Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

"Putyin √ļgy gondolja, hogy egy rak√°s degener√°lt puh√°nnyal van dolga"


√Čs milyen j√≥l gondolja! Egy csom√≥ buzi, pedofil, korcs zsid√≥ ratyi √©s a csatolt takonygerinc√Ľ r√©szeik.
Radoslaw Sikorski volt lengyel k√ľl√ľgyminiszter – aki h√©t √©v ut√°n t√°vozott posztj√°r√≥l, miut√°n Donald Tuskot az Eur√≥pai Tan√°cs eln√∂k√©v√© v√°lasztott√°k – a Politico magazinnak adott, m√ļlt h√©ten megjelent interj√ļj√°ban olyat mondott, ami nem csak Lengyelorsz√°gban kavart nagy port, de az eg√©sz EU k√ľlpolitikai poz√≠ci√≥j√°t is al√°√°ssa Oroszorsz√°ggal szemben.

„Azt akarta, hogy vegy√ľnk r√©szt Ukrajna feloszt√°s√°ban” – mondta Sikorski egy 2008-as moszkvai Tusk-Putyin tal√°lkoz√≥r√≥l besz√©lve. A visszaeml√©kez√©s szerint Putyin gyakorlatilag ezzel a t√©m√°val ind√≠totta a megbesz√©l√©st, majd r√©szletesen ecsetelte, hogy Ukrajna egy mesters√©ges orsz√°g, √©s p√©ld√°ul Lviv lengyel v√°ros. „Szerencs√©re Tusk nem v√°laszolt. Tudta, hogy r√∂gz√≠tik a besz√©lget√©st. Nagyon, nagyon egy√©rtelm√Ľv√© tett√ľk, hogy nem akarunk ennek a r√©szesei lenni.” – z√°rta az anekdot√°t Sikorski.
Kattintson √©s n√©zegessen k√©peket a febru√°ri t√ľntet√©sekr√Ķl!

A cikk a megjelent√©st k√∂vet√Ķen Lengyelorsz√°gban √©s Br√ľsszelben is komoly visszhangot keltett, hiszen ha az √°ll√≠t√°sok igazak, a lengyel minisztereln√∂knek m√°r √©vekkel ezel√Ķtt is voltak inform√°ci√≥i Putyin terveir√Ķl. A volt gr√ļz eln√∂k, Miheil Szaakasvili √ļgy nyilatkozott, Tusk neki is eml√≠tette a besz√©lget√©st. K√ľl√∂n√∂s felhangot ad az √ľgynek az is, hogy Tusk december elsej√©vel az Eur√≥pai Tan√°cs eln√∂ke lesz, vagyis az EU egyik arca, aki a K√ľl√ľgyi F√Ķk√©pvisel√Ķvel egy√ľtt a leggyakrabban k√©pviseli Eur√≥p√°t harmadik orsz√°gokkal, √≠gy p√©ld√°ul Oroszorsz√°ggal szemben. A volt lengyel minisztereln√∂k √©s k√ľl√ľgyminisztere √©len j√°rt a Putyinnal szembeni kem√©ny fell√©p√©s s√ľrget√©s√©ben – nem kis r√©szben ennek is k√∂sz√∂nhet√Ķ Tusk megugrott br√ľsszeli √°zsi√≥ja – √≠gy k√ľl√∂n√∂sen kellemetlen sz√°mukra a kialakult helyzet. Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy felmer√ľl a k√©rd√©s, ha Tusk tudta, hogy a besz√©lget√©st felveszik, mi√©rt hallgatott, √©s mi√©rt nem utas√≠totta vissza egy√©rtelm√Ľen az aj√°nlatot.

