Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Peking és Teherán egymásra kacsint


Peking kész Iránnal a pragmatikus együttmûködésre, a hadseregek közötti kapcsolatok szorosabbra fûzésére - közölte a kínai védelmi miniszter, amikor fogadta az iráni haditengerészet parancsnokát, Habibollah Sayyari ellentengernagyot.

Csang Van-csüan elégedetten szólt az eddigi együttmûködésrõl, amelyet egyebek mellett a kölcsönös látogatások, kiképzések jellemeznek. A tárcavezetõ utalt a flották közti "gyümölcsözõ" cserekapcsolatokra és a hadihajók egymásnál tett kölcsönös látogatására is.

Az iráni flottaparancsnok a Hszinhua hírügynökség híre szerint kifejezte, hogy országa nagy jelentõséget tulajdonít a Kínához fûzõdõ kapcsolatainak és a jövõben is azok fejlesztésére törekszik.
Kattintson és tekintse meg legújabb galériánkat az iráni városokról!

A múlt hónapban elõször vett részt kínai hadihajó, szám szerint kettõ, iráni haditengerészeti gyakorlaton. A szakértõk ezt a két ország hadserege közti jó kapcsolatok nyílt vállalásának tartják. Úgy vélik, ezek egyrészt Irán Perzsa-öbölbeli jelenlétének megerõsítését szolgálják, másrészt kifejezik Kína készségét a kelet-ázsiai régión kívüli szerepvállalásra.

Kína az iráni olaj legnagyobb felvásárlója Indiát, Japánt és Dél-Koreát megelõzve. Peking az iráni nukleáris kérdésben kezdettõl a tárgyalásos megoldást szorgalmazza, és rendre azt ismétli, hajlandó az érintett felekkel együttmûködni annak érdekében, hogy mielõbb egy "méltányos, kiegyensúlyozott és kölcsönösen kedvezõ" megállapodás szülessen. Peking már többször kifejezte, nem szeretné, ha Teherán nukleáris fegyverhez jutna, de elismeri jogát az atomenergia békés célú, polgári alkalmazására. Kína az ENSZ Biztonsági Tanácsának állandó tagjaként részt vesz az iráni atomprogramról folyó hatoldalú tárgyalásokon.
Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2014. oktber 23. 20:56:48
Peking szerint a térségi stabilitást veszélyezteti az amerikai radar JapánbanAz Egyesült Államok megsérti az ázsiai és csendes-óceáni térség stabilitását azzal, hogy rakétaelhárító radar telepítésére készül Japánban - vélte a kínai külügyminisztérium szóvivõje csütörtökön.

Hua Csun-jing arra a hírre reagált, amelyben a tokiói védelmi tárca közölte, hogy egy szélessávú (X-band) radarrendszer megérkezett az ország nyugati részében található Kiotóba, egy amerikai kommunikációs létesítménybe. A tervek szerint az év végére lesz képes teljes mértékben ellátni a feladatát.[url]
http://www.napiga...ikk/26366/ [/url]


Kína már Rómában is otthon van

Az elõzõ néhány nap nagy valószínûséggel nem tartozott Matteo Renzi olasz miniszterelnök legunalmasabb napjai közé. Az elmúlt másfél hétben ugyanis Olaszország számos fontos nemzetközi eseménynek adott otthont: Milánóban megrendezésre került a tizedik Ázsia-Európa Népek Fóruma (AEPF), európai körútjának keretében Rómába látogatott a kínai miniszterelnök, majd szintén Milánóban rendezték meg a tizedik Ázsia-Európa Találkozót (ASEM).
http://kitekinto....ElPRsnA-M9
#2 | Kedvesi - 2014. oktber 24. 10:33:30
http://www.hir24....agarol/#sl

Ebben az értelemben Brüsszel valóban Moszkvára emlékezteti - mondta a házelnök -, s ha ez az unió jövõje, "akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogyan kellene ebbõl szép lassan, óvatosan, de kihátrálni". Ugyanakkor meg van gyõzõdve, hogy ez nem lehet az unió jövõje.

http://fn.hir24.h...-tesco/#sl

Még nem dõlt el, hogy kivonul-e a Tesco

A Morgan Stanley szerint, ha a Tesco 2015-ben az eladás mellett dönt, akkor az a legvalószínûbb, hogy Thaiföld és Dél-Korea mellett Kelet-Európából vonulnak majd ki. Így Magyarországról is.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.