Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Sárkány család átvette az irányítást a Federal Reserve Board felett?


T√∂bb forr√°s is arr√≥l sz√°molt be, hogy 2014 okt√≥ber 17-√©n a S√°rk√°ny csal√°d √°tvette a Federal Reserve Board nemzetk√∂zi m√Ľveleteinek ir√°ny√≠t√°s√°t, √©s ennek k√∂vetkezt√©ben az √∂sszeesk√ľv√©s ISIS √©s Ebola kamp√°nya, melyek t√°rgyal√°si taktikak√©nt szolg√°ltak, felsz√°mol√°sra fognak ker√ľlni. Az alku szerint az Egyes√ľlt √Āllamok, Eur√≥pa illet√Ķleg Anglia ki fogja bocs√°tani a saj√°t hazai valut√°j√°t. Ugyanakkor a vil√°g tartal√©k valut√°j√°t t√∂bb√© nem fogj√°k ir√°ny√≠tani a Fed-et birtokl√≥ csal√°dok, mondt√°k el a forr√°sok, k√∂zt√ľk a Pentagon √©s a CIA tisztvisel√Ķi.

Egy k√≠nai korm√°nyzati forr√°s nem tudta meger√Ķs√≠teni, hogy el√©rt√©k ezt a meg√°llapod√°st. Ennek ellen√©re megjegyezte, hogy K√≠na, Indon√©zia √©s Jap√°n m√°r nyomtatj√°k a saj√°t doll√°rjukat a r√©gi rendszerben, de az √∂sszes √ļj doll√°r el√Ķ√°ll√≠t√°sa okt√≥berben le fog √°llni. Ez azt is jelenti, hogy b√°rmely nemzetk√∂zileg kibocs√°tott valuta valami m√°s lesz, mint a doll√°r; val√≥sz√≠n√Ľleg egy valutakos√°r, k√∂z√©ppontj√°ban a k√≠nai j√ľannal.

Egy brit MI5 forr√°s a maga r√©sz√©r√Ķl azt mondja, hogy "Eur√≥pa nincs abban az √°llapotban, hogy az eur√≥ j√∂v√Ķbeli haszn√°lat√°ra alapozva k√∂ss√∂n b√°rmif√©le meg√°llapod√°st. Olaszorsz√°gnak, Franciaorsz√°gnak √©s N√©metorsz√°gnak fel kell gyors√≠tania a hazai valuta kibocs√°t√°s√°t, √©s ez ma m√°r elismert t√©ny."

Ezenfel√ľl vannak jelent√Ķs hatalmi csoportok, k√ľl√∂n√∂sen a K√∂zel-Keleten √©s az USA-ban, melyek nem hajland√≥ak elfogadni ezt a meg√°llapod√°st, a S√°rk√°ny csal√°d forr√°sai szerint. Ennek k√∂vetkezt√©ben a geopolitikai zavarok v√°rhat√≥an tov√°bb folytat√≥dnak, am√≠g a v√©gs√Ķkig ellen√°ll√≥ csoportokat le nem gy√Ķzik, √©s ir√°ny√≠t√°s al√° nem ker√ľlnek. A S√°rk√°ny csal√°d egyik tagja azt mondja, arra fognak t√∂rekedni, hogy a √∂sszeesk√ľv√©s a k√≠nai hold√ļj√©vig teljes veres√©get szenvedjen, ami 2015 febru√°r 19-√©re esik.

Egy magas rang√ļ "G7 forr√°s" f√ľggetlen√ľl meger√Ķs√≠tette, hogy ezen meg√°llapod√°s eredm√©nyek√©nt "Az √öj Gazdas√°gi Rendszer fejleszt√©se az igazs√°goss√°gra fog √©p√ľlni, ahol b√Ķs√©gesen rendelkez√©sre √°llnak az er√Ķforr√°sok, nem pedig a hi√°ny."

Ha el√©rtek egy alkut a keleti √©s a nyugati rejtett hatalmak a legmagasabb szinten, annak sok nyilv√°nos jele is lesz. Egyr√©szt a vil√°g sz√°mos vezet√Ķj√©t, k√∂zt√ľk az Egyes√ľlt √Āllamok v√°llalati eln√∂k√©t Barack Obam√°t, a jap√°n rabszolga minisztereln√∂k Shinzo Abe-t, az ENSZ vezet√Ķj√©t Ban Ki Moon-t √©s az izraeli minisztereln√∂k√∂t, Benyamin Netanjahu-t is el fogj√°k t√°vol√≠tani hivatal√°b√≥l.