Persze Sikorski szem√©lyes arcveszt√©se enn√©l is jelent√Ķsebb. A p√°r h√≥nappal ezel√Ķtti lehallgat√°si botr√°nyt k√∂vet√Ķen most ism√©t magyar√°zkod√°sra k√©nyszer√ľl megfontolatlan kijelent√©sei miatt – ami r√°ad√°sul a diplom√°cia vil√°g√°ban nem √©ppen sz√°m√≠t er√©nynek. Nem el√©g, hogy egy elismert √ļjs√°g√≠r√≥nak pletyk√°lt, ezek ut√°n m√©g arra hivatkozva pr√≥b√°lta kimenteni mag√°t, hogy nem hagyta j√≥v√° az interj√ļ megjelen√©s√©t, ami nem l√©tez√Ķ koncepci√≥ az amerikai sajt√≥ban. Ezt volt √ļjs√°g√≠r√≥k√©nt, egy Pulitzer-d√≠jas amerikai √ļjs√°g√≠r√≥n√Ķ f√©rjek√©nt Sikorskinak is illene tudnia. Ezek ut√°n az az√≥ta a lengyel als√≥h√°z h√°zeln√∂ki tiszt√©t bet√∂lt√Ķ politikus gyakorlatilag nem volt hajland√≥ v√°laszolni a t√©ma kapcs√°n feltett k√©rd√©sekre a saj√°t sajt√≥t√°j√©kozat√≥j√°n. Ezt a hozz√°√°ll√°st k√©s√Ķbb Ewa Kopacz minisztereln√∂k, Sikorski p√°rtt√°rsa is el√≠t√©lte, √≠gy √ļjabb bocs√°natk√©r√©s k√∂vetkezhetett.

A hallgat√°s √©s a k√≠nos √ļjramagyar√°z√°s ut√°n p√°r nappal a volt k√ľl√ľgyminiszter gyorsan meggondolta mag√°t, √©s √ļgy nyilatkozott: „cserbenhagyta a mem√≥ri√°ja”, az eml√≠tett tal√°lkoz√≥ val√≥j√°ban meg sem t√∂rt√©nt. A megfogalmaz√°s viszont ebben az esetben is √©rdekes: Sikorski nem vonta vissza a Putyin aj√°nlat√°val kapcsolatos mondatait, csup√°n a sz√≥ban forg√≥ Putyin-Tusk tal√°lkoz√≥t mondta meg nem t√∂rt√©ntnek.

T√∂bbnapos kiv√°r√°s ut√°n v√©g√ľl Donald Tusk is k√©nytelen volt megsz√≥lalni. V√©dte is volt miniszter√©t √©s bizalmas√°t, meg nem is: „Egyik Putyin eln√∂kkel val√≥ tal√°lkozom sor√°n sem volt sz√≥ ilyen javaslatr√≥l. […] Az eg√©sz t√∂rt√©net csak azt mutatja, hogy az emberi mem√≥ria nem csalhatatlan” – mondta az Eur√≥pai Tan√°cs eln√∂kl√©s√©re k√©sz√ľl√Ķ politikus, majd hozz√°tette, rem√©li, a szerencs√©tlen eset nem jelenti majd Sikorski karrierj√©nek v√©g√©t, akit tov√°bbra is Lengyelorsz√°g egyik legtehets√©gesebb politikus√°nak tart.

A Politico cikk√©ben egy√©bk√©nt kor√°ntsem ez volt az egyetlen figyelemre m√©lt√≥ id√©zet. Sikorski √°ll√≠t√°sa szerint tavaly ny√°ron √©rtes√ľlt r√≥la a lengyel k√ľl√ľgy, hogy Oroszorsz√°gban m√°r azt tanulm√°nyozz√°k, mely ukr√°n tartom√°nyok elcsatol√°sa volna gazdas√°gilag kifizet√Ķd√Ķ. Inform√°ci√≥i szerint ekkor mer√ľlt fel a Kr√≠m megsz√°ll√°sa is Janukovics zsarol√°s√°nak eszk√∂zek√©nt. „Tudom a Janukoviccsal folytatott besz√©lget√©seimb√Ķl, hogy al√° akarta √≠rni a t√°rsul√°si meg√°llapod√°st [az EU-val]. Azt√°n 2013 November√©ben valami t√∂rt√©nt. A besz√©lget√©seink alapj√°n az az √©rz√©sem, Putyin mondhatott neki valamit Szocsiban. Azt hiszem, Putyinnak volt r√≥la kompromitt√°l√≥ inform√°ci√≥ja. […]√ögy gondolom, azt mondhatta neki: ne √≠rd al√° a t√°rsul√°si szerz√Ķd√©st, k√ľl√∂nben megsz√°lljuk a Kr√≠met.”
Kattintson és tekintse meg Vlagyimir Putyin ezer ercát!

