Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szia Imre, fordítgattam ismét a honlapodra!


T√ĖMEGS√ćROK UKRAJN√ĀBAN- A FELEL√ēSS√ČG A ZSID√ďKAT TERHELI
Pénzért ölni.


Igor Kolomoisky m√≥dszere a n√Ķk √©s a gyerekek meggyilkol√°sa Kelet-Ukrajn√°ban. Az egyszerre ukr√°n, izraeli √©s ciprusi √°llampolg√°r a Priv√°tBank tulajdonosa. F√Ķ r√©szv√©nyese √©s/vagy tulajdonosa t√∂bb nagyobb v√°llalkoz√°snak √©s l√©git√°rsas√°gnak, pl. az AeroSvit, Dniprovaia, Skyways Express, City Airline, √©s Cimber Sterling, valamint Donbassaero l√©git√°rsas√°gok, mely k√∂z√ľl az ut√≥bbi a Donyecki Nemzetk√∂zi L√©git√°rsas√°g. Mindemellett korm√°nyz√≥ a Dnyipropetrovszk r√©gi√≥ban. A birodalm√°t eddig a sv√°jci Genfb√Ķl ir√°ny√≠t√≥ Kolomoisky, akit f√©m-, bank-, √©s m√©diab√°r√≥nak is neveznek m√©g, Ukrajna m√°sodik leggazdagabb ember√©nek sz√°m√≠t a 4-6 milli√°rd doll√°rra becs√ľlt vagyon√°val.A zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ Kolomoiskyt az Orosz B√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°g azzal v√°dolja, hogy √Ķ ir√°ny√≠tja a civilek elleni gyilkoss√°gokat, amihez tiltott hadvisel√©st folytat a mag√°n √©s ukr√°n hadseregek felhaszn√°l√°s√°val, Arsen Avakov ukr√°n bel√ľgyminiszterrel egyet√©rt√©sben.


Az ellene sz√≥l√≥ v√°dakat meger√Ķs√≠ti Szergej Litvinov vallom√°sa is, aki sorkatonak√©nt szolg√°l Kolomoisky Dnipro z√°szl√≥alj√°n√°l. Szergej Litvinov bevallotta ugyanis, hogy Kolomoisky az√©rt fizetett neki, hogy b√©k√©s √°llampolg√°rokat √∂lj√∂n meg."Litvinov azt vallotta, hogy √Ķ n√Ķket √©s a gyermekeket √∂lt meg Luhanszk falvaiban," nyilatkozta az Orosz F√∂der√°ci√≥ Vizsg√°l√≥bizotts√°g√°nak (Russian Federation Investigative Committee) eln√∂ke, √©s hozz√°tette, hogy „Kolomoisky a gyilkoss√°gok elk√∂vet√©s√©rt fizetett Litvinovnak”.Mindez nem m√°s, mint holokauszt „Kolomoisky st√≠lusban”."A nyomoz√≥k meg√°llap√≠tott√°k, hogy a t√°mad√°sokat az orosz anyanyelv√Ľ civil lakoss√°g ellen ind√≠tott√°k. Grad √©s Uragan rak√©ta rendszereket, Tochka-U taktikai rak√©t√°kat √©s egy√©b neh√©z t√°mad√≥ fegyverzetet vetettek be ellen√ľk v√°logat√°s n√©lk√ľl. Ennek eredm√©nyek√©nt az eml√≠tett esetben legal√°bb 2500 ember halt meg." - mondta Markin. √Ėsszesen pedig legal√°bb 6.000 f√Ķ helyi civil veszette √©let√©t eddig.Az orosz Legf√Ķbb √úgy√©szs√©g elk√ľldte a civil lakoss√°g ellen ind√≠tott t√°mad√°sok bizony√≠t√©kait az Interpolnak, hogy az vegye fel Kolomoiskyt a nemzetk√∂zi k√∂r√∂z√©s alatt √°ll√≥k list√°j√°ba.ZSID√ďK A N√ČP√ćRT√ĀS√ČRTA kijevi korm√°nyzati er√Ķk √°ltal kor√°bban √Ķrz√∂tt ter√ľleteken - ahol a hadsereg √©s a Nemzeti G√°rda alegys√©geinek √°ll√°sai voltak- h√°rom t√∂megs√≠r l√©tez√©s√©t er√Ķs√≠tette meg az az Eur√≥pai Biztons√°gi √©s Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si Szervezet /EBESZ/. (A negyedik t√∂megs√≠rt 2014. szeptember 28-√°n tal√°lt√°k meg.) A t√∂megs√≠rokban olyan holttesteket tal√°ltak, amelyekb√Ķl kivett√©k a bels√Ķ szerveket, √©s /vagy megk√≠nozt√°k az √°ldozatot, akit azt√°n kiv√©geztek. A s√≠rokban n√Ķi √©s f√©rfi holttestek voltak, meztelen√ľl √©s ruh√°zatban, megk√∂t√∂tt k√©zzel √©s goly√≥ l√Ķtte sebekkel. A holttestek egyszer√Ľen egy rak√°sba voltak √∂sszerakva √©s v√©kony f√∂ldr√©teggel beh√°nyva.