A jap√°n Abe sz√°m√°ra term√©szetesen nem n√©znek ki j√≥l a dolgok. k√©t minisztere miatt √°tszervez√Ķd√∂tt a kabinet, a kereskedelmi √©s ipari miniszter Yuko Obuchi, √©s az igazs√°g√ľgyi miniszter Midori Matsuhima h√©tf√Ķn lemondott. A miniszterek √°ll√≠t√≥lag a politikai t√Ķk√©j√ľkkel t√∂rt√©nt vissza√©l√©s miatt mondtak le, de ez csak a nyilv√°noss√°g sz√°m√°ra haszn√°lt √ľr√ľgy. Mindk√©t miniszter a CIA magas rang√ļ vezet√Ķj√©nek, Gerald Curtis-nek volt a tan√≠tv√°nya, aki m√°r nem az els√Ķ sz√°m√ļ vezet√Ķ CIA vezet√Ķ Jap√°nban. A jap√°n kir√°lyi csal√°d forr√°sai azt mondj√°k, hogy Abe √©s a titkos vezet√Ķk elt√°vol√≠t√°sa, mint Richard Armitage √©s Michael Green, r√©sze volt a S√°rk√°ny csal√°d √©s a nyugati vezet√Ķk k√∂zti alkunak.

Ichiro Ozawa veter√°n politikus a jap√°n sz√©ls√Ķjobb r√©sz√©r√Ķl javaslatot tett egy √°tmeneti szem√©lyre, aki addig eln√∂k√∂l Jap√°nban, am√≠g egy val√≥ban f√ľggetlen korm√°ny j√∂n l√©tre, a forr√°sok szerint. K√©t m√°sik nevet terjesztettek el√Ķ Abe lehets√©ges p√≥tl√°s√°ra, az egykori osakai polg√°rmester Toru Hashimoto √©s a kor√°bbi Miyazaki prefekt√ļra korm√°nyz√≥ja Hideo Higashikokubaru szem√©lye ker√ľlt javaslatra.

Van egy er√Ķs nyom√°s a cs√°sz√°ri csal√°d √©s m√°sok r√©sz√©r√Ķl is, hogy egyes√≠ts√©k Jap√°nt √Čszak- √©s D√©l-Kore√°val, hogy l√©trehozz√°k Kopan-t, amely egy gazdas√°gi motorr√° v√°lna egy 200 milli√≥s lakoss√°ggal. Ebben az esetben az okinawai szigetvil√°g egy f√ľggetlen kir√°lys√°gg√° v√°lna, √©s az amerikai er√Ķk Jap√°nban √©s Kore√°ban mint region√°lis b√©kefenntart√≥k √°llom√°sozn√°nak.

A k√≠nai korm√°ny forr√°sa azt mondja, hogy mik√∂zben K√≠na t√°mogatja megl√©v√Ķ hat√°rainak megtart√°s√°t, "egy ilyen √°llam l√©trehoz√°sa hozz√°j√°rulna √Čszakkelet-√Āzsia stabilit√°s√°hoz."

Az √©szak-koreai rezsim k√ľl√∂n√∂sen k√∂zel van Jap√°nhoz. Jap√°n 2. Vil√°gh√°bor√ļs veres√©g√©t k√∂vet√Ķen a jap√°n cs√°sz√°ri hadsereg tisztje, n√©v szerint Osamu Hatanaka, a cs√°sz√°ri csal√°d titkos seg√≠ts√©g√©vel c√©lul t√Ľzte ki, hogy √ļjb√≥l l√©trehozza a h√°bor√ļ el√Ķtti Jap√°nt a Koreai-f√©lszigeten, cs√°sz√°ri csal√°di forr√°sok szerint. Hatanaka az elit Nakano katonai iskol√°ban szerzett diplom√°t, √©s √Ķ seg√≠tette Kim Ir Szen-t hatalomra. (1)

Tov√°bb√° Megumi Yokota-t, a jelenlegi √©szak-koreai vezet√Ķ Kim Dzsongun anyj√°t vitte √°t √Čszak-Kore√°ba 13 √©vesen, mivel a jap√°n, √©s a koreai Li dinasztia kir√°lyi v√©rvonal√°hoz is tartozott. (2)