A volt k√ľl√ľgyminiszter √ļgy fogalmazott, hogy Oroszorsz√°g nem k√©pes elfogadni azt ukr√°n nemzet l√©tez√©s√©t. V√©lem√©nye szerint „Novorosszija” elfoglal√°sa 10 √©ves elk√∂telez√Ķd√©st √©s 200-300 000 orosz katona √°llom√°soztat√°s√°t ig√©nyeln√©, ami kiz√°r√≥lag √°lland√≥ mozg√≥s√≠t√°s √©s magas olaj√°rak mellett lehets√©ges. Lengyelorsz√°gban √©s a Baltikumban ennek ellen√©re komolyan tartanak ett√Ķl a lehet√Ķs√©gt√Ķl, hiszen Putyinnak hatalmas √°ldozatok √°r√°n is ragaszkodnia kell a hatalomhoz. „Ha egyszer v√©rt ontott√°l, ha lak√°sokat bomb√°zt√°l, ha hal√°losztagokat k√ľldt√©l k√ľlf√∂ldre, ha bevonult√°l Gr√ļzi√°ba √©s Ukrajn√°ba, √©s ha any√°k √©s katon√°k holttestei ker√ľlnek el√Ķ titkos h√°bor√ļkb√≥l…t√∂bb√© nem eresztheted a hatalmat.” A f√©lelmet, √©s Putyin kisz√°m√≠thatatlan viselked√©s√©t m√©g egy er√Ķs gondolatmenettel magyar√°zta Sikorski: „Azt hiszem, Putyin kiismert benn√ľnket. √ögy gondolja, hogy egy rak√°s degener√°lt puh√°nnyal van dolga. √Čs azt gondolja, nem v√°llaln√°nk a h√°bor√ļt a Baltikum megv√©d√©s√©√©rt. Lehet, hogy igaza van.”
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. oktůber 27. 22:33:04
√ćrt√°k