De ez m√°r nem az els√Ķ olyan botr√°ny Ukrajn√°ban, amelyik szervkeresked√©ssel kapcsolatos, ukr√°n katon√°k √ļjratemet√©sekor is hasonl√≥ eseteket tal√°ltak. Ny√°ron az interneten hozz√°f√©rhet√Ķv√© v√°lt a Julija Timosenko ukr√°n politikus √ľgyv√©dje, Szerhij Vlaszenko √©s Olga Wieber n√©met orvos levelez√©se. √öjonc katon√°k szerveinek n√©met klinik√°knak val√≥ elad√°s√°r√≥l volt sz√≥. Konkr√©t megrendel√©s is volt: 17 sz√≠v, 50 vese, 5 t√ľd√Ķ. Valamint k√©r√©s, hogy a szerveket ne halottakt√≥l, hanem m√©g √©l√Ķ emberekt√Ķl vegy√©k el, mert m√°sk√ľl√∂nben „az √°ru nem megfelel√Ķ min√Ķs√©g√Ľ”. Ukrajn√°ban akkoriban a felh√°borod√°s hull√°ma s√∂p√∂rt v√©gig. Kijev tagadta, hogy ilyesmi egy√°ltal√°n lehets√©ges volna a fronton, de azzal nyugtatta meg a k√∂zv√©lem√©nyt, hogy vizsg√°latot folytatnak az √ľgyben.Az Amnesty International feljelent√©st tett a t√∂megs√≠rokkal kapcsolatban "h√°bor√ļs b√Ľn√∂k" elk√∂vet√©se miatt a sz√©ls√Ķjobboldali Aidar v√©delmi z√°szl√≥alj √°ltal vezetett "Jobb szektor" ellen, amit Andriy Parubiy – az ukr√°n Nemzetbiztons√°gi √©s V√©delmi Tan√°cs egykori minisztere - √©s Kijev eln√∂ke, Poroshenko ir√°ny√≠tanak.De Poroshenko és Andriy Parubiy is Kolomoisky irányítása alatt állnak (mindezek az információk és a további információk ezen írás alján közölt forrásokban részletesen szerepelnek)!Mint ismeretes az Azovi-z√°szl√≥alj egy √∂nk√©ntesekb√Ķl sz√©ls√Ķjobboldali f√©lkatonai k√ľl√∂n√≠tm√©ny Ukrajn√°ban, √©s a BBC nevezte el el√Ķsz√∂r az egys√©get "a sz√©ls√Ķjobboldali ukr√°n mil√≠ci√°nak". A z√°szl√≥alj parancsnoka Andriy Biletsky, aki kor√°bban elnyerte az ukr√°n eln√∂k Petro Poroshenko B√°tors√°g √Črdemrend katonai kit√ľntet√©st.Kolomoisky ellen√Ķrz√©se alatt tov√°bbi h√°rom z√°szl√≥alj √°ll az Aidar-i mellett: ezek a Dnipro, Azovi-, √©s Donbas z√°szl√≥aljak.A Dnipro z√°szl√≥alj felel√Ķs az odesszai szakszervezeti √©p√ľlet m√°jus 1-jei felgy√ļjt√°s√°√©rt, valamint a bent rekedt emberek kloroformmal t√∂rt√©n√Ķ megm√©rgez√©s√©√©rt, √©s a Mariupol Rend√Ķrkapit√°nys√°g felgy√ļjt√°s√©rt, ahol civilek √©s rend√Ķr√∂k √©gtek hal√°ra m√°jus 9-√©n. √Āll√≠t√≥lag ez a z√°szl√≥alj 20.000 f√Ķs tartal√©ker√Ķvel rendelkezik.Kolomoisky fegyveres er√Ķi egyr√©szt az ukr√°n hadsereg tagjaib√≥l, m√°sr√©szt sz√©ls√Ķjobboldali aktivist√°kb√≥l, harmadr√©szt ex-izraeli Defense Force Blue Helmet kommand√≥sob√≥l √°llnak. Fejlett fegyvereik vannak, melyeknek nagy r√©sz√©t a feketepiacon szerzik be.Kolomoisky PrivatBank-ja volt a legnagyobb kedvezményezett, mikor az IMF vészhelyzeti likviditási támogatást kölcsönzött az ország bankjainak a részére.

