Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hírfokos


Orbán maffiája, azaz mire költi a magyar kormány a közpénzeket
Lengyel lap elemz√©se a magyar helyzetr√Ķl
A Newsweek Polska c√≠m√Ľ lengyel hetilap terjedelmes elemz√©st k√∂z√∂l a magyar belpolitikai helyzetr√Ķl, amelyben politikusok, k√∂z√©leti szem√©lyek, √©s egyszer√Ľ √°llampolg√°rok is kifejtik v√©lem√©ny√ľket.

Maciej Nowicki cikk√©ben kiemeli: a maffia√°llam Magyarorsz√°gon megsz√ľntette a korrupci√≥ r√©gi form√°it, a k√∂zp√©nzeket minden ellen√Ķrz√©s n√©lk√ľl osztj√°k sz√©t, ennek k√∂sz√∂nhet√Ķen a korm√°nyon lev√Ķk mag√°nvagyona egyre n√∂vekszik. A riportot a szerz√Ķ Budapesten k√©sz√≠tette, s √∂sszegzi a l√°tottakat-hallottakat.
Link

Le Monde: Orbán ellen az EU-nak példa lehetne az USA

Meddig t√Ľri Br√ľsszel Magyarorsz√°g egyre ny√≠ltabb antidemokratikus elhajl√°sait?

Az Eur√≥pai Uni√≥ban kell-e maradnia Magyarorsz√°gnak? c√≠mmel k√∂z√∂lt szerkeszt√Ķs√©gi √≠r√°st a Le Monde. A balliber√°lis francia √ļjs√°g szerint Navracsics Tibor kultur√°lis, oktat√°si, ifj√ļs√°gpolitikai √©s sport√ľgyi biztoss√° v√°laszt√°sa ut√°n k√©t k√©rd√©s vet√Ķdik fel: lehet-e √©pp az ellenkez√Ķj√©t tenni Br√ľsszelben annak, amit Budapesten, az alap√≠t√≥ eszm√©k megtagad√°sa n√©lk√ľl az EU t√Ľrheti-e tov√°bb sz√≥ n√©lk√ľl egyik tagja, Magyarorsz√°g egyre ny√≠ltabb antidemokratikus elhajl√°sait.
Link

A BBC magyarorsz√°gi tud√≥s√≠t√°sa szerint a Fideszen bel√ľl is egyre t√∂bben el√©gedetlenek Orb√°n Viktor minisztereln√∂k politik√°j√°val.

Nick Thorpe budapesti tud√≥s√≠t√≥ a brit k√∂zszolg√°lati m√©diat√°rsas√°g h√≠rhonlapj√°n k√∂z√∂lt elemz√©s√©ben √ļgy v√©lekedik: j√≥llehet a magyarok a szovjet uralom elleni 1956-os felkel√©s √©vfordul√≥j√°t √ľnneplik, a korm√°nyp√°rt sok magas rang√ļ tagja is √ļgy tartja, hogy Orb√°n Viktor az √∂nk√©nyuralmi m√ļlt fel√© korm√°nyozza vissza az orsz√°got.
Link


Kövér az EU elhagyásáról beszélt

Nem k√©r az Eur√≥pai Uni√≥ parancsaib√≥l K√∂v√©r L√°szl√≥: az Orsz√°ggy√Ľl√©s eln√∂ke cs√ľt√∂rt√∂k√∂n besz√©lt arr√≥l, hogy ha az EU dikt√°tumokkal akarja szab√°lyozni Magyarorsz√°got, akkor el kell gondolkodni az √≥vatos, lass√ļ kih√°tr√°l√°son. A h√°zeln√∂k megrendszab√°lyoz√°s√°ra k√©ri Orb√°n Viktort az Egy√ľtt PM, de tiltakoznak a liber√°lisok is. Deutch Tam√°s szerint K√∂v√©r L√°szl√≥ pontosan fogalmazott.
Link

V√°dat emeltek a Somogy Megyei B√≠r√≥s√°g volt vezet√Ķje ellen h√Ľtlen kezel√©s miatt

V√°dat emelt a K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g gy√Ķri region√°lis oszt√°lya a Somogy Megyei B√≠r√≥s√°g volt vezet√Ķje ellen h√Ľtlen kezel√©s b√Ľntette miatt - t√°j√©koztatta a f√Ķ√ľgy√©szs√©g helyettes sz√≥viv√Ķje p√©nteken az MTI-t.
Link


Fokoz√≥d√≥ orosz hat√°rs√©rt√©sek: Sv√©dorsz√°g √©s √Čsztorsz√°g idegesek

A NATO sikeresen feltart√≥ztatott egy orosz k√©mrep√ľl√Ķt a Balti-tenger felett, jelentette a szervezet kedden. A g√©p √Čsztorsz√°g l√©gter√©be hatolt be, akik eddig m√°r √∂t hat√°rs√©rt√©st jelentettek be, mindegyiket egy az orsz√°g leg√©szakibb, lakatlan szigete, Vaindloo fel√Ķl. Tallin bek√©rette az orosz nagyk√∂vetet, azonban Moszkva azt √°ll√≠tja, hogy ez csak egy gyakorl√≥g√©p volt √©s nem s√©rtett√©k meg az √©szt l√©gteret.
Link


Biztons√°gpolitikai p√°rbesz√©d az USA √©s √Čszak-Eur√≥pa k√∂z√∂tt

Barack Obama els√Ķ alkalommal l√°togatott el bilater√°lis tal√°lkoz√≥ra Stockholmba szeptember 4-√©n. A kiemelt esem√©ny kapcs√°n Fredrik Reinfeldt sv√©d minisztereln√∂k az amerikai eln√∂kkel tartott k√∂z√∂s vacsor√°ra √©szaki kolleg√°it is megh√≠vta, s ennek eredm√©nyek√©nt az √©szaki orsz√°gok minisztereln√∂kei √©s az amerikai eln√∂k k√∂z√∂s „biztons√°gpolitikai p√°rbesz√©d” (U.S.-Nordic Security Dialogue) fel√°ll√≠t√°s√°ban √°llapodott meg.
Link

