Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Amerikai álom (újratöltve)


Kesha beperli a producerét /Az összekötõ, Dr. Luke visszaélései majdnem az énekesnõ halálához vezettek


Több kísérlet után végre úgy néz ki, hogy sikerül -felszabadítania magát- Keshának Dr. Luke ( valódi nevén: LUKASZ SEBASTIAN GOTTWALD ) irányítása alól, ugyanis pert indított a producer ellen, aki szexuálisan, fizikailag és mentálisan bántalmazta õt. A kereslet anyagában napvilágra kerül, hogy már 18 éves korától bántalmazta a producer az énekesnõt.

Kesha az egyik legnyilvánvalóbb záloga az MK ultra programnak a zeneiparban. Kiválóan példázza ezt a Die Young c. videó (https://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48), ami tele van szabadkõmûves szimbolikával és beteg üzenetekkel. A videó is azt mutatja, hogy a szabadkõmûves szimbólumok egyre inkább elterjedtek a popkultúrában, de ez is volt a terv mindvégig. Vagyis fokozatosan terjeszteni és a populáris kultúra részévé tenni ezeket a szimbólumokat. Az okkult elit felfedi magát, miközben a tömegek táncolnak a dallamaikra.

A Die Young c. videó a halál kultúrájának magasztalásáról szól és gúnyt ûz a tömegekbõl. A klip Mexikóban játszódik és hamar kiderül, hogy a szereplõi kultikusan imádják a halált. Azzal kezdõdik, hogy megérkezik egy poros városba egy kis templom elé egy autó, miközben Skull and Bones és fordított kereszt szimbólumok villognak. A Skull and Bones egyben egy Yale-i elit titkos társaságnak is a neve, ahol a tagok közé tartozik például George Bush, George Dubya és John Kerry. Az érkezõ autóról kiderül, hogy egy halottaskocsi valójában, aminek az oldalán az a felirat szerepel: "evil". A halottaskocsi hátulját kinyitják és az énekesnõ, Kesha fátyollal letakarva olyan pozícióban ül benne, mintha egy vallási szobor lenne. Majd úgy veszik ki a kocsiból és úgy szállítják, mint ahogyan ezt több kultúrában is teszik temetéskor, amikor Szûz Máriát viszik a holttest elõtt. Miközben ez történik, egy csomó szimbólum villog a képernyõn. Majd a Szûz Máriaként ábrázolt Kesha felkel és berúgja a templom ajtaját, amitõl az darabokra szakad.

A dal egyik jelenetében Kesha és a bandája tarot kártyákat húznak (vajon ki lesz az áldozati bárány az éjszaka?). Kesha húzza a "Devil" kártyát, és ettõl kitör az önfeledt nevetés az társaságban. Annyira szórakoztatóak a sátáni szimbólumok!

Egy másik jelentben aztán a videó szereplõi rájönnek, hogy az egyébként is elhanyagolt templom még mindig túl emberi és szép, ezért nekiállnak mindent szétzúzni és romba dönteni. Miután esztelenül szétverik a helyet, nekiállnak táncolni, ami ezt követõen vad orgiába torkollik. Természetesen a jeleneteket végig szabadkõmûves szimbólumokkal tarkítják. Az egész videó alatt tehát folyton szimbólumok villannak fel a képernyõn, fõleg háromszögek, amelyek vagy fölfelé vagy lefelé néznek. Ezek ezoterikus szimbólumok, az álló háromszög képviseli a férfit, míg fordított háromszög képviseli a nõt. A kettõ kombinációja jelenti az uniót az ellentétek között. Tehát, miközben az emberek boldogan nézik az egyébként vidám dallamú videót, a szimbólumok egyfajta szexuális mágiát közvetítenek tudatalatti szinten részükre.
Hogy a legfiatalabb nézõk is megértsék mi folyik a képernyõn, felvételeket mutatnak párzó farkasokról, ami egyben utal -a kizsákmányoló elitre (farkas-bárány), valamint az állatokkal való fajtalankodásra is ami az egyik bûnös élvezete a beteg Illuminátus elitnek.

Az orgia addig tart, amíg a zsaruk megérkeznek, és lövöldözni kezdenek. Ekkor határozottan feláll Kesha és kisétál a fegyveres zsaruk elé, akik ráfogják a fegyvert. Ezzel arra utalnak a készítõk, hogy ha valaki ostoba követõje az illuminátus agymosott propagandának, akkor sem mentesülhet a rendõrségi és az állami elnyomás alól. (Ez csak a kiváltságos elit privilégiuma). A videó lezárásának tehát az a célja, hogy az állami elnyomást, valamint erõszakot is elfogadtassa és normalizálja a fejekben.

A halál kultúrája, amely ma már annyira elterjedt a tömegmédiában, rendkívüli módon jelen van ebben a dalban is. Ebben a vidám hangvételû dalban számtalanszor mantraként ismétlõdik, hogy: meg fogunk halni, mintha azt próbálná a fiatalok agyába beleverni, hogy az életük nem ér semmit. A szöveg fejekbe vésésében és terjesztésében a rádió is sokat segített, hiszen mindenhol folyamatosan ezt dalt játszották.