K√∂vetkez√©sk√©ppen IMF hitel – aminek az ukr√°n gazdas√°g fellend√≠t√©st kellett volna megc√©lozza – val√≥j√°ban Kolomoisky n√©pirt√≥ kamp√°ny√°nak fedezet√©√ľl szolg√°lt Kelet-Ukrajn√°ban.

Hunter Biden, Joe Biden amerikai alelnök fia.Tavaly m√°jusban Bident kinevezt√©k a Burisma Holdings Limited mag√°nc√©g igazgat√≥s√°g√°nak tagj√°v√°. Ez a c√©g f√ļr√°sokat v√©gez Ukrajna r√©sz√©re g√°zlel√Ķhelyek felkutat√°s√°ra. A c√©g igazgat√≥tan√°cs√°nak m√°sik tagj√°nak ugyanekkor pedig Devon Archer-t, John Kerry k√ľl√ľgyminiszter fogadott fi√°nak egyik k√∂zeli bar√°tj√°t is kinevezt√©k.Az √ľgy az√©rt keltett felt√Ľn√©st, mert Biden √©s Kerry fontos szerepet t√∂lt be az Egyes√ľlt √Āllamoknak az ukr√°n v√°ls√°ggal kapcsolatos diplom√°ci√°j√°ban. Az amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium nem k√≠v√°nta komment√°lni az √ľgyet, az aleln√∂k sz√≥viv√Ķje pedig kijelentette, hogy Hunter Biden mag√°nemberk√©nt, az amerikai korm√°ny j√≥v√°hagy√°sa n√©lk√ľl lett vezet√Ķ az ukr√°n c√©gben. A Burisma igazgat√≥tan√°cs√°nak eln√∂ke tavaly √≥ta Alan Apter amerikai befektet√©si bank√°r.A Burisma Holdings Ltd. egy Cipruson bejegyzett olaj- és gázipari vállalat, mely Kolomoisky tulajdonában van. (Ciprus egyike annak a három országnak, ahol Kolomoisky állampolgársággal rendelkezik.) A szoros pénz-kapcsolat között Kolomoisky és Biden - a kijev és amerikai zsidók közt- nyilvánvaló.A palag√°z (olyan f√∂ldg√°z, amely a talaj alatti nagy kiterjed√©s√Ľ p√≥rus-rendszerek helyett geol√≥giai pala-alakzatok apr√≥ √ľregeiben, illetve mikroszkopikus √°tm√©r√Ķj√Ľ csatorn√°iban tal√°lhat√≥).

