Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szlovákia két bázist is felajánlott a NATO-nak


Az afgán hadsereget 2015-2017 között évente 500 ezer dollárral támogatja majd a szlovák kormány.

A szerdai √ľl√©sen a korm√°ny megt√°rgyalta Szlov√°kia, a NATO k√∂zgy√Ľl√©sen tett √≠g√©reteit, amelyre szeptember elej√©n ker√ľlt sor. Szlov√°kia felk√≠n√°lta, hogy moderniz√°lja a popr√°di logisztikai k√∂zpontot √©s amennyiben sz√ľks√©ges, a NATO haszn√°lat√°ba √°ll√≠tja azt. Ugyancsak a NATO c√©ljainak √°tengedi a szliacsi (Slia√®, Z√≥lyomi j√°r√°s) rep√ľl√Ķt√©r √©s a lesti (Le¬Ļ¬Ľ, Z√≥lyomi j√°r√°s) kik√©pz√Ķk√∂zpont haszn√°lat√°t.

A k√∂zgy√Ľl√©sen elhangzott, hogy a korm√°ny elej√©t veszi a hadsereg k√∂lts√©gvet√©s√©nek cs√∂kkent√©s√©t is, √©s 2020-ig a GDP 1,6 sz√°zal√©k√°t ford√≠tja majd a katonas√°gra. 2016-ig a hadsereg k√∂lts√©gvet√©s√©nek 20 sz√°zal√©k√°t moderniz√°ci√≥ra ford√≠tja az √°llam. A 2015-2017 k√∂z√∂tti id√Ķszakban f√©l milli√≥ doll√°rt foly√≥s√≠t Szlov√°kia az afg√°n hadseregnek, valamint 2014 ut√°n 66 katon√°t biztos√≠t a NATO-nak nem harc√°szati misszi√≥kban.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kukackac - 2014. oktůber 23. 19:02:42
A 2015-2017 k√∂z√∂tti id√Ķszakban f√©l milli√≥ doll√°rt foly√≥s√≠t Szlov√°kia az afg√°n hadseregnek, valamint 2014 ut√°n 66 katon√°t biztos√≠t a NATO-nak nem harc√°szati misszi√≥kban.


Mire? Erre?

static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2014/10/21/1413887359725/An-Afghan-man-harvests-op-009.jpg
Afganiszt√°n termel t√∂bb mint 80% a vil√°g illeg√°lis √≥pium, a nyeres√©g seg√≠t√Ķ alap a t√°libok. Fot√≥: Goran Tomasevic / Reuters

Az USA doll√°rt k√∂lt√∂tt 7.6bn a k√°b√≠t√≥szer-ellenes er√Ķfesz√≠t√©sek Afganiszt√°nban kezdete √≥ta a 2001-es h√°bor√ļ, azt mondta.

s_*_kac
#2 | csillagosvenyen - 2014. oktůber 23. 19:29:25
√Črdekes m√≥don kip√°√©k is hende-banda is szint√©n
holmi bagatell 5 c√°z ezer doll√°rtal t√°mogat afg√°n
rendfenttart√≥kat... √ļgy l√°tszik ez valamif√©le kv√≥ta...
5cáz ezer dollártot fizet mindenki..... csatlós és csahos....:(
#3 | Balu - 2014. oktůber 24. 08:12:58
Ja, közben meg brutálisan lecsökkentették az Akadémia és több kutatóintézet (pl. Hidrometeorológiai Int.) badzsetjét. Most éppen "sztrájkolnak" a tudósok... nem egy igazi zsarolópozíció.

Nemr√©g Kiska, a mi kis szcientol√≥gusunk m√©g csak egy b√°zist √≠g√©rt oda a jenkiknek, Sebej el is magyar√°zta, hogy ugyan semmi az, iszen am√ļgyse volt kihaszn√°lva meg √ļgyis csak logisztikai k√∂zpont lesz. Amit persze majd az ellens√©g √ļgyse fog t√°madni.

