Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Végrehajtás alá került a Magyarok Világszövetsége


Patrubány Miklós felelőtlen és káros tevékenysége miatt. A Magyarok Világszövetsége Egyesület, és annak Pax Pannoniae kft. valamint az Árpádhír kft. nevezetű cégei ellen, több mint nyolc végrehajtási eljárás van folyamatban. A cégek a felvett kölcsönöket nem fizették vissza. A vagyon kimentése érdekében Patrubány Miklós egy Pax Pannonicum nevezetű kft-t hozott az idén márciusban létre, amely csak egy „cum” végződéssel tér el az előbbi kft. nevétől. A megtévesztés érdekében létrehozott új céggel megpróbálja a két milliárd nagyságú vagyont átmenteni ebbe az új cégbe.

A vagyont 1994-ben Csóri Sándor kapta a Magyar Államtól, mely a magyar nép pénzéből származik.
A vagyon megszerzésével egy 66 éves Orbán József nevezetű gazdaságilag teljesen iskolázatlan személyt bíztak meg, akit mindkét cég, a Pax Pannoniae Kft, valamint a Pax Pannonicum Kft ügyvezetőjének kinevezte Patrubány. A Pax Pannoniae Kft. székhelyét a 1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3 szám alól, a 1062 Budapest, Benczúr utca 15 szám alá helyezték át, ahol a Magyarok Világszövetsége ingatlanai és a Pax Pannoniae Kft. ingatlanai is találhatók.

A Pax Pannoniae Kft. tulajdonában lévő ingatlanokra Oláh István korábbi ügyvezető igazgató hetvenhatmillió (76.000.000.-) forint jelzáloghitelt jegyeztetett be, mely pénzt a banktól felvett és személyesen átadott Patrubány Miklósnak. Patrubány a pénzt a Magyarok Világszövetsége Egyesület számlájára nem fizette be. A pénz teljesen hiányzik az Magyarok Világszövetsége könyveléséből. A pénz nyom nélkül eltűnt.

A bukaresti kötődésű Patrubány Miklós, korábbi nevén Nicolae Stefan Patrubani, aki a román hírszerzés berkeiben nevelkedett fel Bukarestben jól szót ért a magyarországi hivatalokkal. Patrubány minden magyarság romboló tevékenységében nagymértékben támogatják. A Román Kommunista Párt alapszervezeti elnöke (titkára) Patrubány Nicolae Stefan tehát Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetsége teljes tönkretételére törekszik. A magyar vagyont vagy magának szerzi meg, vagy elherdálja. A szép szavai mögött gonosz tettek húzódnak meg.

Tisztelettel
Kovács Árpád korábbi MVSZ tag

Budapest, 2012. július 10.

Hozzászólások


#1 | Perje - 2012. július 13. 14:02:18
Egyáltalán hogyan lehetett ilyen embert kinevezni a Magyarok Világszövetsége részére?
Vagy nagyon is tudatosan tették ezt, hogy a szervezetet a padlóra tegyék?
#2 | kincses - 2012. július 13. 14:50:15
Perje, Bingó.
#3 | Bendeguz - 2012. július 14. 22:06:15
Valahol olvastam hogy likud zsidezs Orban 1 petakkal sem tamogatta az szervezetet mert a celja hogy tudatossan elsorvassza a Magyarok vilagszervezetet. Ezt a dontest pedig felsobb utasitasa alatt hozta.
Egyetlen egy hazafias szervezetet nem tamogat a zsido-fidesz ! Mindet kikell nyirni nekik orbanc berencnek alhazafias kotenyben talalva.
#4 | kincses - 2012. július 15. 15:35:56
Bendegúz, az MVSZ nem magyar, nem hazafias, és nem SZER-VEZET. Egy pénzmosoda, és más a lobbiköre mint Orbán Viktornak, ennyi...nem bírnak egymással a titkosszolgálatok.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.