Az ukr√°n katonai tev√©kenys√©gre – a zsid√≥ tulajdonban l√©v√Ķ c√©gek megsz√°llotts√°g√°t l√°tva – re√°lis magyar√°zat lehet az, hogy Kelet-Ukrajna hatalmas palag√°zmez√Ķn fekszik, amit a mag√°nt√Ķke minden√°ron birtokolni akar. A Burisma Holdings Ltd. a Shell c√©ggel egy√ľtt m√°r j√ļliusban megkezdte a kitermel√Ķ berendez√©seknek a telep√≠t√©s√©t Ukrajna keleti r√©sz√©n Slavyansk k√∂zel√©ben az ukr√°n hadsereg seg√≠ts√©g√©vel. Az amerikai szen√°tus pedig garant√°lja a kitermel√©s folytonoss√°g√°t, a gyilkos Kolomoisky pedig teljes t√°mogatts√°got √©lvez Amerik√°t√≥l √©s Izraelt√Ķl.Forr√°s:

The Jew Behind Ukraine’s Mass Graves

Link

Losing Credibility: The IMF’s New Cold War Loan to Ukraine

Link
Ukraine names Oligarchs and Gangsters as Governors & Ministers

Link

Russia launches criminal case on genocide of Russian speakers in south-eastern Ukraine

Link
Parubiy: Poroshenko personally overseeing situation with Aidar battalionLink


MH-17: Beware of the Chameleo

LinkUkraine Turf Wars, Kolomoisky vs. Poroshenko

Link
Генпрокуратура РФ направила в Интерпол материалы для международного розыска Коломойского

Link

MH17, the schale gas interests and the association with Shell

Link

Ukrainian army helps installing shale gas production equipment near Slavyansk
Link

Company In Which Joe Biden’s Son Is Director Prepares To Drill Shale Gas In East Ukraine

