Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kerry megsértõdött, nem fogadta az izraeli védelmi minisztert


Izrael "új barátja" Oroszország, és ugye izrael már Magyarország, így tán jobban érthetõ a képlet. Washingtonban nem bocsájtották meg Móse Jaalon izraeli védelmi miniszternek John Kerry amerikai külügyminisztert bíráló kijelentéseit, s megakadályozták legmagasabb szinten tervezett megbeszéléseit - írta vasárnap a Háárec címû izraeli újság.

A lap szerint az amerikai kormányzat elutasította Jaalonnak azt a múlt heti kérését, hogy amerikai látogatásán tárgyalhasson John Biden elnökhelyettessel, John Kerry külügyminiszterrel és Susan Rice nemzetbiztonsági tanácsadóval.

A lépést kiszivárogtató amerikai kormányzati körök a történteket az izraeli védelmi miniszternek az utóbbi hónapokban tett megnyilatkozásaival magyarázták. Jaalon korábban ugyanis élesen támadta Kerryt az izraeli-palesztin viszály rendezésében tett lépéseiért.

Az izraeli védelmi tárca vezetõje találkozhatott amerikai kollégájával, Chuck Hagellel, valamint az Egyesült Államok ENSZ nagykövetével, Samantha Powerrel. Állítólag Washington ez utóbbit próbálta megakadályozni, figyelmeztetése azonban csak akkor jutott el Powerhez, amikor az már egyeztette találkozóját az izraeli politikussal.

A Háárec szerint Washington csak azután szivárogtatta ki a miniszteri találkozók elutasítását, az izraeli védelmi miniszter nyilvános megalázását, hogy Jaalon elutazott az Egyesült Államokból.

Az izraeli védelmi miniszter a Háárec szerint még amerikai útja elõtt megpróbálta javítani a légkört azzal, hogy dicsérte az országának nyújtott washingtoni segítséget, továbbá amerikai útján a The Washington Post címû lapnak adott interjújában hangsúlyozta, vége a Kerryvel kialakult válságnak.

Az elutasítások amerikai nyilvánosságra kerülése meglepte az izraeli politikust, de hivatala tartózkodott annak kommentálásától.

Jaalon számos hibát követett el Amerikával szemben az izraeli lap szerint: elõször januárban „messianisztikus megszállottsággal” vádolta meg John Kerryt a Jediót Ahronót címû izraeli újságban, amelyért utólag bocsánatot kért.

Késõbb, márciusban egy zárt körû megbeszélésen elhangzott, de a Háárec tudomására jutott és nyilvánosságra hozott beszédében Obama Iránnal kapcsolatos politikáját bírálta, azt sugallva, hogy az amerikai elnök utódjára szeretné hárítani a kellemetlen ügy megoldását.

Jaír Lapid pénzügyminiszter szombaton egy tel-avivi rendezvényen elismerte, hogy válság van az izraeli-amerikai kapcsolatokban. „Ezek létfontosságú kapcsolatok, és mindent el kell követnünk azért, hogy kikerüljünk a válságból és visszatérjünk a jó kapcsolatokhoz”, mondta Lapid.

„Néha tudnunk kell köszönetet mondani, felelõsséggel és tisztelettel kell viselkedni Izrael és Amerika kapcsolatában” - tette hozzá az izraeli pénzügyi tárca és a Jes Atíd (Van Jövõ) párt vezetõje.

MTILink

Hozzszlsok


#1 | atya - 2014. oktber 26. 15:28:14
Egy szót sem hiszek az egészbõl. A zsidóknak még a köszönése is hazugság, hát még egy ilyen hír.
#2 | BOTOND - 2014. oktber 26. 16:54:45
IGY VAN
egesz cask idom vette el,
ki a ****sztt erdekel mit hazudik egy zsiddaj,
ez a parazita faj kihasznalva az emberi josagot
meg hiszekenyseget meg majmolja meg a buszkebb
meg hit vallasi agyuakat is,
mikor fel ebred a tudatlan birka akkor
mar a vagohidon van,
#3 | teGergoChemtrailsBp - 2014. oktber 26. 19:24:32
"„messianisztikus megszállottsággal” vádolta meg"

Ez mit jelent? :D Mármint úgy, hogy az átlag olvasó is magától megérthesse, de ahhoz képest kicsit túllõtnek mondható a fogalmazás. Vagy mégsem? Ennyire kibuggyant, hogy milyen mélységig erõszakos a zsidó lélek, hogy ilyen fogcsikorgatva masszív hittel támadó a stílusa? Hmm? Másrészt meg csak hogy ismét említésre kerülhessen a várva várt messiás, ki már köztünk él?

"„Ezek létfontosságú kapcsolatok, és mindent el kell követnünk azért, hogy kikerüljünk a válságból és visszatérjünk a jó kapcsolatokhoz”, mondta Lapid."

LÉT-FONTOSSÁGÚ, de szó szerint. És ez is a baj ezzel. Fogcsikorgatóan (már megint...) fontos a zsidóknak, mert a létük múlhat rajta, mert valamiért nagy szükségük van a támogatásra, mert valamiért nem csak egy egyszerû nép, amelyik egyszerûen szeretne itt élni, hanem mert mit is kell róluk tudni, hogy szó szerint a létük múlik ezen a világpolitikai lobbizáson? Hmm??

"„Néha tudnunk kell köszönetet mondani, felelõsséggel és tisztelettel kell viselkedni Izrael és Amerika kapcsolatában” - tette hozzá az izraeli pénzügyi tárca és a Jes Atíd (Van Jövõ) párt vezetõje."

Nem néha kell tudni köszönetet mondani, hanem minden egyes alkalommal, amikor illõ. Bár megtenni nem feltétlenül kell mindig, csak tudni kell, ha épp illõ. Ámde eziránt a dolog iránt meg tisztelettel lenni aligha illõ bármikor is... :)
#4 | Leandros - 2014. oktber 26. 19:44:30
USA pénzügyi zsidaj hatalmától egy kis fricska Izraelnek, hogy még egy ideig szüksége van Amerikára, mert sajnos a múltban megírt forgatókönyv, sajnos idejét múlt, és nem úgy mennek a dolgok, ahogy ütemezték.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.