A Die Young dal megjelenését követõen, Kesha azt írta a saját Twitter oldalán, hogy: Nem akartam ilyen dalszövegeket énekelni, de kényszerûségbõl meg kellett tennem.

Bár Kesha még mindig szilárdan Dr. Luke ellenõrzése alatt áll, mégis az október 14-ei feljelentése annak a jelét mutatja, hogy felébred, és szeretné átvenni az irányítást a saját élete felett.

Dr. Luke jelenleg a zeneipar vezetõ alakja. Készített már Katy Perryvel, Britney Spears-el, Jessie J-el, Nicki Minaj-el, Rihanna-val és sok más popsztárral slágereket. Röviden, õ az egyik ember, aki megmondja, hogy a zeneipari bábok mit énekeljenek - és amit énekelnek az mind része a Nagy Tervnek.

A másik jel ami azt mutatja, hogy felébredt az az, hogy készített egy albumot 2012. évben Warrior címmel, ami egy bátor tett volt és hasonló még nem esett meg a zeneiparban, ugyanis a zeneipar valódi mûködésérõl énekelt a dalaiban. Mikor Dr. Luke tudomására jutott mindez, akkor egybõl átíratta az összes dalszámot és így egy teljesen más albumot adtak ki Warrior címen. Mégis egy dal kiszivárgott a stúdióból, melynek az a címe: Tánc az ördöggel. A Dancing With the Devil tehát a többi hasonló szövegû dallal együtt kiadatlan maradt és nem szerepelnek a 2012. november 30-án kiadott Warrior c. lemezen, de az interneten ez az egy dal elterjedt.

A Tánc az ördöggel dal találóan írja le a kapcsolatát az õt ellenõrzõ Dr. Luke-kal és a zeneiparral általában. A dal egyrészt arról szól, hogy az énekesnõ folyamatosan az ördöggel táncol, amibõl nem tud kilépni, zsákutcába került, soha nem kerülhet ki gyõztesen semmibõl, hiába próbálkozik, és így fog meghalni, mert eladta az ördögnek a lelkét. Másrészt a lényegi mondanivalója az az, hogy a fiatal és naiv tehetségeket miként használja a médiaipar. A fiatal és naiv reménységeket csábítja a hírnév, a szerencse, a karrier a pénz és mikor a siker útjára léphetnek nem csak jogi szerzõdés köttetik a felkaroló zeneipar és a tehetségek közt, hanem egy életre szóló esküt is kell tenniük, amely aztán mély hatást gyakorol az egész életükre és lényükre, örökre megváltoztatva azt.

Keshának ez a dala a kétségbeesésrõl, reménytelenségrõl, a tehetetlenségrõl szól, miszerint visszafordíthatatlan az élete.
Ez a tehetetlenség és kétségbeesés egy tipikus tartótiszt/MK szolga viszonyra utal, ami fiatal, vagy gyerekek korban kezdõdik, és amit állandó visszaélések, tudatmódosító szerekkel való befolyásolás és az egyén életének teljes ellenõrzése követ. A dalban Dr. Luke testesíti meg az ördögöt - ezért is volt bátor tett, hogy egy olyan albummal próbálkozott az énekesnõ, ami a médiaiparról lerántaná a leplet.

2014. október 14-én tehát Kesha egy 24 oldalas keresetet nyújtott be Dr. Luke ellen a bíróságra, amelynek a bekezdése így szól: A tizennyolc éves, Ms. Sebert-nél (Kesha) az alperes LUKASZ SEBASTIAN GOTTWALD (más néven: Dr. Luke ), a sikeres zenei producer elérte, hogy otthagyja a középiskolát, elhagyja a családját, az otthonát, és az élet a Tennesse állambeli Nashville-ben, hogy Los Angelesben kezdjen új életet, amelyet a csillogó zeneiparnak szentel. Az elmúlt tíz évben, Dr. Luke szexuálisan, fizikailag, verbálisan és mentálisan bántalmazta Ms. Sebert egészen odáig, hogy Ms. Sebert majdnem elvesztette ebben az életét. Dr. Luke azért bántalmazta Ms. Sebert-et, hogy elpusztítsa az önbizalmát, az önképét és önértékelését azért, hogy az élete és pályafutása felett átvegye a teljes ellenõrzést és irányítást.