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mormota1968 - 2014. oktůber 22. 03:25:06
Kicsit kiakadtam Szaniszló Ferenc legutóbbi Világpanoráma
ad√°s√°n. T√©nyleg ennyire szolgan√©p a magyar? K√©t vil√°gh√°bor√ļban, el√Ķtte 1848-ban, ut√°na meg Trianon miatt,
majd a kommunizmusban √©s 25 √©ve meg az √ļgynevezett liber√°lis demokr√°ci√°ban szenvedett, szenved √©s pusztul a magyar √©s mi m√©g is, az√≥ta is rend√ľletlen√ľl a zsid√≥k segg√©t nyaljuk. Tisztelet a kev√©s kiv√©telnek. Horthy ugyan √ļgy kiszolg√°lta a zsid√≥kat, mint el√Ķdei √©s az ut√°na j√∂v√Ķk k√∂z√ľl is sokan. Hogy hogy j√∂n ez a fenti √≠r√°shoz? H√°t csak √ļgy, hogy se a magyar, se az ukr√°n, se az orosz, se a n√©met, se a...√Čs m√©g hosszasan lehetne sorolni, m√©g mindig nem hajland√≥ √©szre venni, hogy am√≠g a gonoszok n√©pe sz√©tsz√≥ratva, ellen√Ķrizetlen√ľl usz√≠that √©s ir√°ny√≠that milli√°rdokat vil√°gszerte olyan fegyverekkel, mint a p√©nz,
(pap√≠r szem√©t) t√Ķzsde, politikai p√°rtok, befoly√°s az egyh√°z felett, oktat√°s, m√©diumok √©s sajt√≥ felett, addig tov√°bbra is marad ez a pokol √©s pusztul√°s, bolyg√≥ szerte. Am√≠g lesznek olyanok, akik szerint vannak j√≥ zsid√≥k is, akiket nem szabad b√°ntani. √Čs mi van ha az a j√≥ zsid√≥ csak egyszer√Ľen egy j√≥ sz√≠n√©sz √©s csak szerepet j√°tszik, amilyent √©ppen a befogad√≥ t√°rsadalom elv√°r t√Ķl√ľk? Vagy lehet, hogy csak √©rtelmesebb √©s r√°j√∂tt, hogy erre a saj√°t fajt√°ja is r√°mehet.
J√≥ v√©ge ennek m√°r nem lehet! Lehetetlen, hogy ennek m√°r j√≥ v√©ge legyen! Egyre t√∂bben l√°tnak √°t a szit√°n, egyre t√∂bben j√∂nnek r√°, hogy ki is az a zsid√≥. √Čbredezik az emberis√©g √©s ez hal√°los veszedelem a zsid√≥s√°gra n√©zve. Itt
m√°r nem egyszer√Ľ holokauszt (avagy n√©pirt√°s) lesz, itt
vil√°gm√©ret√Ľ zsid√≥ eltakar√≠t√°s lesz, ahogy egyre t√∂bb ember √©bred r√° vil√°gszerte, hogy kik is √°llnak minden h√°bor√ļ √©s
puszt√≠t√°s m√∂g√∂tt. A zsid√≥s√°gnak m√°r k√©s√Ķ, hogy √©szbe kapjon √©s nem is lesz hov√° menek√ľlni√ľk, legfeljebb az elitnek, mert annyi b√Ľn√ľkre der√ľlt m√°r f√©ny most is, amit
megbocsájtani már nem lehet. Ha az ukránok is végre felébrednek és rájönnek minél többen kiknek is köszönhetnek minden szenvedést és halált, nem szeretnék zsidó lenni Ukrajnában.
#2 | Kormos - 2014. oktůber 22. 10:52:06
Sziasztok! Most jottem haza K√°rp√°talj√°r√≥l. Komoly kom√©dia az ottani helyzet. √Čn csak a hat√°rmenti teruleti √©letet elemeztem. K√°rp√°talja=Ukrajna gyarmata. Az akt√≠v fiatalok tobbs√©ge nem dolgozik-csemp√©szettel foglalkoznak "cigarett√°sok". Az ottani hivatalok nem vegz√°lj√°k az embereket,nem tudj√°k,nem is merik vegz√°lni. Ad√≥ fizet√©s szinte nincs. Sokkal szabadabbak az ott √©lok ,mint mi agyonrahajszolt rabszolg√°k. Csak most Porosenko √≥ta t√°mogatj√°k a cig√°nybiofegyvert kisebbs√©g c√≠m√©n-feh√©rnek nem j√°r seg√≠ly. Nos egyenlore ennyi.
#3 | Fidel - 2014. oktůber 22. 14:15:20
mormota ez igy van! Egy sem maradhat mert ezek olyanok mint a rakos daganat! Egy sejt marad es mar szaporodik mint az orult.A "joindulatu dganat pedig barmikor rosszindulatuva valtozhat! Itt vagy nekik kell eltunni vagy a Gojoknak.