Tov√°bb√° egy nagyon szokatlan l√©p√©sk√©nt a CIA seg√≠tett Kim Dzsongun-nak elt√°vol√≠tani Csang Szongthek-et √©s frakci√≥j√°t annak √©rdek√©ben, hogy megel√Ķzz√©k √Čszak-Korea k√≠nai ellen√Ķrz√©s al√° ker√ľl√©s√©t, mondt√°k el a jap√°n kir√°lyi csal√°d tagjai. (3)

Kim Dzsongun a k√∂zelm√ļltban t√ļlhajtotts√°ga miatt elt√Ľnt szem el√Ķl, mondta el a k√≠nai korm√°nyzati forr√°s. Jelenleg a boka m√Ľt√©tje ut√°n l√°badozik. O Kuk Ryol t√°bornok az √Ķ korm√°nyz√≥jak√©nt szolg√°l, a Kim dinasztia stabilit√°s√°t biztos√≠tja, mondta.

A d√©l-koreai korm√°ny √ľgyn√∂kei is felvett√©k a kapcsolatot a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°ggal a m√ļlt h√©ten, akik azt √°ll√≠tott√°k, hogy a korm√°nyukat nukle√°ris terrorral zsarolt√°k meg annak √©rdek√©ben, hogy megakad√°lyozz√°k kapcsolataik Jap√°nnal √©s √Čszak-Kore√°val t√∂rt√©n√Ķ javul√°s√°t. A FST meg√≠g√©rte, hogy D√©l-Korea nukle√°ris szempontb√≥l biztons√°gban lesz, mivel az √∂sszeesk√ľv√©s tengeralattj√°r√≥it, melyeket t√°mad√°sra haszn√°lt, m√°r els√ľllyesztett√©k.

Mindenesetre mind k√≠nai, mind jap√°n forr√°sok szerint azt akarj√°k, hogy az ENSZ f√Ķtitk√°r√°t, Ban ki Moon-t t√°vol√≠ts√°k el a hatalomb√≥l √©s tart√≥ztass√°k le, mivel konzult√°ci√≥s elj√°r√°s n√©lk√ľl ker√ľlt tiszts√©g√©be, √©s nem b√≠znak benne.

A koreaiak √©s az √°zsiaiak szint√©n nem b√≠znak a m√°sik √∂sszeesk√ľv√©s ir√°ny√≠totta szervezet, a Vil√°gbank vezet√Ķj√©ben, Jim Yong Kim-ben sem (4), amely egy amerikai ellen√Ķrz√©s alatt √°ll√≥ int√©zm√©ny, melynek Bretton Woods megb√≠zat√°sa lej√°rt, ahogyan az IMF-nek is. (5)

Ha v√°ltoz√°sokat l√°tunk az ENSZ-ben, a Vil√°gbankn√°l √©s az IMF-n√©l az elk√∂vetkez√Ķ h√≥napokban, akkor biztosan tudhatjuk, hogy magas szint√Ľ meg√°llapod√°st √©rtek el.

Sz√°mos forr√°s √©s besz√°mol√≥ is azt √°ll√≠tja, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂k√©t, Barack Obam√°t egy katonai korm√°ny √©l√©n Carter Ham t√°bornok v√°ltotta fel. Ha ez t√©nyleg igaz, ennek minden nemzet t√©v√©k√©perny√Ķj√©n meg kell jelennie. Am√≠g ez nem t√∂rt√©nik meg, addig ez az inform√°ci√≥ meg nem er√Ķs√≠tett marad.

Azonban ahogy a Pentagon forr√°sok fentebb eml√≠tve elmondt√°k, mind az Ebola, mind az ISIS kamp√°nyok felsz√°mol√°sa folyamatban van, mivel egyezs√©g sz√ľletett a S√°rk√°ny csal√°ddal.

Az Ebola kamp√°ny egy t√°rgyal√°si taktika volt azzal a c√©llal, hogy nyom√°st gyakoroljanak az √°zsiaiakra azzal a fenyeget√©ssel, hogy egy hamis j√°rv√°nyt haszn√°ljanak √ľr√ľgyk√©nt, hogy elv√°gjanak minden glob√°lis kereskedelmet √©s utaz√°st. Az ISIS kamp√°ny egy hallgat√≥lagos fenyeget√©s, hogy elv√°gj√°k a k√∂zel-keleti olaj √°raml√°s√°t.