"Egy√©bk√©nt nagyon sok cikket kerestem Putyinnal kapcsolatban is. Egy√©rtelm√Ľ, hogy √Ķ is ir√°ny√≠tott, de B√ĀRMIT IS terveznek a h√°tter√©b√Ķl, b√°rmelyik oldal fel√©, zseni√°lisan teszik! Annyiszor v√©giggondoltam, de √©n sem tudn√©k jobban taktik√°zni.. Egyszer√Ľen, mint valami profi p√≥kerj√°t√©kos a k√∂b√∂n, m√∂g√∂tte nagy h√°tt√©rmunka √°ll, √©s erre a feladatra is lett kik√©pezve. Teh√°t egyszerre mutatja azt, hogy √Ķ zsid√≥bar√°t, egyszerre azt a m√°sik oldalon, hogy igenis nem zsid√≥bar√°t. Mindk√©t ir√°nyba olyan l√©p√©seket tesz, amit√Ķl b√°rmelyik hihet√Ķ, ek√∂zben √°lland√≥an a n√°cikat szidja, akik hol a zsid√≥kat kiny√≠r√≥k, hol maguk a zsid√≥k pl.Ukrajn√°ban, hol a n√°ci ISIS.
Az az egy viszont biztos vele kapcsolatban, hogy patriota orosz.
√ē vagy nagyon zsid√≥ellenes lehet, vagy nagyon zsid√≥bar√°t. Ugyanis az orosz maffia az a mossad ir√°ny√≠t√°sa alatt √°ll, √©s Moszkva-Budapest-Telaviv a tengely. Valami 300ezer tagot sz√°ml√°l, a vezet√Ķk √©s az orosz maffia nagy r√©sze mind zsid√≥. Egy jelent√Ķs r√©sze viszont eltakarodott Amerik√°ba, Izraelbe, valamennyi hozz√°nk is. √ēk terjeszik a drogot, fegyvert, ****at, pedof√≠li√°t, porn√≥t stb. De √∂sszerakni a k√©pet, hogy pontosan mi merre... ugyanis orosz r√©szr√Ķl nagyon kev√©s inform√°ci√≥ sziv√°rog ki."
#2 | talpi - 2014. oktůber 28. 01:58:00
Sikorski √ļgy hazudik mint egy rom√°n, holott Lengyel, de zsid√≥. Sajn√°latos, hogy pont √Ķ, akinek az√©rt valamennyi √©rdeke csak f√Ľz√Ķd√∂tt ahhoz, hogy a nagyj√°b√≥l, demokratikus √©s val√≥ban LENGYEL √ČRDEKELT volt miniszter eln√∂k√∂t √©s a vele utaz√≥, teljes vezet√©st kiny√≠rja, pont √≥ nyilatkozik V√ĀSZK√ĀR√ďL. ?i√©rt nem nyilatkozik az alkoholista Bush-r√≥l, vagy a n√©pirt√≥ net√°n/?/ nyaur√≥l, vagy b√°rmely annyira, de annyira "demo-kratikus" NATO √©s Eu b√©renc vezet√Ķr√Ķl-K√∂z√∂tt√ľk mondjuk Vitya-Vi-Szarjonovicsr√≥l? Vagy, esetleg, √∂nmaga t√ľkr√©t villogtatn√° meg, hogy eg√©sz Lengyelorsz√°g a NATO √©s a zsid√≥k martal√©ka lett. Putyin, na igen, manaps√°g divat basztatni, hiszen nem siker√ľlt eleddig beler√°ngatni a nagy terv v√©grehajt√°s√°ba. M√©g csak a "KER√ćT√ČSEN" √ĀT MERNEK UGATNI " de azt nagyon √©s k√∂zben azt igyekeznek elhitetni a vil√°ggal, hogy √Ķk b√≠z az "√°llatv√©d√Ķk" :( Az lehet, de k√∂zben, mi√≥ta ennyire demokratikusak, vagy /liber√°lisok ? / emberek milli√≥it k√ľldt√©k hal√°lba, f√Ķleg √°rtatlan civileket. Nos ebben sajna, b√°r mennyire is szeretn√©k, V√°szk√°t nem kellene magukkal egy szintre emelni. F√Ķleg nem azzal, hogy a k√ľls√Ķ seg√≠ts√©ggel gener√°lt, helyi zavarg√°sokat kirobbant√≥ MOSZAD √©s CIA akci√≥k sikertelens√©g√©t √ļgy √°ll√≠ts√°k be, mintha azt Putyin √©s zenekara hangszerelte volna a kezdetekt√Ķl. Groznij ter√ľlet√©n ne is volt annyira sok nigger katona, max egy z√°szl√≥aljnyi, ja √©s √°merikai volt mind, azokr√≥l a "b√©keharcosokr√≥l" m√°r nem is besz√©lve akik kevert√©k az √°ngilust a h√©berrel,. Mert ugye, "semmi nem az aminek l√°tszik". Sz√≥val Sikorski mester, az√©rt nem volna h√°tr√°ny, a hitteszv√©reinek gyal√°zatos tetteir√Ķl pampogni, amikor v√©dtelen any√°kat √©s gyermekeket, feh√©r foszforral locsolgatnak, √∂nv√©delmileg, vagy amikor az iskol√°s gyermekeket m√©sz√°rolj√°k halomra Gazaban, de nem csak ott, b√°rhol a Vil√°gon. Az √∂n testv√©rei meg√©rdemlik a sorsukat, √∂nnel egy√ľtt, hiszen, m√°r r√©g hiteltelenn√© v√°ltak, vegy√©k √©szre. Igaz, van n√©h√°ny agyament aki m√©g elhiszi a hatmilli√≥ eset√©t, de /?/ tudj√°k, hogy a "fele sem igaz" t√°rsasj√°t√©k folyik. A t√∂bbiek ? no az az √©rdekes, √Ķk is tudj√°k, hogy t√∂rt√©nt valami, de az ok√°t is ismerik. Ez a k√ľl√∂nbs√©g az els√Ķ √©s m√°sodik csoport k√∂z√∂tt, no meg az, hogy azt is tudj√°k, hogy b√°rmennyire nem szeretn√©k, b√≠z a viselked√©s√ľkkel magukra h√ļzz√°k az igazi emberek megvet√©s√©t, s ha m√°r annyira a " kiv√°lasztott" csoport, no akkor annak is a haragj√°t, aki √°ll√≠t√≥lag "kiv√°lasztotta" √Ķket. No, de mi√©rt is v√°lasztotta ki ? tal√°n az√©rt, mert a legjobbak, √Ķszint√©k, seg√≠t√Ķk√©szek...? Vagy az√©rt, mert m√°r akkor tudta nincs hely√ľk az emberek k√∂z√∂tt?
#3 | Balu - 2014. oktůber 28. 08:35:50
Nemtom, szerintem Sikorski annyira nem h√ľlye, hogy "megcsalja a mem√≥ri√°ja" ilyen √ľgyekben. Ha nem is volt ilyen besz√©lget√©s, akkor ez nem mem√≥riazavar, hanem mezei kital√°ci√≥ - az√©rt se siker√ľl neki elfogadhat√≥ √ľr√ľgyet kig√ľgy√∂gnie, mert m√©g abban is hazudnia k√©ne, hogy ez most t√©ved√©s volt vagy hazugs√°g. Meg h√°t t√ļl r√©g√≥ta teszi-veszi m√°r mag√°t, mondhatni "profi", akik nem szoktak v√©letlen√ľl ekkora baroms√°gokat mondani, mert nagyj√°b√≥l √°tl√°tj√°k, hogy ez mit von maga ut√°n.