A kereset hosszan taglalja a vádakat, amibõl két példa az alábbi a visszaéléseket elszenvedõ Kesha életébõl: Ms. Sebert tablettákat szedett be, majd csak következõ nap délután ébredt fel meztelenül Dr. Luke ágyában. Fájdalmai voltak és betegnek érezte magát, és nem emlékezett arra, hogy került oda. Ms. Sebert azonnal felhívta az anyját, és elmondta neki, hogy arra ébredt, hogy meztelenül fekszik Dr. Luke hotelszobájában, és nem tudja hol vannak a ruhái, továbbá Dr. Luke megerõszakolta õt, és el kell mennie az ügyeletre. (...)
(...) Luke a repülõgépbe való beszállás elõtt drogot adott neki, és a repülõn bántalmazta õt, miközben õ kábult volt. Azt is leírja, hogy Dr. Luke többször zsarolta- Dr. Luke többször fenyegetõzött, hogy ha valaha valakinek ezekrõl a visszaélésekrõl beszél, akkor el fogja pusztítani egyaránt Ms. Sebert-et és az egész családját. (...) Dr. Luke azt is mondta továbbá Ms. Sebertnek, hogy õ nem más, mint egy zálog, és ha nem engedelmeskedik a megrendeléseknek, akkor vége lesz a pályafutásának.
A kereset végén azt írják Kesha orvosai: Dr. Luke tettei azt eredményezték, hogy fizikailag és lelkileg is olyan károsodást érte Ms. Sebert hogy ha ez tovább folytatódik, akkor az már Ms. Sebert életébe kerülhet.

Ez csak egy bepillantás arra vonatkozóan, hogy milyen visszaélés, ellenõrzés, manipuláció megy a szórakoztatóiparban. Az alábbi csatolt képen Kesha mindenhol a One-Eye (egy szem) jelet viseli, még a kezén is. Ezzel azt akarja üzenni, hogy teljes mértékben kiszolgáltatott rabszolgája az illuminátus iparnak, ami õt a sajátjának tartja. Csak reménykedni lehet, hogy sikerül kiszabadulnia az ördöggel való táncból...
Link

Hozzászólások


#1 | kukackac - 2014. október 24. 19:40:51
Ez csak egy bepillantás arra vonatkozóan, hogy milyen visszaélés, ellenõrzés, manipuláció megy a szórakoztatóiparban

http://www.conspi...
#2 | Leandros - 2014. október 24. 19:42:21
Mit lehet várni a pénzéhes zsiványoktól akik különbözõ módon élik meg-ki az aberráltságukat. Ezen a szinten áll az egész világ, néhány terület kivételével. Hollywood tönkre tette a világ filmiparát, hogy õ nyerészkedjen. Cserébe már õ is tönkrement. Sírhatnéka van egy gondolkodó embernek ha a TV mûsorait szemléli. Egy szinten áll a teljes szórakoztató ipar, ami nagy pénzt csinált eddig. Kell most már a kaszinó a jóléthez.
#3 | mormota1968 - 2014. október 25. 03:29:18
Sohasem irigyeltem ezeket az énekeseket, énekesnõket, színészeket és színésznõket. Lehet, hogy hatalmas vagyonokra tehetnek szert, mert világszerte megismerik õket, de az ár amit fizetniük kell mindezért, azt én biztos hogy nem szeretném megfizetni. Kiszolgáltatva egy életre, nem csoda, hogy alkoholisták és kábítószeresek lesznek szinte mind. Mára
már sajnos mindenbõl üzletet csináltak, még a sportból is. És mindezek mögött meglehet találni a zsidókat vagy a zsidó szellemiséget. Mára már szinte az egész világra rákényszerítették a saját beteges életvitelüket, szokásaikat,
szellemiségüket. Nagyon jól megfigyelhetõ ez minden országban, így nálunk is, ahogy a zsidók befolyást szereznek egy nép élete felett, azonnal megkezdik az ott élõ nép saját rohadt énjükre való átformálását. Ezért mondom én mindig, több olyan zsidó van ma már a világon, aki nem született annak, de lelkülete, gondolkozás módja és
erkölcstelen életvitele ugyan olyan mint egy zsidóé.
#4 | satu - 2014. október 25. 10:15:28
Ezzel kapcsolatban, nekem a Fekete tükör címû angol sorozat Az egyetlen kiút címû része ugrott be elsõnek.
Bár ott egy kicsit más a "vége".

Akit érdekel onlyányba:
http://www.soroza...ad_02_resz
Tartalom itt:
http://www.port.h..._id=132743
#5 | Gutai Zub - 2014. október 25. 12:03:26
"az occult elit felfedi magát"?

- hogy, derengjen már valami nekünk is:
Mi is az "Occult"?
Az átlag ember valami ördögi, rossz és titokban gyakorolt babonás szeáncokra , tanokra gondol,

Pedig nem az. Az occult tudományok szimplán olyan ismeretek, amelyek el vannak rajtve, titokban vannak tartva az idõk kezdetétõl. Mint minden tudás, nem jó vagy rossz, a használata, alkalmazása teszi azzá.

A kihasznált emberiségnek meghagyták a két szélsõséges magyarázatot a világról. Az egyik a tudományos, az "anyag" hite, a másik a vallások, az ember képére elképzelt Istenek mindenhatósága, ahol az anyagi világ csak egy lényegtelen állomás.

E két véglet között lehet a valóság, az "Igazság".
A természeti törvények nem ismernek végleteket. Mindig kiegyenlítõdnek.

Hát errõl szólnak az "occult tanok"
Vedd el az emberektõl a múltjuk igaz történetét, és azt csinálsz velük, amit csak akarsz.........

(nagyon, de nagyon dióhéjban)
#6 | dengizin - 2014. október 25. 13:16:10
Aki korpa közé keveredik, ne lepõdjön meg, ha megeszik disznók...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.