#4 | mormota1968 - 2014. oktůber 23. 05:02:53
Fidel! Az a baj, hogy a zsidókat több évezrede fanatizálják a
h√ľlye vall√°sukkal, meg azzal a s√ľket sz√∂veggel, hogy √Ķk Isten
kiv√°lasztott n√©pe. Erre m√©g r√°tesz j√≥ n√©h√°ny lap√°ttal a judeo kereszt√©ny birk√°s√≠t√≥ Biblia is, aminek 98%-√°t √ļgy lopkodt√°k √∂ssze m√°s √Ķsi vall√°sokb√≥l. Ha a gojok egy olyan vall√°st k√∂vetnek mint a judeo kereszt√©nys√©g m√°ris nyert √ľgye van a zsid√≥knak, mert az √Ķ szentnek tartott talmudjuk pont az ellenkez√Ķj√©t tan√≠tja nekik, mint amivel a gojokat h√ľly√≠tik. √ćgy meg m√°r k√∂nny√Ľ uralkodni az √≠gy nevelt gojokon. A zsid√≥k soha nem fognak megv√°ltozni, soha nem fognak be√©p√ľlni a befogad√≥ nemzetekbe, a befogad√≥ nemzeteket √©rdekeit szolg√°lva azut√°n, hisz akkor megsz√Ľnn√©nek, mint zsid√≥ n√©p. Dr√°bikot sokan nem szeretik, de √Ķ is pont err√Ķl besz√©l az el√Ķad√°saiban. Mi er√Ķsebb, az a p√°r sz√°z √©v m√°s n√©pek k√∂z√∂tt √©lve, vagy a t√∂bb ezer √©ves zsid√≥ identit√°s √©s ber√∂gz√ľlt beteges uralkod√°si v√°gy minden n√©p f√∂l√∂tt, ami csak √©l a F√∂ld√∂n?
Mert ez a legnagyobb baj a zsid√≥kkal, hogy nekik az eg√©sz bolyg√≥ √©s a rajta √©l√Ķ minden √©l√Ķl√©ny feletti uralom kell, mert ezt mondta nekik az √Ķ Jahv√©juk, hogy uralkodni fognak minden n√©p felett. √Čs √Ķk ezt el is hitt√©k √©s t√∂bb ezer √©ve ezen dolgoznak m√°r, hogy vil√°gh√≥d√≠t√≥ terv√ľk v√©gre val√≥ra v√°ljon. √Čs ez lesz a veszt√ľk, mert m√°r nagyon kil√≥g a l√≥l√°b.
Kaz√°ri√°ban is addig mesterkedtek, m√≠g magukhoz nem ragadt√°k a hatalmat a kaz√°r n√©p f√∂l√∂tt √©s azz√° nem tett√©k azokat, akik nem menek√ľltek el onn√©t id√Ķben, amiv√© m√°ra v√°ltak. M√°r a kezdetek kezdet√©n az √ďkorban is √≠gy vett√©k √°t a hatalmat minden orsz√°gban, ahov√° csak siker√ľlt besziv√°rogniuk. Egyiptomban, K√°na√°nban √©s Perzsi√°ban is
t√∂bbek k√∂z√∂tt. Ezek sohasem fognak megv√°ltozni, am√≠g lesz olyan birka n√©p a F√∂ld√∂n aki befogadja √Ķket √©s m√©g
dolgozik is r√°juk megszakad√°sig. Egy t√°voli szigetre kellene √∂sszegy√Ľjteni mindet, de √©n legsz√≠vesebben G√°z√°ba z√°rn√°m be √Ķket, vagy egy magas fallal k√∂rbe ker√≠tett hatalmas k√Ķb√°ny√°ba, ott √©lhetn√©nek √©s szaporodhatn√°nak egym√°s k√∂z√∂tt, m√≠g a v√©rfert√Ķz√©st√Ķl ki nem pusztuln√°nak.
Vagy nem err√Ķl sz√≥l a cionizmus? Egy helyre √∂sszegy√Ľjteni minden zsid√≥t? Akkor meg mi √©rtelme az eg√©sz nemzeti otthonuknak?
#5 | Fidel - 2014. oktůber 23. 15:25:25
mormota! Nagyon jol mondod! Bar en nem gyujtogetnem ossze oket. Tudod, hakiszbadul a poloska ,nagyn gyorsan elszaporodik.!Igazad van, a vilag vallasainak egy tobbsegi resze pont az o hazug bibliajukra epul.(keresztenyseg+islam)
Aki szarra epitkezik,az budosben el!Udv!
#6 | mormota1968 - 2014. oktůber 24. 00:47:02
Fidel! A judaizmus, iszl√°m √©s a judeo kereszt√©nys√©g is tudtommal Babil√≥ni√°ban alakult ki. √Čs mind a h√°rom t√©r√≠t√Ķ vall√°s √©s mind a h√°rom 10 √©s sz√°z milli√≥kat tett fanatikus h√≠v√Ķv√©. A fanatiz√°lt embern√©l pedig nincs rosszabb, b√°rmilyen borzalomra r√°vehet√Ķ.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.