B√≠r√°nk, k√∂z√∂ns√©g√ľnk a kerek √©g,
jegyzi, hogy ki nem tudja szerepét.
S a sír, amely egykor majd eltemet,
a f√ľgg√∂ny - z√°r√≥k√©p ut√°n lemegy.
Sorsunk a sír felé mókázva lábol,
s a legvégén - meghalunk igazából.


Egyszer√Ľ csepegtet√©sr√Ķl van sz√≥, a Kiscinke (Sikorski valami ilyesmit jelenthet) eft√°rs ezt a szerepet kapta. Egyr√©szt Oroszorsz√°g ellen hergel, m√°sr√©szt meg jelzi, hogy Ukrajna feloszt√°sa nem √ļj gondolat. Most √©ppen megteheti, nincs komolyabb feladata, egy h√≥nap m√ļlva meg √ļgyis mindeki elfelejti (Putyinon √©s Lavrovon k√≠v√ľl persze). Mondjuk azt nem igaz√°n √©rtem, mi olyan kisz√°m√≠thatatlan Putyin viselked√©s√©n... no persze a konkr√©t l√©p√©sei Sikorski√©k cionatlanti esz√©vel nem el√Ķrel√°that√≥ak, de a viselked√©se, mint olyan el√©g nyilv√°nval√≥. Ink√°bb az EU nem igaz√°n tudja, mit csin√°ljon √©s ha m√°r Ukrajna szakad, mi√©rt ne szakadhatna az EU is, nemde? Az is csak mesters√©ges t√°kolm√°ny.
#4 | Ro-zsola - 2014. oktůber 28. 09:13:06
1. http://www.sikors... . Vannak véletlenek ?
2. Szikorszki mem√≥ri√°ja egy dolog testv√©rek hittestv√©rek. " Magyarorsz√°g √©s Galicia ". Ismer√Ķs ?
√öj-Izr√°el m√°r l√©trej√∂tt " Magyarorsz√°g " n√©ven. " √ď-Izr√°el recseg-ropog " , Ors√≥s √©s band√°ja mehet a " N√ľrnberg 2 " el√© , a " cig√°ny megtette k√∂teless√©g√© , a cig√°ny mehet " alapon. Ha m√°r siker√ľlt Ukrajn√°ban " balh√©zni " , idecsapj√°k Galici√°t is. K√∂zben meg megy a sz√©kely cirkusz , mert ha Bukarest " going east " akkor √öj-Izr√°el is. A Lengyelek kor√°bban " going west " j√°t√©kot j√°tszottak. Most √Ķk is keletre ( d√©l-keletre
) indulnak. Az ostoba szlov√°kok meg vakargatj√°k azt a bizonyos testr√©sz√ľket mert Vars√≥-Judapest tengelynek kell egy " koridor ".
#5 | monguzking - 2014. oktůber 28. 10:13:26
√©n nagyon elbizonytalanodtam putyin megit√©l√©s√©ben-f√∂leg szesz√°k gyula blogj√°ban olvasott elemz√©sek hat√°s√°ra--egy√°ltal√°ban nem bizzom meg benne s persze egy zsidoban sem r√°ad√°sul alapvet√∂en t√©nyleg h√ľlyes√©g szerintem felt√©telezni olyant hogy egy zsido egy titkosszolg√°lati vezet√∂ egy politikus s nem figyelmen kiv√ľl hagyhatoan egy m√©rhetetlen√ľl dusgazdag kapitalista lehet becs√ľletes,tisztess√©ges n√©p√©√©rt k√ľzd√∂ ember---visszat√©rve lengyel vezet√∂k lem√©sz√°rl√°s√°ra-kiz√°rt hogy putyinnak ne lett volna benne keze-s nagyon k√©rd√©ses hogy ilyen volumen√ľ akcio m√∂g√∂tt mi √°llhat s ha ilyenre k√©pes akkor mi mindenre m√©g--nem bizzom putyinban---igaza van szesz√°k gyul√°nak milyen dolog az hogy izraeli elrabolt 3 gyerek √ľgy√©ben tiltakozik s sajn√°lat√°t fejezi ki viszont kelet ukrajn√°ban orosz gyerekek sz√°zait √∂lik meg s ked√©lyesen parol√°zik,csokolozik zsido teso porosenkoval ki gyilkosokat k√ľld oroszok le√∂l√©s√©re-rohadjon meg putyin ahhol van-b√ľd√∂s zsido fujjj
#6 | Gutai Zub - 2014. oktůber 28. 12:27:19
Imre √≥vatos r√∂vid elemz√©se nagyon k√∂zel √°ll ahhoz amit "val√≥s√°gnak" k√∂nyvelhet√ľnk el,mi "kiv√ľl√°ll√≥k", szimpl√°n Imr√©t id√©zve: "nagyon kev√©s inform√°ci√≥ sziv√°rog ki".
Talán a lényeg: " (Putyin)...patrióta orosz"
-√©s itt nem csak Putyinr√≥l besz√©l√ľnk, az orosz n√©p m√©g mindig megmaradt patri√≥ta orosznak, √©s Putyinnak, hogy bel√ľl megmaradjon hatalmon, ezt t√ľkr√∂znie kell.