Egy√©b felvid√©ki mazsol√°k, a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl:
- Besztercebányán már létrehoztak egy ebola-centrumot
- a soros-tanonc hajdani min. eln√∂kn√Ķ Radicsov√° lesz az ukrajnai v√°laszt√°sokat megfigyel√Ķ misszi√≥ vezet√Ķje (√≠gy, hogy ezt most m√°r tudjuk oda se kell mennie: √ļgyis minden rendben lesz) - a Nemzetk√∂zi Republik√°nus (? ez T√≥ti√°ban mit is jelent? √Āmerik√°ban t'om, de itt?!) Int√©zet k√ľld√∂ttjek√©nt... na a sorosista hiperliber√≥s republik√°nus lett. Kiford√≠tom, beford√≠tom, m√©gis bugyi a bugyi.
- a t√≥t bak√°k a Ground Pepper 2014 gyakorlat keret√©ben katonai cum√≥ vas√ļti sz√°ll√≠t√°s√°t gyakorolt√°k (ja, eddig ebb√Ķl T√≥tia kimaradt - ellent√©tben Magyar- √©s Lengyelorsz√°ggal). Gondolom els√Ķsorban a nyugatr√≥l keletre val√≥ sz√°ll√≠t√°s z√∂kken√Ķmentess√©ge √©rdekli √Ķket, azt√°n, hogy ut√°na vissza is viszik-e azokat a tankokat, majd megl√°tjuk. Nem vagyok szak√©rt√Ķ, de ez nekem a t√≥t tervez√©s√Ľ √©s gy√°rt√°s√ļ Dana √∂nj√°r√≥ l√∂vegre hajaz:
www.webnoviny.sk/fotografie/1300076/m-800x800/vojaci-si-precvicili-presun-techniky-po-zeleznici.jpg
Ezen k√≠v√ľl az "ukr√°n" hat√°ron biol√≥giai fenyeget√©s elleni v√©delmet gyakoroltak, meg szint√©n a Ground Pepper keret√©ben a tankokosok is edzettek egy j√≥t. A tankgyakorlat kapcs√°n Glv√°√® (had√ľgymin. √©s √ľzletember) is r√≠tt egyet, hogy T√≥tia nem tudn√° megv√©deni mag√°t >>> ergo: v√°rhat√≥, hogy tankokat is rendelni kell majd. V√©g√ľlis minek nek√ľnk Akad√©mia, akinek nem tetszik, el lehet menni k√©rem.√Čs sz√©p cs√∂ndben v√©get √©rt a szept. m√°sodik fel√©ben megtartott MACE XVI l√©gigyakorlat... azt√°n, hogy az ide √∂sszevont g√©pek hazamentek-e az nem szokott szerepelni a h√≠rekben.
- ja meg T√≥tia akk√©pp d√∂nt√∂tt, hogy mihamarabb √©get√Ķ sz√ľks√©ge lesz nagyb√∂h√∂m katonai sz√°ll√≠t√≥g√©pekre, nosza rendelt is 2 db olasz gy√°rt√°s√ļ C-27J Spartan g√©pet. Mondjuk csak 2016-ban lesznek lesz√°ll√≠tva, de az els√Ķ r√©szlet m√°r az id√©n elmegy, a m√°sodik j√∂v√Ķre, azt√°n a borraval√≥ a lesz√°ll√≠t√°skor. Egy m√°sik maffi√≥z√≥ viszont ink√°bb helikoptereket szeretne... hi√°ba, mindenkinek m√°shol vannak √ľzleti √©rdekei. A v√©let√°r - term√©szetesen - nem nyilv√°nos.


Ja meg hosszas any√°z√°sok ut√°n mindj√°rt a t√≥t ALKOTM√ĀNYba ker√ľlt az iv√≥v√≠z kivitel√©nek tilalma. Valamint Ficoszl√°v Merkel Angelika asszon ittj√°rtakor kijelentette, hogy T√≥tia nem fogja m√°s ad√≥ss√°g√°t fizetni (Ukrajn√°ra gondolt) ... igen, √≠gy besz√©l egy kem√©nyt√∂k√Ľ karak√°n hazafi - aki megszavazta az ESM-et.

Na ennyi így nagyhirtelen Tótiából.
#4 | Leandros - 2014. oktůber 24. 16:41:39
K√°b√≠t√≥ szer tranzit orsz√°gok, √≥pium helyi kir√°lyok, az ad√≥ fizet√Ķk p√©nz√©b√Ķl l√°tsz√≥lagos int√©zked√©sek, √ľld√∂z√©sek, √©s j√∂n a j√≥ vil√°g. Persze ugyan azoknak, sz√©p feh√©r gall√©r √©s feh√©r asztal!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.