©trehozt√°k az EU-t azt mind m√°gly√°ra kell vetni. Nem mint laikus √≠r√°st sz√°ntam ide a megfogalmaz√°st,hanem sz√≥ szerint √©rtve, hisz kik az EU-t dirig√°lj√°k, √©s az orsz√°gonk√©nti csicsk√°sai k√≠nos hal√°lt √©rdemelnek hisz akkora a b√Ľn√ľk!!!
#2 | Nasim - 2014. oktůber 23. 11:03:08
Bármilyen UNIO a Nemzetek végét jelenti.
Amikor a F√ľggetlens√©gi nyilatkozatot al√°√≠rt√°k1776-ban,ami ugyan m√©g csak Angli√°t√≥l val√≥ f√ľggetlens√©get jelentett,m√°r megalapozt√°k a nemzetek "kiv√©gz√©s√©t".
1787. szeptember 17-√©n a philadelphiai konvenci√≥ elfogadta az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok alkotm√°ny√°t. Az addig ismert √°llamfejl√Ķd√©sben minta n√©lk√ľl √°ll√≥ alkotm√°nyos konstrukci√≥ a polg√°ri √°llamnak kor√°bban csak elm√©letben l√©tez√Ķ demokratikus k√∂zt√°rsas√°gi modellj√©t val√≥s√≠totta meg. Nem kev√©s sikerrel: a k√©plet √©letk√©pesnek bizonyult, az alkotm√°ny m√©g ma is hat√°lyban van, melyhez 1789 √≥ta 27 m√≥dos√≠t√°st csatoltak.
A konföderáció kísérlete.
F√ľggetlen √°llamok sz√∂vets√©g√©r√Ķl besz√©ltek, amely nem lett volna m√°s, mint √∂n√°ll√≥ orsz√°gok k√∂z√∂tti sz√∂vets√©g, gyakorlatilag egy √°llamk√∂zi meg√°llapod√°s. M√°sik v√©gletk√©nt egy mesters√©gesen l√©trehozott, teljesen egys√©ges √ļj √°llam terve mer√ľlt fel, aminek megval√≥sul√°sa egy√ľtt j√°rt volna a tag√°llamok nehezen kiharcolt szabads√°g√°nak teljes elveszt√©s√©vel a k√∂z√∂s √°llamalakulat jav√°ra.
Gyakorlatilag ez valos√ļlt meg,mert az USA mindenkit dirig√°l √©s befoly√°sol.Mostm√°r nemzetk√∂zi szinten is jogot form√°l erre.AZ EU is az √Ķ agysz√ľlem√©ny√ľk ami l√°that√≥an kiny√≠rja a nemzeteket.A vil√°g ellens√©ge teh√°t egy√©rtelm√Ľen b√°rmilyen UNIO l√©trehoz√°sa.
Mert sz√∂vets√©gre l√©phetnek a nemzetek de UNIOT nem alkothatnak,mert az korl√°tozza a nemzeti √©rdekeket.A nemzet√°llamok megtart√°sa a j√∂v√Ķ z√°loga.
#3 | Balu - 2014. oktůber 23. 12:29:43
Nasim,

valamint meg lehet figyelni azt is, hogy az eddigi √ļni√≥kat mindig FENTR√ēL hozt√°k l√©tre, rendszerint egym√°st√≥l meglehet√Ķsen elt√©r√Ķ darabok √∂sszef√©rcel√©se √ļtj√°n. Azt√°n amikor - term√©szetszer√Ľleg - el kezdett foszladozni a dolog, akkor j√∂tt az er√Ķszak, mert akik (maguknak) l√©trehozt√°k b√°rmi √°ron fenn akart√°k tartani. Ha maradunk az amerikai hasonlatn√°l, akkor ez az √Čszak-D√©l h√°bor√ļja. De bizonyos √©rtelemben ez minden "birodalom"-ra igaz, amelyik kin√Ķtte a term√©szetes kereteit √©s minden √°ron be akart olvasztani a t√©gely√©be oda nem tartoz√≥ r√©szeket is. Ld. R√≥ma, Brit Birodalom stb. Meg lehet, hogy itt is m√Ľk√∂dik az atomfizik√°ban alkalmazott "kritikus t√∂meg" elve, vagyis ha egy √°llam "t√ļln√∂vi mag√°t", akkor √≥hatatlanul t√ļll√©pi ezt a hat√°rt √©s beindul a sz√©tes√©se.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.