A glob√°lis √∂sszeesk√ľv√©s boszork√°ny konyh√°j√°ban √Ķk √°llnak mindk√©t oldalon. Az "ellens√©get" is √Ķk f√Ķzik ki mindenhol, nehogy v√©letlen√ľl is egy val√≥di ellenz√©k sz√ľlessen b√°rhol. Ma m√°r ott tartunk, hogy a v√©rengz√Ķ, sz√©ls√Ķs√©ges iszl√°mista hadseregeket is √Ķk p√©nzelik, alkotj√°k meg.

A "Tud√°s" n√°luk van, m√©g a nyilv√°noss√°g el√Ķtt szerepl√Ķ politikai vezet√Ķk is titkos s√°t√°nista p√°holyok tagjai lehetnek csak, term√©szetesen nem a legfels√Ķ beoszt√°sban. Ki ki csak a r√°bizott feladat√°t teljes√≠ti.

- hogy a vil√°g rabszolgas√°ga ne √ľtk√∂zz√∂n akad√°lyokba, olyan dolgokat mint a "hazaszeretet" patri√≥tizmus el kell nekik fojtani...
#7 | enid - 2014. oktůber 28. 14:29:41
Gutai! Nem. A Tudas mindig is nalunk volt, csak ok alkalmazzak rajtunk keresztul. Istennek beallitva magukat. Amig hagyjuk!

Mi dolgozunk ok elvezik a munkank gyumolcset : egy Ember fat formal, s mint munkajanak "gyumolcse" asztal lesz belole. Odaulhetsz az asztala melle, vagy elkobozhatod tole; de AZ igazi gyumolcs: a tapasztalat ... s AZ az ove marad.
(Itt van a bibi! Eze' IDE le kell gyonni! A sarba! ( a saarba, vagy EU olvasatban a szarba!)

Tud-e tobbet egy nyikhaj friss diplomas "nyakas" borszakerto, egy a szolotokek kozott megoregedett foldmuvelonel? NEM!!!
Ok NEM AKARNAK tapasztalni!
Gyerekek! Nem kis elony am ez! es a kezunkben van! A mienkben!


A hazaszeretetet , a patriotizmust es az Emberseget nem lehet elfojtani! Vagy van, vagy nincs.
#8 | Gutai Zub - 2014. oktůber 28. 15:35:46
Enid,

"igazi gy√ľm√∂lcs: a tapasztalat"?

Furcsa gondolataid vannak.
K√©pzeld el fizet√©s napon azt mondan√° a f√Ķn√∂k√∂d:
.Enid fiacskám, nem adok neked fizetést, minek, mert egyre több tapasztalathoz jutottál, tele van vele a kezed -
√ēk nagyon okosan nem akarnak √≠gy tapasztalni, a mai Magyarorsz√°gon, ad√≥kkal s√ļjtva, a legt√∂bb ember munk√°j√°nak gy√ľm√∂lcs viszont csak tapasztalat........
#9 | keepfargo - 2014. oktůber 30. 07:11:18
Mekkora patriota ez a Putyin, ; csak ugy egymas kozt szolva? Hany oroszt hagyott a kievi bunbanda altal likvidalni, anelkul, hogy a kisujjat mozditotta volna?

Kulonben nem lennek meglepve, ha majd kesobb kiderulne, hogy a felmenoi, mondjuk, litvanok voltak. Mint ahogy a nagy (gruz/kazar) Zsugas Vili sem veletlenul hagyott millionyi orosz tomegeket ido elott sirba szallni, nem tudom hol es miben gyokerezik Putyin latszolagos patriotizmusa., ha egyszer kozombos neki, hany orosz hal meg az onallosagert/szabadsagert vivott harcban. Talan van kifele valami kemeny patriotizmus, de leginkabb a latszat-gesztusokban (popanak kezcsok meg egyeb kulsosegek) ...amelyek eddig elegnek bizonyultak. (Tudjuk miert: aki szeretne hogy becsapjak, azt nem nehez becsapni)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.