Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lemészárolták a zsidókat Kijevben


IgĂ©ny most is van rá Ă©s nem csak ott, de most rendesen ám! francia parasztoknak elegĂĽk van az angol hadsereg sáskajárásábĂłl • MĂ©szárolják a zsidĂłkat Kiewben • KicserĂ©li az internáltakat Francia- Ă©s NĂ©metország • Ideggyenge fĂ©rfiaknak gyĂłgyĂ­r 40 fillĂ©rĂ©rt. 100 Ă©ves hĂ­rek.
Az angol sáskajárás pusztítása Franciaországban

Az angol csapatok partraszállitása nagy szerencsétlenség Seine inferieur és Pas de Calais megyék lakosságára. Franciaország szövetségese mindent kíméletlenül magának foglal le.

John Bull a franciák bõkezûségébõl szép tõkét kovácsol.

Egyelõre Franciaország mezõgazdasági termékeivel látja el magát, tekintet nélkül az éhínségre, amely majdnem minden északi városban dühöng. Az angolok ugy tesznek, mintha Franciaország az övék volna. Az angol tisztek folyton azt hangoztatják: Nélkülünk a franciák el volnának veszve. Ilyen kijelentések a korcsmákban, melyekben legtöbbnyire ittas angolok táboroznak, szüntelen verekedéseket idéznek elõ. A lapok udvariasan kérik a hadügyi vezetõséget, hogy gondoskodjék az angol katonáknak gyorsabb elszállításáról a harctérre. A francia lakosság kicsinyléssel és bizalmatlansággal nyilatkozik az angol sáskajárásról.Tovább... (Pesti Hírlap)
ph
FotĂł: adtplus.arcanum.hu
Zsidóüldözés Oroszországban és Besszarábiában

Besszarábiáhan Ă©s Orosz-Lengyelországban ismĂ©t kitört a zsidóüldözĂ©s. Kiew városában lemĂ©szárolták a zsidĂłkat, mert az a hir terjedt el, hogy a keletporoszországi orosz balsikereket „a zsidĂłk árulása” okozta. A Kelet-Poroszországban harcolĂł katonáknak azt mondták, hogy ebben a háborĂşban a zsidĂł császár Ă©s az Anti-Krisztus ellen kĂĽzdenek.
pn
FotĂł: adtplus.arcanum.hu

Ezeknek a tanításoknak a terjesztõi azonban alaposan megjárták: az orosz katonák megijedtek, az Anti-Krisztus ellen nem akartak harcolni és igy a szent szinódus kénytelen volt nyilatkozatot közzétenni, amelyben kijelenti, hogy a német császár nem Anti-Krisztus, hanem csak olyan ember, mint mindenki más. Tovább... (Pesti Napló)
Az internáltak kicserélése Németország és Franciaország között

Minden 17 évnél fiatalabb és 60 évnél idõsebb francia férfi és minden francia nõ mostantól kezdve akadálytalanul elutazhat Németországból. Az útirány Schaffhausenen át Svájcba visz és a német hatóságok gondoskodnak arról, hogy akadálytalanul hazajuthassanak. Ez az intézkedés a harcban levõ államok között kölcsönösen alapszik s a németek ugyanilyen korlátok között elhagyhatják Franciaországot. Tovább... (Népszava)
nsz
FotĂł: adtplus.arcanum.hu
Ideggyenge férfiak

kérjenek gyengeségük azonnali megszüntetését tárgyaló ismertetést, 40 filléres postabélyed csatolása mellett. Cím: Nova Mechanika 103. (hirdetés)

Tovább a Tolnai Világlapjára.
Link

Hozzászólások


#11 | Fidel - 2014. október 23. 15:15:10
mormota ! Az egesz vilagban ez van jobbara!Latod az osztrakoknal is hogy van meg szinte mindenhol az egesz vilagon.Persze a zsido nem elegszik meg ennyivel.Verszemet kapva eddigi sikerein addig b@sztatja es terrorizalja(+ szivja a veret!)az emberiseget amig az meg nem elegeli es ki nem irtja a parazitakat!!!!!!!
#12 | mormota1968 - 2014. október 24. 00:35:18
Fidel! Mikor elnyomok egy szúnyogot, ami már ki tudja hanyadjára pofátlankodik oda a közelembe, hogy a véremet szívja, nem tehetek róla, de mindig a zsidók jutnak az eszembe. Milyen jó lenne az õ idegesítõ, pofátlan zümmögésüknek, vérszívásuknak is ilyen könnyedén véget vetni. De az a baj, hogy még mindig rengeteg az ostoba
szúnyog barát, akik szerint a szúnyognak joga van bárki vérét kiszívni. Persze a legtöbb ember egyszerûen csak tudatlan vagy túl ostoba, hogy felfogja a pirinyónyi agyával,
hogy ezek a szúnyogok mennyiféle betegséget terjesztenek, amibe egész nemzetek halhatnak, pusztulhatnak bele. Mindenfelé védik ezeket a vérszívókat, sokszor nem is sejtve miért van annyi nehézség, háború és szenvedés világszerte, mikor minden adott ezen a bolygón, anyaföldön a boldogulásra. A növények, állatok beérik annyival, amennyit az anyatermészet adni tud nekik, de az ember sajnos már nem ilyen. Nekünk mindig több kell, a
zsidóknak meg egyszerûen minden. Az egész bolygó mindenestõl. Telhetetlen paraziták!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.