Ha val√≥ban meg√°llapod√°sra jutottak, akkor v√°rhat√≥an l√°tni fogjuk az ISIS √©s Ebola elt√Ľn√©s√©t a v√°llalati h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek m√Ľsoraib√≥l.

Az Ebol√°r√≥l sz√≥lva a Rockefeller csal√°d kapcsolatba l√©pett velem a jap√°n kir√°lyi csal√°don kereszt√ľl elmondva, hogy Richard Rockefellert, David Rockefeller fi√°t, aki nemr√©g halt meg egy rep√ľl√Ķg√©p szerencs√©tlens√©gben az√©rt √∂lte meg az √∂sszeesk√ľv√©s, hogy elhallgattassa, mert azt tervezte, hogy nyilv√°noss√°gra hozza az Ebola kamp√°nyr√≥l sz√≥l√≥ inform√°ci√≥kat.

V√©g√ľl, miut√°n a m√ļlt h√©ten eml√≠t√©sre ker√ľlt a Fekete Nap, a brit h√≠rszerz√©s az al√°bbi linket k√ľldte nekem:

https://www.flick...997219645/

A k√©peken Jean Cocteau festm√©nye l√°that√≥, aki egyesek szerint az egyik Cion nagymester (6)(7). Figyelj√ľk meg a fekete napot!

Van egy √°zsiai csoport, a V√∂r√∂s Szvasztika T√°rsas√°g, mely azt √°ll√≠tja, hogy kapcsolatban √°ll idegen l√©nyekkel. Kor√°bban megl√°togattam az egyik szent√©ly√ľket Ginza-ban, Toki√≥ban, √©s tan√ļs√≠thatom, hogy vastag, t√∂m√∂r arany olt√°rokkal van tele, melyeket idegennek l√°tsz√≥ szimb√≥lumok bor√≠tanak. Douglas MacArthur t√°bornok szoros kapcsolatban volt ezzel a csoporttal, jap√°n jobboldali forr√°sok szerint.

http://en.wikiped...ka_Society

Benjamin Fulford

http://ujvilagtud...itast.html

HozzŠszůlŠsok


#11 | BOTOND - 2014. oktůber 23. 14:03:00
kuka,, en ugy vagyok vele
mit latok azt sem hiszem nem hogy mit nem lattam,
akkor most
vilagossa valik es tudott lessz hogy a tojas volt elobb vagy a tyuk vagy eppen a sarkany gyik
ha gyik volt es nem kigyo,
velemenyem
a tojast a tyuk tojta
mert meg elegelte hogy hig lott foss szeru anyagon
uljon mig nem kezdett el csipogni,
tehat
gondolva masok is latjak hogy ezeket a meseket
nem tyuk vagy a sarkany kolti
hanam a cion vagy zinkos fasszzopok kik eppen
cumikra vagy tutukra akarjak venni a sok hiszekeny
szopathato elmeket agyakat
a tuzes kis csiko verjen be nekik minden nap
6szor es 6 szor es meg 6 szor hogy valamit is erjen

kinek adnak el a sok arut mit ott gyartanak a nagy
chinaban, egesz fold kerekseg tele a termekukkel,
akkor meg allna a circus es a producatio is,
itt jon a kepbe ki adja el,

nem less itt semi, cask egy nagy hemmbere meg
hummbarra hogy az idom elvesszem ,

arrol nem sokat beszelnek milyen modon elnek ott
a gyarakban dolgozok es hogy dolgoznak
korulmenyek,
a soccoliazmushehe alkotoinak a leszarmazottjai
mashol egyetemi varosokban meg x5 bmw kkel
villognak es epititik az allami rabloizmusshehe
tovabbra is,

a fazekban kellene mellyebben is kevergetni meg
kostolgatni,
de ki a fasszztt erdekel ez,

olcso jo cipo meg mineden legyen,

na hat me ki segitti vagy ki adja el a termekeket
a fold szarozott kereksegen,

a nagy sarkany naponta tobbszor maga ala szarik
jo buudossatset

kinai a tobbi fajaval
ugy eladja a beslo szerved hogy nem kerdez meg
vagy eppen a tudtodon kivul,
azok nem tartoznak rad,
alapon,
huzzanak a fasszzba el,
viissza is,
#12 | Fidel - 2014. oktůber 23. 15:47:32
Ilyenek ezek a franya Sarkanyok! En csak tudom,hisz en is abbol a csladbol nosultem!!!!!!:o

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.