A donyecki szakad√°rok betiltott√°k az ukr√°n himnuszt az √°ltaluk ellen√Ķrz√∂tt ter√ľleten l√©v√Ķ iskol√°kban, egyik vezet√Ķj√ľk azt mondta, hogy az el√©nekl√©se felforgat√≥ tev√©kenys√©gk√©nt min√Ķs√≠thet√Ķ - jelentette p√©nteken az UNIAN h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.
Link

Katonasz√∂kev√©nyek el√Ķtt tisztelg√Ķ eml√©km√Ľvet avattak B√©csben

A n√°ci n√©met hadsereg dezert√Ķreinek eml√©ket √°ll√≠t√≥ k√∂zt√©ri szobrot avattak B√©cs belv√°ros√°ban.
Heinz Fischer osztr√°k √°llamf√Ķ avat√≥besz√©d√©ben √ļgy fogalmazott: mindenkinek tudnia kell, hogy milyen b√°tor tett volt a lelkiismeret hangj√°t k√∂vetve szembesz√°llni egy kegyetlen √©s embertelen diktat√ļr√°val. Az √°llamf√Ķ az eml√©km√Ľ fel√°ll√≠t√°s√°t fontos √©s igaz l√©p√©snek nevezte, egy√ļttal elmondta: szomor√ļ √©s sz√©gyenteljes, hogy √©veken √°t √°rul√≥k√©nt tekintettek a n√°ci hadsereget otthagy√≥ katonasz√∂kev√©nyekre.
Link

A francia börtönök a terror iskolái

Kobozzák el a jogtalanul használt okostelefonokat a börtönökben!- javasolja egy friss jelentés, mely szerint a muzulmán fiatalok tömegesen válnak a dzsihád hívévé a börtönökben.
Link


A briteknek k√©t milli√°rdot k√©ne fizetni√ľk az EU-nak, de nem hajland√≥ak

A hivatalos indoklás szerint ez csak egy kiigazítás, mert jobban ment a brit gazdaság, mint várták. Cameron viszont nem fog fizetni, inkább kilépteti Londont az Európai Unióból.
Link

Londoni elemz√Ķk: N√©metorsz√°g K√∂z√©p-Eur√≥p√°t is lass√≠tja

A legut√≥bbi aktivit√°si adatok alapj√°n fogy a n√∂veked√©si lend√ľlet a k√∂z√©p-eur√≥pai EU-gazdas√°gokb√≥l, √©s ennek els√Ķdleges oka a n√©met gazdas√°g gyenges√©ge – √°llap√≠tott√°k meg p√©nteki t√©rs√©gi helyzet√©rt√©kel√©s√ľkben londoni p√©nz√ľgyi elemz√Ķk. Az idei els√Ķ f√©l √©vben a magyar gazdas√°g teljes√≠tett a leger√Ķsebben a t√©rs√©gben.
- See more at:Link


A t√∂r√∂k√∂k veszik meg az Iszl√°m √Āllam illeg√°lis olaj√°t

Molnár Tamás Levente | 2014. október 24., péntek
Csak az illeg√°lis olajelad√°sb√≥l napi egymilli√≥ doll√°ros bev√©tele sz√°rmazik az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) nev√Ľ sz√©ls√Ķs√©ges szunnita szervezetnek az amerikai p√©nz√ľgyminiszt√©rium cs√ľt√∂rt√∂k√∂n ismertetett becsl√©se szerint.
Link

Megint elérték az oroszok, amit akartak
Címkék: ukrajna, oroszország, gáz, gázár, gázszállítás, tranzit, gáztranzit
Beadta a derek√°t az ukr√°n korm√°ny: gyakorlatilag el√Ķre kifizetik Moszkv√°nak azt a g√°z√°rtartoz√°st, amelyet r√©szletekben kell √°tutalniuk az √©v v√©g√©ig. Ukrajna az √ļj sz√°ll√≠t√°sok√©rt is el√Ķre fizet.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Gutai Zub - 2014. oktůber 26. 10:53:49
600rr,

"H√°rom a Magyar Igazs√°g"

√ēsi igaz tud√°st rejtenek a r√©gi mond√°sok

Ez p√©ld√°ul az igazs√°g fel√© vezet√Ķ √ļt h√°rmass√°g√°r√≥l sz√≥l, (Trivia) H√°rmass√°gr√≥l.
A sorrend nem felcser√©lhet√Ķ, k√∂telez√Ķ.
(mai √©rthet√Ķbb szavakkal, mint egy sz√°mit√≥g√©p))

input (inform√°ci√≥k begy√ľjt√©se, megszerz√©se)
procession (a begy√ľjt√∂tt inform√°ci√≥k rendszerez√©se)
output (az így megszerzett tudás felhasználása)

tudás, megértés, cselekedet

Jól látod, a harmadik a legfontosabb és kihagyhatatlan a változásokhoz
#12 | 600rr - 2014. oktůber 26. 13:04:24
Igen akkor legyen 3 de sajnos az √©rt√Ķ emberek is akik felfogj√°k mi van √©s √≠rogatnak √©s szitkoz√≥dnak ezen a ponton hogy CSELEKEDET itt meg akadnak √©s itt van a sarkallatos pont ezen √°t lend√ľlni ez a legnehezebb feladat sokuknak.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.